-
παει και ο κανακης...τωρα το μονο που μενει ειναι ο κον5 να παντρευτει εντος ετους και να κανει γαμο μιουζικαλ δαλιανιδης φαση
καλο κουραγιο ταυρε, ευχομαι ενα πολυ καλο ατμοσφαιρικο φορτηγακι να σε συντροφευει, τι τρολαρισμα φαγαμε με το μχ5 -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χα! Γελιέσαι. Αποτελώ εξαίρεση. Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που πάει να κανει οικογένεια και ψάχνει διθέσιο.εντιτ: ευχαριστώ άπαντες!
Κάνεις μεγάλο λάθος.....Μόλις αραβωνιάστηκα πήρα ΜΧ-5 .
-
Ο χρήστης Charlize Theron έγραψε:
Είμαι ελεύθερη! Χρειάζομαι έναν άντρα!»http://www.nooz.gr/lifestyle/i-charlize ... enan-antra
θα με αναγκάσεις να χωρίσω
-
Ο γαμος συμφερει απο φορολογικης αποψης;
Εχεις καποια ουσιαστικα οφελη ή μονο για κοινωνικους λογους παντρευεσαι; -
EΡΓΕΝΗΣ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ο γαμος συμφερει απο φορολογικης αποψης;
Εχεις καποια ουσιαστικα οφελη ή μονο για κοινωνικους λογους παντρευεσαι;Πλέον...
-
-edit-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Χα! Γελιέσαι. Αποτελώ εξαίρεση. Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που πάει να κανει οικογένεια και ψάχνει διθέσιο.
εντιτ: ευχαριστώ άπαντες!
Εσυ αρραβωνιάστηκες μικρός!
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ή για οικονομικούς...
Πάντως να βάλεις μια άπορη νταβατζή στην περιουσία σου δεν λέει !'Τα λεφτά όλου του κόσμου είναι άχρηστα χωρίς μια γυναίκα.'
Αριστοτέλης
-
Χρησιμα ομως με πολλες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χα! Γελιέσαι. Αποτελώ εξαίρεση. Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που πάει να κανει οικογένεια και ψάχνει διθέσιο.
Στα 32 μου....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε ουστ!
-
Γατάκια...
-
Μετα απο όλα αυτα τα παραπάνω των 4ΤΦΒΕ ... μπορώ να αυτοκτονήσω!!!
-

-
Μπα όχι τελικα! Εχω να τελειώσω Γυμνασιο, Λυκειο, Πανεπιστήμιο κλπ ακομα!
-
Ταύρε, τις ευχές μου!
Μην τους ακούς, απλά τρολλάρουνε, γιατί δεν βρήκαν καμία που να τους ανέχεται...
-
τι ωραια που ειναι να παντρευονται οι φιλοι σου, να εχουν ωραια αμαξια, εξοχικα, καλη συλλογη δισκων και βιβλιων, να ξερουν να μαγειρευουν (οι συζυγες)...οι φιλοι στα δυσκολα φαινονται. Καλη Χρονια
-
@taurus με το καλο ειδικα τετοιες εποχες.... ομως μην ακους αυτα που σου λενε... εσυ και εκεινη ξερετε καλλυτερα... και οσο για αυτοκινητο τωρα πλεον θα βρισκεις ευκολα και φτηνα οτι τραβαει η ψυχη σου.. (μεταχειρα βεβαιως βεβαιως...)
-
εγω να μη μιλησω
μια φορα μιλησα στον funky κ μετα εχασα τα ιχνη του
με το καλο taurus, δε σε ξερω απο κοντα, αλλα για να χεις saxo καλο παιδι θα εισαι
αυτοι με τα ραλια ειναι τα κοπροσκυλα
μην κολλας σε δισεκτα κλπ σημειολογικες μλκ
αν ειναι να πετυχει θα πετυχει...
ακομα και ο ερμης αναδρομος να ειναι, το κολοπαιδο του δια που με κυνηγαει...
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?