-
Αν και δε συμφωνώ με την απενεργοποίηση επεξεργασίας των μηνυμάτων θεωρώ ότι 2 ώρες είναι πάρα πολύ μικρό περιθώριο...
Θα πρότεινα την απενεργοποίηση μετά από 24 με 48 ώρες...
-
Γιατί 24 και όχι 2 ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατί 24 και όχι 2 ?Γιατί μερικές φορές κάνεις λάθη ορθογραφικά, συντακτικά, παράθεσης κλπ και κάνεις υποβολή χωρίς να το προσέξεις για διάφορους λόγους.
Όταν αργότερα (πολύ συχνά μετά από κάποιες ώρες) το δεις και θέλεις να το διορθώσεις είναι πλέον αργά...
Μου έχει συμβεί μερικές φορές τελευταία και μου έχει κακοφανεί που δεν μπορώ να το κάνω...
Μπορείς φυσικά να πεις να πρόσεχα περισσότερο όταν έγραφα, ωστόσο, δε νομίζω ότι αλλάζει σημαντικά το νόημα της επιλογής από πλευράς διαχείρισης αν από τις 2 ώρες πάμε στις 24...
-
Και 2 ώρες πολύ είναι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και 2 ώρες πολύ είναι.Γιατί είναι πολύ;
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αν παρω προειδοποιηση τι σημαινει αυτο πρακτικα?σε ποσες προειδοποιησεις παω για μπανιο?ποια χρονικη ισχυ εχει μια προειδοποιηση?
αν υπαρχει καπου το αναλογο θεμα κ δεν το εχω βρει ακομη,σορρυ.Σου ήρθε κληση από την Αστυνομία του φόρουμ; Για 30 μέρες ισχύει και μετά διαγράφεται, εκτός αν φας και 2η κλήση οπότε οι 30 μετράνε από τότε. Στις 3 καίγεσαι και οι καλοί συντονιστές για να σε δροσίσουν, σε στέλνουν για μπάνιο! Το χρονικό διάστημα των διακοπών εξαρτάται από τα εγκαύματα σου...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Γιατί 24 και όχι 2 ?
Γιατί μερικές φορές κάνεις λάθη ορθογραφικά, συντακτικά, παράθεσης κλπ και κάνεις υποβολή χωρίς να το προσέξεις για διάφορους λόγους.
Όταν αργότερα (πολύ συχνά μετά από κάποιες ώρες) το δεις και θέλεις να το διορθώσεις είναι πλέον αργά...
Μου έχει συμβεί μερικές φορές τελευταία και μου έχει κακοφανεί που δεν μπορώ να το κάνω...
Μπορείς φυσικά να πεις να πρόσεχα περισσότερο όταν έγραφα, ωστόσο, δε νομίζω ότι αλλάζει σημαντικά το νόημα της επιλογής από πλευράς διαχείρισης αν από τις 2 ώρες πάμε στις 24...
Ενα τυπικό δημοφιλές θέμα μετά από 24 ώρες έχει αλλάξει σελίδα ή και σελίδες και είναι πλέον απίθανο να ξαναδεις τη δημοσίευσή σου και να τη διορθώσεις (εκτός και αν την έχει κάνει quote κάποιος άλλος, οπότε τι θα κάνεις, θα κάνεις edit αλλά το quote θα παραμένει το παλιό ? )
Τέλος πάντων, ας πουν και άλλοι τη γνώμη τους σχετικά, εμείς είμαστε δημοκρατική διαχείριση, ακούμε όλες τις απόψεις και στο τέλος κάνουμε του κεφαλιού μας
-
Εγώ πάντως Νάσο πιστεύω ότι πρέπει να μπορεί να υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας επ' αόριστο. Η πράξη έδειξε ότι μόνο μια φορά καταχράστηκε αυτή η ελευθερία.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ενα τυπικό δημοφιλές θέμα μετά από 24 ώρες έχει αλλάξει σελίδα ή και σελίδες και είναι πλέον απίθανο να ξαναδεις τη δημοσίευσή σου και να τη διορθώσεις (εκτός και αν την έχει κάνει quote κάποιος άλλος, οπότε τι θα κάνεις, θα κάνεις edit αλλά το quote θα παραμένει το παλιό ? )Δεν είναι όλες οι δημοσιεύσεις μας όμως σε δημοφιλή θέματα...
Το quote να πω την αλήθεια δε με πολυπειράζει, πιο πολύ με ενδιαφέρει η αρχική δημοσίευση να είναι σωστά γραμμένη...
Για παράδειγμα, δες αυτή τη δημοσίευσή μου
Το 1ο λινκ της δημοσίευσης το έγραψα με λάθος τρόπο (κάπου μπερδεύτηκα με τα copy/paste).
Είναι uk.jbl.com/jbl-product-detail-uk | JBL E20 - Black Ash και θα έπρεπε να είναι uk.jbl.com | JBL E20 - Black Ash
Όταν το πρόσεξα μετά από κάποιες ώρες ήταν αργά για να το διορθώσω.
Δεν αλλάζει σε τίποτα το νόημα του μηνύματός μου και πιθανότατα είναι μία από τις δημοσιεύσεις που μετά από λίγο καιρό δε θα ξαναδώ.
Ωστόσο, θα ήθελα να την επεξεργαστώ και να τη διορθώσω...Μπορεί να θεωρήσεις ότι ασχολούμαι με λεπτομέρειες αλλά κάτι τέτοια μικροπράγματα σου κολλάνε μερικές φορές και χαλάνε την όλη ευκολία χρήσης ενός χώρου όπως το 4TF...
Τέλος πάντων, ας πουν και άλλοι τη γνώμη τους σχετικά, εμείς είμαστε δημοκρατική διαχείριση, ακούμε όλες τις απόψεις και στο τέλος κάνουμε του κεφαλιού μας
-
@REALZEUS
Εχει ξανασυμβεί (AlfaRomeo πριν 5 χρόνια). Νομίζω δε χρειάζεται να τριτώσει το κακό.@kubiak
Απλά αισθάνομαι ότι μια συζήτηση του στυλ '2 ώρες είναι λίγες' 'και πόσες να 'ναι' '24' 'και γιατί 24 και όχι 48' δε βγάζει κάπου. Τέλος πάντων, αν υπάρχει συναίνεση να αυξηθεί το διάστημα, δεν είναι τίποτα, εμείς δε θέλουμε να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους χρήστες αλλά να εμποδίσουμε την έλλειψη σεβασμού που δείχνουν τέτοια περιστατικά. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Και 2 ώρες πολύ είναι.
Γιατί είναι πολύ;
Γιατί είναι συζήτηση.
15 λεπτά για διορθώσεις ορθογραφικών και link είναι καλά. -
Υπενθυμίζω και τη δυνατότητα 'Προεπισκόπησης' πριν την 'Υποβολή'.
-
Αν γίνει κάποιο τρομερό λάθος πιστεύω πως απλά ο χρήστης το αναφέρει σε έναν διαχειριστή για να το διορθώσει εκείνος αν κρίνει πως είναι αναγκαίο.
Sent from my iPhone because I was so f@cking lazy to use my Mac.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί είναι συζήτηση.
15 λεπτά για διορθώσεις ορθογραφικών και link είναι καλά.Δεν είναι συζήτηση που κάνεις στον καφέ ή στο καφενείο όμως (αν και φαίνεται ως τέτοια)...
Είναι γραπτός λόγος που μένει...Αν μετά από 30 λεπτά εξαφανιζόταν η εκάστοτε δημοσίευσή μου ούτε καν θα το ανέφερα...
Υπενθυμίζω και τη δυνατότητα 'Προεπισκόπησης' πριν την 'Υποβολή'.
Και αυτό το χρησιμοποιώ, όχι όμως πάντα ή ακόμα και σε αυτή την περίπτωση μου ξεφεύγουν κάποια πράγματα...
Αν γίνει κάποιο τρομερό λάθος πιστεύω πως απλά ο χρήστης το αναφέρει σε έναν διαχειριστή για να το διορθώσει εκείνος αν κρίνει πως είναι αναγκαίο.
Δεν αναφέρομαι σε κάτι τρομερό -τι να είναι αυτό άραγε- σε απλά πράγματα αναφέρομαι...
Προσωπικά δύσκολα θα ζήταγα διόρθωση από κάποιον διαχειριστή, μου ακούγεται κάτι σαν 'διορθωτής'...
Τεσπα, αν είμαι ο μόνος που βλέπει κάποιο νόημα ή βοήθημα στην αύξηση του ορίου νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα...
-
Θα συμφωνήσω με τον kubiak σε όλα. Κι εγώ έκανα χθες ένα λάθος που θα ήθελα να διορθώσω στο θέμα για τους mac και το ανακάλυψα πολλές ώρες μετά. Ο λόγος είναι ότι έγραφα από τη δουλειά στα γρήγορα, και παρόλο που έκανα προεπισκόπιση, αυτό μου ξέφυγε. Το βράδυ που πήγα σπίτι το ξαναδιάβασα και το είδα αλλά ήταν αργά. 24 ώρες νομίζω ότι είναι ένα πολύ λογικό (και επαρκέστατο) χρονικό διάστημα. Βέβαια, αν δημιουργείται πρόβλημα, μπορούμε να μείνουμε στις δυο ώρες, όπως είμαστε τώρα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@kubiak
Απλά αισθάνομαι ότι μια συζήτηση του στυλ '2 ώρες είναι λίγες' 'και πόσες να 'ναι' '24' 'και γιατί 24 και όχι 48' δε βγάζει κάπου. Τέλος πάντων, αν υπάρχει συναίνεση να αυξηθεί το διάστημα, δεν είναι τίποτα, εμείς δε θέλουμε να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους χρήστες αλλά να εμποδίσουμε την έλλειψη σεβασμού που δείχνουν τέτοια περιστατικά.Μόλις τώρα είδα αυτή τη δημοσίευσή σου...
Καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα η αναζήτηση του σωστού δεκάλεπτου με το μακρύ και το κοντό του καθενός -συμπεριλαμβανομένων και των εκάστοτε troll- ίσως να υπάρχει ένας τρόπος ( π.χ. ψηφοφορία για πρόταση χρονικού όρίου στους διαχειριστές; )...χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι, θα επέτρεπε η διαχειριστική ομάδα τη δημιουργία δημοψηφίσματος για το χρονικό περιθώριο όπου μια δημοσίευση θα μπορούσε να επεξεργαστεί από το χρήστη;
Δεν αναφέρομαι στο αν μας αρέσει ή όχι παρά στο πόσο θα επιθυμούσαν οι χρήστες να διαρκεί το παράθυρο δυνατότητας επεξεργασίας μιας δημοσίευσης...
π.χ. 1 ώρα, 2 ώρες, 3 ώρες, 6 ώρες, 12 ώρες. 24 ώρες, 48 ώρες...
Τι λέει η διαχειριστική ομάδα, μπορώ να κάνω μία ψηφοφορία;
Είπαμε εδώ είμαστε δημοκρατικό φόρουμ οπότε... όχι [Mod]
-
Είπαμε εδώ είμαστε δημοκρατικό φόρουμ οπότε... όχι [Mod]
Το θέμα θεωρείται λήξαν τότε...
-
Το χρονικό διάστημα εντός του οποίου επιτρέπεται τροποποίηση ή διαγραφή δημοσίευσης αυξήθηκε από 2 σε 24 ώρες.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το χρονικό διάστημα εντός του οποίου επιτρέπεται τροποποίηση ή διαγραφή δημοσίευσης αυξήθηκε από 2 σε 24 ώρες.Θα μας διευκολύνει πολύ αυτή η απόφαση...
-
Το ότι κολλάω κατα διαστήματα εδώ και μερες (αλλά και τωρα αρκετά) είναι δικό μου θεμα ή γενικό?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]