-
Πολλές φορές στο flash παίζει ρόλο και η επιλογή για το hardware acceleration και πολλοί χρήστες την απενεργοποιούν.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πλαίσιο δεν ξαναπατάω για κανένα λόγο. Να πάνε να μαμηθούν. Αν την έχουν δει NASA εμένα δεν με απασχολεί.
Το παιχνίδι είναι το company of heroes* (δεν ασχολούμαι και με κάποιο άλλο...).
Αυτό για τους drivers θα ρωτήσω και ένα φίλο μου κομπιουτερά να μου πει περισσότερα (μτφ=θα τον χώσω να έρθει να το κάνει).
Θενξ.*αν σου άρεσε έστω λίγο το age of empires δοκίμασε το...
Το COH τα σπάει...πολύ απλά, best RTS ever.
Δοκίμασε να γράψεις για το πρόβλημά σου εδώ αν θες...αν είναι γνωστό, κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει...
http://www.gamereplays.org/community/in ... forum=1219 -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
iPad 2 Cover Is Smart, All Right — If You’re Steve Jobs
Ομολογώ πάντως ότι αν είχε retina display, θα το αγόραζα σίγουρα (με το κάλυμμα ). Όπως έχουν τα πράγματα, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
περιμενε, σε κανα 6μηνο ερχεται το 3
Οι προδιαγραφές του iPad 2; “Δεν θα ενθουσιαστείτε, το 3 θα είναι…” λέει άνθρωπος της Apple.
Όπως λέει σημερινό post υπάρχει ενδεχόμενο να… έσκασε μύτη στο Amazon το νέο tablet της Apple..
Επεξεργαστής 1.2GHz και θύρα Thunderbolt όπως και WiFi, κάμερα, Bluetooth και οθόνη 9.7άρα είναι στα αναμενόμενα όπως και τα €499. Δίνουν πώληση από 17 Μαρτίου στο link – που έπεσε τώρα…
Πάντως όπως γράφει το Cult of Mac η τρίτη γενιά θα είναι η ‘καλή’:
“For the iPad 2 don’t get your hopes up too high. That’s all I’m going to say. They’ve had a number of problems along the way, and the third-generation iPad is the one to make a song and a dance about”
Από φωτο που διέρρευσαν σήμερα φαίνεται πως τα χρονοδιαγράμματα δεν βοήθησαν ώστε να υπάρχει οθόνη υψηλής ευκρίνειας στο νέο μοντέλο. -
Καλησπερα...
Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου...
Το ανεμιστηρακι που εχει απανω εχει αρχισει να μουγκριζει.Πριν κανα δυο βδομαδες ειχα αυτο το φαινομενο αλλα το αναψα το εσβησα και τελος...Τωρα ομως γινεται ολο και ποιο συχνο και τωρα τελευταια εχει γινει πολυ συχνο...Τι να κανω???Φταιει το ανεμιστηρακι η εχει πιασει σκονες και κανει ετσι???
-
σκόνες, άνοιξε το, κάνε φου και πάρε τα πολλά με πινελάκι
-
Σιγουρα???Προσωπικα δε μπορω να το ανοιξω να το φυσηξω με κατι???
-
Βγαλε τις βιδες απο πισω, ανοιξε το και καθαρισε το μερος που φευγει η θερμοτητα. Ποσο καιρο το 'χεις;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Βγαλε τις βιδες απο πισω, ανοιξε το και καθαρισε το μερος που φευγει η θερμοτητα. Ποσο καιρο το 'χεις;7-8 μηνες.
-
προσεχε μη χασεις εγγυηση ανοιγοντας το σασι
καθαρισε πρωτα ο,τι μπορεις χωρις να το ανοιξεις
-
Θα πρέπει να είμαστε ποιό προσεκτικοί όταν συμβουλεύουμε κάποιον να ανοίξει το όποιο μηχάνημα έχει...
Η συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάμε καταρχήν είναι ακόμα σε εγγύηση οπότε μπορεί να το πάει στο service που δεν θα του κοστίσει τίποτα και θα έχει και το κεφάλι του ήσυχο.
Κατά δεύτερον, το κάθε μηχάνημα ανοίγει με διαφορετικό τρόπο.
Αυτό που προτείνουμε μπορεί να αφορά σχεδόν πλήρη λύσιμο του φορητού και αν γίνει κάποια ζημιά αφενώς χάνετε η εγγύηση αφετέρου δεν γνωρίζουμε κατά πόσο το «έχει» ο κάθε κάτοχος το λύσιμο/δέσιμο. -
υπαρχει και τετοιο ζητημα ;
δεν το συναντησα λογω παλαιοτητας του δικου μου. Οτι λεν οι παιδες λοιπον. -
Αν βάλεις το χωνί από την ηλεκτρική σκούπα στο ανεμιστηράκι, εκεί που διώχνει τον αέρα, (χωρίς να το ανοίξεις) μπορεί να προκληθεί ζημιά λέτε?
-
Μπα, δε νομίζω..
Ο πιο ωραίος τρόπος καθαρισμού Η/Υ από σκόνη πάντως είναι ένας....με το 'φυσερό' του βενζινάδικου (με προσοχή πάντα και όχι εξ επαφής)
-
Και κρατώντας τα ανεμιστηράκια με το χέρι ΠΑΝΤΑ για να μην τα χαλάσετε !!!! Μην τα αφήνετε να γυρνάνε σαν τρελά !!!
-
Τι θα γίνει με τις διαφημίσεις flash σε site που δεν έχουν καν επιλογή για mute;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι θα γίνει με τις διαφημίσεις flash σε site που δεν έχουν καν επιλογή για mute;flashblock + adblock
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τι θα γίνει με τις διαφημίσεις flash σε site που δεν έχουν καν επιλογή για mute;
flashblock + adblock
- Firefox
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Και κρατώντας τα ανεμιστηράκια με το χέρι ΠΑΝΤΑ για να μην τα χαλάσετε !!!! Μην τα αφήνετε να γυρνάνε σαν τρελά !!!Ακριβώς.
Διαδώστε το ( που λένε και στα chain mails)Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το σφάλμα που έλεγα είναι error 183 'cannot create dump file'
Καμμιά ιδέα; Από ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα είδα ότι συμβαίνει συχνά στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε παιχνίδια μεγαλύτερα του 1 vs 1.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αν βάλεις το χωνί από την ηλεκτρική σκούπα στο ανεμιστηράκι, εκεί που διώχνει τον αέρα, (χωρίς να το ανοίξεις) μπορεί να προκληθεί ζημιά λέτε?Ναι, αφού είναι σχεδιασμένο να γυρνάει με λίγες χιλιάδες στροφές το λεπτό ενώ με τη ροή αέρα της σκούπας θα του ξεσκίσεις το ρουλεμάν.
flashblock + adblock
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]