-
σημερα εβαλα στο 6αρι μου καινουρια λαστιχα.............ηθελα για την γ@μωδιασταση 215/50/17 πανω απο 600ευρω,οποτε πηγα εδω http://www.e-elastika.gr/shop/products και εβαλα αυτα http://www.e-elastika.gr/p.Elastiko-Inf ... 36609.html με 390ευρω!!!!!!!!!!!
ο θεος στο πλευρο μου........... -
Και εδω δυο συγκριτικα για τη διασταση 225/45R17 :
http://www.autoexpress.co.uk/products/t ... _2011.html
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... e-Test.htm
-
Ο χρήστης dimitris90 έγραψε:
Kαλησπέρα,τι λάστιχα προτείνετε για διάσταση 195, 60, 15?
χρηση κυρίως εκτός πόλης.
Σκέφτομαι τα continental και κάποιοι με ψήνουν να δοκιμάσω άλλες εταιρίες όπως nokian,gislaved,uniroyal.
Ποια είναι η γνώμη σας?Ευχαριστώ
http://www.fokas-tyres.gr/ProductDetails.aspx?productid=7571
-
Φίλος μου έχει Polo 9N με 75 ατίθασα αλόγατα και φοράει 165/70R14.
- Δεν είναι προτιμότερο να ανέβει σε 175/65R14?
- Ο λαστιχάς πρότεινε cooper. 'Εχουμε γνώμη;
-
-
Καλόστριφτα Sinanai! Αναμένουμε εντυπώσεις και αντιπαραβολή με τα F1 Asymmetric του Κωνσταντίνου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλόστριφτα Sinanai! Αναμένουμε εντυπώσεις και αντιπαραβολή με τα F1 Assymetric 2 του Κωνσταντίνου.Στα 50000 χιλιόμετρα θα συγκρίνουμε πιο κρατάει καλύτερα!
-
[quote='Hellenic tifosi']Φίλος μου έχει Polo 9N με 75 ατίθασα αλόγατα και φοράει 165/70R14.
Αν ειναι ηρεμος οδηγος δεν χρειαζεται να φαρδυνει το πελμα.Σε τεστ ειδα οτι τα καλυτερα 175 ηταν τα κοντινενταλ.Μπες στο www.adac.de ειναι η γερμανικη ΕΛΠΑ πατα εκει που λεει test και μετα πατα reifentest.Εχει 2 κατηγοριες χειμωνιατικα και καλοκαιρινα.Βρες στα καλοκαιρινα την διασταση που σου ταιριαζει και συγκρινε μονος σου.Τα προτεινομενα εχουν συν τα μετρια τιποτα και τα χαλια πλην.Η βαθμολογια ειναι με βαθμους ποινης.Ετσι το αριστο ειναι το 0,5 και το χειριστο ειναι 5,5.Αν εχεις και αυτοματη μεταφραση στον υπολογιστη μπορεις να διαβασεις και τις υποκατηγοριες των δοκιμων.
-
- Όχι, θα κοπανάει περισσότερο η ανάρτηση, θα βαρύνει το τιμόνι και θα αυξηθεί και λίγο η κατανάλωση. Τα 165 είναι υπέραρκετά γι' αυτή την ιπποδύναμη και το βάρος.
- Μετριότητες.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλόστριφτα Sinanai! Αναμένουμε εντυπώσεις και αντιπαραβολή με τα F1 Assymetric 2 του Κωνσταντίνου.
Στα 50000 χιλιόμετρα θα συγκρίνουμε πιο κρατάει καλύτερα!
Έτσι...
Ευχαριστώ Realzeus, αν και τον περισσότερο καιρό τους θα τον φάνε σε 'ανούσιες' μετακινήσεις (γονέων)...
Κάτσε να δούμε τι θα βάλω εγώ στο μάχιμο της οικογένειας... Λογικά πάλι R1-R.
(Πάντως πρόκειται σαφώς για 2 απ' τις καλύτερες προτάσεις, νομίζω... )
-
Ο χρήστης panorg έγραψε:
Αν ειναι ηρεμος οδηγος δεν χρειαζεται να φαρδυνει το πελμα.Σε τεστ ειδα οτι τα καλυτερα 175 ηταν τα κοντινενταλ.Μπες στο http://www.adac.de ειναι η γερμανικη ΕΛΠΑ πατα εκει που λεει test και μετα πατα reifentest.Εχει 2 κατηγοριες χειμωνιατικα και καλοκαιρινα.Βρες στα καλοκαιρινα την διασταση που σου ταιριαζει και συγκρινε μονος σου.Τα προτεινομενα εχουν συν τα μετρια τιποτα και τα χαλια πλην.Η βαθμολογια ειναι με βαθμους ποινης.Ετσι το αριστο ειναι το 0,5 και το χειριστο ειναι 5,5.Αν εχεις και αυτοματη μεταφραση στον υπολογιστη μπορεις να διαβασεις και τις υποκατηγοριες των δοκιμων.
φιλε δες και το steet response της dunlop ειναι καλο λαστιχο.
-
Η καλύτερη τιμή που βρίσκω μέχρι στιγμής (Κυριαζή συμπεριλαμβανομένου) για τα PremiumContact 2, σε 185/55/15 Η, είναι ...390 € !! Έχουμε ξεφύγει ή μου φαίνεται ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η καλύτερη τιμή που βρίσκω μέχρι στιγμής (Κυριαζή συμπεριλαμβανομένου) για τα PremiumContact 2, σε 185/55/15 Η, είναι ...390 € !! Έχουμε ξεφύγει ή μου φαίνεται ;Σε 195/50-15 θα ειναι πιο φτηνα ,πιστευω δηλαδη.
-
80-100 € κάτω, αλλά ΔΕΝ θέλω ν' αλλάξω διάσταση !
-
Αναμφισβήτητα...
Απ' ό,τι βλέπω, και από Camskill είναι ακριβή διάσταση.
Αν δεν έχεις κάποιο κόλλημα, δες και Hankook / Kumho. Πρέπει να βγαίνουν κάνα 50άρι-80άρι χαμηλότερα.
(Από Camskill τα Hankook K110 βγαίνουν 302 με μεταφορικά, άρα πες 330-340 αν προσθέσεις και την τοποθέτηση. Ε φαντάζομαι κάπου τόσο θα έχουν κι εδώ. Ίσως και λίγο λιγότερο, μιας και το Camskill τελευταία έχει αυξήσει αρκετά τα μεταφορικά του.)
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
Αν ειναι ηρεμος οδηγος δεν χρειαζεται να φαρδυνει το πελμα.Σε τεστ ειδα οτι τα καλυτερα 175 ηταν τα κοντινενταλ.Μπες στο http://www.adac.de ειναι η γερμανικη ΕΛΠΑ πατα εκει που λεει test και μετα πατα reifentest.Εχει 2 κατηγοριες χειμωνιατικα και καλοκαιρινα.Βρες στα καλοκαιρινα την διασταση που σου ταιριαζει και συγκρινε μονος σου.Τα προτεινομενα εχουν συν τα μετρια τιποτα και τα χαλια πλην.Η βαθμολογια ειναι με βαθμους ποινης.Ετσι το αριστο ειναι το 0,5 και το χειριστο ειναι 5,5.Αν εχεις και αυτοματη μεταφραση στον υπολογιστη μπορεις να διαβασεις και τις υποκατηγοριες των δοκιμων.
φιλε δες και το steet response της dunlop ειναι καλο λαστιχο.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα τις μεταφέρω
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αναμφισβήτητα...
Απ' ό,τι βλέπω, και από Camskill είναι ακριβή διάσταση.
Αν δεν έχεις κάποιο κόλλημα, δες και Hankook / Kumho. Πρέπει να βγαίνουν κάνα 50άρι-80άρι χαμηλότερα.
(Από Camskill τα Hankook K110 βγαίνουν 302 με μεταφορικά, άρα πες 330-340 αν προσθέσεις και την τοποθέτηση. Ε φαντάζομαι κάπου τόσο θα έχουν κι εδώ. Ίσως και λίγο λιγότερο, μιας και το Camskill τελευταία έχει αυξήσει αρκετά τα μεταφορικά του.)Φίλε μου, δεν έχω κανένα απολύτως κόλλημα με τις μάρκες (ακριβώς το αντίθετο μάλιστα), απλά τα PremiumContact 2 έχουν ταιριάξει τόσο πολύ καλά στο Clio μου (σε όλους τους τομείς, ακόμη και της φθοράς, όπου δεν φημίζονται και τόσο τα συγκεκριμένα...), που απλά θέλω να βάλω ασυζητητί τα ίδια !
Το εξοργιστικό δε είναι, πως ένας γερμανός εξακολουθεί να τ' αγοράζει με περίπου 330 € (όσο περίπου κόστιζαν δηλ. προ 3,5 ετών, που τα είχα βάλει...), ενώ στο ελλάντα είναι μια 'δύσκολη' (κατά τους λαστιχάδες...) διάσταση (άσχετα από το γεγονός, πως ένα κάρο αυτοκίνητα, κυρίως ευρωπαϊκά, την έχουν από το εργοστάσιο ...) . -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τι προτεινετε για Ζ4 σε διασταση 225/45/17?Continental Sportcontact3
Τoyo PROXES T1
Τoyo PROXES T1R
Yokohama S.Drive
Pirelli PZERO ASSIMM
Pirelli PZERO ROSSO
Vredestein XL Ultrac Sessanta?
Εγώ στη δικιά μου έβαλα Continental SportContact 5P και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 'Οταν ζεσταθεί κρατάει απίστευτα.
Βλέπω όμως ότι δε βγαίνει στη διάστασή σου.
Βγήκε όμως και SportContact 5 που βγαίνει και στη διαστασή σου.
-
Σε διάφορα τεστ, πάντως, βλέπω να διαπρέπουν, τόσο τα Conti Sport Contact 5, όσο και τα Goodyear F1 Asymmetric 2.
Τα πρώτα τα τοποθέτησα πριν λίγες μέρες στο Bravo, χωρίς ακόμα να έχω σφαιρική άποψη, πέρα απ' την πάρα πολύ ήσυχη και ομαλή τους κύλιση. Προσεχώς περισσότερα. Τα δεύτερα τα έχουν τοποθετήσει επίσης σε Bravo 2 συμφορουμίτες, αμφότεροι με πολύ θετικές εντυπώσεις.
Άρα κάτι απ' αυτά, για μένα, ειδάλλως σε πιο low badget κατηγορία Hankook K107 S1 Evo. Ή σε πιο 'πολεμική' κατηγορία κάτι άλλο, που κρίνοντας, όμως, απ΄τις επιλογές που ήδη έχεις αναφέρει, μάλλον δε θες κάτι τέτοιο.
-
Κωστη τα 'κοντι' απο camskill τα αγορασατε?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]