-
ολο το ταβανι,ή τοπικα σε καποια σημεια μονο? σε ενα δωματιο?
-
Λοιπον,σε προβλημα που ειχα με βιδουλες που δεν στεκονταν πολυ καλα σε πορτα (χαλαρωνανε και βγαινανε υστερα απο λιγο καιρο)τελικα η λυση ηταν η...UHU.Τις ποτισα και τις βιδωσα,μεχρι στιγμης παει πολυ καλα το πραγμα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ολο το ταβανι,ή τοπικα σε καποια σημεια μονο? σε ενα δωματιο?ολη η επιφανεια...
-
σε βλεπω να το ξανακανεις τοτε εαν ηταν τοπικα θα μπορουσες να το περασεις αλλο ενα χερι εκει που εχει θεμα.
εχε υποψιν σου οτι το ταβανι δεν θελει πολυ ποσοτητα μπογιας πανω στο ρολο.Μηπως παραεβαζες μπογια πανω στο ρολλο? στο προηγουμενο βαψιμο εβλεπες παλι αυτα τα σημαδια με το φωτιστικο αναμενο?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λοιπον,σε προβλημα που ειχα με βιδουλες που δεν στεκονταν πολυ καλα σε πορτα (χαλαρωνανε και βγαινανε υστερα απο λιγο καιρο)τελικα η λυση ηταν η...UHU.Τις ποτισα και τις βιδωσα,μεχρι στιγμης παει πολυ καλα το πραγμα.Για το ίδιο πρόβλημα που είχα σε ξύλινη πόρτα πάντα, η λύση που βρήκα είναι η εξής. Σπάω ένα κομματάκι από οδοντογλυφίδα, βάζω ξυλόκολλα και το τοποθετώ στην τρύπα. Το αφήνω να στεγνώσει και στη συνέχεια βιδώνω!
-
Ξερω ειναι μαλακια ερωτηση αλλα που θα βρω κατι τετοιο??
και πως διαολο λεγονται στα ελληνικα?
εψαχνα καμποση ωρα για γαντζους, αγκιστρα κλπ κλπ και δε βρηκα τπτ.Θελω να τα βιδωσω σε μπετο (αρα θα χρειαστω και αντιστοιχα μεταλλικα ουπα) και να αντεχουν βαρια φορτια (καποια που βρηκα στο USA οπως αυτο της φωτο λενε για 5000lbs αρα 2+ τονους) γιατι θα κρεμιεμαι πανω.
Ελπιζω η αντοχη τους να ειναι και οταν ασκειται δυναμη καθετα στη λαμα, δλδ παραλληλα με τις βιδες. -
Homemade TRX;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ναι!
Αλλα θα κρεμαω τους κρικους.Τους εχω κρεμασει απ'το μονοζυγο αλλα ηθελα να τους βαλω αλλου για περισσοτερη ανεση.
Το σκοινι ειναι το TRX μου
-
@κοvathe
θα πας σε ενα χρωματοπωλειο ή ενα μαγαζι με βιομηχανικα εργαλεια και θα ζητησεις μεταλικα ουπα με γατζο,ή με θηλεια,οτι σε βολευει.Μιλαω για αυτα.
http://www.papatheodosiou.gr/Π�% ... fault.aspxhttp://www.papatheodosiou.gr/Π�% ... fault.aspx
ο συγκεκριμενος εχει τη μεγαλυτερη ποικιλια σε βυσματα στερεωσης.
Τα μεταλικα αυτα βυσματα αντεχουν το βαρος που θελεις,θελει ομως προσοχη εαν θα αντεξει ο τοιχος,ταβανι που θα στερεωσεις.εντιτ και αυτο που εβαλες φωτο σε καλο χρωματοπωλειο θα το βρεις.Εαν δεν βρεις μπορεις να περασεις απο το βυσμα θηλεια ενα ναυτικο κλειδι.Υπαρχουν σε πολλα νουμερα.
http://www.papatheodosiou.gr/Π�% ... fault.aspxεντιτ2
http://micrometaliki.com/index.php/prod ... karotsa-el -
Γαντζους εχω βρει αλλα δε μου αρεσει που στηριζεται σε 1 σημειο μονο + οτι θα θελει και καραμπινερ (το ναυτικο κλειδι δεν το εμπιστευομαι).
Καλη ιδεα ειναι και οι πλακετες της αναρριχησης που μπαινουν και στους βραχους για μονιμες ασφαλειες.
-
Βρηκα:
http://www.cdc.com.gr/index.php?dispatc ... ory_id=384
μαλλον κατι τετοιο θα παρω -
βυσμα μεταλικο μ12 μπορει να κρατησει πολυ μεγαλο βαρος.Με τα ναυτικα κλειδια των 4 ευρω σηκωνεις παλετες του 1 τονου παντως,τραβας αυτοκινητα κλπ.
-
Τετοιο ψαχνουμε?
Πιο σοβαρα τωρα, τα ουπατ μπορει να αντεχουν κατι τονους, το κρικακι ποσο αντεχει? Αυτο πρεπει να δεις.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Βρηκα:
http://www.cdc.com.gr/index.php?dispatc ... ory_id=384
μαλλον κατι τετοιο θα παρωΝα ξέρεις ότι πρέπει να σκάψεις τον σοβά και να πατήσει η ροδέλα στο μπετόν ώστε να σφίξει καλά.
Αν πατάει στον σοβά, τότε δεν μπορεί να σφίξει καλά (ο σοβάς δεν έχει αντοχή) ώστε να ανοίξει το βύσμα μέσα στο μπετόν και να αγκυρώσει.
Αν δεν θέλεις να σκάψεις τον σοβά, μη βάλεις τέτοια βύσματα.
-
Ωχ μη μου λες τετοια...
Δε πιστευω να ισχυει το ιδιο και γι αυτα:
Με τετοια βιδωθηκε το μονοζυγο
και με ανησυχουσε λιγο γιατι καποιες βιδες εχουν βγει πιο εξω στο σφιξιμο.
Παντως μου φαινεται πολυ σταθερο και εχουμε κρεμαστει και 2 ατομα ταυτοχρονα.
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τετοιο ψαχνουμε?
yikes...
-
Το πλυντηριο ¨παεϊ βολτα!
Τι να κανω? το εχω αλφαδιασει αριστα, απο τη πρωτη στιγμη αλλα μερικα πλυσιματα μετα, αρχισε να κινηται μερικα χιλιοστα, οπου βρεθηκε καποια στιγμη να με στραβοκοιταει...
Απο τοτε, παντα μερικες πλυσεις μετα, κινηται παντα μισο- ενα ποντο εμπρος απο τη μια πλευρα. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τι να κανω? το εχω αλφαδιασει αριστα, απο τη πρωτη στιγμη αλλα μερικα πλυσιματα μετα, αρχισε να κινηται μερικα χιλιοστα, οπου βρεθηκε καποια στιγμη να με στραβοκοιταει...
Απο τοτε, παντα μερικες πλυσεις μετα, κινηται παντα μισο- ενα ποντο εμπρος απο τη μια πλευρα.Μήν έχει «πάρει» κάποιο από τα αμορτισέρ ή κοπεί κάποια βάση που απορροφούν τους κραδασμούς κατά το στύψιμο και φεύγει λίγο λίγο.
Τράβα το μπροστά, σήκωσε το λοξά και κοίτα από κάτω.Μήπως γενικά δεν του αρέσει ο χώρος και την κάνει με ελαφρά ;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Απο τοτε, παντα μερικες πλυσεις μετα, κινηται παντα μισο- ενα ποντο εμπρος απο τη μια πλευρα.Μήν έχει «πάρει» κάποιο από τα αμορτισέρ ή κοπεί κάποια βάση που απορροφούν τους κραδασμούς κατά το στύψιμο και φεύγει λίγο λίγο.
Τράβα το μπροστά, σήκωσε το λοξά και κοίτα από κάτω.Μήπως γενικά δεν του αρέσει ο χώρος και την κάνει με ελαφρά ;;;
Δεν παιζει να εχει θεμα με αμορτισερ λαστιχα κλπ. Ειναι brand new bosch. Θα το αλφαδιασω ξανα και ισως του βαλω και μια αλυσιδα στο λαιμο!
-
Υπαρχουν και κατι αντιολισθητικα ποδαρακια που μπαινουν πανω απο τα υπαρχοντα.
Δοκιμασε- να το γεμιζεις μετρια, ουτε τερμα ουτε 2 μονο πουκαμισα πχ για να μη δουλευει μονοπαντα
- την ωρα που στιβει, πας απο πανω και το πατας με δυναμη στις 4 γωνιες, σε καποια απο αυτες μπορει να μη παταει καλα. Εκει σφιγγεις η ξεσφιγγεις την ωρα που στιβει και κανεις καλη δουλεια.
-
To δικο μου, επισης εχει θεμα τωρα τελευταια.
Το ρυθμισμα στα ποδαρακια... βοηθησε λιγο, αλλα ολα λυθηκαν οταν αλλαξα το αμορτισερ της μιας μεριας καθως και εσφιξα το αντιβαρο το οποιο κουδουνιζε επειδη λασκαραν οι βιδες.
Τωρα πλεον ακουγεται σαν Airbus σε φαση απογειωσης χωρις μεταλλικους θορυβους και χοροπηδημα.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]