-
Καλημερα σας,
χθες ενα φιδι μηκους 30 εκατοστων και αρκετα λεπτο ανεβηκε στον πισω αριστερο τροχο του αυτοκινητου μου,...υπάρχει περίπτωση να το δω μεσα στο αυτοκινητο...την ωρα που οδηγω??? -
Καλημερα σας,
χθες ενα φιδι μηκους 30 εκατοστων και αρκετα λεπτο ανεβηκε στον πισω αριστερο τροχο του αυτοκινητου μου,...υπάρχει περίπτωση να το δω μεσα στο αυτοκινητο...την ωρα που οδηγω??? -
Καλημερα σας,
Tι αμαξι εχεις;
-
megane 1.4 (mod.2004)
-
Ο χρήστης ioan έγραψε:
megane 1.4 (mod.2004)Αν ηταν Ιαπωνικο σιγουρα δεν θα εμπαινε,αν ηταν Ιταλικο θα εμπαινε (απο το ανεκδοτο με το τεστ στεγανοτητας με τα γατακια που κανουν οι Ιαπωνες και οι Ιταλοι )
Στα σοβαρα τωρα δεν νομιζω οτι μπορει να μπει στο αμαξι.
-
Να κάνω μία πρόταση.
αν το ΄πύνεις το αυτοκίνητο , με ζεστό νερό, με πίεση ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ , μήπως φύγει? -
Στο ντουλαπακι ειδες?...
-
Ο χρήστης ioan έγραψε:
megane 1.4 (mod.2004)σκοτωσε το αυτοκινητο και ασε το φιδι να ζησει.
-
-
Ο χρήστης ioan έγραψε:
Καλημερα σας,
χθες ενα φιδι μηκους 30 εκατοστων και αρκετα λεπτο ανεβηκε στον πισω αριστερο τροχο του αυτοκινητου μου,...υπάρχει περίπτωση να το δω μεσα στο αυτοκινητο...την ωρα που οδηγω???Λίγο πιο πίσω, κάτω από τον προφυλακτήρα βρίσκεται στα περισσότερα αμάξια η έξοδος του αέρα από την καμπίνα (έχει λαστιχένια φύλλα που κλείνουν όταν δεν τα σπρώχνει ο αέρας). Από εκεί υπάρχει πιθανότητα να μπεί στο αμάξι αλλά δεν μπαίνουν.
Το καλύτερο είναι εκεί που παρκάρεις να έχει γάτες ακόμα κι αν αφήνουν πατημασιές πάνω στο αμάξι. Αλλιώς μπορεί να βρεις ψόφια ποντίκια στο καλοριφέρ ή να κάνουν άλλες ζημιές (καλώδια του κινητήρα).
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπορεί ένα ρενό να στρίβει καλύτερα από μια άλφα;Τη φωτογραφία της Arna τη χρησιμοποίησα τη προηγούμενη φορά, οπότε:
Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι το Megane στρίβει καλύτερα από αυτό...
-
Φαντάσου πόσα φίδια χωράνε σε αυτό...
Στην Arna δεν θα έμπαιναν, αφού είχε ιαπωνική ποιότητα κατασκευής και δεν θα έβγαιναν ποτέ.
-
απο χθες το ρενο το φωναζω Διαμαντή και η αληθεια ειναι οτι παει σαν φιδι...
-
Ο χρήστης ioan έγραψε:
Καλημερα σας,
χθες ενα φιδι μηκους 30 εκατοστων και αρκετα λεπτο ανεβηκε στον πισω αριστερο τροχο του αυτοκινητου μου,...υπάρχει περίπτωση να το δω μεσα στο αυτοκινητο...την ωρα που οδηγω???για οχια το κοβω
Βαλε σε μια σακουλα λιγο θειαφι και αστο μεσα για λιγα λεπτα.Ακομα ο καιρος δεν εχει ανοιξει για τα καλα και ψαχνουν ζεστα μερη.Επισης πολυ προσοχη σε στοιβαγμενα και ξερα κουτσουρα.Το δηλητηριο της ειναι πανισχυρο αυτη την εποχη. -
-
Ο χρήστης ioan έγραψε:
Καλημερα σας,
χθες ενα φιδι μηκους 30 εκατοστων και αρκετα λεπτο ανεβηκε στον πισω αριστερο τροχο του αυτοκινητου μου,...υπάρχει περίπτωση να το δω μεσα στο αυτοκινητο...την ωρα που οδηγω???οχιά πρέπει να είναι
-
Oxια είναι επειδή είναι λεπτό και 30 εκατοστά?
Τι χρώμα ήταν έχει σημασία. Τα περισσότερα φίδια της ελληνικής υπαίθρου ταιριάζουν στην περιγραφή.
Αν ήταν πράσινο πχ δεν τρέχει τίποτα, αν ήταν μαύρο τότε μπορείς να αρχίσεις να φοβάσαι. -
Το φίδι είχε γκρι και μαύρο χρώμα
και στο συνεργείο κοιτάζαν το αυτοκίνητο
με ένα φακό από κάτω από απόσταση 5 μέτρων
αλλά πουθενά ο Διαμαντής
φιδι και αυτοκινητο