-
στο 1800άρι το δικό μου λόγω ρύπων μου ήρθαν τα τέλη 268,60 ευρώ , στου πεθερού η Merc 1800άρα επειδή είναι προ 2011 ηρθαν τα τέλη 300
-
ασφαλεια, αναλογως εταιρείας, μπορεις να κανεις εκτος απο εξαμηνη και ετησια, επισης μηνιαια και τριμηνη.
-
μηνιαία συνήθως δεν κάνουν σε ιδιώτες.
-
Τελικά το γύρισαν και ο φόρος πολυτελείας των >1929 κ.εκ θα πληρωθεί μπραφ κ μαζί με τ.κ..
-
Θα το κυκλοφορησεις Ξεν ? Για ανω 5ετιας ισχυει οτι ειναι 290κατι ο Φ.Π?
-
Η απάντηση έρχεται πρόσω ολοταχώς προς το όχι.
Το προφανές είναι αν δεν βρω κάποια δουλειά. Ένα εργασιακό ανοιγματάκι, όμως, που προέκυψε πρόσφατα ίσως με στείλει εξωτερικό, οπότε, πάλι όχι, εφόσον θα λείπω μάλλον αρκετά.
Για να δούμε.
-
Wow και γω που το σκεφτομουν παλι μαλλον οχι θα ειναι η απαντηση.
Μου εχει λειψει τρομερα. Εχω δει απειρα ονειρα αυτα τα 2 χρονια οτι το οδηγαω.
Αλλα η λογικη λεει Ο Χ Ι.
(Ερχεται η ανηψια σου σε λιγοτερους απο 2 μηνες..)
-
Æ, αυτά είναι!
Με το καλό κ θα γυρίσει ο τροχός. Μας βλέπω να τα τσουλάμε μετά από 20 χρόνια, κ καλά βίντατζ
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θα το κυκλοφορησεις Ξεν ? Για ανω 5ετιας ισχυει οτι ειναι 290κατι ο Φ.Π?Υπάρχει μια κλιμακα στα κυβικά αυτή 1929-1949κ.ε που πληρωνει 287ευρω ,εγω δεν γνωριζω τι αμαξια υπάρχουν σε αυτη τη κατηγορια...η πλειοψηφια ειναι απο 1950κ.ε και ανω και πληρώνει 308 και άνω
Για μενα δεν τιθεται θεμα ,ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΜΕΧΡΙ 14 ΔΕΚ. ( λήγει η ασφάλεια) να γλυτωσω και 1/12 φ.π για το 2013,ειναιτραγικο αυτο που συμαβνινει ανάμεσα στα άλλα φυσικά ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ -
έλα εσύ έχεις pussy magnets audi, μη στεναχωριέσαι
εγώ είμαι καγκουρο οικογενειάρχης wannabe
-
να το ριξουμε στη πλάκα μεταξύ μας γιατί αλλιως θα μας πάρει απο κάτω μ'αυτους που μπλεξαμε...
Sent from my ZTE V967S using Tapatalk 4
-
Εμφανίστηκε σε κανέναν στο TAXISNET ο φόρος πολυτελείας ;;;;
Sent from my ZP980 using Tapatalk
-
Καθως δε μου εμφανιστηκε ο φορος πολυτελειας αλλα μονο τα 660ε για τη διλιτρη προκλητικα πανακριβη λιμουζινα των 5χιλιαδων ευρω που κυκλοφορω, εκανα καλου-κακου μια εκτυπωση.
Αν τελικα δεν παραδωσω πινακιδες, θα δωσω μονο τα 660 αντι για 1100, κ μετα βλεποντας κ κανοντας...
Στάλθηκε από το LG-P700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
Καθως δε μου εμφανιστηκε ο φορος πολυτελειας αλλα μονο τα 660ε για τη διλιτρη προκλητικα πανακριβη λιμουζινα των 5χιλιαδων ευρω που κυκλοφορω, εκανα καλου-κακου μια εκτυπωση.Αν τελικα δεν παραδωσω πινακιδες, θα δωσω μονο τα 660 αντι για 1100, κ μετα βλεποντας κ κανοντας...
Στάλθηκε από το LG-P700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ο φόρος πολυτελείας θα εμφανιστεί στις οφειλές εκτός ρύθμισης μέσα στην προσωποποιημένη πληροφόρηση...... είναι φόρος δεν είναι τέλος.αν θες δεν τον πληρώνεις και έχει προσαύξηση 1% ανά μήνα όπως ο φόρος εισοδήματος!
-
εχει δοκιμασει καποιος να εκτυπωσει τα τελη κυκλοφοριας ενω εχει κατατεθειμενες πινακιδες;
εμενα μου δειχνει οτι δεν υπαρχει...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εχει δοκιμασει καποιος να εκτυπωσει τα τελη κυκλοφοριας ενω εχει κατατεθειμενες πινακιδες;εμενα μου δειχνει οτι δεν υπαρχει...
Άμα το αμάξι δεν έχει πινακίδες τι τέλη να σου δείξει;
-
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
εχει δοκιμασει καποιος να εκτυπωσει τα τελη κυκλοφοριας ενω εχει κατατεθειμενες πινακιδες;
εμενα μου δειχνει οτι δεν υπαρχει...
Άμα το αμάξι δεν έχει πινακίδες τι τέλη να σου δείξει;
Kαι αν θέλει να τις πάρει;
-
Θα του πουν στην εφορία πλήρωσε πρώτα τέλη και πάρτες! Αν τις πάρει μέσα στο 13 θα πληρώσει και όλο το 13 και τα τέλη του 14
-
Ο χρήστης fuorigioco1981 έγραψε:
Θα του πουν στην εφορία πλήρωσε πρώτα τέλη και πάρτες! Αν τις πάρει μέσα στο 13 θα πληρώσει και όλο το 13 και τα τέλη του 14Sent from my ZP980 using Tapatalk
Kαι πως θα τις πληρώσει αφου δεν μπορει να εκτυπώσει το χαρτί;
Θέλει να τις πάρει το 14 οπότε εκείνα τα τέλη θέλει να πληρώσει. -
του 2013 ειναι πληρωμενα τα τελη. Απο Σεπτεμβρη το εχω 'παρκαρισμενο'
περυσι ενω ειχα κανονικα τις πινακιδες μου το εδειχνε 'σε ακινησια'
Τέλη κυκλοφορίας