-
Αποφασισα να παρω καινουργιο αυτοκινητο.Κριτηρια :
-Budget 13500 αντε max 14000Euro στην κατηγορια Supermini
-Ανω των 80-85 ιππων.
-Καλη εγγυηση μηχανικων μερων
-Να εχει βγαλει λιγες βλαβες.
-Να κανω μεγαλα ταξιδια χωρις να 'λαμπαδιαζει' το μοτερ.
-Να εχει καλες ρεπριζ,να μπαινει σε στροφες χωρις να φοβασαι(σαν να εισαι σε ραγες τρενου ενα πραμα) και να μπορεις να κανεις ενα ανετο ταξιδι.
-Δεν θα το χρησιμοποιω πολυ εντος πολης διοτι εχω εταιρικο αυτοκινητο.Αντε για απογευματινες βολτες
-Δεν εχω τρελλα οδηγωντας στα ορια,συμβατικο οδηγο θα με ελεγα.
-Να ειναι οσο το δυνατον σπορ σε επιδοσεις και στο στησιμο του.
Απεριψα αρκετα σε αυτη την κατηγορια κυριως γιατι δεν μου αρεσαν στο ματι,ασχετα αν ειναι top ή οχι.Απλα δεν μου αρεσουν.Ετσι κατεληξα στα εξης :
Mazda 2 Touring 1.3 86PS,
Peugeot 207 1.4 Trendy 95PS και
Toyota Yaris 1.3 Luna 101PS.Πριν κανονισω test drive μπορεινετε να προτεινετε καποιο που πληρει ή πλησιαζει τις παραπανω απαιτησεις μου?Προτεινετε κατι απο αυτα τα 3.
Αν δωσω λιγα λεφτα παραπανω θα πηγαινα στο Fiat Grande Punto 1.4 Racing 120 T-Jet και στην Alfa Romeo Mito 1.4 120PS Progression.Απλα για το θεμα turbo για την φαση και το ψωνιο θα ελεγα.
Δεν ειμαι κανας υψηλομισθος οποτε καταλαβαινετε οτι δεν θα ηθελα να μπαινοβγαινω σε συνεργεια πληρωνοντας κερατιατικα.Παρακαλω τα φωτα σας και την οδηγικη σας εμπειρια...
-
Αποφασισα να παρω καινουργιο αυτοκινητο.Κριτηρια :
-Budget 13500 αντε max 14000Euro στην κατηγορια Supermini
-Ανω των 80-85 ιππων.
-Καλη εγγυηση μηχανικων μερων
-Να εχει βγαλει λιγες βλαβες.
-Να κανω μεγαλα ταξιδια χωρις να 'λαμπαδιαζει' το μοτερ.
-Να εχει καλες ρεπριζ,να μπαινει σε στροφες χωρις να φοβασαι(σαν να εισαι σε ραγες τρενου ενα πραμα) και να μπορεις να κανεις ενα ανετο ταξιδι.
-Δεν θα το χρησιμοποιω πολυ εντος πολης διοτι εχω εταιρικο αυτοκινητο.Αντε για απογευματινες βολτες
-Δεν εχω τρελλα οδηγωντας στα ορια,συμβατικο οδηγο θα με ελεγα.
-Να ειναι οσο το δυνατον σπορ σε επιδοσεις και στο στησιμο του.
Απεριψα αρκετα σε αυτη την κατηγορια κυριως γιατι δεν μου αρεσαν στο ματι,ασχετα αν ειναι top ή οχι.Απλα δεν μου αρεσουν.Ετσι κατεληξα στα εξης :
Mazda 2 Touring 1.3 86PS,
Peugeot 207 1.4 Trendy 95PS και
Toyota Yaris 1.3 Luna 101PS.Πριν κανονισω test drive μπορεινετε να προτεινετε καποιο που πληρει ή πλησιαζει τις παραπανω απαιτησεις μου?Προτεινετε κατι απο αυτα τα 3.
Αν δωσω λιγα λεφτα παραπανω θα πηγαινα στο Fiat Grande Punto 1.4 Racing 120 T-Jet και στην Alfa Romeo Mito 1.4 120PS Progression.Απλα για το θεμα turbo για την φαση και το ψωνιο θα ελεγα.
Δεν ειμαι κανας υψηλομισθος οποτε καταλαβαινετε οτι δεν θα ηθελα να μπαινοβγαινω σε συνεργεια πληρωνοντας κερατιατικα.Παρακαλω τα φωτα σας και την οδηγικη σας εμπειρια...
Αμεση αγορα Supermini,παρακαλω βοηθηστε....