-
-
-
-
Όλα τα πράγματα σε αυτό τα αμάξι είναι περίεργα. Μέχρι και η πινακίδα....
(ΡΟΖ...)
-
Ο χρήστης aggelos_35 έγραψε:
Τελικά αυτό το car.gr έχει πολλα διαμάντιαΑυτό το αριστούργημα το βλέπω τακτικά, είχε και άλλα δύο παρόμοια (πιο ...εξελιγμένα ), μάλλον τα πούλησε
-
Ποιόε ξέρει τι καλλιτεχνία γίνεται στον μπροστινό προφυλακτήρα και αργεί να μπει
-
-
Παιδες, στο κεντρο, οσο Ιπποκρατους/Χαρ.Τρικουπη κτλ, κυκλοφορει ενα ΜΠΛΕ ALFA ROMEO 146 με αερογραφια στο καπο, το αμαξι καγκουρεμενο οσο δεν παει, η μουσικη ΚΑΡΓΑ και ο οδηγος του 100 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ σε καγκουρια
Πειτε μου πλιζ οτι εχετε μοιραστει μαζι μου αυτο το ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ, δυστυχως δεν εχω καποια φωτο ακομα
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Παιδες, στο κεντρο, οσο Ιπποκρατους/Χαρ.Τρικουπη κτλ, κυκλοφορει ενα ΜΠΛΕ ALFA ROMEO 146 με αερογραφια στο καπο, το αμαξι καγκουρεμενο οσο δεν παει, η μουσικη ΚΑΡΓΑ και ο οδηγος του 100 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ σε καγκουριαΠειτε μου πλιζ οτι εχετε μοιραστει μαζι μου αυτο το ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ, δυστυχως δεν εχω καποια φωτο ακομα
οχι ρε φιλε please βγαλε φωτο για να εχουμε και εμεις την χαρα και την τιμη να τον θαυμάσουμε
Ποιός ξέρει τι καλλιτεχνία γίνεται στον μπροστινό προφυλακτήρα και αργεί να μπει
κανουν δοκιμες το μπροστινο ρυγχος στην αεροδυναμικη συραγγα
-
-
-
Θυμήθηκα τον ενθουσιασμό μιας κοπελίτσας που της έκανε δώρο ο πεθερός της ένα τέτοιο (χωρίς τα body kitsch): 'Καλά μιλάμε φοβερό. Σαν φιράρι είναι '
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Παιδες, στο κεντρο, οσο Ιπποκρατους/Χαρ.Τρικουπη κτλ, κυκλοφορει ενα ΜΠΛΕ ALFA ROMEO 146 με αερογραφια στο καπο, το αμαξι καγκουρεμενο οσο δεν παει, η μουσικη ΚΑΡΓΑ και ο οδηγος του 100 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ σε καγκουρια
Πειτε μου πλιζ οτι εχετε μοιραστει μαζι μου αυτο το ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ, δυστυχως δεν εχω καποια φωτο ακομα
οχι ρε φιλε please βγαλε φωτο για να εχουμε και εμεις την χαρα και την τιμη να τον θαυμάσουμε
Θα προσπαθησω αν και δυσκολο γιατι σιγουρα θα με παρει χαμπαρι, για αυτο πρεπει να παω στρατηγικα του στυλ ''τι αμαξαρα εχεις φιλε'' κτλ κτλ
Παντως δεν θα ηταν τοσο must αν δεν ηταν και ο οδηγος του ετσι
Φανταστειτε τον NiVo με καμια 50ρια κιλα παραπανω, μουσακι Πιτ Παπαδατου, μαλλι σαν του Τσαλουχιδη, πολλα χρυσαφικα στον λαιμο, και μουσικα στο διαπασον που δεν εχει καμια σχεση με το παρουσιαστικο
Οσοι τον συναντανε γελανε παντως, αλλα αυτος εκει, ακαθεκτοςΟσοι γνωριζετε το τυροπιταδικο Μακεδονικον που ειναι γωνια Σολωνος και Ιπποκρατους, συχναζει εκει τα απογευματα καμια φορα, με το αμαξι φυσικα απ'εξω, και πριν φυγει το βαζει μπροστα, η μουσικη να ακουγεται μεχρι να γραφεια του Πασοκ, 5-6 ξερογκαζιες και φυγαμε
-
-
Και Αυστραλός και ζώο
-
Οικονομικη συσκευασια, 2 σε 1
-
τα κανει ολα και συμφέρει
-
Το απόγευμα καγκουριά που δέν φωτογραφίζεται.
Κόρνα με ήχο βουβουζέλας.
Ο τύπος είχε τρελαθεί και κόρναρε στο άσχετο να τόν ακούσουν και οι κουφοί. -
-
Ο χρήστης V.V. έγραψε:
Το απόγευμα καγκουριά που δέν φωτογραφίζεται.
Κόρνα με ήχο βουβουζέλας.
Ο τύπος είχε τρελαθεί και κόρναρε στο άσχετο να τόν ακούσουν και οι κουφοί.
Australia Uber Alles!!!!! [#5]