-
Eχουμε πληροφοριες για 235/45/18 ? Stick with Bridgestone RE050A η καπου αλλου;
-
P Zero και τέλος.
-
καλημερα παιδια ειμαι κανουργιιος στο φορουμ αλλα σας παρακολουθω αρκετο καιρο
Λοιπον εχω εναι corsa d και ηρθε η ωρα για αλλαγη λαστιχων πολλα χλμ γινονται μεσα στην πολη αλλα τωρα το χειμωνα κανω και αρκετα δρομολογια εκτος οδηγηση οχι στα ορια αλλα δεν το χαιδευω κιολας
για τα marangoni τι γνωμη εχετε ;; -
Ο χρήστης george94 έγραψε:
Λοιπον εχω εναι corsa d και ηρθε η ωρα για αλλαγη λαστιχων πολλα χλμ γινονται μεσα στην πολη αλλα τωρα το χειμωνα κανω και αρκετα δρομολογια εκτος οδηγηση οχι στα ορια αλλα δεν το χαιδευω κιολας
για τα marangoni τι γνωμη εχετε ;;Άσ' το με τις ζάντες καλύτερα!
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
για τα marangoni τι γνωμη εχετε ;;Άσ' το με τις ζάντες καλύτερα!
-
Ο χρήστης george94 έγραψε:
για τα marangoni τι γνωμη εχετε ;;βαλε ενα λαστιχο επωνυμο και της προκοπης τα 30 ευρω διαφορα δεν αξιζουν μπροστα στην ασφαλεια σου
-
Παιδιά από τα Bridgestone Ecopia EP001S έχει εντυπώσεις κανείς?Αξίζουν το Α/Α?
Για 16 ζάντα λέω με 200-210 mm πλάτος. -
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Καλησπερα παιδια, ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα στο 307 μου. 205/55/16 φοραει το 1600cc 307 μου. Τωρα φοραω τα Fulda Carat Progresso με δεικτη Η. Δυστυχως η Fulda αλλαξε το μοντελο και δεν το βγαζει πλεον και παω στα τυφλα για ακομη μια φορα. Αν μπορω να περιγραψω το ελαστικο στο δρομο με μια φραση αυτη θα ηταν ¨εξαιρετικο λαστιχο'. Σε καθε στροφη πηρα τουλαστιχον +10χλμ/ω, στη βροχη οδηγουσα σαν να ηταν καλοκαιρι και στο φρεναρισμα ακουγανε κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες. Συγκριτικα με το προηγουμενο μου λαστιχο το Dunlop Sp fast responce με δεικτη V ειναι μερα με τη νυχτα το Fulda και ισαξιο με τα Pirelli Pzero Rosso με δεικτη V και αυτα που φορουσα πριν το 2009.Έχουν σίγουρα σταματήσει τα carat progresso? Τα φόρεσα πριν περίπου ένα μήνα σε 175/65/14 82H και έχουν και πρόσφατη ημερομηνία παραγωγής. Όντως μέχρι στιγμής, φαίνονται εξαιρετικά!
-
Σκέφτομαι να βάλω τα vredestein spotac 5 σε διάσταση 185/60/15 στο cz3 1,3 . Υπάρχει κανένας φίλος που να τα χει δουλέψει και να χει εντυπώσεις; Από θόρυβο ποιοτητα κύλισης, αντίσταση κύλισης κτλ
-
δηλαδη να τα αποκλεισω τελειως τα marangoni τιμου προτεινεται σε διασταση 195/55/16 ;;
-
Υπάρχει ελαστικό 225/55R16 της κατηγορίας Max Performance με treadwear μεγαλύτερο από 240;
[list=1:w3pf76nb][:w3pf76nb]Στην Ελλάδα σε αυτή τη διάσταση και σε αυτή την κατηγορία απόδοσης κυκλοφορεί το Dunlop Sport Maxx RT με treadwear 240.[/w3pf76nb]
[:w3pf76nb]Το Continental ExtremeContact DW που πληροί τις προϋποθέσεις διάστασης και απόδοσης και έχει εξαιρετικές κριτικές έχει treadwear 340, αλλά απ' όσο γνωρίζω δεν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.[/w3pf76nb]
[:w3pf76nb]Στην κατηγορία Max performance και στην ίδια διάσταση υπάρχει και το Falken FK-452. Έχει δείκτη φθοράς 300. Δεν είμαι σίγουρος αν κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, πάντως σίγουρα δεν το πουλούσαν πολλά βουλκανιζατέρ. Πλέον όμως πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του και να έχει αντικατασταθεί από το FK-453 το οποίο δεν υπάρχει στην εν λόγω διάσταση[/w3pf76nb][/listw3pf76nb]Υπάρχει λοιπόν κάποιο άλλο που γνωρίζεται το οποίο να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά;
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Υπάρχει ελαστικό 225/55R16 της κατηγορίας Max Performance με treadwear μεγαλύτερο από 240;[list=1:qhu9cdsb][:qhu9cdsb]Στην Ελλάδα σε αυτή τη διάσταση και σε αυτή την κατηγορία απόδοσης κυκλοφορεί το Dunlop Sport Maxx RT με treadwear 240.[/qhu9cdsb]
[:qhu9cdsb]Το Continental ExtremeContact DW που πληροί τις προϋποθέσεις διάστασης και απόδοσης και έχει εξαιρετικές κριτικές έχει treadwear 340, αλλά απ' όσο γνωρίζω δεν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.[/qhu9cdsb]
[:qhu9cdsb]Στην κατηγορία Max performance και στην ίδια διάσταση υπάρχει και το Falken FK-452. Έχει δείκτη φθοράς 300. Δεν είμαι σίγουρος αν κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, πάντως σίγουρα δεν το πουλούσαν πολλά βουλκανιζατέρ. Πλέον όμως πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του και να έχει αντικατασταθεί από το FK-453 το οποίο δεν υπάρχει στην εν λόγω διάσταση[/qhu9cdsb][/listqhu9cdsb]Υπάρχει λοιπόν κάποιο άλλο που γνωρίζεται το οποίο να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά;
Τα continental ειναι για την Αμερικανικη αγορα. Αληθεια γιατι σε ενδιαφερει τοσο πολυ το treadwear σε ενα σπορ ελαστικο?
Σκέφτομαι να βάλω τα vredestein spotac 5 σε διάσταση 185/60/15 στο cz3 1,3 . Υπάρχει κανένας φίλος που να τα χει δουλέψει και να χει εντυπώσεις; Από θόρυβο ποιοτητα κύλισης, αντίσταση κύλισης κτλ
Δεν εχει προμηθευτη η Vredestein στην Ελλαδα προς το παρον. Αρα μονο απ' εξω μπορεις να τα παρεις.
-
Τα έχει ήδη ένας λαστιχάς και μου τα πρότεινε, τι παίζει με αυτά;
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Τα έχει ήδη ένας λαστιχάς και μου τα πρότεινε, τι παίζει με αυτά;Φαινονται πολυ καλα σε ολα τα τεστ... Δε τα εχει βαλει κανεις στην Ελλαδα ακομα απ' ο,τι εχω δει, γιατι δεν ειχε προμηθευτη μεχρι πριν 2-3 μηνες...
Εγω ειμαι σιγουρος οτι θα ναι καλο ελαστικο. Αλλα γνωμη μου. -
επειδή κι εγώ τα κοιτάζω, διάβασε εδώ πολύ αναλυτικό τεστ
http://www.ace-online.de/fileadmin/user ... t_2012.pdf
μάλλον εδω ποιο πολλά
http://www.testberichte.de/p/vredestein ... richt.html
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα P6 Cinturato μου, με 41000km σε δυόμισι χρόνια, άρχισαν να δείχνουν σημάδια κώπωσης.
Σκέφτομαι να βάλω τα ίδια (ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις) αλλά είδα ότι τα Premium Contact 5 έχουν δείκτη Α στο βρεγμένο.
Με ζητούμενη ΜΟΝΟ την κορυφαία συμπεριφορά σε βρεγμένο και στεγνό (δε με ενδιαφέρει τιμή, θόρυβος, χιλιόμετρα που θα βγάλει κλπ συναφή), αξίζουν τα Continental στην πράξη ή να μείνω στα Cinturato;
Θυμίζω διάσταση: 185/60-14 82ΗΜπήκαν τα Premium Contact 5. Ο δείκτης φθοράς τους είναι 280 (340 έχουν τα P6 Cint που φορούσα). Εντυπώσεις εν καιρώ.
Τα Πιρέλλι μου θα μπουν σε ΒΧ φίλου που εκτελεί χρέη βαν-αγροτικού στην Πάτρα. Απείρως καλύτερα από τα ανύπαρκτα 10ετίας κούτσουρα που φοράει τώρα.10ετίας και δεν του πέταξε κανένα καρούμπαλο; Εμένα κάτι λάστιχα που τα πήρα μεταχειρισμένα (πρέπει να ήταν 5ετίας) σε δύο χρόνια δλδ κοντά 7ετίας μου πέταξαν καρούμπαλα. Χοροπηδούσε το Ascona
-
WTF δεν φέρνει κανείς στην Ελλάδα Vredestein ρε παιδιά?Πως γίνεται αυτό?
-
Ούτε Nokian....αλλά,στο ελαστικά.gr,βρίσκεις ότι γουστάρεις με πολύ καλές τιμές!!!!!
-
NOKIAN... Σκανδιναβικό ελαστικό σε καλοκαιρινό ελληνικό δρόμο... Ενδιαφέρον πείραμα!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ούτε Nokian....αλλά,στο ελαστικά.gr,βρίσκεις ότι γουστάρεις με πολύ καλές τιμές!!!!!Δεν ειναι καλες οι τιμες... Εισαγωγη απο εξω τα κανουν και πληρωνεις στην ουσια την αγορα και τα μεταφορικα.
Συγκριτικα με ενα λαστιχο που μπορεις να παρεις απο εδω ειναι αρκετα πιο ακριβοι...
Για τα δικα μου που εχω κοιταξει ηταν γυρω στα 80 ευρω πιο ακριβοι.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]