-
Ολα τα ελληνικα νησια πρεπει να γεμισαν c1..
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111079164
πανεξυπνο κρατος
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Opel 1.068 Toyota 943
And the winner is Opel.
Η μεγαλύτερη έκπληξη των τσαρτς εδώ και ποοοοοοολλαααααά χρόνια.Γιατί έκπληξη; Και το τελευταίο δίμηνο του 2010 πρώτη ήταν πάλι. Astra, Corsa, Insignia λογικό μου φαίνεται να πιάνει κορυφή. Το ενδιαφέρον είναι ότι έστρωσε πωλήσεις και πανευρωπαϊκά, μια εταιρία που κάποιες κασσάνδρες έλεγαν ότι θα κλείσει.
-
Έκπληξη για τον απλούστατο λόγο ότι η ανατροπή αυτή δείχνει τάσης εδραίωσης, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από την συγκεκριμένη εταιρεία παλαιόθεν, αλλά και γενικώς αφού η Τουότα είναι σεμημασμένη στην κορυφή εδώ και πολλά χρόνια.
Και η ερμηνεία δεν μπορεί να είναι η πορεία της Όπελ στην Ευρώπη, αφού τα ποσοστά πωλήσεων της μεν και της δε εκεί ουδεμία σχέση έχουν με αυτά της Ελλάδας, ούτε φυσικά η σύνθεση των πωλήσεων, αφού εκεί πουλάνε ένα σκασμό πετρέλαια και οι δύο.
Μάλλον οι μετασεισμικές δονήσεις της Ιαπωνίας και το Φουκουσίμα εφφέ παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο αυτή τη στιγμή, σε συνδυασμό με την έλλειψη τούρμπο από την, συνήθως, πρώτη. -
Σε σχέση με την Toyota πάντως, μάλλον υπάρχουν ελλείψεις/καθυστερήσεις σε κάποια μοντέλα. Έχω παράδειγμα από τη οικογένεια μου, μιας και έγινε παραγγελεία τέλος Ιανουαρίου με εκτιμώμενη παράδοση αρχές Μαΐου. Τώρα όμως πάμε γιά Ιούλιο. Θα είχε γίνει ακύρωση της παραγγελείας αλλά δεν βρέθηκε κάποιο ετοιμοπράδοτο αυτοκίνητο με τις προδιαγραφές που χρειάζονται.
-
Mα τι λέμε τώρα, μόλις στις 18 του Απριλίου έπιασε το μισό η γιαπωνέζικη παραγωγή της. Για το 100%, καλό Δεκέμβρη σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Report: Toyota to resume production at half-speed across Japan on April 18
Βάλτε και τον κοσμάκη που δεν παίρνει γιαπωνέζικο πλέον λόγω Φουκουσίμα (έχουν ανέβει δημοσιεύματα στο φόρουμ), και έδεσε η κομπόστα.
http://www.autoblog.com/2011/04/08/report-toyota-to-resume-production-at-half-speed-across-japan-o/
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Σε σχέση με την Toyota πάντως, μάλλον υπάρχουν ελλείψεις/καθυστερήσεις σε κάποια μοντέλα. Έχω παράδειγμα από τη οικογένεια μου, μιας και έγινε παραγγελεία τέλος Ιανουαρίου με εκτιμώμενη παράδοση αρχές Μαΐου. Τώρα όμως πάμε γιά Ιούλιο. Θα είχε γίνει ακύρωση της παραγγελείας αλλά δεν βρέθηκε κάποιο ετοιμοπράδοτο αυτοκίνητο με τις προδιαγραφές που χρειάζονται.H Toyota δεν θα είναι σε θέση να παραγει αυτοκίνητα στην Ιαπωνία πριν από τον Δεκεμβρη και στις άλλες μονάδες υπαρχουν ελλειψεις. Το ατύχημα έχει συνεπειες
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σε σχέση με την Toyota πάντως, μάλλον υπάρχουν ελλείψεις/καθυστερήσεις σε κάποια μοντέλα. Έχω παράδειγμα από τη οικογένεια μου, μιας και έγινε παραγγελεία τέλος Ιανουαρίου με εκτιμώμενη παράδοση αρχές Μαΐου. Τώρα όμως πάμε γιά Ιούλιο. Θα είχε γίνει ακύρωση της παραγγελείας αλλά δεν βρέθηκε κάποιο ετοιμοπράδοτο αυτοκίνητο με τις προδιαγραφές που χρειάζονται.
H Toyota δεν θα είναι σε θέση να παραγει αυτοκίνητα στην Ιαπωνία πριν από τον Δεκεμβρη και στις άλλες μονάδες υπαρχουν ελλειψεις. Το ατύχημα έχει συνεπειες
Μου φαίνεται τότε περέργο να μου έχουν δώσει ημερομηνία γιά Ιούλιο... το αυτοκίνητο που περιμένω είναι RAV4 και απ'όσο γνωρίζω κατασκευάζεται στην Ιαπωνία...
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
H Toyota δεν θα είναι σε θέση να παραγει αυτοκίνητα στην Ιαπωνία πριν από τον Δεκεμβρη και στις άλλες μονάδες υπαρχουν ελλειψεις. Το ατύχημα έχει συνεπειες
Μου φαίνεται τότε περέργο να μου έχουν δώσει ημερομηνία γιά Ιούλιο... το αυτοκίνητο που περιμένω είναι RAV4 και απ'όσο γνωρίζω κατασκευάζεται στην Ιαπωνία...
Δεν ξέρω αν στην Toyota Hellas διαβάζουν τέτοια......
April 26 (Bloomberg) -- Toyota Motor Corp. said it has extensively reviewed operations of suppliers disrupted by Japan’s record earthquake and has a “clear idea” when certain parts will be available.
“Toyota has been able to analyze the situation at suppliers,” Atsushi Niimi, executive vice president for global production and engineering, said in a conference call today.
“We have a clear idea when parts are likely to be procurable.”
The carmaker, which last week estimated it would need until at least November to return production to pre-quake volumes, said today that supplies of microchips, rubber materials and paint additives are the main bottlenecks. Niimi declined to say how many days of parts inventory Toyota has on hand or to discuss which new-model releases may be delayed.
Toyota, which may lose its ranking as the world’s largest carmaker because of reduced output, along with Honda Motor Co.
and Nissan Motor Co. continue to assess the impact of the 9- magnitude quake and tsunami that struck March 11, curtailing electric power and parts supplies. Standard and Poor’s yesterday cut its outlook on Japan’s three biggest automakers and largest suppliers to negative from stable because of the disaster.
The company typically has about two and half months of finished vehicle inventory, Niimi said, without elaborating.
Group 1 Automotive Inc., the Houston-based owner of 103 auto dealerships, said it doesn’t expect the production disruption to alter Toyota’s plans for a revamped Camry, the top-selling U.S. passenger car.Positive Margins “As of last week, we were advised by Toyota that there’s no delay to the new Camry,” Chief Executive Officer Earl Hesterberg said on a conference call today. Toyota today declined to discuss the quake’s impact on earnings before it announces financial results on May 11. Toyota on April 22 estimated it may lose production of 300,000 autos in Japan and 100,000 at plants abroad through the end of April because of quake-related shutdowns. The Toyota City, Japan-based company also said last week it isn’t likely to meet its goal of building 7.7 million cars and trucks this year. Hesterberg said he expects “more positive” profit margins because there had been an oversupply of high-volume models such as Toyota’s Camry and Corolla and Honda’s Accord and Civic before the earthquake. The oversupply “is clearly going to dissipate in the next couple of months,” he said. Prius Sold Out Group 1, which had a small supply of Toyota’s Prius hybrid before the disruptions because of higher fuel prices, has been sold out of the model for “several weeks,” Hesterberg said. **The first models to be affected by the production delays will be compact sport-utility vehicles such as Toyota’s RAV4, Honda’s CR-V and Nissan’s Juke and Rogue, he said.** Toyota said today it’s recalling about 51,000 model-year
2011 Tundra pickups because of a drive-shaft part that may break.
The rear drive shaft in an estimated 0.05 percent of the vehicles may include a component called a slip yoke that could break due to improper casting during the foundry process, Toyota said today in a statement.
Toyota’s American depositary receipts, each representing two ordinary shares, fell 85 cents, or 1.1 percent, to $78.66 at
4:15 p.m. in New York Stock Exchange composite trading. They’ve declined 10 percent since March 10, the day before the quake. -
Φουκουσίμα , ξεφουκουσίμα εγώ βλέπω οτι η toyota κοπανάει τις τιμές άσχημα( σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες) με μόνη εξαίρεση το avensis.
Είπαμε καλά αμάξια , καλή αντιπροσωπεία αλλά ο Κώτσος έχει και κάποια όρια , έτσι; -
Πιστεύω ίδιον του πρώτου είναι αυτό. Φαντάζεται κανείς τη Φίατ ή το Λαικό να ήταν πρώτοι επί αμέτρητη σειρά ετών? Ε, μάλλον και αυτοί θα βάραγαν κατακούτελα τον πελάτη, ποιός ο λόγος να είναι συντηρητικοί στο κέρδος τους άμα κάλπαζαν και οι άλλοι ψάχνονταν να βρουν τι φταίει.
-
ΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΡΙΑΡΑ
Απρίλιος 2011- BMW 3 = 117
- Opel Insignia = 97
- Toyota Avensis = 82
- VW Passat = 81
- Volvo S40 = 47
- Mercedes C-Class = 33
- Mazda 6 = 30
- Ford Mondeo = 29
- Audi A4 = 27
- Volvo S60 = 25
- Citroen C5 = 23
- Skoda Superb = 11
- Alfa Romeo 159 = 9
- Toyota Prius = 8
- Volvo V60 = 6
- Saab 9-3 = 4
- Dodge Caliber = 2
- Volvo V50 = 2
- Honda Accord = 2
- Lexus IS250 = 1
- Saab 9-3X = 1
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έκπληξη για τον απλούστατο λόγο ότι η ανατροπή αυτή δείχνει τάσης εδραίωσης,** κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από την συγκεκριμένη εταιρεία παλαιόθεν**, αλλά και γενικώς αφού η Τουότα είναι σεμημασμένη στην κορυφή εδώ και πολλά χρόνια.
Και η ερμηνεία δεν μπορεί να είναι η πορεία της Όπελ στην Ευρώπη, αφού τα ποσοστά πωλήσεων της μεν και της δε εκεί ουδεμία σχέση έχουν με αυτά της Ελλάδας, ούτε φυσικά η σύνθεση των πωλήσεων, αφού εκεί πουλάνε ένα σκασμό πετρέλαια και οι δύο.
Μάλλον οι μετασεισμικές δονήσεις της Ιαπωνίας και το Φουκουσίμα εφφέ παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο αυτή τη στιγμή, σε συνδυασμό με την έλλειψη τούρμπο από την, συνήθως, πρώτη.Λίγα χρόνια πριν (2007?) η Όπελ ήταν πάλι πρώτη και για μεγάλο διάστημα, περίπου 2 χρόνια.
...και μιλάμε για περίοδο που όλος ο ειδικός τύπος 'λάτρευε' να θάβει τα αυτοκίνητά της -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
...Στοκαραμε και σου φαινεται οτι ολοι ζητανε 3αρα..
-
Η BMW εχει κάνει υποτιμολόγιση από το εργοστάσιο στην σειρά 1,3 ,Χ1 σε μοντέλα με ορισμένα πακέτα εξοπλισμού,και τα πουλά φθηνότερα γιατί έχει μειωμένο φόρο εισαγωγής. (όπως γίνοταν παλιά ,και κάποια στιγμή θα το κάνουν όλες οι εταιρίες αν θελουν να πουλανε με την κρίση.βέβαια αυτό θελει προγραμματισμό γιατί οι παραγγελίες στα εργοστάσια γίνονται μήνες πριν.Ηδη παρόμοιες κινήσεις φαίνονται και από την Opel)
Ειδικά με την χρήση απόσυρσης η 316ι παίζει σε διαφημίσεις και ισχύει όντως για 22.000 ευρώ (ενώ η απόσυρση σαν έκπτωση είναι το πολύ 2000 ευρώ για 1600 κυβικά).Τα ίδια αναλογα και στο 320i.
-
Λίγα χρόνια πριν (2007?) η Όπελ ήταν πάλι πρώτη και για μεγάλο διάστημα, περίπου 2 χρόνια.
...και μιλάμε για περίοδο που όλος ο ειδικός τύπος 'λάτρευε' να θάβει τα αυτοκίνητά τηςΗ Όπελ είναι σχεδόν πάντα μέσα στην πρώτη πεντάδα, αλλά πρώτη ήταν μία χρονιά και μόνο τα τελευταία χρόνια, το 2001. Η Τουότα είναι ο πολυνίκης με μεγάλη διαφορά από τον οποιοδήποτε στην Ελλάδα, γεγονός σπάνιο στην ευρώπη των ντόπιων κατασκευαστών.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η Όπελ είναι σχεδόν πάντα μέσα στην πρώτη πεντάδα, αλλά πρώτη ήταν μία χρονιά και μόνο τα τελευταία χρόνια, το 2001. Η Τουότα είναι ο πολυνίκης με μεγάλη διαφορά από τον οποιοδήποτε στην Ελλάδα, γεγονός σπάνιο στην ευρώπη των ντόπιων κατασκευαστών....που δεν έχει η Ελλάδα. Η Όπελ έχει μεγάλη παράδοση καλών πωλήσεων στην Ελλάδα και, είτε το θέλουν μερικοί
στο φόρουμ είτε όχι, πολύ καλό όνομα στην Ελλάδα. Σε περιόδους που Ford και VW ήταν για διάφορους λόγους σχεδόν
ανύπαρκτες, όπως και η premium γερμανική τριάδα, η Opel κρατούσε τη γερμανική σημαία πολύ ψηλά. Δεν κρίνω σε καμία
περίπτωση αν αυτό ήταν δίκαιο ή όχι αλλά παραμένει γεγονός και θα ήταν περίεργο αν με τα τωρινά προϊόντα και τιμές δεν
εξακολουθούσε να βρίσκεται κοντά στην κορυφή. -
Η BMW φέρνει την σειρά 3 με εργοστασιακή τιμή κάτω απο 15κ και είναι επιλογή για στελέχη εταιρειών που θέλουν πολυτέλεια χωρίς να τους κρατάνε επιπλέον λεφτα απο την μισθοδοσία.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η BMW φέρνει την σειρά 3 με εργοστασιακή τιμή κάτω απο 15κ και είναι επιλογή για στελέχη εταιρειών που θέλουν πολυτέλεια χωρίς να τους κρατάνε επιπλέον λεφτα απο την μισθοδοσία.Και ολο αυτο ξαφνικα το μηνα Απριλη?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η BMW φέρνει την σειρά 3 με εργοστασιακή τιμή κάτω απο 15κ και είναι επιλογή για στελέχη εταιρειών που θέλουν πολυτέλεια χωρίς να τους κρατάνε επιπλέον λεφτα απο την μισθοδοσία.πολυτελεια μια γυμνη σειρα 3?
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]