-
Τι ηχεία πρέπει να αγοράσω για μια πηγή που αναγράφει 4χ25? Ήδη έχει το αμάξι 4αλλα δεν φαίνεται κάτι είναι παλια
Στάλθηκε από το 8070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα watt είναι το τελευταίο που σε απασχολεί (δεν αγοράζεις ηλ. σκούπα ή σεσουάρ μαλλιών).
Αντίθετα, χρειάζεσαι μεγάφωνα ευαίσθητα που να παίζουν με την πηγή. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Τα watt είναι το τελευταίο που σε απασχολεί (δεν αγοράζεις ηλ. σκούπα ή σεσουάρ μαλλιών).
Αντίθετα, χρειάζεσαι μεγάφωνα ευαίσθητα που να παίζουν με την πηγή.Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλά περί ήχου και μπερδεύτηκα πιο πολύ. Δηλ τι εννοείς ευαίσθητα; μπορώ να πάρω Οτι ηχεια θέλω; και η πηγή που γράφει χ25w? 4εχει μπροστά κ πίσω παλιά τα 2μπροστινα να αλλάξω με όσα watt κ αν γράφουν τα καινούργια ηχεια; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Tapatalk
-
Μην πας σε πολυκατάστημα και αγοράσεις μεγάφωνα, βάσει των χαρακτηριστικών.
Πρέπει να πας σε car stareo κατάστημα, να σου τοποθετήσουν μεγάφωνα που να διεγείρονται εύκολα.
Τελευταίως κινούνται πολύ τα Hertz, και έχω την εντύπωση και τα MacAudio.
13αράκια είναι; -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μην πας σε πολυκατάστημα και αγοράσεις μεγάφωνα, βάσει των χαρακτηριστικών.
Πρέπει να πας σε car stareo κατάστημα, να σου τοποθετήσουν μεγάφωνα που να διεγείρονται εύκολα.
Τελευταίως κινούνται πολύ τα Hertz, και έχω την εντύπωση και τα MacAudio.
13αράκια είναι;Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε.. 16 είναι η διάμετρος αν τα μετρησα σωστά.
Tapatalk
-
Αγορά dvd player για ford focus 2005
Δημοσίευσηαπό kostasdgford » 05 Δεκ 2017 13:35
Το αυτοκινητό μου( ford focus 1600cc 2005) έχει το 6000 cd player το οποίο χάλασε.
Βρήκα ενα android dvd player με gps στο e-bay στο οποίο η εταιρεία γράφει να προσέξω τα κάτωθι τα οποία δεν καταλαβαίνω.
Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι συμβατο με το αυτοκινητό μου ;
Please check below information, prior to purchase.
1, The unit doesn’t support factory-fitted digital sound system, pls kindly check whether your car has it or not.2, If your car has factory Bury & Parrot hands-free car kits, your factory harness is Ford 7 + 8 Pin type, you will need to buy additional ISO adapters to complete the connection. We can recommend for you if needed.
3, The radio does not support Converse Plus function, original voice control and reverse sensor function.
4, Please note that if your car has can bus system, then this unit cannot be powered on in your car.
Υ.Γ Πρώτη μου φορά στο forum και αγχωμένος δεν κοιταξα παρακάτω και το δημοσίευσα στα Τεχνικά θέματα γενικως και οχι στο Car audio 2
Ευχαριστώ Κώστας -
Καλησπέρα!. Εχω ενα yaris μοντέλο 99 και θέλω να βελτιώσω λίγο τον ήχο. Βασικά πολύ. Για να καταλάβετε αυτή τη στιγμή στο αυτοκίνητο λειτουργεί μόνο ενα pionneer ηχείο 4' στην πλευρά του συνοδηγού. Τόσο χάλια είναι τα πράγματα. Επειδή ως φοιτητής μπορώ να διαθέσω πολύ λίγα χρήματα, και επειδη οι επιλογές σε 4' ηχεια δεν είναι και πολλες, παρήγγειλα δύο ηχεία της mac audio τα οποία ειναι 160w 40rms, συχνότητας 55-20000 Hz και 89 db ευαισθησία. Πηγή έχω ενα jvc 4x50w. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό αρκεί για να έχω εναν αξιοπρεπή ήχο (οχι τρελά μπάσα και εντάσεις) κι αν όχι τι πρέπει να προσθέσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Tα 4άρια μόνο για να ακούς ειδήσεις είναι, φίλε μου.
Και κάνεις το λάθος που κάνουν όλοι, από αρχαιοτάτων χρόνων, να χάνουν τον χρόνο τους διαβάζοντας 'specifications' σε μεγάφωνα.... -
Κάτι έχω καταλάβει αλλά για 4 άρια είναι υποδοχή.. Μετά ή ανοίγω τρύπες στο πλαστικό της πορτας ή στην εταζιερα.. Αλλα και στην εταζιερα να βάλω δεν πρέπει να υπάρχει κάτι και μπροστά?
-
Ούτε με εταζέρα να ασχοληθείς.Στα '90's τρυπάγαμε-καταστρέφαμε εταζέρες για να βάλουμε οβαλάκια.
Ότι κάνεις, μόνο στις εμπρός πόρτες, αλλά εκεί μπλέκει η κατάσταση. -
Το έχω σκεφτεί για τις πόρτες αλλά το θέμα είναι ότι το πλαστικό είναι πολύ λεπτό και γενικά κακή ποιότητας οπότε πρέπει όπως το σκέφτομαι να φτιαχτεί μια βάση που να πατάει στο μέταλλο εσωτερικά της πορτας
-
Για κάτι τέτοιο, θες κανά 150άρι μόνο για την κατασκευή, ενώ μπορεί να ανοίξεις θέματα με την πόρτα.
Αξίζει; -
Οχι δεν αξίζει...δλδ αποτι καταλαβαίνω μου προτείνεις να μην κάνω τπτ και να το αφήσω ως έχει?
-
Αν θες σώνει και καλά αξιοπρεπή ήχο σε αυτοκίνητο που δεν έχει θέσεις, θα κάνεις έξοδα, τα οποία κατά δήλωσή σου, δεν μπορείς να κάνεις.
Αν θέλεις καλό ήχο επειδή κάνεις πολλά χιλιόμετρα, και σ'αρέσει η μουσική, τότε θα σφίξεις τα δόντια, και βέβαια θα πας και σε ενισχυτές κλπ.
Αυτό εννοώ. -
Μονόδρομος τα δυο 4'' στις πόρτες και δύο στην εταζέρα,οσο αντέχει η τσέπη σου.Θα έχεις μια αξιοπρεπή ένταση και ποιότητα.Ως εκεί.
-
Θελω να βαλω μια οθονη στην Alfa romeo 159 που να παιζει τραγουδια και βιντεο απο usb στικ και ψαχνω κατι οικονομικο στα 100-170ε. Εχω βρει αυτα εδω τα δυο https://www.electrostudio.gr/product/22257/pioneer-car-audio-mvh-av290bt-2-din-mechaless-othoni-multimedia-6%2C2-bluetooth-?ref=bestprice.gr και αυτο http://www.mavrofridis.gr/el/product/347-pioneer-mvh-av190 για το πρωτο εχω reviews στο youtube αλλα για το δευτερο οχι και δεν ξερω αν παιζει βιντεο η οχι. ΕΧω δει και κατι αλλα κινεζικα που εχει στο σκροτζ μαρκα OEM αλλα δεν πολυ εμπιστευομαι μην αρχισει να κολλαει η να χαλασει στο 6μηνο. Εχετε καποιο αλλο να με προτεινεται στα ιδια λεφτα? αν ειναι για 20-30ε παραπανω προτεινεται το και αυτο εως 200ε μαξ!!! Κα κατι ακομα τα κουμπια απο το τιμονι θα λειτουργουν στην οθονη?
-
Λογικά τα κουμπιά ρύθμισης της στάθμης του ήχου δεν θα έχουν πρόβλημα αν αναφέρεσαι σε αυτά. Επίσης το 'προτείνεται' καλό είναι να το γράψεις 'προτείνετε' γιατί απευθύνεσαι στους πολλούς στην Ενεργητική Ενεστώτα. Παρακαλώ χωρίς παρεξήγηση.
-
Κόσμε καλησπέρα, για ριξτε καμιά ιδέα πριν αρχίζω να ξηλωνω κονσόλες και πόρτες, σε passat του 01 με όλα τα ηχεία στις πόρτες, μπρος πίσω το δεξί μπροστά σετ (ηχείο τουιτερ) κάνει κάτι νούμερα, δλδ παίζω τραγούδι απο κλασικό radio mp3 1 din (f&u) με ένταση 8-10 και ακούω απο δεξιά να βγαίνει ήχος απο πηγάδι πζ, τόσο θολός δλδ. Όταν αρχίσω και ανεβάσω ένταση και παει στα τσίτα, 25-30 όριο έχω το 40 η μουσική παίζει καμπάνα χωρίς θορύβους ή αλλοιώσεις...
Τι φταίει; κάνα κροσοβερ; Το ραδιο μπ3 έχει κάνα 20 ήμερο που έχει αλλαχτεί άλλα σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν έκανε τα ίδια και με το παλιό.
Που να ρίξω πρώτα βάρος;
Ευχαριστώ!
-
Ποιες είναι οι απόψεις σας για την συσκευή αυτή ή ανάλογες συσκευές που μπαίνουν σε παλιότερα μοντέλα για να παίξουν ψηφιακά αρχεία.
Έχω το mazda 6 του 2004 και το CD τα έχει παίξει γενικότερα, δεν παίζει CD πηδάει συνέχεια... και σκέφτομαι να αποχωριστώ τα πολυαγαπημένα CD.
-
Επειδή ένα τέτοιο (εργοστασιακό) μαραφέτι είχα στο 207 θα έλεγα ότι αυτά τα μαραφέτια είναι μούφα εντελώς.
Υποτίθεται ότι σου δίνουν την λύση USB/FLASH SD στην πηγή αλλά στην ουσία λειτουργούν σαν ένα CD Changer.
Κάθε Folder είναι στην ουσία και ένα CD ήχου.Οπότε αυτό περιορίζει αρκετά τα πράγματα. Το ποιο βασικό είναι ότι παίζει μεγάλο ρόλο η πηγή. Δηλαδή αν η πηγή δεν αναγνωρίζει CD με πάνω από 100 τραγούδια τότε δυστυχώς σε κάθε folder στο USB θα πρέπει να υπάρχουν μέχρι 99 τραγούδια. Tα υπόλοιπα τραγούδια δεν θα τα αναγνωρίζει. Επίσης τα CD Changer είναι συνήθως 6δισκα, οπότε υποχρεωτικά μέχρι 6 folder.
Ένα άλλο αρνητικό που είχα εγώ είναι ότι αυτά τα μαραφέτια επηρεάζονται πολύ από τη ζέστη επειδή είναι εγκλωβισμένα μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Το καλοκαίρι τα κολλήματα ήταν τακτικότατα. Επίσης δεν είναι ιδιαίτερα συμβατά με μεγάλης διάρκειας MP3. Συνήθως κολλάνε.
Φυσικά για να λειτουργήσει αυτό το μαραφέτι απαιτείται να ενεργοποιηθεί η λειτουργία CD Changer στον εγκέφαλο. Αυτό μόνο σε συνεργείο.
Yatour can support up to 99 folders, every folder can save up to 99 files (You can save up to 1000 music files, but If your radio only can display a maximum of two digits for track number. Track number 100 will be
displayed as 01, track 101 as 02, track 102 as 03...). But most OEM radios can only identify 6-10 folders.Yatour supports multi-folder playback. Any folder or music file not named as per the above-mentioned rule will not be recognised or played. To access the music, it is important that the music has been saved/organised into folders which are
named CD01, CD02, CD03...CD99. When playback, CD01, CD02, CD03...CD99 will correspondingly display on radio panel screen. If there is no folder named 'CD0X', all folders and tracks/songs will be recognized
as only one virtual CD disk.http://img.mysoocuu.com/photo/ycarlink/ ... 7_1625.pdf
Car audio [#2]