-
ρε παιδια δε μας αρεσει το πλαισιο, συμφωνοι
δε σας ενοχλει ομως να ακουμπαει η πινακιδα στη λαμαρινα?
-
-
-
Στο δικο μου εχει αφρολεξ απο τη μανα του...
-
Εμένα οι θέσεις για τις βίδες είναι προς τα έξω οπότε και χωρίς πλαίσιο δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσει στο αμάξωμα!
Μου τη δίνει γιατί όσες φορές έχω αλλάξει συνεργείο, πριν καν μπει μέσα και αρχίσουν οι εργασίες έχουν αλλάξει το πλαίσιο!
Οπότε με ένα σφουγγαράκι, με τη σκληρή πλευρά, φεύγει η ονομασία σε χρόνο dt
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Για να μου βάλουν πάνω στο αμάξι μου το δικό τους διαφημιστικό χωρίς να με ρωτήσουν.
Αμάξι μου είναι, περιουσία μου είναι και όπως και να το κάνουμε πρέπει να με ρωτήσεις αν θες να βάλεις κάτι πάνω στο αμάξι μου.Δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάς οτι αν είσαι τακτικός πελάτης θα σε προσέξουν ενώ αν τους γκρινιάξεις για την πινακίδα θα σε κοιτάζουν με μισό μάτι όποτε πηγαίνεις.
Δεν είναι περίπτωση Νίκος Δήμου που ανάγκασε τη minoan lines να βγάλει το διαφημιστικό , εμείς με τους μηχανικούς πρέπει να είμαστε διπλωμάτες . Αν του μπείς στο μάτι θα βρεί ευκαιρία να σε γδάρει , αν είσαι καπάτσος θα σκιστεί να σε εξυπηρετήσει.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Για να μου βάλουν πάνω στο αμάξι μου το δικό τους διαφημιστικό χωρίς να με ρωτήσουν.
Αμάξι μου είναι, περιουσία μου είναι και όπως και να το κάνουμε πρέπει να με ρωτήσεις αν θες να βάλεις κάτι πάνω στο αμάξι μου.Δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάς οτι αν είσαι τακτικός πελάτης θα σε προσέξουν ενώ αν τους γκρινιάξεις για την πινακίδα θα σε κοιτάζουν με μισό μάτι όποτε πηγαίνεις.
το πολυ πολυ να μην ξαναπαω
Δεν είναι περίπτωση Νίκος Δήμου που ανάγκασε τη minoan lines να βγάλει το διαφημιστικό , εμείς με τους μηχανικούς πρέπει να είμαστε διπλωμάτες . διπλωματες γιατι,αυτος με εχει αναγκη οχι εγω αυτον.υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Αν του μπείς στο μάτι θα βρεί ευκαιρία να σε γδάρει , αν είσαι καπάτσος θα σκιστεί να σε εξυπηρετήσει.ετσι κι αλλιως αμα πας 2-3 φορες μετα αρχιζει το γδαρσιμο,γιαυτο εγω δεν παω ποτε στο ιδιο συνεργειο για να μην με γδαρουν και για να με προσεχουν καλυτερα οταν παω σε ενα αλλο συνεργειο για πρωτη φορα. -
Μπορεί στην Αθήνα να υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές . στις μικρές πόλεις όχι.
-
Μπορεί στην Αθήνα να υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές . στις μικρές πόλεις όχι.αμαξι εχεις ,το παιρνεις και πας σε αλλη πολη να στο φτιαξουν.
-
Αμάξι μου είναι, περιουσία μου είναι και όπως και να το κάνουμε πρέπει να με ρωτήσεις αν θες να βάλεις κάτι πάνω στο αμάξι μου.Δ .** Αν του μπείς στο μάτι θα βρεί ευκαιρία να σε γδάρει , αν είσαι καπάτσος θα σκιστεί να σε εξυπηρετήσει.**
...και την άλλη μέρα θα ποστάρεις στο 4Τ, στο ford club και στο NCC, αναφέροντας το τι έγινε, όπως εγώ πχ και καταλήγοντας στο...'εγώ παιδιά δεν θα ξαναπήγαινα' αν μάλιστα τα πεις αυτά και από την αρχή πχ. 'έμαθα για εσάς από το ιντερνετ' 'θα γράψω μετά εντυπώσεις'...Ενοείτε αν το διαχειριστεί σωστά ο μηχανικός/συνεργείο/αντιπροσωπεία μόνο κερδισμενος θα βγει....
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
δε σας ενοχλει ομως να ακουμπαει η πινακιδα στη λαμαρινα?Ρε συ qsisvts, γιατί κι εσένα δεν έχει αφρολέξ (του κ@λου και αρκετά λεπτό) πίσω από την πινακίδα?Τι ενοχλείσαι?
Επιπλέον...πες ότι κάνει σημάδι (που δε θα κάνει αλλά πες...), θα τη βγάλεις ποτέ για να το δεις?Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσεις χωρίς πινακίδες για να είναι άσχημο?δεν εχω βγαλει ποτε τις πινακίδες μου για να δω πώς ειναι απο κατω
να σου πω την αληθεια δε με εχει απασχολησει τοσο το θεμα, ουτε καν το ασημενιο αυτοκολλητακι της karenta δεν εχω αφαιρεσει -
Δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάς οτι αν είσαι τακτικός πελάτης θα σε προσέξουν ενώ αν τους γκρινιάξεις για την πινακίδα θα σε κοιτάζουν με μισό μάτι όποτε πηγαίνεις.Ξέρεις κάτι?μου τη δίνει που το κάνουν με τον τσαμπουκά...
προσωπικά και που με κοιτάνε με μισό μάτι, καρφάκι δε μου καίγεται!!!Γιατί?
Ούτως ή άλλως με κοιτάνε με μισό μάτι γιατί έχουν 'μάθει' από τους άλλους πελάτες που το αφήνουν και έρχονται να το πάρουν κι εγώ τους χαλάω την καθημερινότητα αφού θέλω όχι μόνο να είμαι εκεί (και να με στείλουν πχ στον πάνω όροφο για καφέ) αλλά να είμαι εκεί και να βλέπω το αμάξι μου καθώς γίνονται οι εργασίες.Δε λέω να είμαι από πάνω από το μηχανικό (και να του σπάω και τα @@ και να μην μπορεί να δουλέψει) αλλά απαιτώ να είμαι σε μία Χ απόσταση που να βλέπω καθαρά τι γίνεται (πχ 5-10m).
Οπότε προσωπικά χέστηκα αν με δει ή όχι με μισό μάτι...Στην αθήνα μένω και αν μου κάνει καμία στραβή, απλά θα πάω στο δίπλα μαγαζί.Όχι μόνο εγώ αλλά και η μάνα μου και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου ο θείος μου και η ξαδέρφη μου. Μιλάμε για 6 αμάξια που ξέρουν ότι τους έχω στείλει εγώ εκεί.Επιπλέον, κλείνοντας το θέμα με το πλαίσιο γύρω από τις πινακίδες, την τελευταία φορά που τσακώθηκα στο θέμα με τις πινακίδες του το έκανα ξεκάθαρο:
'Δεν ζητάω πολλά!Να μην γίνεται τίποτα πάνω στο αμάξι χωρίς να το έχω ζητήσει!Ειλικρινά σας το λέω αν δω πάλι πλαίσιο γύρω από την πινακίδα σε κάποιο από τα αμάξια μας, θα με κάνετε να αλλάξω συνεργείο!'.Την τελευταία φορά που πήγα για service (με το καινούριο μου αμάξι), δε μου έβαλαν πλαίσιο πινακίδας χωρίς καν να με ρωτήσουν.
Στην τελική ΑΝ θέλουν τόσο πολύ να βάλω το πλαίσιο της πινακίδας, ας μου κάνουν πχ έκπτωση 50% σε ανταλλακτικά σε εργατοώρες και θα το βάλω με μεγάλη χαρά και με (λίγο) πιο μεγάλα γράμματα μάλιστα για να διαβάζονται άνετα από το πίσω αμάξι.
Όχι 'βρήκαμε τους μ@λ@κες και θα κάνουμε τσάμπα διαφήμιση στην πλάτη τους' (γιατί εκεί αποσκοπούν αυτοί με το πλαίσιο της πινακίδας)
Και όσο μου τη δίνει που στραβομουτσουνιάζουν όταν τους λέω να μη μου βάλουν πλαίσιο, τόσο θα φωνάζω κι εγώ όταν μου το βάζουν.Αν πήγαιναν με το καλό (και το φιλότιμο), ίσως και να το είχα αφήσει πάνω.Με τον τσαμπουκά και με το 'έτσι θέλω', που να χτυπιούνται κάτω σαν τα χταπόδια, δεν το αφήνω πάνω.-italiakas:
όταν είσαι τακτικός πελάτης μπορείς να ζητήσεις έκπτωση σε εργατικα και ανταλλακτικά.
Προσωπικά είχα έκπτωση 15% σε εργατικά-ανταλλακτικά (πριν φέρω και τα άλλα 6 αμάξια εκεί -σύνολο 7)...
Όταν πας εκεί πάνω από 2-3 χρόνια, κινείσαι και με άλλο αέρα καθώς δεν είσαι πλέον ευκαιριακός πελάτης και σε μία ζημιά μεγάλη θα σε κοιτάξουν και καλύτερα και θα σου εμπιστευτούν κι αυτοί και θα σου περάσουν και κάποιο ανταλλακτικό στην εγγύηση (ενώ έχει λήξει ) και δε θα πληρώσεις τίποτα.
Επιπλέον όταν είσαι ευχαριστημένος από τις εργασίες που κάνουν στο αμάξι και πώς σε προσέχουν και τι αντιμετώπιση έχεις από αυτούς (και οι τιμές προφανώς δεν είναι στο 'θεό'), γιατί να αλλάξεις συνεργείο?Μετά ως τακτικός πελάτης μπορείς να 'απαιτήσεις' κάτι τις παραπάνω.
Δε λέω ότι είμαι εγώ ο σωστός.Απλά αναφέρω και την άλλη όψη του νομίσματος. -
Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να αφαιρέσω το πλαστικό πλαίσιο γύρω από την πινακίδα.... με την εφαρμογή πίεσης στα σωστά σημεία έσπασε και αποσπάστηκε ολόκληρο το τμήμα με τα γράμματα κάτω από την πινακίδα!
(δεν θυμάμαι τι έλεγε αν ήταν από συνεργείο ή κάτι άλλο αλλά πάντως έφυγε την πρώτη μέρα.... Το αυτοκόλλητο με προβλημάτισε περισσότερο μέχρι να το πάρω απόφαση ότι έπρεπε με κάθε θυσία να φύγει.... το πιο κατάλληλο εργαλείο αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν το νύχι του δεξιού μου αντίχειρα!) -
πέραν των (έντονων) αντιπαραθέσεών μας κύριε Αντώνη, μου αρέσει που παίρνεις υπεύθυνα θέση.
Πέραν των όσων λέγονται με τα λάδια και τα παραστατικά (γνωρίζω από λογιστικά και επειδή γνωρίζεις κι εσύ, είμαι σίγουρος ότι ξέρεις ότι μπορούν να γίνουν πολλές 'λαμογιές' σε διάφορα σημεία και να μην φανούν πουθενά και τίποτα -βλέπε διπλά βιβλία για παράδειγμα- αλλά μην το αναλύσουμε ΑΝ γίνεται αυτό που περιγράφω γιατί το έχω δει μπροστά μου να γίνεται ), θα σου πω στο θέμα του διαφημιστικού αυτό που είπε και stred.Μία ερώτηση είναι και άστην να πέσει χάμω.Στο κάτω-κάτω δεν έχεις δικαίωμα να το κολλήσεις πάνω ή να το βάλεις πάνω στο αμάξι μου.Μην συγκρίνουμε τα μπλουζάκια τα επώνυμα με την αντιπροσωπεία,αλλά με την μάρκα του αυτοκινήτου.
Αν το μπλουζάκι μου είναι πχ Glou, με χαρά να το γράφει πάνω.Το ίδιο και το αμάξι.Αν είναι audi (και αφού το πλήρωσα για να είναι έτσι όπως πωλείται), με χαρά να το γράφει σε 400 μεριές (αν μπαίνουν τα διακριτικά από το εργοστάσιο).
Εσύ όμως μου περιγράφεις ότι σε αυτόν που θα πάω το αμάξι για service, για επισκευή, για φανοποιεία, θα πρέπει να κολλάει ή να βάζει το δικό του σήμα πάνω στο αμάξι μου.σα να μου λες ότι αν πάω το παντελόνι για κόντυμα στη μοδίστρα, θα πρέπει να ράψει ή να κολλήσει το λογότυπό της πάνω στο παντελόνι μου χωρίς να με ρωτήσει.
Έτσι το βλέπω εγώ.
Γενικά πρέπει να ρωτήσεις για να κάνεις κάτι πάνω στο αμάξι του άλλου.ΥΓ:Συγνώμη που θα στο πω αλλά τα αυτοκόλλητα είναι χειρότερα από τα πλαίσια των πινακίδων γιατί το κολλάς πάνω στη λαμαρίνα και δε θέλω να ξέρω τι μπορεί να γίνει έστω και στην προσπάθεια να το βγάλει κάποιος...
ΥΓ2:Πάντως σίγουρα είναι αρκετά πιο καλαίσθητα από τα πλαίσια των πινακίδων
ΥΓ3:Δεν ξέρω αν θα θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά ειλικρινά θα ήθελα να μάθω τι συνεργείο έχει ο κύριος Αντώνης και αν είναι εξουσιοδοτημένο κάποιας εταιρίας...Αν και έχουμε διαφωνίσει σε αρκετά θέματα, τουλάχιστον φαίνεται συζητήσιμος άνθρωπος (σε αντίθεση με αρκετούς 'μάστορες' και μάλιστα αντιπροσωπείας που γνωρίζω που στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχουν οι λέξεις 'δεν γνωρίζω' και 'δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχεις δίκιο' )
ΥΓ4:Εγώ δεν ξέρω αν ήμουν στη θέση του, αν θα έμπαινα στον κόπο να εξηγήσω μέσα από ένα (απρόσωπο) forum το σκεπτικό μου και για το αν αυτά που λέγονται είναι σωστά ή όχι. Μου αρέσει επίσης που δέχεται απροβλημάτιστα την κριτική... (κύριε Αντώνη...δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά σε 'γλύφω' τώρα ) -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν είναι έξυπνη κινήσει, να αλλάζεται συνεχώς επαγγελματίες, δεν γίνεστε ποτέ ‘κολλητός’ τους, και σίγουρα χάνετε. Υπάρχει ‘πιστός’ πελάτης, επί πολλά χρόνια, που στο κομπιούτερ μου, έχει όλους τους κωδικούς εργασιών που κάνω. Όταν γράφω για μια εργασία πχ 100ε , αυτό αυτόματα γράφει 75!. Αντίστοιχα γίνετε και η έκπτωση στα ανταλλακτικά.
Δεν γουστάρω κολλητιλίκια με μηχανικούς!
Έχω το τάδε πρόβλημα, μου προσφέρεις την τάδε λύση με αυτό το κόστος! Το έφτιαξες, σε πλήρωσα, έφυγα! Άμα είσαι καλός θα ξανάρθω όταν μου ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα!Και μια μικρή παρατηρηση, ο τρόπος με τον οποίο μιλάς μου θυμίζει όλα τα τζιμάνια μηχανικούς που έχει τύχει να γνωρίσω! Από ευθυγραμμισάδες που θα μου έκαναν το αυτοκίνητο F16 μέχρι φαναρτζήδες που στην τελική δε θα μπορούσες να ξεχωρίζεις τίποτα!
Προς θεού δε λέω ότι δεν είσαι καλός! Αλλά πάρτο αλλιώς εδω μέσα!
Και όχι ποτέ δεν έχω δει αυτοκόλλητό σου στο δρόμο ( ), ούτε που γνωρίζω την ύπαρξη αυτής της επωνυμίας!Τώρα να σβήσεις τα γράμματα και να αφήσεις το τελάρο, δεν το σχολιάζω.
Μα βέβαια, κράτα λίγο σάλιο και σχολίασε αυτό -->
Ένας μόνον πελάτης δεν δέχτηκε αυτοκόλλητο μου,(που πιστεύω ότι όλοι θα το έχετε δει). Τον παρακάλεσα να μην ξανάρθει.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ένας μόνον πελάτης δεν δέχτηκε αυτοκόλλητο μου,(που πιστεύω ότι όλοι θα το έχετε δει). Τον παρακάλεσα να μην ξανάρθει.
αυτό είναι όντως απαράδεκτο.
Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου...
(περιμένω τις απαντήσεις και στα άλλα που σου είπα ) -
σιγα μην εβαζα αυτοκολλητο μηχανικου/συνεργειου/φαναρτζη στο αμαξι μου!!! Ακομη και αν το εφτιαχνε ο μηχανικος του Σουμι
-
ρε τι παθατε ολοι με τα αυτοκολλητα και τις ταμπελες
-
μήπως, είμαστε ..... διαφημιστικά ταξί ???? και δεν το ξέρουμε .....
θυμάται κάνεις τα smart που τα πουλάγανε κάποιες χιλιάδες € λιγότερο ... με την διαφήμιση ....
έτσι να το σκεφτεί κάποιος ....Πόσα Honda βλέπω στο δρόμο ...με το 'Σ' .
το να κολλάς αυτοκόλλητο, διαφημιστικό, το βρίσκω απαράδεκτο. Μια φορά μου έχει γίνει αυτό σε
ΙΚΤΕΟ και τους υποχρέωσα να το ξεκολλήσουν επι τόπου, αφού τους ενημέρωσα ότι δεν πρόκειται να ξαναπάω σε αυτούς. -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μα βέβαια, κράτα λίγο σάλιο και σχολίασε αυτό -->Ένας μόνον πελάτης δεν δέχτηκε αυτοκόλλητο μου,(που πιστεύω ότι όλοι θα το έχετε δει). Τον παρακάλεσα να μην ξανάρθει.
Δεν το έχω προσέξει στο δρόμο Έχω πρόβλημα συγκέντρωσης ή απλά μεγάλη μυωπία;
Πλαίσια πινακίδων και αυτοκόλλητα εμπόρων στα αυτοκίνητα