-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ρε George, video με κάθετο το τηλέφωνο.?? Ήμαρτον.
Στάλθηκε χρησιμοποιώντας το Tapatalk
Να μην το επέτρεπαν τότε να γίνεται. Ήμαρτον που παραπονιέστε. Θες να τραβήξω video με τη μηχανή κάθετα και να μη το κάνω rotate να δεις πώς θα είσαι μετά;
OK. Τράβα με κάθετο. Θα σου πω όχι εγώ? Nope.
Στάλθηκε χρησιμοποιώντας το Tapatalk
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οχι αλλα θα το βαλω στο FB !
κι εγώ στo fb το είδα και το έβαλα εδώ
-
Baxter's back! Family agrees to return deployed soldier's beloved dog after girlfriend sold him on Craigslist... even though their children were attached to him
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... n-him.html
καργια -
*ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -STRAY DOGS THESSALONIKI
Στη γωνια Αναγεννησεως και Σολωνος, το πεταξαν αφου του ειχαν κοψει και τα 4 ποδια, με μαθηματικη ακριβεια, απο ανθρωπινο χερι, ηταν δεν ηταν 3 μηνων...*
-
-
-
τι αυτια ειναι αυτα? σαν τυροπιτακια ειναι
Κωσταντινε βαλε την μικρη να δουμε αυτακλα
ο Βασανιαρης τι να κανει?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
.... να δουμε αυτακλαΠοιος πιάνει τ αυτιά μου στο στόμα του ... ε;!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
τι αυτια ειναι αυτα? σαν τυροπιτακια ειναι -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
τι αυτια ειναι αυτα? σαν τυροπιτακια ειναιΚωσταντινε βαλε την μικρη να δουμε αυτακλα
ο Βασανιαρης τι να κανει?
σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο....τυροπιτάκια
πάντως είναι η αγαπημένη μου φάση των σκύλων όταν και όσο έχουν έτσι τα αφτιά
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
.... να δουμε αυτακλα
Ποιος πιάνει τ αυτιά μου στο στόμα του ... ε;!
καλά ας αφήσουμε τα ραδιογωνιόμετρα....εεεεε τα αφτιά και ας πιάσουμε την γλώσσα, σε πόση ώρα τρώει παγωτό πύραυλο 4χ4?
-
Θα τα σηκώσει τελείως? Τη λετε?
-
Αυστηρώς Ακατάλληλο
http://tsalapetinos.blogspot.gr/2014/06 ... st_22.html -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αυστηρώς Ακατάλληλο
http://tsalapetinos.blogspot.gr/2014/06 ... st_22.html -
Παιδια καλημέρα. Βρήκαμε και μεγαλώσουμε τέσσερα μωρά γατακια. Πλέον έχουν αρχίσει και τρώνε μόνα τους. Τα εχει δει η γιατρός μας. Ειναι υγιέστατα και αναζητούν σπιτι. Εχουμε ενα γάτο ηδη και δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε. Παρακαλω προωθήστε. Εμείς αναλαμβανουνε το πρώτο εμβόλιο.
-
Ένας μικρός σπουργίτης πριν 5 ημέρες έπεσε από το δένδρο που είναι η φωλιά του και δεν μπορούσε να πετάξει, πρέπει να ήταν 2-3 ημερών, έτσι αναλάβαμε οικογενειακώς με τη βοήθεια των γονέων του το μεγάλωμα του, στην αρχή τον βάλαμε πάλι στη φωλιά του αλλά την επομένη ξανάπεσε και ήρθε κοντά μας, έτσι τον βάλαμε σε ένα μεγάλο χαρτοκιβώτιο ανοιχτό από επάνω, με αρκετό νερό για μπάνιο γιατί κάνει ζέστη, διάφορα ψίχουλα, σουσάμια, κλπ, του δίνουμε με σταγονόμετρο κάθε λίγο νερό.
Μόλις απομακρυνόμαστε όλη την ημέρα οι γονείς του πηγαινοέρχονται και τον ταϊζουν, τον βγάζουμε από το κουτί 2 φορές την ημέρτα σε ένα προστατευμένο ταρατσάκι και είναι με τους γονείς του μαθαίνοντας να φτερουγίζει, έχει αρχίσει και πετάει με καθοδική πτήση τουλάχιστον 5 μέτρα, σε λίγες ημέρες μετά την πρώτη του ανοδική πτήση νομίζω ότι θα τον χάσουμε, θα μας λείψει ο μπαγάσας.
Το βράδυ μετά την ώρα που κουρνιάζουν όλα τα άλλα σπουργίτια στα διπλανά δένδρα από το σπίτι και δε δεν ακούγονται, σκεπάζουμε το κουτί μέχρι τις 06.00 το πρωϊ που με ξυπνάνε οι φωνές της μάνας που το φωνάζει δυνατά να το ξεσκεπάσω. Την πρώτη ημέρα είχαν πλησιάσει το κουτί που το είχαμε επάνω σρο τραπέζι της αυλής 2 γάτες και μας ειδοποίησε η μάνα του με δυνατές φωνές και φασαρία, από τότε το βάλαμε σε σημείο που δεν πλησιάζουν οι γάτες.
Στο ταρατσάκι βάλαμε και ένα μεγάλο αλουμινένιο πιάτο με νερό και λίγη τροφή πουλιών και αρχίζουν και μαζεύεται η παρέα των σπουργιτιών για το μπάνιο τους.
-
Ωραίος ο σπουργίτης, μπράβο σας.
-
-
Είσαι ωραίος Παναγιώτη!
-
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]