-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μια ερώτηση προς After και Kacey:Μπόχουμ δέρνετε?
-
Ποσο ζωον εισαι, επειδη εδειρες καποιον που ηρθε να παιξει ξυλο, επειδη διαμαρτυρηθηκες για την περα πασης αμφιβολιας μλκια (κοκκινο, στοπ) που εκανε?
@ nidosan
πανω-κατω καλα καταλαβες.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Τραβηγμένη χτες λίγο πριν το Σχηματάρι. Ο οδηγός άνοιξε το παράθυρο και πέταξε έξω ζελατίνες, υποθέτω από τσιγάρο.απαγορευεται χωρις την αδεια του οδηγου να δημοσιευεται φωτογραφια ταυτοτητας περουσιακου στοιχειου ουτε το ιδιο το κρατος δεν εχει το δικαιωμα ...
Από πότε?
Μπορώ να φωτογραφίσω ότι θέλω, όποτε θέλω και να το ανεβάσω όπου θέλω!
Δηλαδή στις ταινίες τι κάνουνε? Σταματάνε τους πάντες για να υπογράψουν.
Ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε, τι φάτσα του οδηγού δεν επιτρέπεται να δημοσιεύεις και να κατηγορείς, όχι του αυτοκινήτου του! Εφόσων δεν φαίνεται η φάτσα του δεν υπάρχει θέμα κανένα. -
καλά πόσο τρόμπες είναι αυτοί που κινούνται στη ΛΕΑ στο ύψος της εξόδου Λ. Αθηνών/Κορίνθου ενώ από πριν λέει στις φωτεινές πινακίδες ότι είναι κλειστή λόγω έργων ? με αυτούς πόσο ακόμα θα
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
...
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά η μαλακία έχει και τα όρια της. Όποιος δε μπορεί να οδηγήσει ας κάνει δεξιά ή ας πάρει ΜΜΜ. Όχι να προκαλεί κίνησει σε άδειους δρόμους...Υπάρχει και η άλλη λύση. Μπορεί να ξέρεις να όδηγας (οχι εσυ, γενικά αναφερομαι) αλλά για να αποφεύγεις τις βλακείες των υπολοίπων να διαλέξεις εσυ τα ΜΜΜ σαν μέσο μεταφοράς. Εγώ (που θεωρώ τον εαυτό μου σχετικά καλό οδηγό) εχω απηυδήσει με την έλλειψη οδηγικής παιδίας (με τα συνεπακόλουθα της τα γραφόμενα αυτού του thread) και έχω διαλέξει να κινουμαι όσο πιο πολύ μπορώ με τα ΜΜΜ. Κάτι που έχει διπλό κέδρος (καί στην ευχαρίστηση της οδήγησης εκτός κέντρου, αλλά και στα νεύρα!)
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Από πότε?
Μπορώ να φωτογραφίσω ότι θέλω, όποτε θέλω και να το ανεβάσω όπου θέλω!
Δηλαδή στις ταινίες τι κάνουνε? Σταματάνε τους πάντες για να υπογράψουν.
Ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε, τι φάτσα του οδηγού δεν επιτρέπεται να δημοσιεύεις και να κατηγορείς, όχι του αυτοκινήτου του! Εφόσων δεν φαίνεται η φάτσα του δεν υπάρχει θέμα κανένα.Έχω αντίθετη άποψη, αλλά δεν είμαι νομικός. Νομίζω ότι από τη στιγμή που προσάπτεις κατηγορία στον οδηγό συγκεκριμένου αυτοκινήτου (είτε με χρήση φωτογραφίας είτε με απλή αναφορά της πινακίδας) ΧΩΡΙΣ αποδείξεις, κινδυνεύεις να μηνυθείς. Επίσης, δεν μπορείς να βάζεις φωτογραφία του στο διαδίκτυο γιατί μπορεί αυτός να μη θέλει να μαθευτεί ότι πέρασε από το συγκεκριμένο δρόμο. Βέβαια, αν από τη φωτογραφία αποδεικνύεται παράνομη πράξη (κάτι που δε συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση) μπορεί και να τη γλυτώσει αυτός που την ανέβασε αν μηνυθεί.
-
Όταν φωτογραφίζει οποιοδήποτε αντικέιμενο βρίσκεται σε δημόσιο χώρο δε μπορεί κανείς να σου πει τίποτα. Ακόμα και άνθρωπος να είναι μέσα. Μόνο μπορεί να σου ζητήσει ευγενικά να τη σβήσεις (αυτή στην οποία βρίσκεται και αυτός μέσα) και είναι στη δική σου διακριτική ευχαίρεια.
Στη φωτό που ανέβασε ο φίλος δε φαίνεται η μούρη του παρανομούντα. Οπότε δεν κατηγορεί κανέναν. Μπορεί να οδηγεί το αμάξι άλλος. Μπορεί να είναι κλεμένο. Κανείς όμως δεν μπορεί να κάνει μύνηση σε κανέναν. Στο δικαστήριο φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν παράνομη πράξη δεν παιρνάνε εύκολα (που δεν είναι από τροχαία ή από κλειστά κυκλώματα) και δεν είναι και αξιόποινη πράξη (αξιόκραχτη απλώς). Επίσης ο άλλος θα σε μυνήσει γιατί. Επειδή είναι ζώο? Εφόσων δε φαίνονται τα χαρακτηριστικά του ο φίλος δεν κατηγορεί κάποιον συγκεκριμένα, αλλά το οδηγό ενός αυτοκινήτου.
Όσο για το να μην θέλει να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία, απλά δεν του πέφτει λόγος.
Δεν είμαι νομικός, αλλά επειδή γυρνάω και φωτογραφίζω παλαιά αυτοκίνητα έχω ρωτήσει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μια ερώτηση προς After και Kacey:Μπόχουμ δέρνετε?
Κορυφαίο!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ποτε κλοτσια στα @@, το θεωρω γκεουλιστικο
Ενώ το να κάνεις τη και να πουλάς τρέλλα επιπλέον είναι αντρίκιο;
Mozambique drill και τέλος.
Ο kacey έχει κάποιο δίκιο. Με όλα αυτά, συμφέρει με 1000 να είσαι εσύ το ζώο!
Να συμφωνήσω ως γνήσιος Chuckie με Kacey και Zorz.
(αν και έχει ξαναμπεί , να θυμήσω το θεικό http://www.youtube.com/watch?v=o3IPe0OL5TY )
Είμαι λίγο εκδικητικός, εχω βγει 2-3 φορες από το αμάξι για αίμα, είμαι υπέρ της εφαρμογής απόλυτων εξοντωτικών μέτρων (πχ, διασταυρωση με 5 σηματοδοτες, περιμένω την σειρά μου, λεπρός σκατοπαπακουλας τσεκάρει με τις ζεχνουσες οπές του την κατάσταση και ξεκινάει με κόκκινο από μία εκ των καθέτων. Εκεί, στην εκ προμελέτης παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, να γίνεται κατάσχεση και καταστροφή του οχήματος, και ισόβια απαγόρευση οδήγησης στο ΖΩΟ. Το ακούς παπάκουλα? Σου πήγε το σκατό στην κάλτσα μόλις όρμηξα καταπάνω σου? Ψοφόζωο)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ο άνθρωπος πέταξε σκουπίδια στον δρόμο. Από εκεί και πέρα δεν τον κατηγόρησε κανείς για τίποτα.
Κατακριτεο μεν, αλλα εγω αναφερομουν στην παρακατω απαντηση:
Τα ζωα πρεπει να διδονται στεγνα μπας και συμμορφωθουν.
Οι νομικιστικες κουραδες να μας λειπουν.Δηλαδη, αν εκανε κατι πιο ακραιο, θα επρεπε να λιθοβολιστει?
Καταρχην κανενας δεν επεβαλλε ή έστω προτεινε καμια ποινη,απλως δημοσιοποιηθηκε ενα κατακριτεο γεγονος,τα περι λιθοβολισμου λοιπον ειναι άτοπα.
Αν θελει ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου ας κανει μηνυση,απλα να ξερει οτι το μονο που θα καταφερει ειναι να μας....αερισει τις μπαλες.Αρκετα με τους τρομολαγνους δικηγορισκους στο internet που βλεπουν παντου μηνυσεις και δικαστικους αγωνες Καιρος να ξεχωρισετε την πραγματικοτητα απο τα βιβλια νομικης.
-
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Ποτε κλοτσια στα @@, το θεωρω γκεουλιστικο
Ενώ το να κάνεις τη και να πουλάς τρέλλα επιπλέον είναι αντρίκιο;
Mozambique drill και τέλος.
Ο kacey έχει κάποιο δίκιο. Με όλα αυτά, συμφέρει με 1000 να είσαι εσύ το ζώο!
Να συμφωνήσω ως γνήσιος Chuckie με Kacey και Zorz.
(αν και έχει ξαναμπεί , να θυμήσω το θεικό http://www.youtube.com/watch?v=o3IPe0OL5TY )
Είμαι λίγο εκδικητικός, εχω βγει 2-3 φορες από το αμάξι για αίμα, είμαι υπέρ της εφαρμογής απόλυτων εξοντωτικών μέτρων (πχ, διασταυρωση με 5 σηματοδοτες, περιμένω την σειρά μου, λεπρός σκατοπαπακουλας τσεκάρει με τις ζεχνουσες οπές του την κατάσταση και ξεκινάει με κόκκινο από μία εκ των καθέτων. Εκεί, στην εκ προμελέτης παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, να γίνεται κατάσχεση και καταστροφή του οχήματος, και ισόβια απαγόρευση οδήγησης στο ΖΩΟ. Το ακούς παπάκουλα? Σου πήγε το σκατό στην κάλτσα μόλις όρμηξα καταπάνω σου? Ψοφόζωο)
Και άλλος αιμοβόρος
Αν στο βίντεο που περέθεσες ήσουν ο kick boxer έχει καλώς! Αν ήσουν κάποιος από τους άλλους που έφαγαν ξύλο τότε ουπς κρίμα.
Front kick στην κοιλιά αρκεί για να διπλωθεί κάποιος, δεν χρειάζεται στα @@. Παρόλαυτά στο street fighting δεν υπάρχουν κανόνες, κοιτάς να εξουδετερώσεις τον άλλον το συντομότερο δυνατό. Για τον ίδιο λόγο όταν βαράς γροθιές σημαδεύεις σαγόνι και όχι μάτι ή κουτουρού. Όλα αυτά εφόσον δεν μπορείς να αποφύγεις την εμπλοκή.
Βέβαια επειδή μερικοί όντας επηρρεασμένοι μάλλον από ταινίες με Seagul, Van Damme και το κακό συναπάντημα, γουστάρετε να το τραβάτε πολύ το ξύλο και να δίνετε θέαμα στους περαστικούς, κάντε και καμιά συνδρομή σε ιδιωτική ασφαλιστική ώστε να είστε στην χλίδα κατά την παραμονή σας στο (ιδιωτικό) νοσοκομείο.
Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, βέβαια πως να μην βγεις εκτός εαυτού όταν συμβαίνουν εξωφρενικά πράγματα στους δρόμους; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο άνθρωπος πέταξε σκουπίδια στον δρόμο. Από εκεί και πέρα δεν τον κατηγόρησε κανείς για τίποτα.
Κατακριτεο μεν, αλλα εγω αναφερομουν στην παρακατω απαντηση:
Τα ζωα πρεπει να διδονται στεγνα μπας και συμμορφωθουν.
Οι νομικιστικες κουραδες να μας λειπουν.Δηλαδη, αν εκανε κατι πιο ακραιο, θα επρεπε να λιθοβολιστει?
Καταρχην κανενας δεν επεβαλλε ή έστω προτεινε καμια ποινη,απλως δημοσιοποιηθηκε ενα κατακριτεο γεγονος,τα περι λιθοβολισμου λοιπον ειναι άτοπα.
Αν θελει ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου ας κανει μηνυση,απλα να ξερει οτι το μονο που θα καταφερει ειναι να μας....αερισει τις μπαλες.Αρκετα με τους τρομολαγνους δικηγορισκους στο internet που βλεπουν παντου μηνυσεις και δικαστικους αγωνες Καιρος να ξεχωρισετε την πραγματικοτητα απο τα βιβλια νομικης.
καλα δεν θελω να σ ενοχλησω και να ερθω σε αντιπαραθεση απλα ..... ξερω ιστοριες ....που αν τις ακουσεις θα λες ελεος..και ομως δεν αερισαν μπαλες .αλλα ενα δεκαρικο χιαλιαδες το εδωσαν !!!
εδω και στο εξωτερικο δημοσιεθηκε φωτο σε δημοσιο μ.μ.ε με εναν που εκανε παρανομιες με το αυτοκινητο ...και αυτος ηταν με την γκομενα εκεινη την ωρα ενω ελεγε αλλα σ την γυναικα του και το ειδε η γυναικα του και χωρισε και επειτα επεσε μυνηση τρελη και εβγαλε περιουσια αυτος ..προσεχουμε...καλα οι δικηγοροι αν θελουν σ τυλιγουν σε μια κολλα χαρτι και εσυ ακομα λες μας αερισαν τις μπαλες.... ξερω τι λεω ... -
και που θα βρουν τα στοιχεια σου;
-
Τα στοιχεία σου βρίσκονται πανεύκολα από το ηλεκτρονικό ίχνος που αφήνεις κάθε φορά που γράφεις στο internet. Αν νομίζεις ότι επειδή γράφεις ως Italakias αντί για 'Μήτρος Παπαχατζηχαραλάμπους' έχεις εξασφαλίσει την ανωνυμία σου...
BTW, οι συντονιστές και ο διαχειριστής βλέπουν και την IP σου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τα στοιχεία σου βρίσκονται πανεύκολα από το ηλεκτρονικό ίχνος που αφήνεις κάθε φορά που γράφεις στο internet. Αν νομίζεις ότι επειδή γράφεις ως Italakias αντί για 'Μήτρος Παπαχατζηχαραλάμπους' έχεις εξασφαλίσει την ανωνυμία σου...BTW, οι συντονιστές και ο διαχειριστής βλέπουν και την IP σου.
και επειδη την βλεπουν τι εγινε
τα στοιχεια μου τα εχει μονο η εταιρια και για να τα δειξει θα πρεπει να υπαρχει κακουργημα .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Τα στοιχεία σου βρίσκονται πανεύκολα από το ηλεκτρονικό ίχνος που αφήνεις κάθε φορά που γράφεις στο internet. Αν νομίζεις ότι επειδή γράφεις ως Italakias αντί για 'Μήτρος Παπαχατζηχαραλάμπους' έχεις εξασφαλίσει την ανωνυμία σου...
BTW, οι συντονιστές και ο διαχειριστής βλέπουν και την IP σου.
και επειδη την βλεπουν τι εγινε
τα στοιχεια μου τα εχει μονο η εταιρια και για να τα δειξει θα πρεπει να υπαρχει κακουργημα .
Ακριβώς.
-
η εισαγγελικη εντολη επειτα απο μυνηση του ενδιαφερομενου
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
... ξερω τι λεω ...Τι, έχεις δουλέψει κι εσύ σε συνεργείο Nissan;
Στη νομική πλευρά του θέματος έχουμε ξαναναφερθεί, και με παραθέσεις μάλιστα.
-
http://pyrgos-news.blogspot.com/2009/08 ... _5819.html
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
...κάντε και καμιά συνδρομή σε ιδιωτική ασφαλιστική ώστε να είστε στην χλίδα κατά την παραμονή σας στο (ιδιωτικό) νοσοκομείο.Check. Ωραιο το Metropolitan, ωραιες νοσοκομες...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]