-
Την καλημερα μου σε ολους καλη μεγαλη εβδομαδα και καλο πασχα να εχουμε .
θελω να παρω αυτοκινητο και διαθετω 10-12000 ευρω
ειμαι αναμεσα σε astra gtc 1.6 η focus sport η titanium 1.6
το δειλημμα ειναι το εξης : προσωπικα μου αρεσει παραπανω το astra αλλα ειναι πιο αδυναμος ο κινητηρας τοfocus εχει καλη τιμη αλλα πολλα απο τα αυτοκινητα που βλεπω δεν εχουν esp ουτε δισκοφρενα πισω ..
πιο αξιοπιστο ποιο εχει αποδειχθει ?συνολικα σαν αυτοκινητο ποιο ειναι πιο καλο ?
δεν με ενδαφερουν αλλες προτασεις και αν ηταν να ανεβω στα λεφτα κατι το οποιο δεν μπορω να κανω θα ηταν να παρω το civic 1.8 5d .
-
το δειλημμα ειναι το εξης : προσωπικα μου αρεσει παραπανω το astra αλλα ειναι πιο αδυναμος ο κινητηρας τοfocus εχει καλη τιμη αλλα πολλα απο τα αυτοκινητα που βλεπω δεν εχουν esp ουτε δισκοφρενα πισω ..
πιο αξιοπιστο ποιο εχει αποδειχθει ?συνολικα σαν αυτοκινητο ποιο ειναι πιο καλο ?
δεν με ενδαφερουν αλλες προτασεις και αν ηταν να ανεβω στα λεφτα κατι το οποιο δεν μπορω να κανω θα ηταν να παρω το civic 1.8 5d .
-
-
Ο αδερφός μου έχει το astra gtc 1.6 εδώ και 2 χρόνια. Προβλήματα 0. ΜΗΔΕΝ. Ούτε φλας.
-
Θεωρώ και τα δύο αντίστοιχα αυτοκίνητα, τα έχω οδηγήσει και τα δύο.
Εγώ θα ήμουν υπέρ του Focus μόνο και μόνο γιατί όταν το οδήγησα αισθανόμουνα ότι υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα σε εμένα, το αυτοκίνητο και το δρόμο. Στο Astra αυτό δεν υπήρχε, σαν να είχα τηλεχειρισμό. Για μένα αυτό είναι σημαντική διαφορά για άλλους βέβαια μπορεί άλλα πράματα πχ οι ποτηροθήκες να είναι πιο σημαντικά.
Νομίζω τα πίσω δισκόφρενα πήγαιναν μαζί με τo ESP στα Focus. -
αυτη τη στιγμη οδηγω ενα sierra 1.6 χαμηλωμενο βεβαια οποτε εχει καλουτσικη συμπεριφορα
το astra gtc το εχω οδηγησει, το ειχα παρει 3ημερο test drive το focus οχι
νομιζω πως ολα τα καινουργια δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια..δηλαδη ολα ειναι λιγο πολυ καλα απλα οι διαφορες ειναι στα σημεια..
ποτηροθηκες δεν με πολυ ενδιαφερουν..για την ακριβεια μεσα στο αυτοκινητο εχω παντα ενα μεγαλο μπουκαλι νερο ..δεν βαζω καφε ουτε αναψυκτικο γιατι δεν θελω σε καμια λακουβα να τα πασαλειψω ολα ..
-
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
....νομιζω πως ολα τα καινουργια δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια..δηλαδη ολα ειναι λιγο πολυ καλα απλα οι διαφορες ειναι στα σημεια....Έτσι είναι αλλά έχει σημασία ποια σημεία κάνουν τη διαφορά για σένα...
-
Κάτοχος Focus και έχοντας οδηγήσει αρκετά και Astra. Η άποψή μου είναι ότι το Focus είναι πολύ ανώτερο σαν μηχάνημα οδήγησης. Ακριβέστερο τιμόνι, δυνατότερος κινητήρας (αν μιλάμε για αυτόν με τα 115 άλογα), ισάξια φρένα, καλύτερη οδική συμπεριφορά (πολύ πιο ρυθμίσιμη με τιμόνι και γκάζι αντί για την μονοδιάστατη υποστροφή του Astra, καλύτερο κράτημα και πιο ψαγμένη ανάρτηση λόγω πολλαπλών πίσω που δίνει και καλύτερη άνεση). Εμφανισιακά όμως δεν έχει την κουπεδίστικη εμφάνιση του Astra. Το θέμα είναι αν προτιμάς οδήγηση ή εμφάνιση.
-
focus
-
ASTRA
Είναι αυτοκίνητο που διατηρεί την ποιότητά του και την στιβαρότητά του, στο χρόνο...
Ο κινητήρας ο 1.6 είναι μία χαρά. Κινεί αξιοπρεπέστατα το αυτοκίνητο.
-
**FOCUS **
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το θέμα είναι αν προτιμάς οδήγηση ή εμφάνιση.εμ εκει ειναι το δειλημμα..
-
Kαι εγώ έχω οδηγήσει το FOCUS 1600/115ps.
Και λοιπόν; Δεν κατάλαβα και τίποτα το ιδιαίτερο. Αδιάφορο μηχανικά, αδιάφορο εσωτερικά, αδιάφορο εξωτερικά.
Για ποια οδήγηση λέτε; Δηλαδή αν πάρει το ASTRA δεν θα οδηγεί; Θα σιχαθεί την οδήγηση;Το δίλημμα 'οδήγηση ή εμφάνιση' μεταξύ δύο τυπικών 1600ριών ατμοσφαιρικών είναι ΑΤΟΠΗ.
Και τα δύο θεωρούνται από τα καλύτερα της κατηγορίας και πολύ άνω του μέσου όρου.Ο κάθε υποψήφιος πελάτης έλκεται από εμφάνιση και από εξοπλισμό και την τυχόν ποιότητα. Στα υπόλοιπα οι διαφορές είναι σχεδόν αμελητέες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στα υπόλοιπα οι διαφορές είναι σχεδόν αμελητέες. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
**ΣΚΟΥΡΙΕΣ ** -
το εχω ξαναπει, το Αστρα ειναι μαλλον το πιο αδιαφορο αυτοκινητο που εχω οδηγησει...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Στα υπόλοιπα οι διαφορές είναι σχεδόν αμελητέες.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
**ΣΚΟΥΡΙΕΣ **
μαθαμε τωρα την καραμελα και την αναμασαμε ολα τα αλλα δεν σκουριαζουν , μονο τα φορντ σκουριαζουν..... αιντε ρε σαματαδες ξεκολειστε επιτελους
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στα υπόλοιπα οι διαφορές είναι σχεδόν αμελητέες.
να σου στειλω μια καλοσκαλισμενη πιπα και ενα μπουκαλι disarono να το συλογιστεις καλυτερα????
-
Αν επέλεγα σήμερα, θα επέλεγα Focus, αλλά με ορισμένες προσθήκες.
Used Focus vs Astra