-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Όχι δεν έχουν κατατεθεί πινακίδες οπότε κανονικά μένει άλλος ένας φόρος πολυτελείας Μπορεί να τους βγάζουν έναν ένανΌχι κανονικά σου ήρθαν.το οικονομικό έτος 2013 δεν μπορεί να φορολογηθεί αφού δεν έχει λήξει ακόμα.του χρόνου.
Sent from my ZP980 using Tapatalk
-
Άρα αναδρομικός ποιός είναι που λένε? Ο προηγούμενος για όσους είχαν καταθέσει ήδη πινακίδες?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Άρα αναδρομικός ποιός είναι που λένε? Ο προηγούμενος για όσους είχαν καταθέσει ήδη πινακίδες?Είχανε πει ότι από την χρήση του 2013 θα ξεκινούσε ο φόρος πολυτελείας.Και θα πληρωνόταν το 2014.Και το καλοκαίρι ξαφνικά είπαν θα το βάλουν φέτος για την περσινή χρήση.Όταν λέμε φόρος έτους 2014 πχ πάντα εννοείται χρήσης της προηγούμενης χρονιάς.Η πουστιά τώρα ήταν η αναδρομικοτητα.Εγώ το πούλησα το Γενάρη του 13 αλλά με έπιασε!
-
Γεια σου Ρε Χαρη Θεοχάρη με τις Sql σου ,μεγάλε ,καλως ήρθαν μπείτε sto taxisnet->προσωπ.πληροφ.->Στοιχεια οφειλών χωρις ρυθμιση με εξωφληση εως 31/1/2014 και εκπτωση 1,5% αλλά χωρις να λεει απο κατω το ποσο της εκπτωσης ,ποιο ειναι δηλαδη .. χα χα χα ,γεια σου Χαρη Θεοχαρη με τις sql σου
Υ.Γ πρεπει να πληρωσω 308,εχω εκπτωση 308 χ 1.5% =4.62 ,αρα τελικο πληρωτεο 303.38 Αμ δε ,308 λεει το πληρωτεο
-
ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ Ν.4111/2013 ---> 366.66€
που να σας καεί το..βιντεο
Σημ.: με χρεωσαν για 10 μηνες το 2012
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Οχι θα σ'άφηναν, παμε χαμενοι...
εκπτωση εχεις ; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ποσους μηνες ειχες πινακιδες το 2012? εχουν κανει λαθος?
-
Δεν υπάρχει άλλη λύση παίδες, μην γίνεστε λαϊκιστές (ψε)κα(σ)μένοι. Για να μείνει η Ελλάδα στο γιούρο και να έρθει η ανάπτυκση, πρέπει αυτός που αγόρασε δίλιτρο νισσάν σάνυ τζιτιάι κάτω παύλα πριν από 20 χρόνια να πληρώνει τα διπλάσια χαράτσα από αυτόν που αγόρασε μερσεντέ γκάμπριο 1.8 εχθές.
Συμβαίνει.Και στην τελική αν δεν μπορεί κάποιος να βαστάξει φορολογικά ένα νισσάν σάνυ τζιτιάι ας το ανταλλάξει με ΤΑΝΕΑ-ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (των 4 ευρώνε) να γελάσει τουλάχιστον με καναστειάκι του Χατζόπουλου. Ή αν δεν είναι σε άριστη κατάσταση και ατρακάριστο με ένα πακέτο μακαρόνια νούμερο 6.
Μάθαμε τώρα όλοι οι ξεβράκωτοι δίλιτρα πολυτελείαζ. -
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
Άρα αναδρομικός ποιός είναι που λένε? Ο προηγούμενος για όσους είχαν καταθέσει ήδη πινακίδες?
Είχανε πει ότι από την χρήση του 2013 θα ξεκινούσε ο φόρος πολυτελείας.Και θα πληρωνόταν το 2014.Και το καλοκαίρι ξαφνικά είπαν θα το βάλουν φέτος για την περσινή χρήση.Όταν λέμε φόρος έτους 2014 πχ πάντα εννοείται χρήσης της προηγούμενης χρονιάς.Η πουστιά τώρα ήταν η αναδρομικοτητα.Εγώ **το πούλησα το Γενάρη του 13 αλλά με έπιασε!
**Και βεβαια επιασε και πολλους που το ειχαν πουλησει/σκοτωσει/παροπλισει μεσα στο '12 ...
Το τραγικο ειναι οτι περναει η 'λογικη' του 'αναδρομικα', σε σημειο που πλεον πολλοι το θεωρουν φυσιολογικο να μας ζηταει το κρατος χρηματα επειδη κατι καναμε/ειχαμε/whatever καποια στιγμη στο παρελθον το οποιο ΤΩΡΑ το εκαναν φορολογησιμο 'αγαθο' [πραγμα που αν το καλοσκεφτουμε σημαινει πως μπορουν να μας πουν ανα πασα στιγμη οτι χρωσταμε οσα γουσταρουν ν'αρπαξουν, με ο,τι δικαιολογια τους ερθει -- δικαιολογια η οποια δε χρειαζεται καν να ειναι λογικη, μπορει να ειναι του στυλ 'πανω απο 1928 κυβικα κινητηρας = σουπερ-λουξ αμαξι, κλπ, κλπ, αν το ειχες ΤΟΤΕ, εχεις χρηματα να μας πληρωσεις ΤΩΡΑ'].
-
θα φανε πουτσα το Δεκεμβρη απο τα τελη + απο το πετρελαιο θερμανσης που δεν θα την εχουν ξαναδει.
-
Κάτι πονηρό ήθελα να γράψω αλλά χάζεψα πάλι κοιτώντας το avatar σου και ξέχασα τι ήταν...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ποσους μηνες ειχες πινακιδες το 2012? εχουν κανει λαθος?
τις ειχα καταθεσει απο την αρχη (για να μην παρω τα τελη κυκλοφοριας) μεχρι 16-17 Φεβρουαριου
-
Η απόφαση για αναδρομικότητα στους φόρους πρέπει να είναι η μεγαλύτερη κρατική απάτη που έχει γίνει ποτέ σε αυτή την ήπειρο.
Έχει σκεφτεί κανείς να προσφύγει στα Ευρωπαϊκά όργανα για να την προσβάλει; Ή δεν έχουν δικαιοδοσία για κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η απόφαση για αναδρομικότητα στους φόρους πρέπει να είναι η μεγαλύτερη κρατική απάτη που έχει γίνει ποτέ σε αυτή την ήπειρο.Έχει σκεφτεί κανείς να προσφύγει στα Ευρωπαϊκά όργανα για να την προσβάλει; Ή δεν έχουν δικαιοδοσία για κάτι τέτοιο;
Ακριβώς αυτό ρε φουστη μου! Δεν μπορείς να κάνεις ένα στοιχειώδη προγραμματισμό!
-
Με πονέσε και εμένα ,άνετα τα έδινα σε δικηγόρο να κάνει αγωγή στο κράτος ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οι αναδρομικοί φόροι δέν είναι κάτι καινούριο.
Πάντα όταν έλειπαν λεφτά το κράτος έβαζε κάποιου είδους εκτακτη εισφορά. Το πιό παλιό που έχω στα χέρια μου είναι έκτακτη εισφορά για φόρο εισοδήματος, απο αρχές του '90. Κάποιος επαγγελματιας του χώρου (λογιστής) ίσως έχει παραδείγματα και απο πιό παλιά.
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113148585
h χαζη συνεντευξη του θεοχαρη για τα τελη 2015...μας λεει οτι ολα εξεταζονται αλλα εχουμε χασει την μπαλα και στα ιδια θα μεινουμε. Διαβαστε και αν βγαλετε ακρη πειτε μου και εμενα
-
τελος 120 ευρω για αμαξι αξιας 500!!
τι απιθανο ντοβλετι εχουμε!!! -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113148585h χαζη συνεντευξη του θεοχαρη για τα τελη 2015...μας λεει οτι ολα εξεταζονται αλλα εχουμε χασει την μπαλα και στα ιδια θα μεινουμε. Διαβαστε και αν βγαλετε ακρη πειτε μου και εμενα
δεν ειπε τιποτα,δεν εχουν κανει τιποτα.Εχουμε συστησει μια επιτροπη,αλλα δεν ξερω τι εχουν κανει ειπε....Αυτον τον πληρωνουμε κιολας....και την επιτροπη.....
ελα μωρη πουτανα Νεαδημοκρατια,παμε γερα!!
-
Είναι άσχετοι εντελώς και βεβαίως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ,τιμωρείστε τους καταθέστε μαζικά πινακίδες μηπως τον τσούξει τον παλιομαμάκα όταν μπει μέσα αλλα 130μυρια απο τέλη,άλλα τόσα απο ασφάλειες ,φπα κτλ κτλ
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
Τέλη κυκλοφορίας