-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
^ στειλε φώτο με το πουλί σου ως διαμαρτυρία σε κάποιον απο τους Admin. Εχω στείλει μέχρι τώρα 3 στον Kruz.
https://fbcdn-photos-e-a.akamaihd.net/h ... 5518_n.jpg
Το αίτημα σας απορρίπτεται.
size queen
Φτιάξτε το ρεεεε
-
Εγώ χρησιμοποιώ iphone, και πάλι έχω πρόβλημα με το tapatalk.
-
Πάρε Android
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Άκυρο, δουλεύει κανονικά
Πάντως κάποιες ημέρες πριν δε δούλευε καθόλου.
-
Το app έφταιγε πρόσφατα βγήκε update και για τα android.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Άκυρο, δουλεύει κανονικάΠάντως κάποιες ημέρες πριν δε δούλευε καθόλου.
define 'κανονικά'
Σε πάει στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα του κάθε thread? Ή σε πάει στο τελευταίο γενικά; -
Ποτε δε κατάφερα να με παει στο τελευταίο μη αναγνωσμενο μήνυμα! Μαλλον bug του φόρουμ ειναι!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το app έφταιγε πρόσφατα βγήκε update και για τα android.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Αααα οκ!
Γιατί ένιωσα τελείως μ@λ@κ@ς όταν δούλεψε κανονικά
-
Απο tapa δεν μπαινει καθολου τωρα
-
Ρε παλικαριά, μήπως οι υπολογιστές των παίρνουν?. Οι τρεις προγραμματιστές μου συμφωνούν…. Κανένα πρόβλημα!.
Α. -
Καλά πόσο ΓΙΓΑΝΤΑΣ είσαι ρε Αντώνη που έχεις ΤΡΕΙΣ (3) προγραμματιστές?!
Τι προγραμματίζουνε δηλαδή όλοι αυτοί?
-
ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
-
Kυραντώνη, έχεις σκεφτεί να αγοράσεις το 4ΤΡΟΧΟΙ FORUM? Ίσως οι προγραμματιστές σου μπορούν να το προγραμματίσουν και να το συμμαζέψουν λίγο, να το κάνουν πιο ΣΥΧΓΡΟΝΟ και αναβαθμισμένο. Σκέψου το, είναι καλή ιδέα και σαν επένδυση.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Kυραντώνη, έχεις σκεφτεί να αγοράσεις το 4ΤΡΟΧΟΙ FORUM? Ίσως οι προγραμματιστές σου μπορούν να το προγραμματίσουν και να το συμμαζέψουν λίγο, να το κάνουν πιο ΣΥΧΓΡΟΝΟ και αναβαθμισμένο. Σκέψου το, είναι καλή ιδέα και σαν επένδυση.πολυ καλη ιδεα, θα μπορει να διαγραφει και οσους δεν συμφωνουν μαζι του
-
[quote='IKE']Καλά πόσο ΓΙΓΑΝΤΑΣ είσαι ρε Αντώνη που έχεις ΤΡΕΙΣ (3) προγραμματιστές?!
Δεν είναι μόνιμοι μα αλλά καρτ. Ο καθένας έχει και κάποιες έξτρα ειδικότητες που γνωρίζω.
Ενίοτε δεν βάζω τον φρένα να ‘φτιάξει’ εμπρόσθιο σύστημα, μα είναι και οι δυο μηχανικοί!.
Τώρα δεν θα έλεγα ότι όλα στο forum πηγαίνουν καλά όπως θα ήθελα. Πχ σε ενότητες που θα ήθελα ενημέρωση, με την διαγραφή 1000 περίπου παραθέσεων μου, δεν παίρνω. Και σίγουρα αυτό δεν θα είναι αυθαιρεσία των προγραμματιστών του forum………
Θα μπορούσαν πχ να διαγράψουν από της 100 κάθε ενότητας, της 99 παλαιότερες, και να μην υπάρχει πρόβλημα!!!!!....
Και για την ιστορία!. Στο μαγαζί υπάρχουν συνεχώς 5 υπολογιστές ανοικτοί. Ο ένας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 365 μέρες τον χρόνο. Και ένας εφεδρικός που δεν μνημόνευσα.
Στο σπίτι 3 υπολογιστές, ο ένας 24 ώρες 365 μέρες.
Όπως αντιλαμβάνεσαι φίλε μου, ο ένας γνωρίζει δίκτυα, ο άλλως και επισκευές, και ο έτερος προγράμματα. Μα σουλατσάρουν και εδώ μέσα, γενικώς και αορίστως!. Είμαι γίγαντας……. Μα στην δουλειά μου!!!!!......
Α. -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Kυραντώνη, έχεις σκεφτεί να αγοράσεις το 4ΤΡΟΧΟΙ FORUM? Ίσως οι προγραμματιστές σου μπορούν να το προγραμματίσουν και να το συμμαζέψουν λίγο, να το κάνουν πιο ΣΥΧΓΡΟΝΟ και αναβαθμισμένο. Σκέψου το, είναι καλή ιδέα και σαν επένδυση.
Πάντα συνήθιζα να επενδύω σε πράγματα που ήταν ψηλά, για να τα κάνω ψηλότερα, και να καταποντιστεί η αντιπολίτευση, οπότε θα άρχιζε και το έξτρα κέρδος…….
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πάντα συνήθιζα να επενδύω σε πράγματα που ήταν ψιλά για να τα κάνω ψιλότερα
Α.Το εχουμε καταλαβει αυτο...
Hint:
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πολυ καλη ιδεα, θα μπορει να διαγραφει και οσους δεν συμφωνουν μαζι του
Μα τότε θα εξέλειπε ο συναγωνισμός που βοηθάει την ευρύτητα σκέψης, την έξτρα μάθηση, και τον τρόπο της αποφυγής τους μέσα από την επιθετικότητα των υγιών παραθέσεων, μα και την εκγύμναση της υπομονής χωρίς χάπια πίεσης!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πάντα συνήθιζα να επενδύω σε πράγματα που ήταν ψιλά, για να τα κάνω ψιλότερα, και να καταποντιστεί η αντιπολίτευση, οπότε θα άρχιζε και το έξτρα κέρδος…….
Α.Το φόρουμ είναι καλό για κέρδος, έχει προοπτικές, στείλε πμ σε αυτόν εδώ τον admin memberlist.php?mode=viewprofile&u=2010 για να σε διαφωτίσει περισσότερο. Αλλά βρε Αντώνη, πως κατάφερνες να κάνεις κάτι μικρό-μικρότερο, θέλει ταλέντο
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πάντα συνήθιζα να επενδύω σε πράγματα που ήταν ψηλά για να τα κάνω ψηλότερα
Α.Το εχουμε καταλαβει αυτο...
Hint:
Δεν ξέρω τι έχεις καταλάβει, μα αυτό δεν το κατάλαβες!. Πάντως εάν είχα μια πισίνα με τέτοια, δεν θα με ένοιαζε εάν ήταν ψιλά!.
ΑΔιεγράφη σχόλιο επί ονομαστικού [Mod]
Το λέει και το γράφει όλη η Μάνι. Το βρήκα και το ποστάρισα!. Λες και είμαι ο πρώτος που ποστάρισε και μια μ@κι@ τρίτων!!!!!!!!!........ συγγνώμη φίλε Billopoulos!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]