-
Τον τελευταίο καιρό (όπως κάθε άνοιξη) κυκλοφορούν πολλά μυγάκια στον αέρα μερικά από τα οποία καταλήγουν στα φώτα και στο παρμπρίζ μας.
Υπάρχει τρόπος να τα αποφεύγεις;
Προσπάθησα να ταξιδεύω διαφορετικές ώρες της ημέρας και της νύχτας αλλά με μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Πχ μπορεί τη νύχτα να είναι λιγότερα τα κουνουπάκια (πρόσφατα σε 500 χλμ διαδρομή υπολόγισα πάνω από 350 στο παρμπρίζ μου) αλλά έχει άλλα πιο μεγάλα που κάνουν πιο μεγάλο σπλάτς.
Υπάρχει τρόπος να μην υπάρχουν στην εθνική οδό;
Δηλαδή μήπως τα τραβάνε τα φώτα μας ή τα φώτα του δρόμου; Ίσως κάποια αλλιώτικα φώτα να μην τα ελκύουν...
Μπορούμε να έχουμε κάποιον πομπό συχνότητας που να τα διώχνει;
Και τέλος το σπουδαιότερο: υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε ή να τα καθαρίζεις εύκολα;
Δηλαδή τι να βάλω στο πλυστικό ζουμί για να τα καθαρίζει. Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά ειδικά ζουμιά σε διάφορες πυκνότητες αλλά πάλι δεν φτάνει. Να δοκιμάσω κανένα ξύδι ή κάτι άλλο; -
Τον τελευταίο καιρό (όπως κάθε άνοιξη) κυκλοφορούν πολλά μυγάκια στον αέρα μερικά από τα οποία καταλήγουν στα φώτα και στο παρμπρίζ μας.
Υπάρχει τρόπος να τα αποφεύγεις;
Προσπάθησα να ταξιδεύω διαφορετικές ώρες της ημέρας και της νύχτας αλλά με μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Πχ μπορεί τη νύχτα να είναι λιγότερα τα κουνουπάκια (πρόσφατα σε 500 χλμ διαδρομή υπολόγισα πάνω από 350 στο παρμπρίζ μου) αλλά έχει άλλα πιο μεγάλα που κάνουν πιο μεγάλο σπλάτς.
Υπάρχει τρόπος να μην υπάρχουν στην εθνική οδό;
Δηλαδή μήπως τα τραβάνε τα φώτα μας ή τα φώτα του δρόμου; Ίσως κάποια αλλιώτικα φώτα να μην τα ελκύουν...
Μπορούμε να έχουμε κάποιον πομπό συχνότητας που να τα διώχνει;
Και τέλος το σπουδαιότερο: υπάρχει τρόπος να μην κολλάνε ή να τα καθαρίζεις εύκολα;
Δηλαδή τι να βάλω στο πλυστικό ζουμί για να τα καθαρίζει. Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά ειδικά ζουμιά σε διάφορες πυκνότητες αλλά πάλι δεν φτάνει. Να δοκιμάσω κανένα ξύδι ή κάτι άλλο;
Μυγάκια στο παρμπρίζ...