-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Έχω 2 φίλτρα στο ρολόι του νερού: ένα με χαλαζία και ένα με σκοινί για 25μ.
Κάτω από τον πάγκο της κουζίνας έχω ακόμα 2 φίλτρα: ένα πορώδες για 5μ και ένα ακριβό, άνθρακα + βαριά μέταλλα, φυτοφάρμακα κλπ.
Από που παίρνεις νερό, από το βόθρο;
Δηλαδή σπιτια με την εγκατασταση υδρευσης στο υπογειο σου κανει σαν ειδηση?
-
Καλησπέρα,
θέλω να περιφράξω με συρματόπλεγμα δυο πλευρές ενός οικοπέδου (οι άλλες δυο είναι περιφραγμένες ήδη) συνολικού μήκους 41 μέτρων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει περιφράξει κάποιος πρόσφατα και αν γνωρίζει το κόστος για να κάνει κάτι τέτοιο εξειδικευμένο συνεργείο. Πήγα μόνος μου σε εργοστάσιο περιφράξεων και ΟΛΑ τα υλικά που χρειάζομαι (ρολό, πάσσαλοι, τάπες κτλ) κοστίζουν 210 ευρώ. Συν λίγο τσιμεντάκι και υλικά για να ρίξουμε στη βάση των πασσάλων κτλ πάμε στα 300 μάξιμουμ. Βρήκα ένα μάστορα που ισχυρίζεται ότι ξέρει να το κατασκευάσει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τον εμπιστεύομαι και φοβάμαι μην κάνουμε καμιά πατάτα, οπότε απευθύνομαι σε σας μήπως γνωρίζετε που παίζουν οι τιμές πλέον ανά μέτρο για περίφραξη από εξειδικευμένο συνεργείο. Ρώτησα ένα συνεργείο και μου είπε 1600 (υλικά και εργασία) ευρώ για τα 41 μέτρα...
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Καλησπέρα,θέλω να περιφράξω με συρματόπλεγμα δυο πλευρές ενός οικοπέδου (οι άλλες δυο είναι περιφραγμένες ήδη) συνολικού μήκους 41 μέτρων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει περιφράξει κάποιος πρόσφατα και αν γνωρίζει το κόστος για να κάνει κάτι τέτοιο εξειδικευμένο συνεργείο. Πήγα μόνος μου σε εργοστάσιο περιφράξεων και ΟΛΑ τα υλικά που χρειάζομαι (ρολό, πάσσαλοι, τάπες κτλ) κοστίζουν 210 ευρώ. Συν λίγο τσιμεντάκι και υλικά για να ρίξουμε στη βάση των πασσάλων κτλ πάμε στα 300 μάξιμουμ. Βρήκα ένα μάστορα που ισχυρίζεται ότι ξέρει να το κατασκευάσει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τον εμπιστεύομαι και φοβάμαι μην κάνουμε καμιά πατάτα, οπότε απευθύνομαι σε σας μήπως γνωρίζετε που παίζουν οι τιμές πλέον ανά μέτρο για περίφραξη από εξειδικευμένο συνεργείο. Ρώτησα ένα συνεργείο και μου είπε 1600 (υλικά και εργασία) ευρώ για τα 41 μέτρα...
Μου φαίνονται πολύ λίγα τα 210 ευρώ για 40m πλέγμα και καμιά 15-20 πασσάλους (με 2 σ γράφεται ε; ), όπως και τα 90 ευρώ για λίγο τσιμεντάκι. Τσιμέντο, άμμο, για καμιά 20αριά τρύπες, πόσο θα ρίξετε; Από μια χούφτα;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ο σκουπιδοφάγος τον τελευταίο καιρό δεν 'μασάει' καλά, πρέπει να 'χουν φαγωθεί τα δόντια του. Υπάρχουν ανταλλακτικά ή πάει για ολική; Είναι ~ 15 χρονώνup
-
Έχει κανείς το σετ φούρνων country της teka; Εντυπώσεις; το αντίστοιχο της franke το θεωρείτε καλύτερο ή χειρότερο;
Γενικά με ποια σειρά γίνονται οι εργασίες τοποθέτησης κουζίνας; Τις ηλεκτρικές συσκευές τις εντοιχίζει ο ξυλουργός και μετά έρχεται ο ηλεκτρολόγος να τις συνδέσει; Ο υδραυλικός για τον νεροχύτη και το πλυντήριο πιάτων πότε έρχεται; -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Καλησπέρα,
θέλω να περιφράξω με συρματόπλεγμα δυο πλευρές ενός οικοπέδου (οι άλλες δυο είναι περιφραγμένες ήδη) συνολικού μήκους 41 μέτρων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει περιφράξει κάποιος πρόσφατα και αν γνωρίζει το κόστος για να κάνει κάτι τέτοιο εξειδικευμένο συνεργείο. Πήγα μόνος μου σε εργοστάσιο περιφράξεων και ΟΛΑ τα υλικά που χρειάζομαι (ρολό, πάσσαλοι, τάπες κτλ) κοστίζουν 210 ευρώ. Συν λίγο τσιμεντάκι και υλικά για να ρίξουμε στη βάση των πασσάλων κτλ πάμε στα 300 μάξιμουμ. Βρήκα ένα μάστορα που ισχυρίζεται ότι ξέρει να το κατασκευάσει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τον εμπιστεύομαι και φοβάμαι μην κάνουμε καμιά πατάτα, οπότε απευθύνομαι σε σας μήπως γνωρίζετε που παίζουν οι τιμές πλέον ανά μέτρο για περίφραξη από εξειδικευμένο συνεργείο. Ρώτησα ένα συνεργείο και μου είπε 1600 (υλικά και εργασία) ευρώ για τα 41 μέτρα...
Μου φαίνονται πολύ λίγα τα 210 ευρώ για 40m πλέγμα και καμιά 15-20 πασσάλους (με 2 σ γράφεται ε; ), όπως και τα 90 ευρώ για λίγο τσιμεντάκι. Τσιμέντο, άμμο, για καμιά 20αριά τρύπες, πόσο θα ρίξετε; Από μια χούφτα;
Μου έδωσε χαρτάκι με τα υλικά. Περιέχονται **6 3μετροι πάσσαλοι γαλβανιζέ (τους κόβεις σε δίμετρους), πλέγμα φύλλο, ρολλό, τάπες, κουλούρα σύρμα γαλβανιζέ, σύρμα ούγιας. 205 ευρώ για την ακρίβεια.
**
Όσο για το τσιμέντο, άμμο και χαλίκι, πόσο να πάει; Πάνω από 95 ευρώ; Για αυτό είπα πάμε στα 300 μάξιμουμ. -
bomber άσε τους μαστόρους και τους τεχνίτες, φόρα παλιά ρούχα, γαλότσες, πάρε φτυάρι (αν δεν έχεις να δανειστείς καμιά μπετονιέρα) και βουρ με 2-3 φίλους να βοηθήσουν.
rqd ναι, πρώτα ξυλουργός και μετά ηλεκτρολόγος. Υδραυλικός at the end.
-
Αν όμως τις εντοιχίσει ο ξυλουργός πώς θα μπορέσει ο ηλεκτρολόγος να χωθεί πίσω να συνδέσει καλώδια; Το ίδιο και ο υδραυλικός. Μήπως θα πρέπει να έρθουν όλοι ταυτόχρονα;
-
Ο σκουπιδοφάγος τον τελευταίο καιρό δεν 'μασάει' καλά, πρέπει να 'χουν φαγωθεί τα δόντια του. Υπάρχουν ανταλλακτικά ή πάει για ολική; Είναι ~ 15 χρονών
up
ψαξε στον κατασκευαστη
-
Ο χρήστης rqd έγραψε:
Αν όμως τις εντοιχίσει ο ξυλουργός πώς θα μπορέσει ο ηλεκτρολόγος να χωθεί πίσω να συνδέσει καλώδια; Το ίδιο και ο υδραυλικός. Μήπως θα πρέπει να έρθουν όλοι ταυτόχρονα;Σχεδον
Οι αναμονες υπαρχουν, μενουν οι συνδεσεις που γινονται μετα. Οι συσκευες βγαιινουν δεν μενουν μονιμα τοποθετημενες εις αιωνα των αιωνων αμην -
Εχω ενα δτηνο ρολοι τοιχου που μου εσπασε τα νευρα. Απο τη αρχη δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει σωστα, δεν παταγε καλα η μπαταρια. Μετα βρισκανε οι δεικτες και κολλαγε. Αφου ασχοληθηκα προσφατα διαπιστωσα οτι παει μπροστα! Μεχρι και ενα τεταρτο το 24 ωρο.
Φανταζομαι δεν φτιαχνεται αυτο, ετσι?
Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα αναρωτιεμαι, πες φοβαμαι να παρω παλι καποιο με το φοβο να εχω τετοια προβληματα. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
**Εχω ενα δτηνο ρολοι τοιχου **που μου εσπασε τα νευρα. Απο τη αρχη δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει σωστα, δεν παταγε καλα η μπαταρια. Μετα βρισκανε οι δεικτες και κολλαγε. Αφου ασχοληθηκα προσφατα διαπιστωσα οτι παει μπροστα! Μεχρι και ενα τεταρτο το 24 ωρο.
Φανταζομαι δεν φτιαχνεται αυτο, ετσι?
Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα αναρωτιεμαι, πες φοβαμαι να παρω παλι καποιο με το φοβο να εχω τετοια προβληματα.Φτηνο ειναι, παρε αλλο.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ο σκουπιδοφάγος τον τελευταίο καιρό δεν 'μασάει' καλά, πρέπει να 'χουν φαγωθεί τα δόντια του. Υπάρχουν ανταλλακτικά ή πάει για ολική; Είναι ~ 15 χρονών
up
ψαξε στον κατασκευαστη
μπαα δεν αναφέρει κάτι για ανταλλακτικά
Αυτόν έχω http://www.insinkerator.ie/product/model-55-disposer σε παλαιότερο face lift
-
up
ψαξε στον κατασκευαστη
μπαα δεν αναφέρει κάτι για ανταλλακτικά
Αυτόν έχω http://www.insinkerator.ie/product/model-55-disposer σε παλαιότερο face lift
Let me google it for you...
http://lmgtfy.com/?q=Model+55+disposer+ spare+partsαρκετα αποτελεσματα απο την 1η κιολας σελιδα
-
Δεν θέλω να μου πεις πώς να ψάξω, το ξέρω αυτό.
βάση του παραπάνω, πιθανολογώ ότι αυτό χρειάζεται αλλαγή, http://www.repairclinic.com/PartDetail/ ... mber=17-55
αλλά το product manual δεν αναφέρει τον κωδικό εξαρτήματος http://www.insinkerator.ie/sites/defaul ... 0Guide.pdf
Μην κάθομαι και τον λύνω τώρα για να το βρω-αν τον έχει χαραγμένο πάνω-ή στην τελική να μην είναι αυτό που χρειάζεται αλλαγή, γι'αυτό λέω αν έχει κανείς εμπειρία ή αν γνωρίζετε κανά μαγαζί που ν'ασχολείται με δαύτα να μπορεί να μ'εξυπηρετήσει -
Δεν θέλω να μου πεις πώς να ψάξω, το ξέρω αυτό.
βάση του παραπάνω, πιθανολογώ ότι αυτό χρειάζεται αλλαγή, http://www.repairclinic.com/PartDetail/ ... mber=17-55
αλλά το product manual δεν αναφέρει τον κωδικό εξαρτήματος http://www.insinkerator.ie/sites/defaul ... 0Guide.pdf
Μην κάθομαι και τον λύνω τώρα για να το βρω-αν τον έχει χαραγμένο πάνω-ή στην τελική να μην είναι αυτό που χρειάζεται αλλαγή, γι'αυτό λέω αν έχει κανείς εμπειρία ή αν γνωρίζετε κανά μαγαζί που ν'ασχολείται με δαύτα να μπορεί να μ'εξυπηρετήσει71022 πρεπει να ειναι το part No το εχει και σε αλλο λινκ με parts παρακατω
http://www.repairclinic.com/RepairHelp/Garbage-Disposer-Repair/2-99-820567-/Insinkerator-Garbage-Disposer-PROSS4-Troubleshooting -
Πώς καθαρίζω ξεραμένη κόλα από τζάμι;
Άζαξ-οινόπνευμα είχαν μέτρια αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πώς καθαρίζω ξεραμένη κόλα από τζάμι;Άζαξ-οινόπνευμα είχαν μέτρια αποτελέσματα.
ξυστρα τζαμιων απο χρωματοπωλειο(1,5-3 ευρω) η ξυστρα αν εχεις απο κεραμικες εστιες κουζινας.
-
Δε θα γαμηθεί το τζάμι; (proper fuck)
-
οχι,εδω δεν μαμιεται το προσωπο σου με το ξυραφι,εφοσον δεν εισαι γκαου.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]