-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω μεινει πολυ πισω ρε γμτΜπα, αν το καλοσκεφτείς, οι καθαρόαιμοι έχουμε καιρό να δούμε 'ουσιαστική' πρόοδο...
-
κάτι παρόμοιο έχω πάθει με την fabia!
το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει να σβήνει με συχνό ρυθμό όταν εβγαζες ταχύτητα και το αφηνες να τσουλήσει με ρελαντί, για παράδειγμα μέχρι το stop με πολύ χαμηλή ταχύτητα!
αλλά το ίδιο έπαθα και στην εθνική μιας και το πρόβλημα ήταν ακόμα στην αρχή και έσβηνε μια στις τόσο! όπου το άφησα στιγμιαία με νεκρά να τσουλήσει, άργησα να κατεβάσω, γιατί έφτανα σε έξοδο για να βγώ απο εθνική, πάλι καλά είχα την ψυχραιμία να το βάλω πάλι μπροστά, καλά που δεν με κλείδωσε κανα τιμόνι!!!!!
η διάγνωση, ένας αισθητήρας 'οξυγόνου' η κάπως έτσι που είχε καεί και δεν έδινε εντολή στο αυτοκίνητο να 'ρουφήξει' τον απαιτούμενο αέρα για να γίνει η καύση!! και έσβηνε η μηχανή!
κ@λοηλεκτρονικά του κερατά!!
σε πουλάνε σε στιγμή που δεν το περιμένεις!! -
Παλιότερα σε Peugeot ήταν ένα ΡΕΛΕ που ήταν υπεύθυνο για να κόβει την ροή καυσίμου στην μηχανη σε περίπτωση ατυχήματος
-
Καλησπερα παιδια και καλο μηνα!!Ειχα σημερα νεα απο την BMW.Πηγα απο κει και ειχαν συνδεσει το αυτοκινητο με τον υπολογιστη και εβγαλαν μια εκτυπωση με τις βλαβες.Μεσα σ αυτες υπηρχε μια βλαβη που ελεγε στο περιπου δυσλειτουργια εκκεντροφορου και μια αλλη για μη λειτουργια μιας βαλβιδας.Ο τεχνικος εκει μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα(Πρεπει να ανοιξουν τη μηχανη για να το διαπιστωσουν) 'καρφωθηκε' μια βαλβιδα και δε μπορουσε να λειτουργησει ο κινητηρας.Σε ερωτηση μου γιατι νεκρωσαν τα παντα μου ειπαν οτι για λογους ασφαλειας οταν γινεται κατι τετοιο το αυτοκινητο σβηνει αυτοματα για να μη σπασει το μοτερ πχ η παρει καμια φωτια..Μονο που αυτο εμενα παραλιγο να με στειλει πανω στα διοδια αλλα τεσπα..Προς εκπληξη δικη μου αλλα φανταζομαι και πολλων απο σας το προβλημα ειναι πιθανοτατα μηχανικο και οχι ηλεκτρικο!!
Τελος, ανεξηγητο παραμενει το γεγονος οτι δεν ειχα καθολου φρενα!Στην BMW δεν τους ειδα να εκπλησσονται ιδιαιτερα οταν τους ειπα οτι δεν ειχα φρενα παντως!Παρολαυτα δε μου δοθηκε καποια σαφης απαντηση για ποιο λογο δεν ειχα φρενα!Ο τεχνικος το μονο που μου ειπε ηταν οτι μαλλον με τα χιλιομετρα που ειχα(οπως ειπε και καποιος φιλος παραπανω) ηθελε 'τιτανια' δυναμη για να λειτουργησουν τα φρενα αισθητα!Δε μου φανηκε και πολυ σιγουρος γι αυτο παντως!Τεσπα τωρα θα περιμενω το ανοιγμα του κινητηρα να δουμε τι επαιξε!!
Mini Cooper S 2008-Σβησιμο μηχανης