-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επιπλέον, η φούσκα του λεβιέ πρέπει να είναι από κάνα Hyundai coupe;Audi TT mk1 χωρις να παιρνω και ορκο..
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εγώ βλέπω ένα manual κιβώτιο ταχυτήτων και αυτάκια στο τιμόνι για ταχύτητεςΤι πιο όμορφο.
Μήπως είναι το smg που μοιάζει με manual;
edit: Τι μλκιες λέω, έχει συμπλέκτη!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εγώ βλέπω ένα manual κιβώτιο ταχυτήτων και αυτάκια στο τιμόνι για ταχύτητεςΔεν τα είδες καλά μου φαίνεται.... αυτάκια λένε τα άλλα, τα μικρά, τα κοχυλάκια που τα χειρίζεσαι με τα δάχτυλα. Αυτά είναι τα αυτιά του Ντάμπο, τα φτυάρια του αγρού, τα δρεπάνια του Χάρου.... αυτάκια όμως με τίποτα!!
-
Διαβάστε την περιγραφή να πεθάνετε στο
ενδεικτικά: ΄΄ηχεια harmann carbon
κατω απο βροχη δεν εχει ταξιδεψει
τα αξεσουαρ που εχει πανω του ,που μαζι με την αγορα του αυτοκινητου ξεπερασαν τα 40000 ευρω
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ΄΄Έχει δώσει έκα κάρο χρήματα για άχρηστα πράγματα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Διαβάστε την περιγραφή να πεθάνετε στοενδεικτικά: [b]΄΄ηχεια harmann carbon
Μην τα γελας καθολου!!Εχω τα ξαδερφακια τους harman/kardon στο λαπτοπ και ειναι πολυ καλα!!!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν τα είδες καλά μου φαίνεται.... αυτάκια λένε τα άλλα, τα μικρά, τα κοχυλάκια που τα χειρίζεσαι με τα δάχτυλα. Αυτά είναι τα αυτιά του Ντάμπο, τα φτυάρια του αγρού, τα δρεπάνια του Χάρου.... αυτάκια όμως με τίποτα!!Διαβάστε την περιγραφή να πεθάνετε στο
ενδεικτικά: ηχεια harmann carbon
κατω απο βροχη δεν εχει ταξιδεψει...Το forum ζει απόψε μεγάλες στιγμές κεφιού, σε κάμποσα τοπικά.
Καλά να είμαστε!!!!
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
**΄΄ηχεια harmann carbon
[b]**
Moυ θυμήσε όταν κάποτε πριν από o χρόνια ένας πωλητής στην SEAT μου ανέφερε με περίσιο καμάρι ότι το LEON CUPRA είχε στον εξοπλισμό κ φρένα BrendoΕπιδή υποψιάστικα άμεσα την ασχετοσίνη του, ρώταω ''καπάκι'' : Τα Brendo είναι τετραπίστονα ?
Και παίρνω την εξής αφοπλυστική απάντηση: Eεε χμ... τα μπερδέψατε λίγο πιστόνια έχει ο κινητήραςκατω απο βροχη δεν εχει ταξιδεψει
Με τον ήλιο τα βγάζανε με τον ήλιο τα βάζανε !
Tέλος το ότι θα εβγαζάν και face paddle shift για να γκαβλώνουν οι:wannabe smg-dsg τι στο κόσμο πιά!!!
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Βλεπετε τιποτα περιεργο στη φωτο? Εχω και αλλη αμα θετε βοηθεια...
αυτό το άθλιο carbon αυτοκόλλητο δεν του πάει με την καμία.
ΥΓ. ποτέ μου δεν κατάλαβα τι θέλουν τα τηλεκοντρόλ στα ηχοσυστήματα στο αυτοκίνητο....
-
Τουλάχιστον έφτιαξε και μια σωστή μετατροπή. Άλλαξε το κοντέρ με καινούριο που δείχνει τη σωστή ταχύτητα, οτι φτάνει μέχρι 180km/h.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Με τον ήλιο τα βγάζανε με τον ήλιο τα βάζανε ! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΥΓ. ποτέ μου δεν κατάλαβα τι θέλουν τα τηλεκοντρόλ στα ηχοσυστήματα στο αυτοκίνητο....
Σε ενα παλαιοτερο rcd Sony , ειχα 2 τηλεχειρισμους: ενα remote και ενα στο τιμονι.
Το remote control ηταν ιδιαιτερα εξυπηρετικο για τον συνοδηγο (για να μη σε ζαλιζει με 'χαμηλωσε λιγο', 'αλλαξε σταθμο', 'βαλε το ταδε τραγουδι' κτλ) -
Aυτό που λες θα είχε βάση αν το rcd ήταν στο σαλόνι αλλά ...damn ...είναι δίπλα σου.
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Παντως με ενα κύπριο συνοδηγό κανεις την δουλειά σου! Θα του εξηγηθείς βεβαία οτι καθε φορα που το πατάς να αλλάζει ταχύτητα (συμπλέκτη βεβαία μονος)
-
Kαι η ερωτηση για το 1 μυριο..
Tα αυτακια ειναι σταθερα ή γυριζουν με το τιμονι??
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με τον ήλιο τα βγάζανε με τον ήλιο τα βάζανε !
-
Το matchbox είναι κολλημένο στο ταμπλό, ή μπορεί να το παίζει όταν είναι πηγμένος στην κίνηση;
-
Ο άνθρωπος βρήκε το πιο κατάλληλο μέρος να αποθηκεύσει τις λεπίδες από τα παγοπέδιλά του και πέσατε να τον φάτε
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το matchbox είναι κολλημένο στο ταμπλό, ή μπορεί να το παίζει όταν είναι πηγμένος στην κίνηση;Ποιά κίνηση; Όλα τα χιλιόμετρα έχουν γίνει στην εθνική.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τουλάχιστον έφτιαξε και μια σωστή μετατροπή. Άλλαξε το κοντέρ με καινούριο που δείχνει τη σωστή ταχύτητα, οτι φτάνει μέχρι 180km/h.mph Αλλα edit: Mάλλον αστειέυεσαι
Σε ενα παλαιοτερο rcd Sony , ειχα 2 τηλεχειρισμους: ενα remote και ενα στο τιμονι.
Το remote control ηταν ιδιαιτερα εξυπηρετικο για τον συνοδηγο (για να μη σε ζαλιζει με 'χαμηλωσε λιγο', 'αλλαξε σταθμο', 'βαλε το ταδε τραγουδι' κτλ)Ναι βρε, αφου συνήθως για συνοδηγό κουβαλάμε κανένα hobbit οπότε που να φτάσει το καημένο
Kαι η ερωτηση για το 1 μυριο..
Tα αυτακια ειναι σταθερα ή γυριζουν με το τιμονι??
Μαζί με το τιμόνι φυσικά αλλιώς τι αξία θα είχε.
Βασικά επιδή googlαρισα λίγο το θέμα ονομάζονται paddels shift extension
Προορίζονται στο να κουμπώσουν πάνω στις υπαρχοντες υποδοχές paddels για ποιο άμεση επαφή των δακτύλων κατα την spor οδηγηση -
Australia Uber Alles!!!!! [#5]