-
'786 Yaris και Auris' θα δώσουν και πρέπει να μπήκαν ήδη στα στατιστικά του 1ου ή του 2ου/2011.
-
Σκέτο χρυσάφι είναι οι ταξινομήσεις αυτές διεθνώς. Για να πείσεις 786 ανεξάρτητα άτομα να αγοράσουν το Ώρις, και κυρίως το απερχόμενο Γιάρις , έπρεπε να μαλλιάσει η γλώσσα σου δεχόμενος στις εκθέσεις σου τουλάχιστον 3.000 άτομα για κανά τετράμηνο, που το καθένα θα σου λέει το μακρύ του και το κοντό του.
-
Ετσι είναι. Δημόσιο και διοικητικά συμβούλια εταιριών είναι πελάτες 'λαχεία'.
Τα Patriot, i30, Octavia5 κλπ της ΕΛΑΣ μπαίνουν στις ταξινομήσεις του ΣΕΑΑ? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ετσι είναι. Δημόσιο και διοικητικά συμβούλια εταιριών είναι πελάτες 'λαχεία'.
Τα Patriot, i30, Octavia5 κλπ της ΕΛΑΣ μπαίνουν στις ταξινομήσεις του ΣΕΑΑ?Πρεπει να μπαινουνε, οπως και τα ταξι..
-
Με αφορμή βέβαια την δημοσίευση του φίλοι rafi που θα ήταν οι ταξινομήσεις τις Skoda(σε ποσοστό) χωρις τα taxi άραγε?
-
Κρίνοντας από τους ρυθμούς ταξινομήσεων όπως φαίνονται από πρόσφατους αριθμούς κυκλοφορίας (βλ. αδελφό τόπικ
σχετικά), προβλέπω πως ο Μάρτιος θα είναι κι αυτός κάτω από τις 10 χιλιάδες, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά στο
δεύτερο 15θήμερο.Φεβρουάριος 2011
ΤΟΠ-99 Μοντέλων (όσα ταξινόμησαν από 11 κομμάτια και πάνω)
- Yaris 604
- Polo 348
- Corsa 298
- Auris 256
- Panda 240
- i10 199
- Astra 196
- Octavia 185
- Fiesta 179
- 5oo 140
- Fortwo 132
- Ibiza 119
- Focus 117
- Golf 110
- Insignia 110
- C3 103
- 107 102
- Aygo 100
- i20 100
- Swift 95
- Ceed 95
- Tiguan 86
- Mini 84
- Giulietta 80
- Spark 78
- ASX 78
- Fabia 77
- Scirocco 74
- Leon 71
- Qashqai 71
- Punto 69
- 207 67
- i30 64
- Ka 62
- Passat 61
- Juke 60
- BMW 1 Series 58
- MiTo 52
- A1 51
- S60 50
- A3 48
- Mercedes B 47
- Meriva 47
- Micra 46
- Pixo 46
- iQ 46
- SX4 43
- Yeti 42
- Civic 40
- Jazz 39
- BMW 3 Series 39
- RAV4 38
- Mercedes A 37
- Colt 36
- A4 34
- C1 33
- Alto 33
- Roomster 32
- Duster 32
- Cruze 30
- Terios 29
- Mazda 2 27
- DS3 27
- S40 27
- BMW X1 26
- Sirion 25
- C5 25
- Grand Vitara 25
- Avensis 24
- Jimny 24
- XC60 23
- Sedici 22
- Clio 22
- Mondeo 21
- Prius 21
- Mercedes C 21
- Venga 21
- Picasso 21
- Megane 17
- Corolla 16
- 308 16
- Lancer 16
- Picanto 16
- C-Max 16
- Sportage 14
- Forester 14
- Sandero 14
- 3008 13
- Fluence 13
- 206+ 13
- Touran 13
- Zafira 13
- Twingo 12
- Superb 12
- X-Trail 12
- Cherokee 12
- Mazda 3 11
- Splash 11
- C30 11
Ορέστη δε νομίζω πως πουλιούνται τόσο πολλά ταξί που να διαφοροποιούν σημαντικά τη θέση του Οκτάβια στον
πίνακα πωλήσεων.Όσον αφορά το ASX δεν εννοούσα φυσικά πως απειλεί το Auris αλλά αυτό που είπε ο funkyreverend, δηλαδή πως
προστίθεται ένας παίκτης στην κατηγορία που οπωσδήποτε τρώει μερίδιο από τους πρώτους, άρα και το Auris, αφού έχει
πλασαριστεί (προς το παρόν τουλάχιστον) μέσα στην πρώτη δεκάδα. Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε τις πωλήσεις του
Φεβρουαρίου χωρίς τις εταιρικές πωλήσεις, η Τογιότα και τα Yaris-Auris θα ήταν πολύ πιο χαμηλά: δείτε που βρέθηκε
το Avensis! Να δούμε τι θα φέρει ο Μάρτιος... -
Τώρα σε πιάνω. Επειδή διάβαζα κάτι θέματα με τις παραγγελίες των ASX, μήπως ήταν καραβιά που ταξινομήθηκε; Έχει πολλά πιο εμπορικά αυτοκίνητα που βρίσκονται πιο κάτω στη λίστα σου.
-
Από την στιγμή που όλοι θα χουν στοκ (και δεν νομίζω να ξεπούλησαν το 2010..) από Ε4 να ταξινομήσουν μέχρι τον Ιούνιο δεν βλέπω τι συμπέρασμα μπορεί να βγει από αυτούς του πίνακες. Άλλο ταξινομήσεις άλλο πωλήσεις.
-
Γνωρίζει κανείς αν οι πωλήσεις το Μάρτιο πάνε καλύτερα σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2011; Άλλα θέλω σοβαρή απάντηση και όχι υπόθεση. Στο επίσημο σαιτ του ΣΕΑΑ όλα δημοσιεύονται στις 5 κάθε μήνα και τα στοιχεία αφορούν τον προηγούμενο. Βοήθησε η απόσυρση να ξεπεράσουμε το αριθμό 6989 ταξινομήσεων ή όχι; Περιμένω το νέο μου αμάξι στις αρχές του Απριλίου άλλα βλέπω πως το Octavia έχει πολλές πωλήσεις. Πόσα από αυτά είναι ταξί; Ξέρει κανείς;
-
τώρα πραγματικά περιμένεις απάντηση;
20 Μαρτίου έχουμε αδερφέ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τώρα πραγματικά περιμένεις απάντηση;20 Μαρτίου έχουμε αδερφέ...
Δηλαδή δεν υπάρχουν νέα από τις αντιπροσωπείες;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
συ είπας
Άλλα θέλω σοβαρή απάντηση και όχι υπόθεση.
-
Ναι άλλα αν υπάρχουν νέα θα ήθελα να ξέρω που μπορώ να κοιτάξω.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Να υπάρχει ενημέρωση σε ποιους? Οι αντιπροσωπίες θέτουν στοχους στην αρχή του μήνα και κλείνουν 'ταμείο' στο τέλος του μήνα. Ενδιάμεσα ... ούτε για την επισκεψιμότητα μπορεί να μην έχουν στοιχεία.
Αν υπήρχε περίπτωση κάποιος δημοσιογράφος να κάνει μια έρευνα/ρεπορτάζ πως είναι τα πρώτα δείγματα της αγοράς με την απόσυρση αλλά προφανώς δεν υπαρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Εδώ και τόσο καιρό ένα μόνο ρεπορτάζ είδα σε ΜΜΕ να αναφέρει ευχαριστημένο τον σύλλογο τους για την απόσυρση και απογοητευμένους τους αντιπροσώπους διότι τα πραγματικά νούμερα δεν είναι ανάλογα προηγούμενων εποχών με απόσυρση. -
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=16295&subid=2&pubid=104431157
Σου αρκει?Ειναι μονο για δεκαπενθημερο βεβαια. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να υπάρχει ενημέρωση σε ποιους? Οι αντιπροσωπίες θέτουν στοχους στην αρχή του μήνα και κλείνουν 'ταμείο' στο τέλος του μήνα. Ενδιάμεσα ... ούτε για την επισκεψιμότητα μπορεί να μην έχουν στοιχεία.
Αν υπήρχε περίπτωση κάποιος δημοσιογράφος να κάνει μια έρευνα/ρεπορτάζ πως είναι τα πρώτα δείγματα της αγοράς με την απόσυρση αλλά προφανώς δεν υπαρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Εδώ και τόσο καιρό ένα μόνο ρεπορτάζ είδα σε ΜΜΕ να αναφέρει ευχαριστημένο τον σύλλογο τους για την απόσυρση και απογοητευμένους τους αντιπροσώπους διότι τα πραγματικά νούμερα δεν είναι ανάλογα προηγούμενων εποχών με απόσυρση.Εγώ το μόνο που βρήκα είναι στο site των 4 τροχών και του Ayutobild.gr το ίδιο άρθρο που έλεγε πως άρχισαν να βελτιώνονται λίγο τα πράματα. Άλλα αυτό είναι λίγο νομίζω.
-
Δυστυχως οχι,δεν βελτιωνονται ακομα.
Υπαρχει λιγο καλυτερη επισκεψιμοτητα στις εκθεσεις αλλα απο κλεισιματα γιοκ.
Κ αυτα απο φιλους πωλητες σε Opel,Fiat,Honda-Mitsubishi,Chevrolet,Volvo,AlfaRomeo(Θεσ/νικης).
Αλλωστε η αγορα πηρε αλλο ενα -70% στο 15ημερο. -
πως να πάρει ρε παιδιά; τα -1000 ...-2000 ευρώ είναι το πρόβλημά μας; εδώ η ανεργία ειδικά σε νέους ΚΑΛΠΑΖΕΙ, ο κόσμος κοιτά πως θα καλύψει τα βασικά και εμείς σκεπτόμαστε τι κάνει η αγορά του αυτοκινήτου; και να πεις ότι έχουμε κάποιο εργοστάσιο εδώ να ενδιαφερθούμε για το μέλλον των εργαζομένων αλλά για εισαγωγές από ιταλία, γερμανία, γαλλία και ιαπωνία θα νοιαστούμε; μόνο οι αντιπρόσωποι νοιάζονται και οι πωλητές που είναι με το συμπάθειο σταγόνα στον ωκεανό.
-
Αυτη τη φορα δε νομιζω να συγκινουνται και πολλοι απο την αποσυρση.. Μονο οσοι εχουν αυτοκινητα πριν το '90 για βασικα τους οχηματα που εχουν φτασει στα ορια τους.. εξαιρεσεις λιγες θα υπαρχουν που θα δωσουν για πεταμα καλα και φρεσκα σχετικα αμαξακια αλλα ο περισσοτερος κοσμος δε συγκινειται.. Αλλωστε πιο ακριβα θα του στοιχιζει καθε μηνα ενα καινουργιο παρα το καλοσυντηρημενο 15ετιας..
Γενικα υπαρχει πολυ μεγαλυτερος φοβος απ οτι στην προηγουμενη αποσυρση που ο κοσμος την τιμησε και δυστυχως πηρε και @@ τελικα απο λεφτα.. -
Ο κοσμος δεν συγκινείτε γιατι δεν εχει χρηματα και το μελλον ειναι αβέβαιο , απολυσεις , οικονομικη υφεση , φοβος για πτωχευση κ.λ.π
Εγω για παραδειγμα στην αποσυρση του 2009 που ημουν ετοιμος για να αποσυρω το αμαξι και να παρω το καινουργιο εχασα την δουλεια μου και δοξα τον θεο γιατι θα επρεπε να πληρωνω δοσεις στην τραπεζα χωρις να εχω δουλεια (μετα απο 6 μηνες βρηκα )
τωρα που εχω βρει αλλη δουλεια και ψάχνομαι παλι για να αλλαξω το αμαξι εχω μια αβεβαιοτητα , αντε και το παιρνω θα μπορω στα επομενα 2 χρονια να το αποπληρωσω ?
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]