-
O κάθε οδηγός έχει διαφορετικές συνήθειες σχετικά με λακούβες και πεζοδρόμια. Φυσικά παίζει ρόλο και το προφίλ αλλά άμα προσέχεις να έχεις καλή πίεση και ανεβοκατεβαίνεις προσεκτικά τα πεζοδρόμια και δεν σου τύχει κακός κρατήρας λίγα λάστιχα θα έχουν πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Καρούμπαλα δεν κάνουν εύκολα. Έχω περίπου 15.000 χλμ με τα Maxx RT πολλά εκ των οποίων έχουν γίνει σε δρόμους με αρκετές λακκούβες, οπότε αναπόφευκτα έχω πετύχει κάποιες με φουλ ταχύτητα
Οντως εχεις δικιο. Αμα ηταν θα σου ειχαν κανει ηδη καρουμπαλα.
Αυτη τη στιγμη τα Bridgestone εχουν ελλειψη απο την κεντρικη αποθηκη χωρις να ξερει καποιος ποτε θα ερθει νεα παρτιδα. Επισης τα Dynlop εχουν μεινει 17 τεμαχια στην κεντρικη αποθηκη της εταιριας και τα Michelin υπαρχουν σε μεγαλες ποσοτητες...
Στο Φωκα μου φερνουν και τα 3 μου προτειναν Michelin ή Bridgestone χωρις καποιο επειχειρημα...
Τωρα αντε βγαλε ακρη...
Ούτε με τα Michelin (κάποτε χρησιμοποιούσα Pilot Exalto) είχα ποτέ πρόβλημα παρ' όλο που ακούγονται τόσα για τα μαλακά πλαϊνά τους. Δεν είχαν ποτέ πετάξει καρούμπαλο από καμία λακκούβα.
Ούτε εγώ είχα πρόβλημα με τα Exalto! και δεν πρόσεχω ιδιαίτερα τις λακούβες...
-
τα Uniroyal Rainsport 2 ειναι μαλακα ή σκληρα,ή μετρια;
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.να μην κοιταξω δηλαδη σε κατι πιο σπορ;
επισης διαβασα καλες κριτικες για τα Goodyear EfficientGrip Performance και τα Uniroyal Rainsport 2.τι λετε και για αυτα.
και τιποτα σε Dunlop ή Pirelli;Αν καποιος ξερει καποιο λαστιχο που να πληρει αυτα που ειπες κι ειναι πιο σπορ, ας το γραψει...
PIRELLI CINTURATO P7
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Επειδη πολλοι λαστιχαδες που εμπορευονται Dunlop/Goodyear με αποτρεπουν απο τα Maxx RT για διαφορους λογους (πετανε ευκολα καρουμπαλα, ακυρος δεικτης Y για το αμαξι μου κτλ) ειμαι μεταξυ Adrenalin και PS3 για 205/55/16 91.Εχει δοκιμασει κανεις τα Adrenalin να μου πει εντυπωσεις ;
Στο Φωκα που πηγα μου ειπαν πως τα Adrenalin δεν ειναι σκληρα για Bridgestone και πως για το αμαξι μου μου προτεινει ή αυτα η τα PS3.
Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη
Τί διαφορά τιμής έχουν αυτά τα 2 ;
-
Ο χρήστης arctu έγραψε:
τα Uniroyal Rainsport 2 ειναι μαλακα ή σκληρα,ή μετρια;Μαλακά. Εγω για δυτικη Ελλαδα και εθνικη θα τα προτιμουσα για τη σιγουρια που δινουν στο βρεγμενο, αν ειδικα κανεις τα χλμ λογω δουλειας που σημαινει οτι δεν ειναι στο χερι σου το ποτε θα ξεκινησεις διαδρομη.
-
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/
Οι Άγγλοι με έχουν πείσει με την αντικειμενική κριτική τους καθώς σε πολλά σημεία ειναι ακομπλεξαριστοι
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Τί διαφορά τιμής έχουν αυτά τα 2 ;Αστεια! 8 Ευρω στην τετραδα. 340 το Bridgestone και 348 το PS3.
-
Τελικα το προβλημα του ειναι η αντοχη στις κακουχιες ή το βρεγμενο?
-
Παιδια κάντε τακτικά έλεγχο στη ρεζερβα σας !!!!!! Στο 107 αγορασμενο καινουριο το 2/2007 με DOT ρεζερβας 5006 !!!! Δεν ειχε γινει ποτέ ελεγχος , έκανα σημερα....... είχε μεσα........... 0 ατμοσφαιρες Ευτυχως δεν με ειχε πιασει ποτέ λάστιχο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Οι Άγγλοι με έχουν πείσει με την αντικειμενική κριτική τους καθώς σε πολλά σημεία ειναι ακομπλεξαριστοιΝαι έχεις δίκιο, σαφώς ακομπλεξάριστοι και αν αυτό που πήραν τους βγει μέτριο δε θα διστάσουν να το καταδείξουν αλλά η αντικειμενική κριτικής τους αφορά σε κίνηση σε άσφαλτο ποιότητας τελείως διαφορετική από τη δική μας. Εκεί δύσκολα μπαίνει το ABS και δεν σπινάρει η ρόδα κόβεις ημιαξόνιο.... (παθών και πληρώνων....)
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οι Άγγλοι με έχουν πείσει με την αντικειμενική κριτική τους καθώς σε πολλά σημεία ειναι ακομπλεξαριστοιΝαι έχεις δίκιο, σαφώς ακομπλεξάριστοι και αν αυτό που πήραν τους βγει μέτριο δε θα διστάσουν να το καταδείξουν αλλά η αντικειμενική κριτικής τους αφορά σε κίνηση σε άσφαλτο ποιότητας τελείως διαφορετική από τη δική μας. Εκεί δύσκολα μπαίνει το ABS και δεν σπινάρει η ρόδα κόβεις ημιαξόνιο.... (παθών και πληρώνων....)
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
A ωραια φοραμε και το ιδιο λαστιχο... Θα ενθουσιαστεις μολις αλλαξεις ο,τι και να βαλεις!!!
Απο θεμα φθορας εχεις καποιο θεμα?
πχ θες να βγαλουν 30.000 χλμ ή 50.000 χλμ?
Οταν λες το πατας λιγακι, στριβεις σε στροφες χωρις αυριο? ή απλα τρεχεις σε ανοιχτο δρομο?E τουλάχιστον να βγάλουν 30.000 χλμ, μου αρέσει η ταχύτητα ΑΛΛΆ όχι ακραίες καταστάσεις πάντα με ασφάλεια
PIRELLI CINTURATO P7 205/55 R16 91 V
πιστευω θα εισαι καλυμμενος με αυτα... Δοκιμασμενη επιλογη. Και μακραν καλυτερα απο τα δικα σου...
Καλησπέρα,
Σήμερα πήγα σε ένα λαστιχά κ μου πρωτινέ τα καινούρια της Bridgestone τα 001.
Έχει κανένας άποψη για αυτά πως είναι? -
Καλησπέρα. Εχει αγοράσει κανείς ελαστικά απο το internet?
-
Παίδες φοράει κανεις απο δώ τα Efficient grip Performance?
Αν ναι πείτε καμια εντύπωση.Ειδικά για θόρυβο και αποσβεση -
Ο χρήστης nam έγραψε:
Καλησπέρα. Εχει αγοράσει κανείς ελαστικά απο το internet?Ναι....
A ωραια φοραμε και το ιδιο λαστιχο... Θα ενθουσιαστεις μολις αλλαξεις ο,τι και να βαλεις!!!
Οταν λες το πατας λιγακι, στριβεις σε στροφες χωρις αυριο? ή απλα τρεχεις σε ανοιχτο δρομο?E τουλάχιστον να βγάλουν 30.000 χλμ, μου αρέσει η ταχύτητα ΑΛΛΆ όχι ακραίες καταστάσεις πάντα με ασφάλεια
πιστευω θα εισαι καλυμμενος με αυτα... Δοκιμασμενη επιλογη. Και μακραν καλυτερα απο τα δικα σου...
Καλησπέρα,
Σήμερα πήγα σε ένα λαστιχά κ μου πρωτινέ τα καινούρια της Bridgestone τα 001.
Έχει κανένας άποψη για αυτά πως είναι?Για τί αμάξι μιλάμε;....γιατί υπάρχουν δύο κατηγοριών 001....το S001 το Potenza,το οποίο ανήκει στη σπόρ κατηγορία και το Τ001 το Turanza,που είναι πιο καθημερινό...πιο touring που λέμε...(για να λες καινούρια,μάλλον αυτό σου πρότεινε)...
-
Χθές έβαλα στο Qashqai μου Michelin Latitude Cross 215/65 R16 102H XL στα 460. Εντυπώσεις μόλις στρώσουν
-
εχει κανεις αποψη για τα adrenalin re002 potenza;;;;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Καλησπέρα. Εχει αγοράσει κανείς ελαστικά απο το internet?
Ναι....
Καλησπέρα,
Σήμερα πήγα σε ένα λαστιχά κ μου πρότεινε τα καινούρια της Bridgestone τα 001.
Έχει κανένας άποψη για αυτά πως είναι?Για τί αμάξι μιλάμε;....γιατί υπάρχουν δύο κατηγοριών 001....το S001 το Potenza,το οποίο ανήκει στη σπόρ κατηγορία και το Τ001 το Turanza,που είναι πιο καθημερινό...πιο touring που λέμε...(για να λες καινούρια,μάλλον αυτό σου πρότεινε)...
Το αμάξι μου είναι το leon 1.4 tsi 125hp, NAI τα λάστιχα που μου πρότεινε είναι τα Τ001????????
-
Μια χαρά είναι...άν δεν έχεις έντονες οδηγικές ανησυχίες θα σε καλύψουν και με το παραπάνω....Αθόρυβο είναι,άνετο είναι,χλμ βγάζει,το πλαινό του όχι τόσο σκληρό όσο έχουμε συνηθίσει τα Bridge,αλλά σίγουρα πιο σκληρό από τα άλλα της ίδιας κατηγορίας!!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]