-
Έκανε τέτοιο πράγμα ο Κερκυραίος; BAN HIM.
-
μιλαμε ουτε καν ειδα τους υπολοιπους γιατι ημουν απο το iPhone.
PS. βρε παιδια ειναι δυνατον να εγινε αυτο οντως;
PS2 πω πω τωρα το ειδα.... -
τελικα ποιος πηρε την πολ?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τελικα ποιος πηρε την πολ?Υπάρχουν 10 'οδηγοί' που ξεκινούν με 2 βαθμούς για τον σημερινό αγώνα , έχοντας βρει τον pole man αλλά όχι ( λογικό ) τον χρόνο του.
Αυτοί είναι οι ... pjathan JarnoT Theofaman STK vengas pik. Phaethon thymios Geo f1 St.Devote
Μου φάνηκε λιγο 'καπως' να γράψω 'συνωστισμός την pole ' και το άφησα .
-
Αμα δεν μπορεις στηριχτεις σε Βεττελ-Ηαμιλτον στη βροχη, αστα να πανε. Η πλακα ειναι τελευταια στιγμη εβαλα χρονο της πολ για βροχη, τον πουλο πηρα βεβαια παλι (1 δευτερολεπτο εκτός του +- του κανονισμου) αλλα ειναι το μονο που μου εμεινε για κατι σαν σωστη προβλεψη.
-
Ο vasilakis έχασε την pole για κάτι εκατοστά του δευτερολέπτου
απο εκεί και πέρα όσοι διάλεξαν τον Barrichello απο τον Vettel για poleman ξεκινάνε με +2 βαθμούς
Επίσης έχουμε δει τα απίστευτα τόσα χρόνια στην F1 ειδικά σε αγώνες υπο βροχή και ειδικά στη Βραζιλία οπότε κάθε αποτέλεσμα είνια ανοιχτό - μέχρι και ο Φίζικο είναι υποψήφιος για μένα για νίκη..... -
-
.... εμεις κυριοι θα πάμε μέχρι το Abu
-
κάπου έχασα το δρομο στις φαβελες του Σαο Πάολο
Αφού ήρθανε τα πάνω κάτω ,,,,,,,,,,,,,,,, -
Από την 9η θέση του πρωταθλήματος, πάω για φινάλε με μοναδικό σκοπό να καλύψω τους 2,5 βαθμούς handicap από st.devote, ελέγχοντας παράλληλα τον βιαστικό Theofaman που μου κολλάει επικίνδυνα!!
8ος... not bad at all!! -
Σταθερά κακός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος
Το λάστιχο του Ρούμπενς με κατέστρεψε -
Αν ο κλαψας εκανε τα στοιχειωδη θα χτυπουσα νικη. Τωρα κουβας...
-
Τιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;
Ανέβηκα και στο podium;;;;;;;;;!!!!!!!!!
...και +18 θέσεις στο πρωτάθλημα οδηγώνΚαι θα μπορούσα και λίγο καλύτερα ( ) αν επέμενα σε pole του Barrichello αλλά με είχε απογοητεύσει τις προηγούμενες φορές ( ) και δεv τον ξαναέβαλα.
Πραγματικά σας λέω,
νιώθω σαν τον Βυζαίνει Μαλλιά στο Σπα -
Bayern τα voodoo πιανουν....
-
Τι έγινε ρε παιδιά γκρεμίστηκε κανάς φούρνος και βγήκα πρώτος;
Και που στη Βραζιλία εγώ ο δηλωμένος Αργεντίνος.Ας πανηγυρίσω την πρωτιά μου ''σεμνά και ταπεινά''
-
Στο F1 πρωτάθλημα η μάχη πηγαίνει μέχρι το Abu Dhabi... Τρεις οδηγοί διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο και η μάχη αναμένεται συγκλονιστική!
Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ανατροπή στο φινάλε και τους απαραίτητους 3 παραπάνω βαθμούς από τον πρωτοπόρο.
(Με το πρωτάθλημα ομάδων τί παίζει?)
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
http://img198.imageshack.us/i/bra04.jpg
... στο τέλος της χρονιάς πρεπει να κανουμε μια συζητηση για το συγκεκριμενο πρωταθλημα .
edit ... εχω προβλήματα με τον 3.5.3 και δυσκολευομαι να ανεβάσω φωτο
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
edit ... εχω προβλήματα με τον 3.5.3 και δυσκολευομαι να ανεβάσω φωτοTι πρόβλημα έχεις...;;;
Απλά πριν δεν είχες βάλει το ακριβές link
Ναι μεν το link είναι
http://img198.imageshack.us/i/bra04.jpg/
(η '/' στο τέλος είναι απαραίτητη)
αλλά το σωστό link που θα βάλεις ανάμεσα στα img tags είναι το
http://img198.imageshack.us/img198/8596/bra04.jpg -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... στο τέλος της χρονιάς πρεπει να κανουμε μια συζητηση για το συγκεκριμενο πρωταθλημα .
Ναι, δείχνει λίγο περίεργο στην εξέλιξή του, έχω κι εγώ κάποιες ιδέες. Προς το παρόν ας απολαύσουμε το συγκλονιστικό φινάλε των πρωταθλημάτων οδηγών, που έχει αποδειχθεί απίστευτα ενδιαφέρον!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ναι, δείχνει λίγο περίεργο στην εξέλιξή του, έχω κι εγώ κάποιες ιδέες. Προς το παρόν ας απολαύσουμε το συγκλονιστικό φινάλε των πρωταθλημάτων οδηγών, που έχει αποδειχθεί απίστευτα ενδιαφέρον!
To πρωτάθλημα κατασκευαστών όμως ήταν προβληματικό εκ γενετής.
26 από τους 50 οδηγούς έχουν δηλώσει Ferrari
06 από τους 50 οδηγούς έχουν δηλώσει Renault
05 από τους 50 οδηγούς έχουν δηλώσει McLaren
03 από τους 50 οδηγούς έχουν δηλώσει Toyota
03 από τους 50 οδηγούς έχουν δηλώσει Williams
03 από τους 50 οδηγούς έχουν δηλώσει 4T-Forum
02 από τους 50 οδηγούς έχουν δηλώσει BrawnGP
02 από τους 50 οδηγούς έχουν δηλώσει BMWΝομίζω ότι αυτή η τεράστια ανισορροπία, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί κάπως για του χρόνου, αλλιώς δεν έχει νόημα το εν λόγω πρωτάθλημα. Αν δεν αλλάξει κάτι είναι στατιστικά σίγουρο ότι θα το παίρνει πάντα η Ferrari.
Θα μπορούσε να μπει κανόνας για παράδειγμα να είναι το πολύ 10 οδηγοί σε μια ομάδα. Τώρα αν θέλουν περισσότεροι π.χ. να είναι στη Ferrari, τότε οι επόμενοι 10 να μπαίνουν στην Ferrari-2 κ.ο.κ.
Κάτι τέτοιο τέλοσπάντων ώστε να έχει κάποιο νόημα και να μοιράζονται οι οδηγοί σε περισσότερες ομάδες και να μην έχουμε το φετινό φαινόμενο με πάνω από τους μισούς να δίνουν βαθμούς σε μία ομάδα.Υ.Γ. Sorry, που είπα τις ιδέες μου τώρα αλλά του χρόνου με βλέπω φαντάρο και δε θα πολυσυμμετέχω. Καλή οργάνωση
Διαγ. Προβλεψεων 09 * AND THE WINNERS "ARE" ... (σελ.28)