-
Γεια σας παιδιά, παλικάρια, γέροντες...
Ο φάδερ είναι ευτυχής ιδιοκτήτης μιας 530xi εδώ και έναν χρόνο περίπου, αγορασμένη από το εργοστάσιο της Γερμανίας (για περισσότερη αξιοπιστία ). Στο θέμα μας τώρα... Κάθε φορά που χρειάζεται πλύσιμο, το πηγαίνει σε πλυντήριο αυτοκινήτων που στο καθαρίζουν στο χέρι. Εκτός από τις αμέτρητες γραντζουνιές που έχω παρατηρήσει (και οι οποίες σαφώς και οφείλονται στα πανιά που χρησιμοποιούν στο πλυντήριο), συνέβη και το εξής τις προάλλες. Πήγα να παραλάβω το αυτοκίνητο και μου αρχίζει τον πρόλογο ο ιδιοκτήτης. Μου λέει 'πες στον πατέρα σου να καθαρίζει τα κουνούπια και τα μυγάκια από την μάσκα γιατί φθείρουν το χρώμα και φεύγει και αν το πλύνει ακόμα 5-6 φορές θα διαλυθεί όλο το χρώμα από την μάσκα'. Του λέω καλά οκ και πάω να παραλάβω το αυτοκίνητο και πάω και βλέπω την μάσκα... Τι το θελα... Σε 2 σημεία (εμφανή) είχε φύγει το λούστρο πάνω από το χρώμα (σαν να ξεφλουδίζεται το χρώμα). Και τώρα έρχεται η απορία μου... Είναι δυνατόν να στέκει αυτό που μου είπαν από το πλυντήριο?? Ή μήπως δεν έγινε καλό ψήσιμο στο χρώμα από το εργοστάσιο?? Γνωρίζει κανείς?? Θα το πάω στην αντιπροσωπεία της ΒΜW να ακούσω τι θα μου πούνε και αυτοί βέβαια αλλά είπα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς.
Υ.Γ. 1: Το αυτοκίνητο πλένεται τακτικά, 2 φορές το μήνα στο ίδιο πλυντήριο. Την προηγούμενη φορά δεν είχαν φύγει τα μυγάκια από την μάσκα (πρόχειρο πλύσιμο) και τα έβγαλα μόνος μου με σπρέυ από την ΒΜW (μαγικό το σπρέυ...)
Υ.Γ. 2: Μετά από ερώτηση σε άνθρωπο που δούλευε στο εργοστάσιο της Audi, μου είπε ότι φταίει το πλυντήριο καθώς βαριόντουσαν να σκύψουν και να τρίψουν τα μυγάκια και ρίχνανε με το πιεστικό επί πολύ ώρα και γι'αυτό έγινε ότι έγινε...
Υ.Γ. 3: 1.000.000 συγνώμη για το τεράστιο κείμενο μου
-
Γεια σας παιδιά, παλικάρια, γέροντες...
Ο φάδερ είναι ευτυχής ιδιοκτήτης μιας 530xi εδώ και έναν χρόνο περίπου, αγορασμένη από το εργοστάσιο της Γερμανίας (για περισσότερη αξιοπιστία ). Στο θέμα μας τώρα... Κάθε φορά που χρειάζεται πλύσιμο, το πηγαίνει σε πλυντήριο αυτοκινήτων που στο καθαρίζουν στο χέρι. Εκτός από τις αμέτρητες γραντζουνιές που έχω παρατηρήσει (και οι οποίες σαφώς και οφείλονται στα πανιά που χρησιμοποιούν στο πλυντήριο), συνέβη και το εξής τις προάλλες. Πήγα να παραλάβω το αυτοκίνητο και μου αρχίζει τον πρόλογο ο ιδιοκτήτης. Μου λέει 'πες στον πατέρα σου να καθαρίζει τα κουνούπια και τα μυγάκια από την μάσκα γιατί φθείρουν το χρώμα και φεύγει και αν το πλύνει ακόμα 5-6 φορές θα διαλυθεί όλο το χρώμα από την μάσκα'. Του λέω καλά οκ και πάω να παραλάβω το αυτοκίνητο και πάω και βλέπω την μάσκα... Τι το θελα... Σε 2 σημεία (εμφανή) είχε φύγει το λούστρο πάνω από το χρώμα (σαν να ξεφλουδίζεται το χρώμα). Και τώρα έρχεται η απορία μου... Είναι δυνατόν να στέκει αυτό που μου είπαν από το πλυντήριο?? Ή μήπως δεν έγινε καλό ψήσιμο στο χρώμα από το εργοστάσιο?? Γνωρίζει κανείς?? Θα το πάω στην αντιπροσωπεία της ΒΜW να ακούσω τι θα μου πούνε και αυτοί βέβαια αλλά είπα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς.
Υ.Γ. 1: Το αυτοκίνητο πλένεται τακτικά, 2 φορές το μήνα στο ίδιο πλυντήριο. Την προηγούμενη φορά δεν είχαν φύγει τα μυγάκια από την μάσκα (πρόχειρο πλύσιμο) και τα έβγαλα μόνος μου με σπρέυ από την ΒΜW (μαγικό το σπρέυ...)
Υ.Γ. 2: Μετά από ερώτηση σε άνθρωπο που δούλευε στο εργοστάσιο της Audi, μου είπε ότι φταίει το πλυντήριο καθώς βαριόντουσαν να σκύψουν και να τρίψουν τα μυγάκια και ρίχνανε με το πιεστικό επί πολύ ώρα και γι'αυτό έγινε ότι έγινε...
Υ.Γ. 3: 1.000.000 συγνώμη για το τεράστιο κείμενο μου
-
Και στο δικό μου αμάξι, παρατήρησα τον τελευταίο μήνα στο μπροστινό προφυλακτήρα σε σημαντικό τμήμα της επιφάνειάς του, αρκετά μικρά ίχνη σπασίματος του βερνικιού, σα ρωγμές σε εξέλιξη. Φανταστείτε ένα πράγμα σα μωσαικό ως εικόνα...Αυτά είναι εμφανή όταν κοιτάς την επιφάνεια από κοντά (στο μισό μέτρο ας πούμε). Υποψιάζομαι ότι πιθανότατα οφείλονται σε υπερβολική πίεση του πλυστικού στο πλυντήριο (πλύσιμο στο χέρι) όπου πάω το αμάξι, το οποίο παρεπιπτόντως το πλένω σπάνια (10 φορές το χρόνο ας πούμε)...Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο στα αυτοκίνητά σας;
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Και στο δικό μου αμάξι, παρατήρησα τον τελευταίο μήνα στο μπροστινό προφυλακτήρα σε σημαντικό τμήμα της επιφάνειάς του, αρκετά μικρά ίχνη σπασίματος του βερνικιού, σα ρωγμές σε εξέλιξη. Φανταστείτε ένα πράγμα σα μωσαικό ως εικόνα...Αυτά είναι εμφανή όταν κοιτάς την επιφάνεια από κοντά (στο μισό μέτρο ας πούμε). Υποψιάζομαι ότι πιθανότατα οφείλονται σε υπερβολική πίεση του πλυστικού στο πλυντήριο (πλύσιμο στο χέρι) όπου πάω το αμάξι, το οποίο παρεπιπτόντως το πλένω σπάνια (10 φορές το χρόνο ας πούμε)...Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο στα αυτοκίνητά σας;Μηπως καποιος ζορισε τον προφυλακτηρα στο παρκαρισμα;Το χρωμα δεν ειναι τοσο ελαστικο οσο το πλαστικο.
-
Δε νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο, κυρίως γιατί ο προφυλακτήρας δείχνει άψογα κουμπωμένος όπως πριν και γιατί δεν υπάρχουν ίχνη επαφής, αλλά και γιατί σπάνια χώνω το αμάξι σε σημεία παρκαρίσματος όπου ο μπροστα ή ο πίσω θα στριμωχτούν για να μπουν/βγουν...
Πιθανότερη εκδοχή θεωρώ σε κάποιο πλύσιμο το τελευταίο δίμηνο/τρίμηνο λόγω του ότι είχε πολλά έντομα λιωμένα στον προφυλακτήρα (είχα κάνει πολλά ταξίδια χωρίς να το πλύνω), ο πιτσιρικάς που έπλυνε να υπερέβαλλε εαυτόν για να καθαρίσει με το πλυστικό... -
Αγαπητε Νζιαλμα απλα θα σου πω οτι τα περισσοτερα υγρα καθαρισμου που χρησιμοποιουν εξω στα πλυντηρια σε συνεργασια με τα απαραδεκτα σε πιεση πιεστικα εξαφανιζουν το λουστρο και κανουν θαμπαδες στα χρωματα.Εχω αμετρητα παραδειγματα πανω σε αυτο.
Τα μιγακια μπορουν να φυγουν με σπρευ που βγαζει τις πισσες η με ειδικη αληφη που δεν εχουν τα πλυντηρια!
Τωρα ,αφηνω μια πιθανοτητα να φταιει ισως το μερος που ηταν παρκαρισμενο το αυτ/το στην Γερμανια δεδομενου και το αλατι που 'τρωνε' ολα τα αυτοκινητα εκει !
Γνωμη μου να αφιερωνεις λιγο χρονο στην περιποιηση του αυτ/του σου και να του βαζεις και επωνημες αληφες για την προστασια απο τον ηλιο!.Ενα κερωμα παλι!
Και θα κανεις και σωματακι μετα απο καιρο! ,,,Χιουμορ! -
Ειχα αφησει το αμαξι σε ενα μερος οπου καθε μερα το εβρεχε το αυτοματο ποτισμα ενος γειτονα και στεγνωσε με αποτελεσμα να εχει γινει σαγρε η επιφανεια απο τα αλατα και δεν φευγουν με τιποτα στο πλυσιμο! Τι να κανω?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ειχα αφησει το αμαξι σε ενα μερος οπου καθε μερα το εβρεχε το αυτοματο ποτισμα ενος γειτονα και στεγνωσε με αποτελεσμα να εχει γινει σαγρε η επιφανεια απο τα αλατα και δεν φευγουν με τιποτα στο πλυσιμο! Τι να κανω?Η πηγαινε αγορασε ειδικη αληφη σε καλο καταστημα με χρωματα και περασε το(αφου εξηγησεις για τι το θελεις) η αν δεν σε νοιαζουν τα λεφτα φανοποιο!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ειχα αφησει το αμαξι σε ενα μερος οπου καθε μερα το εβρεχε το αυτοματο ποτισμα ενος γειτονα και στεγνωσε με αποτελεσμα να εχει γινει σαγρε η επιφανεια απο τα αλατα και δεν φευγουν με τιποτα στο πλυσιμο! Τι να κανω?
Η πηγαινε αγορασε ειδικη αληφη σε καλο καταστημα με χρωματα και περασε το(αφου εξηγησεις για τι το θελεις) η αν δεν σε νοιαζουν τα λεφτα φανοποιο!
Τελικα παιδια εγινε αστερι με viakal για τα αλατα που χρησιμοποιουμε στις επιφανειες στο WC. Εκανα μια δοκιμη σε ενα μικρο κομματι πρωτα και ειδα οτι εκανε δουλεια.
Αφου τα εβγαλε τελειως τα αλατα εριξα και ενα κερωμα και ησυχασα.
Εννοειται οτι δεν εκανε την παραμικρη φθορα στο χρωμα! -
Εχω ενα Accent του 1997 το οποιο ειναι σαν σουρωτηρι απο το χαλαζι που ειχε ριξει στην Αθηνα το 2002 και απο τοτε επαψα να ασχολουμε με το χρωμα του και γενικα την φανοποιια του.
Προχθες που το Σ/Κ που δεν ειχα τι να κανω και βαριωμουν του θανατα αποφασισα για πρωτη φορα στα 12 χρονια που το εχω να το κερωσω μιας και το χρωμα πλεον ηταν απιστευτα θαμπο
Πηγα στο Praktiker και αγορασα κερια-αλοιφες και γενικα προιοντα περιποιησης της Sonax αξιας 60 €
το πηγα για πλυσιμο και μετα το εβαλα στο γκαραζ και αρχισα δουλεια ! επειδη ομως επρεπε να τριψω το αυτοκινητο με τουλαχιστον 3 διαφορετικα προιοντα και οπως καταλαβενετε θα πεθαινα απο την κουραση εκανα το εξης αγορασα ενα δισκο (20€) για το ηλεκτρικο τρυπανι ο οποιος παιρνει γουνα για γυαλισμα αλοιφαδορος δηλαδη Δεν μπορειτε να φανταστητε την διαφορα που εκαναν τα κερια και το τρυψιμο στο χρωμα και στην γυαλαδα! Ηταν λες και το ειχα φρεσκοβαψει και τελειωσα σε 30 λεπτα περιπου και με τα 3 προιοντα . -
Απότι ξέρω το τρυπάνι δεν ενδείκνυται για χρήση αλοιφαδόρου λόγω μεγάλης ισχύος, οπότε λίγο προσοχή.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Απότι ξέρω το τρυπάνι δεν ενδείκνυται για χρήση αλοιφαδόρου λόγω μεγάλης ισχύος, οπότε λίγο προσοχή.Αν το βαλεις σε χαμηλες στροφες ειναι ενταξει νομιζω.
-
Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε αλοιφαδόρο:
Καλύψτε με ταινία (σαν αυτή που χρησιμοποιούν οι μπογιατζήδες) τα τελειώματα, τις γωνίες και τα νεύρα του αμαξώματος πριν χρησιμοποιήστε τον αλοιφαδόρο.Αν δεν βάλτε ταινία και ξαφνικά δείτε να λείπει το χρώμα στη γωνία του φτερού, μη σπάστε τον παλιοαλοιφαδόρο.
Χρώμα αυτοκινήτου