-
**Καλογεράκι θα γινώ, να σώσω τη ψυχή μου,
γιατί με σένα που 'μπλεξα, είσαι η καταστροφή μου,
γιατί με σένα που 'μπλεξα, είσαι η καταστροφή μου.Με το κομπολογάκι μου τις ώρες θα περνάω,
θα πάψω, να σε σκέφτομαι και πια δεν θα πονάω,
θα πάψω, να σε σκέφτομαι και πια δεν θα πονάω.Δεν θέλω να 'ρθεις, να με δεις, ούτε να μ' ανταμώσεις,
καλογεράκι θα γινώ και συ θα μετανιώσεις,
καλογεράκι θα γινώ και συ θα μετανιώσεις.**
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ή μήπως να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βγούμε από την κρίση; Βέβαια στην Ελλάδα που οι περισσότεροι σινγκλς μένουν με τους γονείς τους ή σε σπίτι που τους πληρώνει το νοίκι ο μπαμπάς , High Fidelity ακούς για σένα χτυπά το σήμαντρο, αυτό δεν έχει και πολύ ουσία αφού έτσι μάλλον χαμένοι θα βγούνεO daddy μου πληρώνει μόνον το αμάξι, το σπίτι το πλερώνω μόνος μου!
(Είναι που δεν υπάρχουν Performance carbon parts, πχ κοτσαδόροι για το σπίτι βλέπεις... )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ή μήπως να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βγούμε από την κρίση; Βέβαια στην Ελλάδα που οι περισσότεροι σινγκλς μένουν με τους γονείς τους ή σε σπίτι που τους πληρώνει το νοίκι ο μπαμπάς , High Fidelity ακούς για σένα χτυπά το σήμαντρο, αυτό δεν έχει και πολύ ουσία αφού έτσι μάλλον χαμένοι θα βγούνε
O daddy μου πληρώνει μόνον το αμάξι, το σπίτι το πλερώνω μόνος μου!
(Είναι που δεν υπάρχουν Performance carbon parts, πχ κοτσαδόροι για το σπίτι βλέπεις... )
Πόσα λιγα ξέρεις

-
Τα θέλω, τα χρειάζομαι!
Daddyyyyy!
-
αν είχα κοτσαδόρο να βάλω τρέιλερ θα σου τις έφερνα εγώ απ το dutch design week
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αν είχα κοτσαδόρο να βάλω τρέιλερ θα σου τις έφερνα εγώ απ το dutch design weekΚαλά, αυτός ο BEAMS μας έχει γειώσει κανονικά!
Πού είναι οι κοτσαδόροι μας ( ο δικός μου carbon ) οεο;
-
ο δικός μου έχει παραγγελθεί
κοτσαδόρος+ευα= σίγουρη συνταγή επιτυχίας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ο δικός μου έχει παραγγελθείκοτσαδόρος+ευα= σίγουρη συνταγή επιτυχίας
Κάτι τέτοια φοβάμαι!
Να έχω επενδύσει εγώ μια περιουσία για την αγορά της BMW και να μου πάρεις τα γκομενάκια λόγω έλλειψης κοτσαδόρου (carbon) από την μπέμπα!
-
ειναι μοναδικο το συναισθημα του να πινεις απ το μπουκαλι και να χ@ζεις με ανοιχτη την πορτα
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
ειναι μοναδικο το συναισθημα του να πινεις απ το μπουκαλι και να χ@ζεις με ανοιχτη την πορτα -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ειναι μοναδικο το συναισθημα του να πινεις απ το μπουκαλι και να χ@ζεις με ανοιχτη την πορτα
Να θυμηθείτε να πάρετε αποσμητικό χώρου μαζί σας όταν πάτε επίσκεψη στον Mike...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
ειναι μοναδικο το συναισθημα του να πινεις απ το μπουκαλι και να χ@ζεις με ανοιχτη την πορταΤαυτοχρονα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ταυτοχρονα;
Πες μου οτι δοκίμασες και δεν σου βγήκε...
-
Οχι γιατι δεν διψαω ,εσυ το πετυχες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οχι γιατι δεν διψαω ,εσυ το πετυχες;Με την πρώτη!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να θυμηθείτε να πάρετε αποσμητικό χώρου μαζί σας όταν πάτε επίσκεψη στον Mike...
και κανα μπουκαλι νερο
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:ysterical:Και εσύ με την πρώτη ε;
-
Eπικές στιχομυθίες
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
ειναι μοναδικο το συναισθημα του να πινεις απ το μπουκαλι και να χ@ζεις με ανοιχτη την πορταΚαι για πες μου γιατί δεν γίνεται αυτό άμα συζείς με κάποια;
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?