-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δεν παιζει να εχει θεμα με αμορτισερ λαστιχα κλπ. Ειναι brand new bosch. Θα το αλφαδιασω ξανα και ισως του βαλω και μια αλυσιδα στο λαιμο!Να μην σε στεναχωρήξσω αλλά και το δικό μας προηγούμενο πλυντήριο «brand new bosch» ήταν και το πετάξαμε πάνω στην 5ετία από σπασμένο ρουλεμάν κάδου.
Την πρώτη φορά είχε κοπεί ένα ελαστικό που απορροφούσε τους κραδασμούς του κάδου κατά το στύψιμο με αποτέλεσμα να μετακινήτε, το αλλάξαμε αλλά λίγα χρόνια μετά μας άφησε όπως ήταν...Κανένας τεχνικός δεν δέχτηκε να το αλλάξει, όλοι μας είπαν πετάχτε το.
-
Μπορεί να είναι λίγο χαζή ερώτηση αλλά τα δυο τελευταία χρόνια παλεύω να διατηρήσω ένα μέτριο ελατοειδές (1-1.5μ) σε γλάστρα για τα χριστούγεννα όλο τον χρόνο.
Εχω δοκιμάσει με κέδρο (νομίζω ήταν κέδρος, δεν είμαι και σίγουρος), πέθανε το καλοκαίρι απο υπερβολικό πότισμα (κακή ρύθμιση του αυτόματου συστήματος ποτίσματος). Έχω δοκιμάσει έλατο μέτριου μεγέθους που δεν άντεξε ούτε μέχρι το καλοκαίρι παρόλο που φρόντισα και για καλή αποστράγγιση και για σκια. Υποψιάζομαι ότι δεν το μεγάλωσαν σε γλάστρα γιατί δεν βρήκα ιδιαίτερες ρίζες στην γλάστρα.
Το αστείο είναι ότι έχω δυο πολύ μικρά ελατάκια απο το ΙΚΕΑ που μεγαλώνουν με πολύ αργο ρυθμό αλλα διατηρούνται μια χαρά εδώ και καμία 5 χρόνια χωρίς να τα φροντίζω καθόλου
Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, περίπου 150μ υψόμετρο και εννοείται ότι τα φυτά είναι σε εξωτερικό χώρο.
Φέτος είχα πει να μην δοκιμάσω αλλά με τρώει . Έχετε καμία πρόταση για κανένα δεντράκι που να μπορεί να στολιστεί ( ), να φέρνει σε έλατο και να μπορεί να αντέξει σε γλάστρα?
-
Ισως κάποιος γεωπόνος ή γνώστης εντός του φόρουμ θα μπορούσε να σου προτείνει κάποια ποικιλία έλατου που μπορεί να 'ζήσει' σε γλάστρα.
Οι δικοί μου στο πατρικό μου για χρόνια το πάλεψαν και καταλήξαμε να έχουμε 5 έλατα στο κήπο αλλά όχι στην βεράντα ή μέσα στο σπίτι.
Αυτά που πουλάνε ειτε στις αλάνες τα Χριστούγεννα είτε στα περισσότερα φυτώρια είναι τα κλασικά που θέλουν γη και όχι γλάστρα. -
Το πλυντήριο το αλφαδιάζεις στην τελική του θέση; Γιατί εγώ το αλφάδιαζα αλλά όταν το έσπρωχνα στη θέση του τα πλακάκια μάλλον ήταν στραβά και δεν ήταν αλφαδιασμένο...
Κανονικά τα έλατα/οειδή δεν θέλουν φροντίδα, μεγαλώνουν μοναχά τους στη φύση. Αναρωτιέμαι μήπως έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν ασχοληθείς λιγότερο... (σημείωση: δεν ξέρω από φυτά και γεωπονικά)
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
....................Ρώτα εδώ
viewtopic.php?f=13&t=43031&start=765
ή εδώ
viewtopic.php?f=13&t=28797&start=720
αλλιώς σε fora γεωπόνων/θέματα κήπου, κτλ
-
Δεν είχα προσέξει ότι υπάρχει καταλληλότερο thread. Θα το ποστάρω εκεί.
Γενικά όταν λέω φροντίδα εννοώ να τους παρέχω καλές συνθήκες, δλδ αποστράγγιση (με περλίτη στο κάτω μέρος της γλάστρας) και σκιά. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο πέρα από αυτά. Το θέμα είναι ότι τα παρατημένα σε μια γωνιά (που βρέχεται όλο τον χειμώνα και πλημμυρίζουν) ελατάκια του ΙΚΕΑ επιβιώνουν (αν και μεγαλώνουν το πολύ 1-2εκ το χρόνο ).
-
για να δενουν μεταξυ τους τα κομματια της ντουλαπας μου εχει κατι ξυλινα ουπα σε σχημα ταμπον.
που βρισκω τετοια; -
Έχει στο Praktiker. Εχε δείγμα μαζί σου για το μέγεθος.
-
Tις καβιλιες εννοεις
http://www.toolstore.gr/οδ� ... 8_243.html -
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Tις καβιλιες εννοεις
http://www.toolstore.gr/οδ� ... 8_243.htmlαυτες ειναι
κωνσταντινε, τις βρισκω σε κανα καταστημα στο κεντρο;
-
Συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλά υπάρχουν σε μαγαζιά με χρώματα/εργαλεία/καρφιά κλπ ή σε αυτά που πουλάνε πομολα κλπ.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Για σύνδεση ντουλάπας εγώ ξέρω κάτι βίδες με σχετικά φαρδύ κεφάλι σε ζεύγος που η μία είναι κανονική και η άλλη θηλυκή, σαν σωλήνας και δέχεται την προηγούμενη. Μήκος έχουν όσο 2 φορές το πάχος του ξύλου της ντουλάπας.
-
το βάζω κι εδώ μήπως και το δουν περισσότερα μάτια
Θέλω να κάνω μέτρηση στη γραμμή μου από τον κατανεμητή μήπως υπάρχει διαφορά, πρέπει να πάρω ένα τέτοιο για να το κουμπώσω πάνω; Πώς όμως θα ξέρω σε ποια ρεκλέτα είμαι;
-
Πολλές φορές τα μαστόρια (ΟΤΕ, ΗΟL, κλπ) αφήνουν χαρτάκια για να τα βρίσκουν γρήγορα την επόμενη φορά. Αν δεν βρεις, το παίζεις τόμπρας και τα παίρνεις με τη σειρά. Κάρφωσε μια τηλ συσκευη στο καλώδιο και πάρε το νούμερό σου (από κινητό) μέχρι να χτυπήσει. Βοnus αν ακουσεις τη γειτόνισσα σε phone sex.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για σύνδεση ντουλάπας εγώ ξέρω κάτι βίδες με σχετικά φαρδύ κεφάλι σε ζεύγος που η μία είναι κανονική και η άλλη θηλυκή, σαν σωλήνας και δέχεται την προηγούμενη. Μήκος έχουν όσο 2 φορές το πάχος του ξύλου της ντουλάπας.Μηπως ο onyx εννοει κατι τετοιο για την ντουλάπα?
-
Ναι αυτό εννοώ, δεν ξέρω πως το λένε, ευτυχώς εσύ κατάλαβες τι έλεγα. Το βρήκα σε μια ντουλάπα που έλυσα πέρσι.
-
O egobrain ηθελε να ενωσει τα κομματια μιας ντουλαπας (φυλλου) μεταξυ τους, εσυ ελεγες να ενωσεις φυλλα ντουλαπας μεταξυ τους.
-
Υπαρχει καποιο στεγανοποιητικο σκευασμα που να μπορω να το ψεκασω ή προωθησω σε στενο χωρο-περιοχη και να εχει εφαρμογη και σε κεραμυδι?
-
να στεγανοποιησεις κεραμιδι θελεις?
-
Ναι, αλλα απο κατω. Μη εχοντας ευκολη προσβαση λογω των σανιδιων/ ξυλων.
Ραγισμενο ή τρυπημενο κεραμιδι που δεν εχει κλεισει καλα.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]