-
[quoteedit:Σε πεζο-σιτροεν περναει η εξατμιση διπλα από το φιλτρο λαδιου και ορισμενα εχουν λιωσει....να τι πληρωνεις.
Η πληρωνεις τη δεκαετια του 80-90 αναρτηση πολλαπλων συνδέσμων πισω και διπλα ψαλιδια εμπρος σε ένα οικογενειακο αυτοκινητο.....η πλειονοτητα ποτε δν θα καταλαβει τα οφειλή.....ο κατασκευαστης όμως χρεωθηκε το επιπλέον κοστος των υλοποιήσεων αυτων + την μεγαλυτερη μελετη που χρειαζονται για την εφαρμογή τους.[/quote]
Βρηκες τωρα και εσυ σημειο αναφορας.....
Αληθεια εχουν κανει τετοια ;;;;;; -
Ε, τώρα να κρατήσουμε ένα επίπεδο.
ΟΚ, για αξιοπιστία (που είναι φυσικά εν των θεμελιωδών), αλλά όχι και ποιότητα κατασκευής. Δείτε τα δέρματα ακόμα και premium ιαπωνικών μετά από 20-30k είναι κάτι μεταξύ λιωμένου, σιδερωμένου, τσαλακωμένου. Δες γερμανικό μετά από 100k... Για να μην πιάσουμε τις πλαστικούρες των ιαπωνικών (βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν αλλά πάντα 3 γενιές πίσω). Σε επίπεδο ποιότητας υλικών -όσο μετράει αυτή- απλώς δεν υπάρχει σύγκριση. Όπως επίσης και δυναμικά τα ευρωπαϊκά είναι γενικώς καλύτερα. Θα βρει κανείς κάτι κάρα κι εδώ βέβαια, αλλά ως γενική εικόνα υπερέχουν.
Τώρα, πόσο (θα έπρεπε να) αποτιμώνται αυτά είναι δύσκολο να το κρίνω, αλλά σίγουρα δικαιολογούν μια σημαντική διαφορά τιμής.
Άλλο το value for money (πόσα 'κιλά' αυτοκίνητο αγοράζεις με κάθε ευρώ) και άλλο το value (πόσα 'κιλά' αυτοκίνητο αγοράζεις._).
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
[quoteedit:Σε πεζο-σιτροεν περναει η εξατμιση διπλα από το φιλτρο λαδιου και ορισμενα εχουν λιωσει....να τι πληρωνεις.
Η πληρωνεις τη δεκαετια του 80-90 αναρτηση πολλαπλων συνδέσμων πισω και διπλα ψαλιδια εμπρος σε ένα οικογενειακο αυτοκινητο.....η πλειονοτητα ποτε δν θα καταλαβει τα οφειλή.....ο κατασκευαστης όμως χρεωθηκε το επιπλέον κοστος των υλοποιήσεων αυτων + την μεγαλυτερη μελετη που χρειαζονται για την εφαρμογή τους.Βρηκες τωρα και εσυ σημειο αναφορας.....
Αληθεια εχουν κανει τετοια ;;;;;; [/quote]
Είναι σημειο αναφορας όταν τα αμεσως μικρότερης κατηγοριας οχήματα 30 χρονια μετα 'ανακαλυψαν' την πολλαπλων συνδέσμων.
Ναι απιστευτο και όμως αληθινο.γοογλαρε το να διαβασεις στα αντιστοιχα φορουμ του αλλου του ελιωσε στην ΕΓΝΑΤΙΑ ...
Όπως και για διαφορετικη συμπιεση κτλ και αστοχει συνεχεια ο τελευταίος πισω κύλινδρος. -
Ο χρήστης GeorgX έγραψε:
Δεν είμαι μηχανικός σαν αυτούς της Καρέντα ... υπάρχουν και άλλοι μέλος ΤΕΕ
Οι πελάτες φταίνε όταν δεν ξέρουν καν που είναι το βιβλιαράκι και δεν καταδέχονται να δουν το μανουαλ και να ασχοληθούν
Άλλα και αυτοί που κάνουν πως ασχολούνται, ακούνε μόνο ότι τους αρέσειΠόσες φορές δεν έχει ειπωθεί ότι αυτό το λάδι είναι καλό γιατί είναι ακριβό...
Το βιβλιαράκι το διαβάζεις. Και λέει π.χ. λάδια κάθε 15k εκτός περιοχών με πολλή σκόνη κλπ (εννοεί, βέβαια, Σαχάρα και Σαουδική Αραβία). Και το επίσημα εξουσιοδοτημένο συνεργείο (όχι το 'μηχανικάκι' στ' αυτί σου) σου λέει ότι επειδή στην Ελλάδα κάνει πολλή ζέστη και έχει πολλή σκόνη για την Ελλάδα η προδιαγραφή είναι 7,5k. Κάποιοι πιο 'περίεργοι' καταναλωτές μπορεί να το ψάξουν περισσότερο, κάποιοι πιο χομπίστες το ίδιο. Δεν μπορεί όμως να λέμε ότι φταίει η θεια μου, γιατί κατάφερε να τη δουλέψει ο 'τεχνικός σύμβουλος' εκπροσωπώντας π.χ. την Karenta - προφανώς με την ανοχή της Kosmocar. Δεν μπορεί να λέμε ότι φταις εσύ που δεν έβαλες συναγερμό και 3πλες κλειδαριές και όχι ο διαρρήκτης. Η εντιμότητα είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, όχι καταναγκαστικό έργο εκεί που ο άλλος είναι 'εξυπνότερος'.
Και ας μην γελιόμαστε: είναι πολύ, μα πολύ, εύκολο για οποιονδήποτε αήθη επαγγελματία να δουλέψει τον καταναλωτή.
Ποιος σου είπε ότι στις αντιπροσωπείες έχουν μηχανικούς και όχι μηχανικάκια;;;
Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις εργατοώρα μηχανικού;;
Όσο για τον αήθη επαγγελματία, ακριβώς αυτό υποστηρίζω πίσω από το πλασματικό ακριβό.. άρα καλό;; λιπαντικό
Και η πληροφόρηση όταν έρχεται την αξιολογείς και πράττεις -
Παιδια παω για αλλαγη λαδιου στο ix35 . Εχω αυτη τη στιγμη eni isint 5w30 και castrol edge 5w30 ll . Ποιο λετε να βαλω;
-
Lidl!!!
-
Οκ......ειμαστε ηδη κατι χλμ
-
gm 5 30 dexos2 api sm
-
εχοντας αρκετες εκαντονταδες χιλ χλμ στο ενεργητικομου και με αρκετα χιλιαρικα σε επώνυμα λιπαντικα (οταν ολα πηγαιναν αερα....) 'αναγκαστικά' αρχισα να ψαχνω λιγο και αποδεικτηκε ενδιαφερον.
ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
εδω και σχεδον 3 χρονια εχω καταληξει και βαζω αυτα http://www.el.commaoil.com/about/history και πιο συγκεκριμενα
αυτα http://www.el.commaoil.com/passenger-ve ... s/view/171 και στα δυο.το altaki ειχε θεαματικη ηχητικη και λειτουργικη βελτιωση
το tribute μετα απο την amsoil περιμενα κατι να δω σε λειτουργια, καταναλωση λιπαντικου ή οτι αλλο.καμμια διαφορα και εδωσε ολες τις παραμετρους.
αναλυση λαδιου με το ματι ΔΕΝ κανω ΟΥΤΕ και με την γευση
υπαρχουν πολλες επιλογες στην αγορα απλα θελει μια μικρη αλλαγη στην μαρκετινηστικη νοοτροπια που μας εχουν βαλει, απο την αγορα του αυτοκινητου μεχρι την αγορα τσιγαρων.
-
Γιατί; Δεν είναι το φτηνότερο και πληρεί τς προδιαγραφές;
Εγώ το χρησιμοποιώ με απόλυτη επιτυχία στο αυτοκίνητο της πολυαγαπημένης πεθερούλας μου...
-
ενας τύπος στήν πολωνία κάνει test σέ πολλά λάδια αυτοκινήτων ,ζεσταινοντάς τα στούς 100 βαθμούς κελσίου
τά πιό πολλά μαυρίζουν ,
αλλα (2-3) οχι , τί συμπέρασμα μπορούμε νά βγάλουμε από αυτό ?
αυτά πού μαυρίζουν ειναι μάπα κ τά αλλα οχι ? -
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
ενας τύπος στήν πολωνία κάνει test σέ πολλά λάδια αυτοκινήτων ,ζεσταινοντάς τα στούς 100 βαθμούς κελσίου
τά πιό πολλά μαυρίζουν ,
αλλα (2-3) οχι , τί συμπέρασμα μπορούμε νά βγάλουμε από αυτό ?
αυτά πού μαυρίζουν ειναι μάπα κ τά αλλα οχι ?100 βαθμους και φλόγα αποκλείεται.
1000 βαθμούς όπως γράφει και ο ίδιος και αυτό κατά προσέγγιση, γιατί δεν βλέπω να έχει κάποιο όργανο θερμοκρασίας -
-
Μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία σε τέτοια τεστ.
Μπορεί, ίσως, να προσομοιάζουν τη συμπεριφορά του λαδιού σε ένα σημείο του κινητήρα αλλα ζητάμε από το λάδι πολύ περισσότερα από αυτό.
Για αυτό να διαλέγετε λάδια βάσει προδιαγραφών. Εντός ίδιων προδιαγραφών, ιδιαίτερα των προηγμένων δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των λαδιών. Σίγουρα όλα τα λάδια είναι 'αρκετά καλά'. Εγώ πάντα προτιμώ το πιο φιλικό για την τσέπη μου... -
Κάποια λάδια αφήνουν στη μηχανή το λεγόμενο sludge,δηλαδή λάσπη που φεύγει δύσκολα.
Προτιμήστε επώνυμα λάδια,εντός προδιαγραφών οπως αναφέρθηκε, και αφήστε τα lidl για άλλους.
Motul ftw, απο μένα. -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Κάποια λάδια αφήνουν στη μηχανή το λεγόμενο sludge,δηλαδή λάσπη που φεύγει δύσκολα.
Προτιμήστε επώνυμα λάδια,εντός προδιαγραφών οπως αναφέρθηκε, και αφήστε τα lidl για άλλους.
Motul ftw, απο μένα.Επειδή σε βλέπω σίγουρο για την ( κακή ποιότητα ) των Lidl, θα σε ρωτήσω ευθέως, από που πηγάζει αυτή η σιγουριά σου για τα συγκεκριμένα λάδια του Lidl ?
Tα έχεις δοκιμάσει επί μακρόν ?
Έχεις κάνει συγκεκριμένα τέστ ?
Μπορείς να μας αποδείξεις την ανωτερότητα των Comma oil που θέλεις να μας πουλήσεις θεωρώντας τα επώνυμα σε σχέση με τα - ανώνυμα - λάδια του Lidl ?
Eπίσης να ρωτήσω πόσο σίγουρος είσαι ότι τα Comma oil είναι ανώτερα από τα λάδια του Lidl ?Aν έχεις τεκμηριωμένες απαντήσεις να τις γράψεις μήπως και μας ανοίξεις τα μάτια, γιατί στην οικογένεια έχουμε 4 αυτοκίνητα και άλλα δύο φίλων που από το 2010 βάζουμε λάδια του Lidl και όχι μόνο δεν έχουμε πρόβλημα αλλά έφυγε και η μούργα μέσα από τα ψευτοκάπακα και σταμάτησε και το κάψιμο από τα Elf που βάζαμε σύμφωνα με τον κατασκευαστή, επειδή λοιπόν εγώ μιλάω με πάνω από 200.000 χλμ συνολικά με αυτά τα - λάδια του Lidl - όπως τα ονομάζεις περιπαικτικά πες μας με τι αποδείξεις μιλάς για τα Lidl και Comma oil.
Αν γυρίσεις πίσω μερικά χρόνια θα δείς ότι τα ίδια έγραφα και τότε και με την οικονομία στα λάδια έχουμε γλυτώσει αρκετά χρήματα, για πες λοιπόν πως συγκρίνεις και έχεις τόοοοση σιγουριά.
Για το αυτοκίνητο μου η Comma oil λέει ότι δεν διαθέτει λίπαντικό γιατί χρειάζεται ειδικό λιπαντικό λέει, μα ένα απλό τούρμπο αυτοκίνητο είναι και του βάζω εδώ και 5 χρόνια λάδια του Lidl 15-40 και είμαι μια χαρά, ούτε στην τουρμπίνα έχω πρόβλημα ούτα αλλού και κυρίως δεν το καίει σε αντίθεση με το συνιστώμενο από την Renault λάδι της Elf, το competition 15-50.
http://www.el.commaoil.com/products/results/91001008
Και για να ξέρουμε γιατί μιλάμε, έκανα λάθος, τα χρησιμοποιώ από το 2008, βλέπουμε ότι τα λάδια του Lidl είναι Γερμανικά της Penasol, το είχα ψάξει τότε, δεν φτιάχνονται σε καμμιά αυλή, όταν έχεις παρουσία στην αγορά από ρο 1938 με 10.000 μαγαζιά σε 28 χώρες της Ευρώπης δεν βάζεις τηγανόλαδα στα μαγαζιά σου, αυτό μου λέει εμένα η λογική μου, και οι χαμηλές τιμές προέρχονται από τις πολύ μεγάλες ποσότητες που αγοράζει και από την μη διαφήμιση που ακριβαίνουν ένα προϊόν, αυτά για να ξέρουμε τι και πότε πρέπει να αποδίδουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε σοβαροί και δεν κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε.
viewtopic.php?f=6&t=35916&start=1305
Aυτό είναι το 15-40 του lidl
http://www.pennasol.com/a1v2/wp-content ... 0%20GB.pdf
H Penasol είναι μέλος του Group της Avista oil
-
quadra, ξέρεις πόσο σε σέβομαι και σέβομαι τις απόψεις σου και χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, εγώ προσωπικά, δε μπορώ να εμπιστευτώ τα λάδια από το lidl. Αυτά τα comma oil που γράφεις του lidl είναι; Ούτε ξέρω τι πουλάει το lidl πραγματικά.
Αυτό που γνωρίζω όμως με σιγουριά, είναι πως τα Motul έχουν γραμμή απευθείας από τα επιμέρους εργοστάσια για εφαρμογή στο nissan GTR, το scooby WRX το σκέτο(στο STi αλλάζουν λίγο τα πράγματα), στις περισσότερες μοτοσυκλέτες της Suzuki που στροφάρουν στις 14,500 στροφές, σε 2 μηχανικούς σε Κοζάνη και Κατερίνη με 40 χρόνια εμπειρία στα BMW και με υπηρεσία σε εργοστάσιο της BMW οι οποίοι δουλεύουν Motul και Eneos, σε συνεργείο VW στην κάτω τούμπα θεσσαλονίκης και άλλα πολλά παραδείγματα(προσωπική εμπειρία σε δικά μου μοτέρ δε γράφω).Αυτά τα comma oil δε τα έχω δει πουθενά αδερφέ, ειλικρινά και τζάμπα να τα είχα, δε θα τα έβαζα στο αμάξι μου.
Elf καμία σχέση με motul(ή κάνω λάθος;).Και πάλι χωρίς αίσθημα αντιπαράθεσης και διένεξης, αδερφέ.
Ηρακλής.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
quadra, ξέρεις πόσο σε σέβομαι και σέβομαι τις απόψεις σου και χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, εγώ προσωπικά, δε μπορώ να εμπιστευτώ τα λάδια από το lidl. Αυτά τα comma oil που γράφεις του lidl είναι; Ούτε ξέρω τι πουλάει το lidl πραγματικά.
Αυτό που γνωρίζω όμως με σιγουριά, είναι πως τα Motul έχουν γραμμή απευθείας από τα επιμέρους εργοστάσια για εφαρμογή στο nissan GTR, το scooby WRX το σκέτο(στο STi αλλάζουν λίγο τα πράγματα), στις περισσότερες μοτοσυκλέτες της Suzuki που στροφάρουν στις 14,500 στροφές, σε 2 μηχανικούς σε Κοζάνη και Κατερίνη με 40 χρόνια εμπειρία στα BMW και με υπηρεσία σε εργοστάσιο της BMW οι οποίοι δουλεύουν Motul και Eneos, σε συνεργείο VW στην κάτω τούμπα θεσσαλονίκης και άλλα πολλά παραδείγματα(προσωπική εμπειρία σε δικά μου μοτέρ δε γράφω).Αυτά τα comma oil δε τα έχω δει πουθενά αδερφέ, ειλικρινά και τζάμπα να τα είχα, δε θα τα έβαζα στο αμάξι μου.
Elf καμία σχέση με motul(ή κάνω λάθος;).Και πάλι χωρίς αίσθημα αντιπαράθεσης και διένεξης, αδερφέ.
Ηρακλής.
Tα Comma oil δεν είναι του Lidl, τα έβαλε ο dim63 και σε αυτόν απάντησα παραθέτωντας τα λάδια του Lidl και ούτε προσπαθώ να πείσω να τα χρησιμοποιεί κανείς αλλά μου ακούγεται περίεργο να βγάζει κάποιος συμπεράσματα μόνο από την εττικέττα και τον τόπο πώλησης κάποιων προϊόντων χωρίς να έχει προσωπική εμπειρία, εγώ για τα λάδια του Lidl έχω εμπειρία από την χρήση τους εδώ και χρόνια και αυτήν καταθέτω σαν απλός καταναλωτής χωρίς υστεροβουλία ( χέστηκε το Lidl και το κάθε Lidl αν εγώ ή όποιος άλλος πεί καλά ή άσχημα λόγια για τα λάδια του ) 10.000 καταστήματα από μια παλέττα του τόνου να έχει στην αποθήκη το καθένα ( που είναι περισσότερες μάλλον αλλά λέω τώρα ) μιλάμε για 10.000 τόνους λάδια, την δική μου ή την δική σου κριτική θα μετρήσουν ?
Λίγο λογική χρειάζεται, λίγο ψάξιμο και προσωπική εμπειρία και τίποτα άλλο, τουλάχιστον εγώ δεν είπα κάτι για τα Motul τα οποία θεωρώ από τα κορυφαία αλλά δεν τα πληρώνω γιατί θεωρώ ότι δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα περισσότερο στα - δικά μου - αμάξια, στα οποία ξεκίνησα να βάζω Lidl λάδια επειδή είχε έρθει η ώρα σε ένα από αυτά να αλλάξω μοτέρ γιατί έκαιγε 1 λίτρο σε λιγότερο από 1.000 χλμ και σκέφτηκα να μην πληρώνω ακριβά λάδια αφού πάει για πέταμα το μοτέρ, είδα στην πορεία όμως ότι σχεδόν σταμάτησε να καίει και δεν το άλλαξα το μοτέρ και είπα άστο μέχρι να σπάσει, αλλά δεν έσπασε ούτε μετά από άλλες 120.000 χλμ μέχρι που παράτησα όλο το αυτοκίνητο στην άκρη, έτσι άρχισα να βάζω τα λάδια του Lidl και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα και μέχρι σήμερα είμαι ευχαριστημένος, να πω ότι αν είχα το παραμικρό πρόβλημα θα το φώναζα με κεφαλαία γράμματα γιατί ούτε πωλητής του Lidl είμαι ούτε κολλητάρι τους να τους κάνω πλάτες, θεωρώ τίμιο το προϊόν τους για την τιμή του και το στηρίζω, αυτά τα ξεκάθαρα και τίποτα άλλο.
Tα Elf ανήκουν εδώ και χρόνια στην Total, τα Total τα προτείνει η Peugeot και τα Elf η Renault
-
Τα λάδια του Lidl έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: προέρχονται από μεγάλη εταιρία. Οπότε κανείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι πληρούν ό,τι προδιαγραφές λένε ότι έχουν*. Ειδικά αν κανείς φοβάται τα μαιμού λάδια, τα λάδια του Lidl είναι ό,τι ασφαλέστερο μπορεί να αγοράσει.
Αλλά δεν ξέρω αν έχουν αρχίσει να φέρνουν και νεότερα (και πιο ακριβά) λάδια 5W-30 με τις προδιαγραφές που θέλουν τα πιο καινούργια μοτέρ.
...και είναι κρίμα γιατί δεν πρόκειται για πραγματικά ακριβά λάδια. Προ πτώσης του ευρώ στα Wallmart αγόραζε κανείς Mobil 1 με 3,5 ευρώ το λίτρο, ακόμα και τις πιο καινούργιες συνθέσεις που εδώ πωλούνται 15 ευρώ το λίτρο.*αν υπάρχει απάτη είναι θέμα χρόνου να φανεί λόγω όγκου πωλήσεων και βέβαια το διακύβευμα είναι επίσης μεγάλο ακριβώς λόγω του όγκου των πωλήσεων που θα χαθούν και τη ζημιά στην εικόνα της εταιρείας.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τα λάδια του Lidl έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: προέρχονται από μεγάλη εταιρία. Οπότε κανείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι πληρούν ό,τι προδιαγραφές λένε ότι έχουν*. Ειδικά αν κανείς φοβάται τα μαιμού λάδια, τα λάδια του Lidl είναι ό,τι ασφαλέστερο μπορεί να αγοράσει.Αλλά δεν ξέρω αν έχουν αρχίσει να φέρνουν και νεότερα (και πιο ακριβά) λάδια 5W-30 με τις προδιαγραφές που θέλουν τα πιο καινούργια μοτέρ.
...και είναι κρίμα γιατί δεν πρόκειται για πραγματικά ακριβά λάδια. Προ πτώσης του ευρώ στα Wallmart αγόραζε κανείς Mobil 1 με 3,5 ευρώ το λίτρο, ακόμα και τις πιο καινούργιες συνθέσεις που εδώ πωλούνται 15 ευρώ το λίτρο.*αν υπάρχει απάτη είναι θέμα χρόνου να φανεί λόγω όγκου πωλήσεων και βέβαια το διακύβευμα είναι επίσης μεγάλο ακριβώς λόγω του όγκου των πωλήσεων που θα χαθούν και τη ζημιά στην εικόνα της εταιρείας.
Εγω πετυχα στα lidl να εχει φερει 5-40(δν θυμαμαι αν ηταν φουλ συνθετικο)
Περι λιπαντικών γενικώς [#2]