-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τόσο 'πιεσμένα' είναι τα νεοσύλλεκτα πλέον που δε μπορούν να κάτσουν 2 εβδομάδες μέσα;
αλλά έπρεπε να κάτσουν σερί ένα μήνα ? τι θα κέρδιζαν ? στρατιωτική πειθαρχία ?
25 μέρες....
όταν βρέχει(πολύ υγρασία εδώ ) δεν κάνουμε τπτ
από ότι μου λένε θα έχουμε 4 εξόδους
καλύτερα 25 μέρες και 4 εξόδους παρά 18 μέρες χωρίς εξόδουςβασικά δεν κανουμε και πολλά μέσα
ξύπνημα - πρωινό - εκπαίδευση 2-3 ώρες - φαγητό - ύπνος/χέσιμο/ξύσιμο/ΚΨΜ - μπορεί εκπαίδευση για 1/1,5 ώρα - ξύσιμο/μπάνιο - βραδυνό - ξύσιμο/χέσιμο/ΚΨΜ - βραδυνή αναφορά -η κάθε ώρα εκπαίδευσης περιλαμβάνει 15-20 μπορεί και 30 λεπτά να μπούμε σε 2αδες-3αδες ωχλαδόν, χαβαλές κλπ κλπ, να μιλήσει στο κινητό κανένας λοχίας και 25 λεπτά ομιλία
οι πρώτες 2-3 μέρες είναι λίγο δύσκολες, γιατί βλέπεις τουαλέτες, κοιμάσαι με πολλούς ξένους κλπ...αλλά γρήγορα εξοικειώνεσαι
βέβαια δεν έλειψαν και τα άσχηγμα περιστατικά, ένας έπαθε επιληψία με το που ποήγε στην τουαλέτα ενώ δεν ήταν επιληπτικός , μερικοί ατζαμήδες δεν ξέρουν να χέζουν ρε γαμώτο ...τόσο μεγάλη τρύπα ρε φούστη μου....είμαστε και πυροβολικό..τους άσχετους
μερικά ζώα πετάν ότι βρουν και βουλώνουν τα πάντα, έρχεται ο βόθρατζης να μας σώσει
οι αρβύλες λίγο ζόρι...κάνεις μια βδομάδα να αισθανθείς άνετα μαζί τους -
vengas το να συζεις με ζωα ειναι πολυ ασχημο, αν συνεχιστει αυτη η κατασταση και αργοτερα λογικα θα χασεις τη ψυχραιμια σου καποια στιγμη και θα παθεις αμοκ
οι μονες φορες που πηγα να πιαστω στα χερια στο στρατο ηταν για τουαλετες
-
Τόσο 'πιεσμένα' είναι τα νεοσύλλεκτα πλέον που δε μπορούν να κάτσουν 2 εβδομάδες μέσα;
αλλά έπρεπε να κάτσουν σερί ένα μήνα ? τι θα κέρδιζαν ? στρατιωτική πειθαρχία ?
Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε
-
το βασικό είναι οτι χέζετε πολύ ...
καλό αυτό....
-
το βασικό είναι οτι χέζεται πολύ ...καλό αυτό....
Τιςπρωτες τρεις μερες ελαχιστοι το κανουν.... ειτε γιατι συχαινονται, ειτε η αλλαγη περιβαλλοντος, μετα εχει σκατοπλημμυρα!!!!
τωρα οταν ο αλλος λεει για πλυντηρια στα μαγειρια... Στον Αυλωνα (πριν πολλα πολλα πολλα χρονια, πλενανε τα καζανια με χωμα, γιατι δεν ειχανε ROL)
-
το παθαίναν και μερικά πιτσιρίκια στην κατασκήνωση αυτό....
εγώ ποτέ δεν είχα θέμα όπου και να πάω ο κώλος μου ροδάνι
-
Με λίγο ντουφαλακ λύνεται το θέμα, παντού έχουν απόθεμα
Πάντως είναι ανάλογα και τη περίπτωση και το πού βρίσκεσαι
Εγώ στο κέντρο δεν είχα θέμα, θέμα είχα σε φυλάκιο στη συνέχεια
Έπρεπε να περιμένω να γυρίσω στο λόχο , λίγοι μπορούσαν να χεσουν στη βρώμα στους μείον
(Μερικοί εμθ και κάνας δυο φαντάροι )Sent from my Gnex
-
στους μείον το πρόβλημα δεν είναι το χέσιμο , αλλά το κατούρημα
-
Όλα είναι πρόβλημα , αν αντέχεις πάντως να μείνεις μέσα καλοκαίρι μπες στα καπάκια μετα τη χειμερινή εξεταστική να μη φας ποτέ κρύο
Το καλοκαίρι μέσα βέβαια είναι πικρά (ούτε πολύς κόσμος θα υπάρχει τότε , γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν τωρα που μπήκε ο vengas και προς καλοκαίρι την κάνουν, οπότε θα φρίξεις μέχρι να έρθει πάλι κόσμος και να απολυθείς σαν άνθρωπος )
Sent from my Gnex
-
το κρύο δεν μου αρεσει , αλλά δεν μου αρέσει περισσότερο να χάσω την καλοκαιράρα...
-
Λογικό.. Και το καλοκαίρι δεν είναι τόσο άσχημο όσο η πιθανή εμπλοκή..
Να τρως 5 και 6 μέρες μέσα όπως έτρωγαν φίλοι μου στις μονάδες μου είναι πίκραSent from my Gnex
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Λογικό.. Και το καλοκαίρι δεν είναι τόσο άσχημο όσο η πιθανή εμπλοκή..
Να τρως** 5 και 6 μέρες μέσα** όπως έτρωγαν φίλοι μου στις μονάδες μου είναι πίκραSent from my Gnex
φανταζομαι την ψυχικη οδυνη που ειχαν οταν μετα απο 6 ολοκληρες μερες ειδαν τον πολιτισμο
-
ξερεις πολυ καλα οτι το προβλημα δεν ειναι ο εγκλεισμος, αλλα η υπηρεσια και το οτι εισαι σα ζομπι
(εμεις ειχαμε και ωραρια ο,τι να ναι που τα εβγαζαν ασχετοι που κανονικα δεν επρεπε να ειχαν δουλεια με το να εφευρισκουν υπηρεσιες , αλλα οι αξκοι που επρεπε να ασχοληθουν δεν ασχολουνταν, οποτε επεφτες κατω μετα τις 2 μερες) -
στους μείον το πρόβλημα δεν είναι το χέσιμο , αλλά το κατούρημαΚανενα προβλημα, αρκει να κανεις ωραια σχεδια στο χιονι ή μηχανικη ρευστων, μελετωντας την τροχιακαιτους στροβιλισμους, κατουρωντας απο την υπερυψωμενη σκοπια.
-
για να καταλαβεις ποσο gay εχει γινει ο στρατος , οι περισσοτερες υπερυψωμενες εχουν καταργηθει
καμια φορα που ανεβαιναμε απο τη βαρεμαρα μας επανω , μας την ελεγαν
-
για να καταλαβεις ποσο gay εχει γινει ο στρατος , οι περισσοτερες υπερυψωμενες εχουν καταργηθεικαμια φορα που ανεβαιναμε απο τη βαρεμαρα μας επανω , μας την ελεγαν
Σε εμας συνεβαινε το ακριβως αναποδο...
εψαξα καποια στιγμη γιατο λοχο που ημουν και εγραφε ενας τυπος 'εχει σχετικα αρκετη εκπαιδευση, αλλα τα καλοριφερ δουλευουν καλα' και μετα μπηκα στο wikipedia να βρω τι ειναι αυτα τα 'καλοριφερ' -
εγω ειχα βρει τροπο να δουλευω τα a/c (ναι πλεον εχουμε και a/c ) χωρις τα κοντρολ που τα ειχαν παρει
γιατι 1 το βραδυ εσβηναν τα καλοριφερ και το δαγκωναμε
οταν τα δουλευα και τα 2 μαζι ειχαμε εως και 26 βαθμους στο θαλαμο
πριν βρω τη πατεντα (να βγαζει ζεστο , οχι απλα να το ανοιξω απο το κουμπι ) οταν ξυπνουσαμε ειχε γυρω στους 14
ολη μερα κρυωμενοι ημαστανη πραγματικη χλιδα ομως ηταν στην Αθηνα
σκαω να φυλαξω πυλη ετοιμος για ολα και χαρουμενος που εδω κατω ειχε πολυ λιγοτερο κρυο και μου λενε οτι εδω μπορουσα να καθομαι μεσα στο σπιτακι της πυλης μαζι με καλοριφερ στη πριζα
(ΚΑΙ καρεκλιτσα )μονο που δε δακρυσα απο τη συγκινηση καταργησα τη ιδια μερα ισοθερμικα και μεσα σε μια βδομαδα πουλοβερ , επενδυση στο τζακετ, τζακετ ακομα
μονο με το αλεξισφαιρο (που φυσικα εδω ΔΕΝ ειχε πλακες ) ημουν κομπλε
το κρανος ηταν σχεδον προαιρετικο -
εγω ειχα βρει τροπο να δουλευω τα a/c (ναι πλεον εχουμε και a/c ) χωρις τα κοντρολ που τα ειχαν παρειγιατι 1 το βραδυ εσβηναν τα καλοριφερ και το δαγκωναμε
οταν τα δουλευα και τα 2 μαζι ειχαμε εως και 26 βαθμους στο θαλαμο
πριν βρω τη πατεντα (να βγαζει ζεστο , οχι απλα να το ανοιξω απο το κουμπι ) οταν ξυπνουσαμε ειχε γυρω στους 14
ολη μερα κρυωμενοι ημαστανη πραγματικη χλιδα ομως ηταν στην Αθηνα
σκαω να φυλαξω πυλη ετοιμος για ολα και χαρουμενος που εδω κατω ειχε πολυ λιγοτερο κρυο και μου λενε οτι εδω μπορουσα να καθομαι μεσα στο σπιτακι της πυλης μαζι με καλοριφερ στη πριζα
(ΚΑΙ καρεκλιτσα )μονο που δε δακρυσα απο τη συγκινηση καταργησα τη ιδια μερα ισοθερμικα και μεσα σε μια βδομαδα πουλοβερ , επενδυση στο τζακετ, τζακετ ακομα
μονο με το αλεξισφαιρο (που φυσικα εδω ΔΕΝ ειχε πλακες ) ημουν κομπλε
το κρανος ηταν σχεδον προαιρετικο -
Άλλα ήθη Αλεξανδρε , εβγαινα να κάνω αναγνώριση και οι άλλοι στρατιώτες με κορόιδευαν
Απο κει που ήμουν ο χειρότερος , έγινα υπόδειγμα
προσεξε ομως , υπηρχε και η παγιδα.. 3 νουμερα οπου ειχες και λατζα και σημαια=το πολυ 4 ωρες υπνος , αρα τιποτα δεν ειναι τελειο
Sent from my Gnex
Περί Θητείας [#3]