-
Τώρα πρόσεξα το ξύστρα τζαμιών.
Θενξ.
-
αυτη ειναι Εντι.Εαν δεν γυρισεις την ακμη σχεδον καθετα,ζημια δεν γινεται.
-
πολύ χρήσιμο μαραφετάκι για να καθαρίζεις τζάμι απο ρετσίνες, τέλη κυκλοφορίας, πάγο κλπ
-
για παγο υπαρχουν πλαστικες.
-
καλό είναι και το νερό ή αζαξ στην επιφάνεια του τζαμιού, όταν πας να ξύσεις / καθαρίσεις τέλεια.
ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο να σου σκαλώσει, να γυρίσει κάθετα και με την ορμή του χεριού να καταλήξει σε σημάδι.
τζαμάς στο λέει...
-
Η powerfix εχει ενα καταπληκτικό διαβρωτικό υπολημάτων κόλλας
Αν το ξαναφερει το LIDL και πεσει στην αντιλυψη σας μη διστασετε να το αγορασετε κανει θαυματα σε καθε επιφενεια χωρις να την καταστρεφει! -
ναι, κάθε φορά που φέρνει φροντίζω να έχω από δύο.
-
καταπληκτικο δεν το ελεγα,χρησιμο ναι,αλλα δεν κανει θαυματα
-
και το wd40 κανει για διαλυτικο για σηματα κυκλοφοριας και αλλα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
και το wd40 κανει για διαλυτικο για σηματα κυκλοφοριας και αλλα. -
Ρε μαγκες ειμαι σε φαση κατασκευης ντουλαπας για τη κυρια κρεβατοκαμρα μου.
Και κολλαμε στο αν θα εχει ολο το υψοςμτου χωρου 2.90 μετρα πουβθα δημιουργει εχτρα χωρο παταριου ή στο υψος 2.35 οπου και εχει και ενα μικρο δοκαρι.
Το πλατος θα ειναι 2.35 και αυτο που σκεφτομαι ειναινπως μαλλον δεν θελω ενα θηριο ντουλαπα με μεγαλυτερο υψος απο το πλατος σε ενα σχετικα μικρο φυσιολογικο δωματιο. Αλλιως θα εχω μια τετραγωνη ντουλαπα αλλα που θα αφηνει περιπου 45 ποντους απο πανω κενο μεχρι το ταβανι.
Χωρους εχουνε γενικοτερα στο σπιτι,μοπως και τονκρεβατι θα εχει χωροναπο κατω σαν μπαουλο.
Ειναι χρηστικος ο επιπλεον χωρος, αλλα και τομοπτικο με χαλαει μιας και θα την εχω απεναντι μου οταν ξαπλωνω.
Τι λετε? -
Το ερωτημα που θετεις ειναι καθετως και οριζοντιος υποκειμενικο. Αυτό εξαρτάτε απο τις ανάγκες και τις απαιτησεις σε χωρους του καθενως.Εσυ θα κρινεις αν αυτο που πας να κατασκευασεις θα ειναι ''γκουμούτσα'' κ αχαρο για τον χωρο σου.
Παντως ενα πραγμα ειναι σιγουρο ,οτι ποτε οι μεγαλύτεροι αποθηκευτικοι χώροι δεν αποδείχτηκαν μη χρηστικοι, παντα τους χρειάζεσαι -
Χωρίς να το έχω δει, νομίζω ότι μέχρι το ταβάνι θα είναι καλύτερο.
Δεν έχω προσωπική άποψη απλά οι αρχιτέκτονες έτσι τα κάνουν και εγώ δεν φέρνω αντίρρηση.
Αν τα έπιπλα/ντουλάπια δεν φτάνουν μέχρι το ταβάνι βάζουν γυψοσανίδα για να μην υπάρχει κενό. -
σωστά, μετά θα βλέπεις το κενό και θα λες τι μλκ είναι που δε το γέμισα
-
+1 και απο εμενα να φτάνει στο ταβάνι, οποιοσδήποτε έξτρα χώρος ειναι ευπρόσδεκτος. Ασε που δεν θα σε β'αζει η γυναίκα σου καθε τόσο να ανεβαινεις στην σκάλα για να ξεσκονισεις πανω απο την ντουλάπα, όπου ομολογουμένως θα μαζευει πολύ σκόνη.
Το ενδεχόμενο να βάλεις καθρέπτη στις πόρτες το σκέφτηκες? 'ανοιγει' πολύ τον χώρο. -
Ρε καλα τα λετε, αλλα να αυτο με το υψος θα δειξει το χωρο ποιο ψηλο, νομιζω.
Μπορει να μην χρειαζεται να ξεσκονιζω, αλλα ποιος θα ανεβαινει στη σκαλα να ανεβοκατεβαζει πραγματα? καθρεπτη θα βαλω εσωτερικα σε μια πορτα για χρηστικους λογους. -
Αν το δωματιο ειναι κοτέτσι τοτε εχεις δικιο οτι θα δειχνει ασχημα, αν ειναι μεγαλούτσικο τοτε don't worry
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ρε καλα τα λετε, αλλα να αυτο με το υψος θα δειξει το χωρο ποιο ψηλο, νομιζω.
Μπορει να μην χρειαζεται να ξεσκονιζω, αλλα ποιος θα ανεβαινει στη σκαλα να ανεβοκατεβαζει πραγματα? καθρεπτη θα βαλω εσωτερικα σε μια πορτα για χρηστικους λογους.υπαρχει μηχανισμος που κατεβαζει κατω τις κρεμαστρες απο το πανω ντουλαπι.
αν δεν βαλεις τετοιο μηχανισμο,στη σκαλα θα ανεβαινει ο ιδιος που θα ανεβαινει να ξεσκονιζει το πανω μερος της ντουλαπας.
-
http://www.epipla-kouzinas.eu/Α� ... s-a17.html
Δες το παραπάνω για μια καλύτερη ιδέα.
-
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]