-
Αποκλείεται δηλαδή να παίζει ο ίδιος ο Geo?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αποκλείεται δηλαδή να παίζει ο ίδιος ο Geo?Σωστό και αυτό, για να φυγει το στρες της δουλειας...
-
Εδώ και 3 μέρες ακουω ένα σκύλο να γαβγίζει συνέχεια.Απ'οτι βλεπω πρέπει να τον αφηνουν όλη μέρα στο μπαλκόνι και είναι έτσι που το χτυπάει όλη μέρα ο ήλιος.Μπορω να κάνω ανώνυμη καταγγελία στη φιλοζωική; Γενικοτερα τί κάνουν σε αυτες τις περιπτώσεις;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τι να κάνουμε...
Ο φίλτατος Morx έχει περίεργα γούστα...Θα ενημερωσω για τυχον νεο κατοικιδιο...
Αν και προς το φθινοπωρο σκεφτομαι να 'υιοθετησω' απο φιλοζωικη ενα οποιοδηποτε μικρο με προοπτικες μεσαιου-μεγαλου!
Ο πρωτος και ο τελευταιος σκυλακος που ειχα, ηταν προ 15ετιας.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Εδώ και 3 μέρες ακουω ένα σκύλο να γαβγίζει συνέχεια.Απ'οτι βλεπω πρέπει να τον αφηνουν όλη μέρα στο μπαλκόνι και είναι έτσι που το χτυπάει όλη μέρα ο ήλιος.Μπορω να κάνω ανώνυμη καταγγελία στη φιλοζωική; Γενικοτερα τί κάνουν σε αυτες τις περιπτώσεις;Αν ξέρεις ποιοι είναι τους ενημερώνεις,αλλιώς στην φιλοζωική της περιοχής ή στην αστυνομία.
-
Καλησπερα! Εχω ερωτηση κρισεως!! Εχω παρει για το γατακι μου μια βουρτσα οπως αυτη:
αλλα δεν καθεται ουτε δευτερολεπτο να τον χτενισω, και μας εχει φαει η τριχα γιατι ειναι και μακρυτριχος τρομαρα του!Ξερουμε κανενα καλο προιον (οπως καποιο γαντι) που να τραβαει τριχες, χωρις ομως να εχει δοντακια, γιατι δεν θα καθεται!
Ευχαριστω πολυ!
-
-
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
Καλησπερα! Εχω ερωτηση κρισεως!! Εχω παρει για το γατακι μου μια βουρτσα οπως αυτη:
αλλα δεν καθεται ουτε δευτερολεπτο να τον χτενισω, και μας εχει φαει η τριχα γιατι ειναι και μακρυτριχος τρομαρα του!Ξερουμε κανενα καλο προιον (οπως καποιο γαντι) που να τραβαει τριχες, χωρις ομως να εχει δοντακια, γιατι δεν θα καθεται!
Ευχαριστω πολυ!
Λαστιχένιο γάντι
http://biovet.gr/el/bourtses-xtenes/836 ... ganti.html
H χτένα που του πήρες έχει μεταλλικά δόντια και τον γρατζουνάει. Αν γίνεται, να τον κάνεις μπάνιο και την ώρα του λουσίματος να τον χτενίζεις.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ευχαριστω πολυ!
Λαστιχένιο γάντι
http://biovet.gr/el/bourtses-xtenes/836 ... ganti.html
H χτένα που του πήρες έχει μεταλλικά δόντια και τον γρατζουνάει. Αν γίνεται, να τον κάνεις μπάνιο και την ώρα του λουσίματος να τον χτενίζεις.
+1 για το γάντι.
Απλό λαστιχένιο γάντι όπως αυτά που φοράνε οι νοσοκομειακοί αλλά και πάλι μπορεί να μην του πολυαρέσει.
Σε εμάς π.χ. δεν κάθεται με τίποτα. -
-
Οταν το πιανεις απο το σβερκο το γατί, η χαλαρωση του ειναι ενστικτωδης, απο εκει τα πιανει η μανα τους να τα μεταφερει, απο εκει πιανει και ο γατος τη γατα για να ηρεμησει και να την πηδηξει.
Δεν αντιδρουν ολα το ιδιο, αλλα σιγουρα σου δινουν μερικα δευτερολεπτα.
Το γατι δεν ειναι αλογο να χρειαζεται ξεστρο ολη μερα, εκει που ερχεται και σου τριβεται, ή την ωρα που τρώει του κανεις κανα 2 περασματα απο την πλατη και βγαζεις οση τριχα μπορεις, καποια στιγμη αργοτερα μπορει να σου ξαναδοθει η ευκαιρια. Αν το μαθεις να το χαιδευεις με το γαντι, ακομα καλυτερα, δεν ειναι και οτι δεν τους αρεσουν τα χαδια.
Αν τωρα το γατι ειναι θεοποιημενο στο σπιτι, οπως μιας ξαδερφης μου που λεει 'δε του δινουμε ψαρι, μη του κατσει κοκκαλο στο λαιμο' ε οκ, τι να κανουμε, τετοιος θεουλης να μην εχει και λιγο τριχα? Μικρο το κακο.
-
Eπειδή ο g8777 έχει αναφερθεί πολλές φορές στον αγαπητό 4ποδο φίλο του GeoF1, βιντεάκι τζακ Ράσελ εναντίον Κόμπρας.
Youtube Video -
Τι @@ αυτο το σκυλι!!!
Για το σκυλι του Βιντεο λεω!!!
Ο δικος μου ....
Να σε ηλικια 4 μηνων περιπου
Και εδω λιγο μεγαλυτερος!!!
-
piou piou ball
ΔΑΚΡΥΣΑ
-
Ρε George, video με κάθετο το τηλέφωνο.?? Ήμαρτον.
Στάλθηκε χρησιμοποιώντας το Tapatalk
-
Με ενα c905 τα εχω τραβηξει μωρε..Δεν ηξερα..Ημουν μικρος τοτε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε George, video με κάθετο το τηλέφωνο.?? Ήμαρτον.Στάλθηκε χρησιμοποιώντας το Tapatalk
Να μην το επέτρεπαν τότε να γίνεται. Ήμαρτον που παραπονιέστε. Θες να τραβήξω video με τη μηχανή κάθετα και να μη το κάνω rotate να δεις πώς θα είσαι μετά;
-
Θάνο είδες κάτι;
-
Mακάρι να βρεθεί σύντομα ο Περσέας.
'έλα και το πιάσαμεεεεεεεε!'
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θάνο είδες κάτι;Οχι αλλα θα το βαλω στο FB !
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]