-
Το θέμα με τα italics διορθώθηκε.
(Καθένας με το μπόνο του. )
-
Παίδες γιατί στο τελευταίο κοψιδοτοπικό έχει κλείσει η επιλογή της επεξεργασίας στα ποστ μου?
Θέλω να προσθέσω την ημερομηνία στον τίτλο και δεν μπορώedit κατα πως βλέπω το έχει πάθει παντού εκτός κι έχω το τελευταίο ποστ σε θέμα.Τι έγινε?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παίδες γιατί στο τελευταίο κοψιδοτοπικό έχει κλείσει η επιλογή της επεξεργασίας στα ποστ μου?
Θέλω να προσθέσω την ημερομηνία στον τίτλο και δεν μπορώedit κατα πως βλέπω το έχει πάθει παντού εκτός κι έχω το τελευταίο ποστ σε θέμα.Τι έγινε?
Αηδίες
Λοιπόν για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε, επεβλήθη χρονικό όριο 2 ωρών εντός του οποίου επιτρέπεται τροποποίηση ή διαγραφή δημοσίευσης από τον συγγραφέα της (έτσι και αλλιώς διαγραφή δεν επιτρέπεται αν έχει ακολουθήσει άλλη δημοσίευση στο ίδιο θέμα)
Επίσης αυξήθηκαν τα emoticons ανά δημοσίευση από 10 σε 20.
-
viewtopic.php?f=11&t=35914&start=1485#p2426693
-
Όμορφα και το όνομα του topic πως το αλλαζουμε τώρα?
-
Διάβασε μια-δυο σελίδες πίσω και θα καταλάβεις
Για edit στον τίτλο, στείλε μια αναφορά να το αναλάβουν οι mods (...) -
Ενημερώθηκα για το γεγονός Σταύρο
Απλα θα μπορούσε στο πρώτο ποστ στα θέματα να έχουμε τη δυνατότητα να το επεξεργαστούμε εξαιτίας του θέματος με τον τίτλο -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και θες να ξαναφας για τον ιδιο λογο;Σταματα να εισαι εριστικος και να κανεις συνεχεια flamebaiting.[mod]Ευχαριστώ και για τη δεύτερη προειδοποίηση, εγώ ρώτησα γιατί μου εστάλη η πρώτη.
Πλέον βλέπω πως είναι αυτοτροφοδοτούμενες, πχ αρκεί να σταλεί η πρώτη χωρίς διευκρίνιση και κάθε ερώτηση ως προς το γιατί εστάλη θα δημιουργεί μια νέα------------>ΑΠΕΙΡΕΣ προειδοποιήσεις.
Ποιον κανόνα έχω παραβιάσει και δέχτηκα 2 απανωτές προειδοποιήσεις?
Είμαι απλώς ανεπιθύμητος?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είμαι απλώς ανεπιθύμητος?Obvious hint is obvious.
-
Γίνεται να διαγραφούν τελείως τα posts του Nozomi? Είναι ΠΟΛΥ σπαστικό να προσπαθείς να διαβάσεις ένα θέμα και να βλέπεις συνέχεια |edit| .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γίνεται να διαγραφούν τελείως τα posts του Nozomi? Είναι ΠΟΛΥ σπαστικό να προσπαθείς να διαβάσεις ένα θέμα και να βλέπεις συνέχεια |edit| .Βάλε να μην βλέπεις καθόλου τις δημοσιεύσεις του.
-
Πφφ, ημίμετρα . Όπως και να 'χει, ευχαριστώ
-
Έχω το εξής πρόβλημα : στο '' Πίνακας Ελέγχου Μέλους '->''προσωπικά μηνύματα '' ,
δέχομαι κανονικά πμ απο άλλα μέλη (τα οποία εμφανίζονται στα '' εισερχόμενα') ,
αυτά όμως που έχω πληκτρολογήσει, και έχω επιλέξει ''υποβολή'',δεν εμφανίζονται
ούτε στα ''εξερχόμενα'', ούτε στα ''απεσταλμένα'' .Τι συμβαίνει ; τα έχω στείλει τελικά;
Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις ; Προσπάθησα να πειραματιστώ
αλλάζοντας ρυθμίσεις και στέλνοντας μυνήματα στον εαυτό μου ,
αλλα δεν κατάφερα κάτι .. -
Να κάνω μια ανόητη ερώτηση; Τι γίνεται αν γεμίσει ο φάκελος με τα εισερχόμενα; Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να τα διαγράψω για να αδειάσει χώρος; Αν γεμίσει και λάβω μύνημα θα το λάβω ή θα χαθεί;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Να κάνω μια ανόητη ερώτηση; Τι γίνεται αν γεμίσει ο φάκελος με τα εισερχόμενα; Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να τα διαγράψω για να αδειάσει χώρος; Αν γεμίσει και λάβω μύνημα θα το λάβω ή θα χαθεί;Χωράει 50 μηνύματα. Μπορείς να τα αποθηκεύσεις σε excel και να τα διαγράψεις από το forum.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Να κάνω μια ανόητη ερώτηση; Τι γίνεται αν γεμίσει ο φάκελος με τα εισερχόμενα; Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να τα διαγράψω για να αδειάσει χώρος; Αν γεμίσει και λάβω μύνημα θα το λάβω ή θα χαθεί;Αν γεμίσει θα το λάβεις και θα σβηστεί το πιο παλιό.
-
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα : στο '' Πίνακας Ελέγχου Μέλους '->''προσωπικά μηνύματα '' ,
δέχομαι κανονικά πμ απο άλλα μέλη (τα οποία εμφανίζονται στα '' εισερχόμενα') ,
αυτά όμως που έχω πληκτρολογήσει, και έχω επιλέξει ''υποβολή'',δεν εμφανίζονται
ούτε στα ''εξερχόμενα'', ούτε στα ''απεσταλμένα'' .Τι συμβαίνει ; τα έχω στείλει τελικά;
Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις ; Προσπάθησα να πειραματιστώ
αλλάζοντας ρυθμίσεις και στέλνοντας μυνήματα στον εαυτό μου ,
αλλα δεν κατάφερα κάτι ..ολα εντάξει , το ''πρόβλημα '' προέκυπτε απο δική μου παράλειψη ..
-
Εχει αλλαξει κατι με την δυνατοτητα επεξεργασιας παλαιοτερων post μας?
Δεν μπορω να διορθωσω κατι σε προηγουμενη δημοσιευση μου... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΑηδίεςΛοιπόν για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε, επεβλήθη χρονικό όριο 2 ωρών εντός του οποίου επιτρέπεται τροποποίηση ή διαγραφή δημοσίευσης από τον συγγραφέα της (έτσι και αλλιώς διαγραφή δεν επιτρέπεται αν έχει ακολουθήσει άλλη δημοσίευση στο ίδιο θέμα)
Επίσης αυξήθηκαν τα emoticons ανά δημοσίευση από 10 σε 20.
-
Ερώτηση προς τους mods: Υπάρχει κάποιος περιορισμός στο ποιοι μπορούν να ανεβάσουν αγγελίες στην αντίστοιχη ενότητα (π.χ. μόνο ιδιώτες); Μού έκανε εντύπωση μια σειρά ανανεώσεων 5-6 αγγελιών από τον ίδιο χρήστη, googlαρα το τηλέφωνό επικοινωνίας του και με 'οδήγησε' σε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Επιτρέπεται από τον κανονισμό του forum;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]