Σπύρο, η τιμή ήταν τελική στα 570€. Και μάλιστα δεν είχα αγοράσει τετράδα, είχα βάλει δύο ζεύγη στα 285€ έκαστο. Μάλιστα, την δεύτερη φορά, από το τηλέφωνο μου είπε το ζεύγος 300€, αλλά όταν πήγα εκεί και του είπα πως είχα βάλει άλλο ένα ζευγάρι πριν ένα χρόνο, με ρώτησε μόνος του την τιμή, του είπα και μόνος του μου έκανε την έκπτωση (από 300€ στα 285€).
Μιλώ για τον Κυριαζή πάντα, τηλέφωνα μπορείς να βρεις και εδώ μέσα και στο Google φυσικά!
Έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, στην γειτονιά μου (Ελληνικό-Αργυρούπολη) και κοντά στην δουλειά (Καλλιθέα), η καλύτερη τιμή ήταν 750€ τετράδα, ενώ ο Ζανιάς ήταν πιο Large, ό,τι πάρεις 800€ (όλες οι μάρκες δηλαδή ). Και επειδή ούτε τότε, ούτε τώρα πόσο μάλλον, τα λεφτά φυτρώνουν στα δέντρα, έκανα την βόλτα μου μέχρι την Ν. Χαλκηδόνα. Και θα την ξανακάνω κάθε φορά εννοείται, ο άνθρωπος είναι σοβαρός επαγγελματίας.
Ακόμη και η χρησιμοποίηση ροπόκλειδου για να σφίξει τις βίδες, λέει κάτι νομίζω...
Το λάστιχο ναι, είναι ακριβώς αυτό που μου έδειξες, άρα φοράμε τα ίδια. Η εγγύηση ήταν γραπτή και συνοδευόταν από καρτούλα, άρα δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Μάλλον έπεσες σε λαμόγιο έμπορο ή παραεισαγωγή, γιατί την εγγύηση την δίνει η Pirelli Ελλάς.
PS: Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις από λαστιχά σε λαστιχά, ένα τηλέφωνο αρκεί συνήθως, εκ πείρας μιλώ!