-
εδιτ
Άστο άργησα
Αυτό είναι το μοντέλο της μητικής σου. -
αυτη τι βρικαμε MSI MS 6380
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λογικά, αυτό εδώ είναι το link για τους οδηγούς της κάρτας ήχου:
http://eu.msi.com/index.php?func=driver ... o=2397&i=0@Italakias
Κάντο και θα είσαι ΟΚ.Αντε βήμα - βήμα και παραλίγο να το εγκαταστήσω και εγώ αντί για σένα
-
το εκανα αποσυμπιεση αλλα πως κανω την εγκατασταση;
βλεπω εχει πολυ πραγμα ο φακελος. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
βλεπω εχει πολυ πραγμα ο φακελος.Setupe.exe
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
βλεπω εχει πολυ πραγμα ο φακελος.Setupe.exe
σκετο Setupe εχει.
setupe launcher.
το παταω και μου λεει οτι ο οδηγος εγκατασταδης δεν μπορει να βρει τις υποστηριζομενες συσκευες στο συστημα.
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:ysterical:γελας με τον πονο μου εεε.
σε λιγο που θα μπω στο σκουντα φορουμ θα δεις τι εχει να γινει -
Αστο καλυτερα και αναψε το ραδιοφωνο.!!!
-
+
-
Πρόσεχε Italakia μην το πιέζεις το μηχάνημα θα εκραγεί
Εγκατέστησε το file που γράφει i_tehnologia_twn_thewn.exe
και αμέσως το μηχάνημά σου θα μετατραπέι σε πύλη -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αστο καλυτερα και αναψε το ραδιοφωνο.!!!τι προβλημα να παιζει;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Αστο καλυτερα και αναψε το ραδιοφωνο.!!!
τι προβλημα να παιζει;
Εχεις ελενξει τα καλωδια και τα ηχεια,σωστα;
Πατησε μια φορα με το δεξι πληκτρο του ποντικιου πανω στο ηχειο που ειναι κατω δεξια διπλα απο την ωρα και μετα πατησε την επιλογη ανοιγμα ρυθμισης εντασης ηχου ,ελενξε εκει αν ειναι καποιο slider χαμηλα ή αν εχει καποιο τικαρισμενη την σιγαση . -
Ενας γνωστος μου εφερε το πρωι ενα vaio , τον αγορασε μεταχειρισμενο στην Βουλγαρια για 150€,γιατι ξαφνικα η οθονη του δειχνει μονο ασπρο απο την στιγμη που ανοιγει.Τον συνδεσα με εξωτερικη οθονη και εκει 'παιζει' κανονικα.Ο 'ειδικος' αποφανθηκα οτι εχει χαλασει η οθονη του.Η εναλλαγη στις οθονες μεσω των πληκτρων 'Fn+κατι αλλο' γινεται αμεσως και η οθονη του λαπτοπ μαυριζει στιγμιαια κατα την εναλλαγη.Εχετε να προτεινετε κατι αλλο να κοιταξω πριν το παει στο σερβις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενας γνωστος μου εφερε το πρωι ενα vaio , τον αγορασε μεταχειρισμενο στην Βουλγαρια για 150€,γιατι ξαφνικα η οθονη του δειχνει μονο ασπρο απο την στιγμη που ανοιγει.Τον συνδεσα με εξωτερικη οθονη και εκει 'παιζει' κανονικα.Ο 'ειδικος' αποφανθηκα οτι εχει χαλασει η οθονη του.Η εναλλαγη στις οθονες μεσω των πληκτρων 'Fn+κατι αλλο' γινεται αμεσως και η οθονη του λαπτοπ μαυριζει στιγμιαια κατα την εναλλαγη.Εχετε να προτεινετε κατι αλλο να κοιταξω πριν το παει στο σερβις;Καρτα γραφικών να το πούμε?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στο θέμα μας. Ψάχνω φθηνή κατάσταση για να ακούω το ipod σε ερημική παραλία. Δλδ εξωτ. ηχειάκια με μπαταρίες και ήχο αποδεκτό όχι τπτ κορυφή αλλά να μην είναι και σαν το τρανζίστορ που είχαμε στη σκοπιά
Έχουμε τπτ υπόψιν? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ενας γνωστος μου εφερε το πρωι ενα vaio , τον αγορασε μεταχειρισμενο στην Βουλγαρια για 150€,γιατι ξαφνικα η οθονη του δειχνει μονο ασπρο απο την στιγμη που ανοιγει.Τον συνδεσα με εξωτερικη οθονη και εκει 'παιζει' κανονικα.Ο 'ειδικος' αποφανθηκα οτι εχει χαλασει η οθονη του.Η εναλλαγη στις οθονες μεσω των πληκτρων 'Fn+κατι αλλο' γινεται αμεσως και η οθονη του λαπτοπ μαυριζει στιγμιαια κατα την εναλλαγη.Εχετε να προτεινετε κατι αλλο να κοιταξω πριν το παει στο σερβις;
Καρτα γραφικών να το πούμε?
Οταν ομως συνδεω εξωτερικη οθονη παιζει κανονικα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στο θέμα μας. Ψάχνω φθηνή κατάσταση για να ακούω το ipod σε ερημική παραλία. Δλδ εξωτ. ηχειάκια με μπαταρίες και ήχο αποδεκτό όχι τπτ κορυφή αλλά να μην είναι και σαν το τρανζίστορ που είχαμε στη σκοπιά
Έχουμε τπτ υπόψιν?Και περυσι δεν εψαχνες κατι τετοιο;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Έχουμε τπτ υπόψιν?Ευχαριστώ saxon
Aυτό ωραίο το βλέπω. 29,20 ευρώ στο eshop. Λες?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802631@bill: πέρυσι έψαχνα για το σκάφος αλλά τελικά εκεί έβαλα ένα kenwood σύστημα με ηχεία και είμαι οκ. Αυτό το θέλω να το κουβαλάω σε παραλίες έρημες που πάω με το αμάξι να ηρεμήσω.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ευχαριστώ saxon
Aυτό ωραίο το βλέπω. 29,20 ευρώ στο eshop. Λες?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802631Ξερω 'γω?
Και εμενα καλουτσικο μου φαινεται για παραλια...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]