-
Ενδιαφερουσα τοποθετηση η παρακατω για τα ΤΚ
http://alampasis.blogspot.gr/2013/01/bl ... 4.html?m=1
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ενδιαφερουσα τοποθετηση η παρακατω για τα ΤΚhttp://alampasis.blogspot.gr/2013/01/bl ... 4.html?m=1
Βλακείες !!!! Υπάρχει πλέον και η ηλεκτρονική αλληλογραφία , ας μου στείλουν μεταθεση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ας μην πάω ας πω τα παραπάνω τι θα κάνω ;;; και θα πάω και θα φάω και ποινή
-
Ενδιαφερουσα τοποθετηση η παρακατω για τα ΤΚhttp://alampasis.blogspot.gr/2013/01/bl ... 4.html?m=1
Ναι εδω και χρόνο έχει ο τυπος που ασχολειται με το θεμα ,εχω επικοινωνησει μαζι τους για περισσοτερες πληροφοριες και πως μπορουμε να προσφυγουμε στα δικαστηρια για το άδικο των τελών βασει κυβικων για το φορο πολυτελειας αναδρομικά κ.α αλλά δεν εβγαλα ακρη ,ασε που μπλεχτηκα με νομικιστικα τερτιπια ,αυτός όπως και οι αλλοι με τα τελη του 1 ευρώ ( εχω αναρτησει link απο fb παλαιότερα) επιμένουν μεσα απο πρακτικές τύπου ' ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και όχι, δεν έκαναν καθόλου 'αποταμίευση', τη στιγμή που εγώ για να καταφέρω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο έπαιρνα δάνειο οι περισσότεροι από αυτούς έδιναν μετρητά ανετότατα, το οποίον σημαίνει ότι τα είχαν έτοιμα και διαθέσιμα.
Φασκεις και αντιφασκεις...και στην τελικη ΔΕΝ παιρνεις δανειο για CX7 300 αλογων...σορυ κιολας...
Περίεργο, η πρόταση που κάνεις quote είναι εξαιρετικά απλή και πουθενά δεν 'φάσκω και αντιφάσκω.Αγαπητε (συγνωμη δεν γνωριζομαστε κιολας για να 'σου την λεω'/απλα μου αρεσει ο αντιλογος... ),αυτος που ειχε 40Κ κασερι σημαινει οτι τα αποταμιευσε για Χ διαστημα/μπορει χρονια,μπορει μηνες...Για να πάρω το CX7 πήρα δάνειο (θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω καλύτερα από σένα αν πήρα ή όχι δάνειο/Μονος σου ειπες οτι το πηρες με δανειο δεν το ειπα εγω...). Επίσης λέω ότι δεν έκαναν 'αποταμίευση' όπως το εννοείς εσύ για να δίνουν ανετότατα μετρητά τότε και σήμερα, τα διέθεταν και τα διαθέτουν για τους λόγους που αναφέρουμε -και ξαναλέω, γνωρίζουμε- όλοι μας...Απλό και προφανές νομίζω...Τι δουλεια κανει αυτος που διαθετει και την σημερον ημερα 40Κ για αγορα αυτοκινητου ανετα κιολας?
Το ότι το CX7 φόραγε ήδη πρόγραμμα (για τα 300 άλογα) νομίζω ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ποιοι φοροδιαφεύγουν... Δλδ πιστευεις ακομη πως ηταν συνετο να παρεις δανειο 40Κ για αυτοκινητο?
-
Βαγγέλη, εγώ καταλαβαίνω ότι σε έχει φάει η ζήλια που σε τσαγιάζει η νεκροφόρα...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Βαγγέλη, εγώ καταλαβαίνω ότι σε έχει φάει η ζήλια που σε τσαγιάζει η νεκροφόρα...Το Αυτο...!
-
Λάθος! Γράψε άκυρο! Το δικό σου είναι νεκροφόρα, αυτό είναι μπετονιέρα.
-
Τι το ενδιαφέρον έχει?
Μην τα πληρώσεις και πες στην εφορία το εξής:
Το πι-ντι-εφ όμως αυτό που έβγαλαν στο ιντερνέτ ΔΕΝ αποτελεί νομιμως κοινοποιηθείσα καταλογιστική πράξη, διότι κατ αρχήν, ΔΕΝ προκύπτει ημερομηνία νόμιμης κοινοποίησης από την οποία ξεκινά η προθεσμία άσκησης προσφυγής (διηγώντας τα να κλαις και να γελάς...). Για να ήταν η διαδικασία αυτή νόμιμη θα έπρεπε η «ανατολική ορθόδοξη ελληνική επαρχία της Τέταρτης Γερμανικής Αυτοκρατορίας», να έχει υλοποιήσει πλήρως σύστημα ηλεκτρονικής ταυτοποίησης μέσω προηγμένης ηλεκτρονικής υπογραφής.
Και καθάρισες!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Λάθος! Γράψε άκυρο! Το δικό σου είναι νεκροφόρα, αυτό είναι μπετονιέρα.Το GV πως το λες?Κλούβα?
Mods μαζεψτε μας...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Περίεργο, η πρόταση που κάνεις quote είναι εξαιρετικά απλή και πουθενά δεν 'φάσκω και αντιφάσκω.Αγαπητε (συγνωμη δεν γνωριζομαστε κιολας για να 'σου την λεω'/απλα μου αρεσει ο αντιλογος... ),αυτος που ειχε 40Κ κασερι σημαινει οτι τα αποταμιευσε για Χ διαστημα/μπορει χρονια,μπορει μηνες...Για να πάρω το CX7 πήρα δάνειο (θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω καλύτερα από σένα αν πήρα ή όχι δάνειο/Μονος σου ειπες οτι το πηρες με δανειο δεν το ειπα εγω...). Επίσης λέω ότι δεν έκαναν 'αποταμίευση' όπως το εννοείς εσύ για να δίνουν ανετότατα μετρητά τότε και σήμερα, τα διέθεταν και τα διαθέτουν για τους λόγους που αναφέρουμε -και ξαναλέω, γνωρίζουμε- όλοι μας...Απλό και προφανές νομίζω...Τι δουλεια κανει αυτος που διαθετει και την σημερον ημερα 40Κ για αγορα αυτοκινητου ανετα κιολας?Το ότι το CX7 φόραγε ήδη πρόγραμμα (για τα 300 άλογα) νομίζω ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ποιοι φοροδιαφεύγουν... Δλδ πιστευεις ακομη πως ηταν συνετο να παρεις δανειο 40Κ για αυτοκινητο?
Ήταν η πρώτη -και ελπίζω τελευταία φορά- που πήρα δάνειο, και ευτυχώς το έβαλα σε 18 δόσεις για να τελειώσει γρήγορα (κάνοντας το σ@#τό μου παξιμάδι για να βγάλω τις δόσεις), χώρια που δεν το έβαλα όλο, έδωσα ανταλλαγή και το RX8 + κάποια λίγα μετρητά. Αλλά μάλλον έχουμε μπερδευτεί. Εγώ θέλω να δείξω ότι, την ίδια στιγμή που εγώ πήρα -από ανάγκη- ένα αυτοκίνητο και έβαλα δόσεις (ακόμα και το 'καλό' καιρό) γιατί απλά δεν τα είχα 'φάει' από φοροδιαφυγή, άλλοι -γνωστοί και φίλοι, όλοι ε.ε. ή με προσωπικές εταιρείες- τα έδιναν και συνεχίζουν να τα δίνουν μετρητά γιατί τα έχουν. Να δεχτώ ότι κάποιοι από αυτούς όντως τα αποταμίευσαν, ή ότι άλλοι έβγαζαν τόοοοσα πολλά παραπάνω από μένα που να είναι πιο άνετοι και large. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Επειδή τους ξέρω (είπαμε, φίλοι και συγγενείς) και πως δουλεύουν, ξέρω εκ των πραγμάτων ότι φοροδιαφεύγουν. Γι'αυτό και λέω ότι, ακόμα και τώρα, που μερικοί από εμάς δεν έχουμε να βάλουμε πετρέλαιο για να ζεσταθούμε ή να ψωνίσουμε στο supermarket, είναι εύκολο να διακρίνεις ποιος έχει το λεγόμενο 'λίπος', κυρίως από φοροδιαφυγή.
Ελπίζω τώρα να το ξέμπλεξα λίγο, και όντως έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα μας...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Το GV πως το λες?Κλούβα?Πέρκα!
-
-
Ace συνεχιζουμε εδω...:
viewtopic.php?f=13&t=50409&p=2921857#p2921857
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι το ενδιαφέρον έχει?
Το πι-ντι-εφ όμως αυτό που έβγαλαν στο ιντερνέτ ΔΕΝ αποτελεί νομιμως κοινοποιηθείσα καταλογιστική πράξη, διότι κατ αρχήν, ΔΕΝ προκύπτει ημερομηνία νόμιμης κοινοποίησης από την οποία ξεκινά η προθεσμία άσκησης προσφυγής (διηγώντας τα να κλαις και να γελάς...). Για να ήταν η διαδικασία αυτή νόμιμη θα έπρεπε η «ανατολική ορθόδοξη ελληνική επαρχία της Τέταρτης Γερμανικής Αυτοκρατορίας», να έχει υλοποιήσει πλήρως σύστημα ηλεκτρονικής ταυτοποίησης μέσω προηγμένης ηλεκτρονικής υπογραφής.
Και καθάρισες!
Sorry, είναι αργά κι ο χρόνος μου είναι πιο πολύτιμος από την ψυχική ικανοποίηση που θα νιώσω αν καθίσω να σου εξηγήσω τι το ενδιαφέρον έχει.
Απ' ότι φαίνεται πάντως κάτι του βρήκες κι εσύ. -
Αποφαση παρθηκε κατοπιν ωριμης σκεψης.
Το Fiestaκι ST150 θα παραμεινει στο γκαραζ ακομα εναν χρονο. Sad but true.
Το 2015 βλεπουμε με το καλο. -
Τι το ενδιαφέρον έχει?
Και καθάρισες!
Sorry, είναι αργά κι ο χρόνος μου είναι πιο πολύτιμος από την ψυχική ικανοποίηση που θα νιώσω αν καθίσω να σου εξηγήσω τι το ενδιαφέρον έχει.
Απ' ότι φαίνεται πάντως κάτι του βρήκες κι εσύ.Αφού είναι αργά κι ο χρόνος σου πολύτιμος τι κάθεσαι και μου απαντάς?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αφού είναι αργά κι ο χρόνος σου πολύτιμος τι κάθεσαι και μου απαντάς?
σε τσιγκλαει να δωσεις πονο οπως περσυ και προπερσυ,αλλα μην τσιμπας.
-
Αν κάποιος αγοράσει αυτοκίνητο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ή μέσα στον Δεκέμβριο τι τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσει για το 2013???
-
Τα ίδια με το αν το αγόρασε 3 Ιανουαρίου. Δεν έχει σημασία ο μήνας. Μόνο το έτος
-
Ευχαριστώ!!!
Τέλη κυκλοφορίας