-
-
Ελεος
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
**΄΄ηχεια harmann carbon
[b]**
Moυ θυμήσε όταν κάποτε πριν από o χρόνια ένας πωλητής στην SEAT μου ανέφερε με περίσιο καμάρι ότι το LEON CUPRA είχε στον εξοπλισμό κ φρένα BrendoΕπιδή υποψιάστικα άμεσα την ασχετοσίνη του, ρώταω ''καπάκι'' : Τα Brendo είναι τετραπίστονα ?
Και παίρνω την εξής αφοπλυστική απάντηση: Eεε χμ... τα μπερδέψατε λίγο πιστόνια έχει ο κινητήρας -
Δλδ ο άλλος με το bmw αν ήταν σκ κάπου και έβρεχε γυρνούσε με το κτελ ή περίμενε να σταματήσει?
-
Κανονικά αυτό τον μ@λ@κα πιτσιρικά θα έπρεπε να τον βάλω με τις πινακίδες γιατί μου έκανε ένα μπάσιμο που πήγε να με σκοτώσει και το 'παιζε και ιστορία μετά, μέχρι που κατέβηκα κάτω και ζητούσε συγγνώμη...
Και λιγότερο επιθετικά καγκουρώ (
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αυτό ειναι και σπάνιο, βιασμένο από καγκουρό πουλί
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
αυτό ειναι και σπάνιο, βιασμένο από καγκουρό πουλί
Και η Μερκ πανω στο φορτηγο ηταν καγκουρικη,προσεξε το περιγραμμα απο την μασκα πως καλυπτει τα φωτα ομιχλης.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ελεος...δεν μπορεις να αναφερεσε σε καθαρα motorsport αυτοκινητα ως καγκουρικα. προφανως και οι αεροτομες μπηκαν για να βοηθησουν στο downforce,ειδικα σε αυτον τον αγωνα hillclimb που εχει μεγαλο μεσο ορο ταχυτητας. μπορει να φαινονται χαλια ή να ειναι σε πειραματικο σταδιο αλλα ο ιδιοκτητης προφανως και τα εβαλε για να δοκιμασει εαν θα εχει αποτελεσματα.
Ας μην μπλεκουμε την π....α με την βουρτσα
Και για να επανελθουμε ενας ακομα γιαπωνεζος καγκουρας ο οποιος περιμενε το φαναρι επανω στην διαβαση
-
Καλα καλα κοροιδευτε αυτον με το Mitsubishi,εγω σας λεω οτι με την αεροτομη κερδισε 40 αλογα..........και με κλειστο τον καθρεπτη αλλα 15.
-
Γιά φαντάσου νά κλείσει καί τό παράθυρο...??.
-
-
Πέραν της καγκουριάς του BMW, γιατι σας κάνει τόση εντύπωση το οτι δεν το κουνάει στην βροχή? Προσωπικά όποτε βρέχει δεν κινώ το ΜΧ-5 ούτε κάν σε μέρες που φαίνεται οτι θα βρέξει επειδή απλα δεν θελω να βρέχεται και γιατι έχει μόνιμα semislicks. Κατ επέκταση είναι ενα αυτοκίνητο που σχεδόν δεν έχει κινηθεί σε βροχή (3-4 φορές μαξ), πράγμα που φαίνεται και απο την καθαριότητα κάτω απο το σασσί μετά απο 6 χρόνια.
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Και για να επανελθουμε ενας ακομα γιαπωνεζος καγκουρας ο οποιος περιμενε το φαναρι επανω στην διαβασηΚαλα καλα κοροιδευτε αυτον με το Mitsubishi,εγω σας λεω οτι με την αεροτομη κερδισε 40 αλογα..........και με κλειστο τον καθρεπτη αλλα 15.
Βάλε και άλλα 5 από την κοντή κεραία.
Ε ρε άλογα που μαζεύονται!!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
:inlove:
Τι το έβαλες αυτό.
Και τον βλέπουμε και τακτικά -
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
ελεος...δεν μπορεις να αναφερεσε σε καθαρα motorsport αυτοκινητα ως καγκουρικα. προφανως και οι αεροτομες μπηκαν για να βοηθησουν στο downforce,ειδικα σε αυτον τον αγωνα hillclimb που εχει μεγαλο μεσο ορο ταχυτητας. μπορει να φαινονται χαλια ή να ειναι σε πειραματικο σταδιο αλλα ο ιδιοκτητης προφανως και τα εβαλε για να δοκιμασει εαν θα εχει αποτελεσματα.
Ας μην μπλεκουμε την π....α με την βουρτσα
Και εσύ δεν χαλαρώνεις ;
Σιγά τον αγώνα που ήθελε και φτερά για να πετάξει. Δηλ δεν ξέρει η Caterham και ξέρει ο Καναδός ;
Καγκουριά είναι και μάλιστα μέγιστη. Αποψη μου...!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι το έβαλες αυτό.
Και τον βλέπουμε και τακτικάΓειτονόπουλο; Να τον χαιρόμαστε
-
-
Σήμερα σε πάρκινγκ ήταν όλες οι θέσεις αμεα (5-6) πιασμένες. Ήταν και ένας ανάπηρος με λευκό ΤΤS.
-
Αναπηρος στον εγκεφαλο μηπως???
Australia Uber Alles!!!!! [#5]