-
Ντάξει όλα τα άλλα... αλλά 26 βαθμούς στο θάλαμο; Γυμνοί κυκλοφορούσατε;
-
Αυτό δεν ήταν τίποτα, φυλάκιο με σόμπα πετρελαίου ήμουν με κοντομάνικο και ιδρωνα ,μετα βγαιναμε εξω στο κρύο και αρρωσταίναμε
Sent from my Gnex
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξερεις πολυ καλα οτι το προβλημα δεν ειναι ο εγκλεισμος, αλλα η υπηρεσια και το οτι εισαι σα ζομπι
(εμεις ειχαμε και ωραρια ο,τι να ναι που τα εβγαζαν ασχετοι που κανονικα δεν επρεπε να ειχαν δουλεια με το να εφευρισκουν υπηρεσιες , αλλα οι αξκοι που επρεπε να ασχοληθουν δεν ασχολουνταν, οποτε επεφτες κατω μετα τις 2 μερες)οπως σου εχω πει χιλιαδες φορες ολα ειναι θεμα μυαλου και τιποτα αλλο βεβαια ΔΕΝ μπορω να κρινω και αντικειμενικα καθοτι η εμπλοκη σε εμας που ειχαμε σε ενα σημειο 3/1 ατομα προς υπηρεσιες ηταν υπερβολικη για καθε στανταρ αλλα οκ ειχαμε την αδεια για 1-2 ωρες να βγουμε εξω και να περπατησουμε μεχρι το χωριο(100 κατοικων 10 αγελαδων και 3 κοτοπουλων )
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
το βασικό είναι οτι χέζεται πολύ ...
καλό αυτό....
Τιςπρωτες τρεις μερες ελαχιστοι το κανουν.... ειτε γιατι συχαινονται, ειτε η αλλαγη περιβαλλοντος, μετα εχει σκατοπλημμυρα!!!!
τωρα οταν ο αλλος λεει για πλυντηρια στα μαγειρια... Στον Αυλωνα (πριν πολλα πολλα πολλα χρονια, πλενανε τα καζανια με χωμα, γιατι δεν ειχανε ROL)
Κι αλλος Τεθωρας
Qsis μακραν οι ποιο ασχετοι φανταροι εβγαιναν απο Αυλωνα
Vengas Πουστονεεεεε 19 μερες στο ΚΕΤΘ, με 2 εξοδους και 2 επισκεπτηρια . Φυσικα στο δευτερο επισκεπτηριο ειπα ψαμματα και ειπα πως εχουν ερθει οι δικοι μου για να με δουν, οποτε γλιτωσα την οποια αγγαρεια -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
το βασικό είναι οτι χέζεται πολύ ...
καλό αυτό....
Τιςπρωτες τρεις μερες ελαχιστοι το κανουν.... ειτε γιατι συχαινονται, ειτε η αλλαγη περιβαλλοντος, μετα εχει σκατοπλημμυρα!!!!
τωρα οταν ο αλλος λεει για πλυντηρια στα μαγειρια... Στον Αυλωνα (πριν πολλα πολλα πολλα χρονια, πλενανε τα καζανια με χωμα, γιατι δεν ειχανε ROL)
Κι αλλος Τεθωρας
Qsis μακραν οι ποιο ασχετοι φανταροι εβγαιναν απο Αυλωνα
Vengas Πουστονεεεεε 19 μερες στο ΚΕΤΘ, με 2 εξοδους και 2 επισκεπτηρια . Φυσικα στο δευτερο επισκεπτηριο ειπα ψαμματα και ειπα πως εχουν ερθει οι δικοι μου για να με δουν, οποτε γλιτωσα την οποια αγγαρειαΤεθωρας δεν ημουν εγω, ενας ξαδελφοςηταν, περι το 1982 εγινε το σκηνικο με το χωμα....
-
Με στεναχωρησες
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
ο γιος μου παρουσιάστηκε την προηγούμενη Τρίτη στην Τρίπολη (Π.Ν):
Κυριακή 18/11 - επισκεπτήριο
Σάββατο 24/11 - Έξοδο
Κυριακή 25/11 - Έξοδο & Επισκεπτήριο
Κυριακή 2/12 - Επισκεπτήριο
Παρασκευή 7/12 - Ορκωμοσία
Βασική Εκπαίδευση.................Τα ιδια και με τον αδερφο μου στην ΠΑ. Μα τι αισχη ειναι αυτα. Τι κανει το ΥΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ λεγω?? Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα?? Διαρηγνυω τα ιμάτια μου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σάββατο 24/11 - Έξοδο
Βασική Εκπαίδευση.................Τα ιδια και με τον αδερφο μου στην ΠΑ. Μα τι αισχη ειναι αυτα. Τι κανει το ΥΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ λεγω?? Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα?? Διαρηγνυω τα ιμάτια μου
Μην τα διαρρηγνύεις πολυ γιατι θα κρυωσεις!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σάββατο 24/11 - Έξοδο
Μην τα διαρρηγνύεις πολυ γιατι θα κρυωσεις!
Εισαι
-
trident1971 τι εννοουσες στην προηγουμενη σελιδα με τον ορο 'καλοριφερ'?
εμεις στο κεντρο δεν ειχαμε καμια εξοδο για 23 μερες. πως τα εχουν κανει ετσι. ουτε φανταρος δεν αξιζει
να πας. θυμαμε σκηνικο στο κεντρο που κλεγανε παιδια 27-28 χρονων γιατι δεν μπορουσανε
να προσαρμοστουνε στις συνθικες! (χεσιμο, φασαρια, καθαριοτητες...) υπερβολικο νομιζω.
εγω δεν ειχα κανενα προβλημα. τη δευτερη μερα εγινε πολεμος μεσα στις τουαλετες.
αυτο που δε μπορεσα ποτε να κανω, ειναι να κοιμηθω μεσα στις κουβερτες και σεντονια
που ηταν γεματα σκονη. θυμαμε τον συναδερφο απο κατω που ξυνοτανε ολη μερα! χεχε. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
trident1971 τι εννοουσες στην προηγουμενη σελιδα με τον ορο 'καλοριφερ'?εμεις στο κεντρο δεν ειχαμε καμια εξοδο για 23 μερες. πως τα εχουν κανει ετσι. ουτε φανταρος δεν αξιζει
να πας. θυμαμε σκηνικο στο κεντρο που κλεγανε παιδια 27-28 χρονων γιατι δεν μπορουσανε
να προσαρμοστουνε στις συνθικες! (χεσιμο, φασαρια, καθαριοτητες...) υπερβολικο νομιζω.
εγω δεν ειχα κανενα προβλημα. τη δευτερη μερα εγινε πολεμος μεσα στις τουαλετες.
αυτο που δε μπορεσα ποτε να κανω, ειναι να κοιμηθω μεσα στις κουβερτες και σεντονια
που ηταν γεματα σκονη. θυμαμε τον συναδερφο απο κατω που ξυνοτανε ολη μερα! χεχε.Ψαχνω και εγω να δω τι ειναι αυτο το 'καλοριφερ' και δε βρισκω πουθενα πληροφοριες.
Το βαζουν λεει και ζεσταινονται (ακουσον ακουσον) και βγαζει και ζεστο νερο!!!!
Εχω θαμπωθει, αντι για G3 θα εχουν ακτινοπιστολα πλεον και τα Μ113 θα πετανεΚλάμα οι 'μεγάλοι' ? Εχουν γινει και αυτά.
-
μα μονο οι μεγαλοι κλαιγαμε, ποιος θα κλαιει τα πιτσιρικια που εχουν αγνοια?
αυτα πεφταν σπαγαν τα ποδαρια τους και χαιρονταν που θα παρουν αδεια -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μα μονο οι μεγαλοι κλαιγαμε, ποιος θα κλαιει τα πιτσιρικια που εχουν αγνοια?
αυτα πεφταν σπαγαν τα ποδαρια τους και χαιρονταν που θα παρουν αδειαΕυ βρε Κιουση, εχεις ακουσει για 'καλοριφερ' στο στρατο, για πες μας, εχουμε θεμα εδω.
Βρε αντε που κλαιγατε με 9 μηνες ελεος,
μπορειτε να πηδηξετε το προηγουμενο βραδυ και να παρετε απολυτηριο πριν γεννηθει το παιδι. -
Ηδη εχουν ειδοποιηθεί πολλοί υποψηφιοι στρατιωτες για αναβολή υης στράτευσής τους . Δεν γίνεται να μπουν όλοι για εκπαίδευση, σίτιση και στέγαση . Υπάρχει πρόβλημα!
-
κι αλλο προβλημα? ποσο χαμηλα θα πεσει πλεον ο στρατος?
εχει να πεσει πεινα στα πουστονεα
πετρελαια να κινειστε εχετε?
το μονο που πρεπει να εχει απομεινει στο στρατο πλεον ειναι σφαιρες για βολες (και αυτες μα ρεγουλα)
-
Τα απολύτως αναγκαία!
-
Σημερα στην 124 ΠΒΕ αντι για 10 βολες εριξαν 5 . Περσυ παντως πολλα στρατοπεδα στον Β.Εβρο δεν ειχαν πετρελαια για να κατεβαζουν κινησεις τους φανταρους, χώρια το πετρέλαιο θερμανσης.......
Πετρελαιο θερμανσης υπηρχε μονο για τα ΣΟΑ , οι φανταροι ανηκουν αλλου -
εμας ερχονταν κατι μ@λακες και επαιρναν πετρελαιο απο το φυλακιο για να κανουν βολτες με τις καναδεζες
(περα απο το οτι εσβηναν τα καλοριφερ του λοχου στη 1 το βραδυ και τα ανοιγαν 6 το πρωι που εμεις δεν ημασταν μεν στο θαλαμο , αλλα ηταν αυτοι στα γραφεια τους )μετα μας την ελεγαν αλλοι μ@λακες επειδη καιγαμε πολυ πετρελαιο και καλα
επρεπε να φανε δωσιμο (το οποιο αρχισα να εφαρμοζω αργοτερα για τα στελεχη μεγα ρουφιανος των εποπ )
καλα βολες με 5 σφαιρες εφαρμοζαμε ηδη απο περισυ κι εμεις
και μαντεψε ποιος ακουγε τα παραπονα των καθυστερημενων που την ειχαν δει ραμπο?
εμεις οι φανταροι που απλα βαζαμε τις σφαιρες και ειχαν παγωσει τα δαχτυλα μαςαθηνα ομως που πηγαιναμε Αυλωνα , βαραγαμε με 10 και με δικα τους οπλα , σουπερ λαδωμενα και καλοσυντηρημενα
οπλιζες και ηταν βουτηρο
αμα βεβαια ριχναμε με τα δικα μας , μπορει να ειχαμε και κανα ατυχημα -
Ρε Κιουση δε λες να στρώσεις! Θες και θέρμανση τρομάρα σου! Σκληραγωγία βρε! ..
Μα και εσύ ρουφιάνος? -
Τα καλοσυντηρημένα όπλα είναι θέμα διοίκησης. Έχοντας διατελέσει Αξκος Οπλισμού Επχίας θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχει σχετική φροντίδα!
Περί Θητείας [#3]