-
Φοβερή. Με διαφορά η πιο εντυπωσιακή Ferrari της δεκαετίας που είναι συνάμα όμορφη
-
Παραξενη η διαμορφωση του ταμπλο στο εσωτερικο.
Πρακτικο φαινεται ( ; ). Ετσι θα ειναι ;
Μινιμαλιστικο . -
το μέσα τα σπάει
γενικά φαίνεται ενδιαφέρον, πιο σπορ και σαν να ανακόπτεται η τάση για χωροταξικά κτήνη. -
Υπέροχη!
-
Πιο εντυπωσιακά από όλα είναι τα δεδομένα για την κατανάλωση.
Θα καίει 13,7 λίτρα στο μικτό κύκλο με 320γρ CO2 ανά χιλιόμετρο έναντι 18,3 και 420γρ CO2 της 430. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αυτό με τα flash πάνω στο τιμονι μου κάνει για μεγάλο εργονομικό φάουλΡε τι πρόσεξε ο άνθρωπος!!!
Ποτηροθήκες μεγάλου μεγέθους για να χωράει ο Φρεντίτο θα έχει? Με γυροσκοπικό μηχανισμό σταθεροποίησης πιστεύω ε?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Θα καίει 13,7 λίτρα στο μικτό κύκλο με 320γρ CO2 ανά χιλιόμετρο έναντι 18,3 και 420γρ CO2 της 430.Γιατί πιστεύω ότι οι πραγματικές διαφορές θα είναι πολύ μα πολύ μικρότερες.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Θα καίει 13,7 λίτρα στο μικτό κύκλο με 320γρ CO2 ανά χιλιόμετρο έναντι 18,3 και 420γρ CO2 της 430.Γιατί πιστεύω ότι οι πραγματικές διαφορές θα είναι πολύ μα πολύ μικρότερες.....
Έλα τώρα...
Θέλεις να πεις ότι τα επίσημα νούμερα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα;;;; Σε παρακαλώ!
Ποιος θα μου κάνει μία τέτοια δώρο;;;; κι ας καίει 3 πετρελαιοπηγές/δευτερόλεπτο...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ποιος θα μου κάνει μία τέτοια δώρο;;;; κι ας καίει 3 πετρελαιοπηγές/δευτερόλεπτο...
ο όμιλος Λ@τση για να στο χρηματοδοτήσει, να στο ασφαλίσει και κυρίως να σου χαρίσει δυο - τρείς δεξαμενές να το γεμίζεις...
[/quote]
Έλα τώρα...Θέλεις να πεις ότι τα επίσημα νούμερα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα;;;; Σε παρακαλώ! [/quote]
εγώ πάντως τα πσιλοπιστέυω γιατί είναι ίσως η πρώτη φορά που η κόκκινη κυρία ασχολείται με την κατανάλωση οπότε μπορεί και να έκανε σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείρηση του καυσίμου όταν δεν θα το πατάς...
-
Πάντως εμφανισιακά δε μου αρέσει, η 430 είναι σαφώς πιο όμορφη.
Οπότε θα πάρω το παλιό μοντέλο... και θα την παρκάρω μπροστά στο αυθαίρετο της γειτονιάς μου (Ferrari Club-DaVinci στην Αγία Παρασκευή). -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
εγώ πάντως τα πσιλοπιστέυω γιατί είναι ίσως η πρώτη φορά που η κόκκινη κυρία ασχολείται με την κατανάλωση οπότε μπορεί και να έκανε σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείρηση του καυσίμου όταν δεν θα το πατάς...
Άμεσος ψεκασμός = φτωχό μίγμα όταν δεν το πατάς, κανονικό όταν το πατάς...
Πόσοι ΔΕΝ θα το πατούσαν εδώ μέσα;;;
-
'... who decided to use his photoshop skills to create a gallery of images of the mid-engined supercar in numerous colors ...'
http://carscoop.blogspot.com/2009/07/ferrari-458-italia-in-rainbow-of-colors.html -
ΕΡΓΑΛΕΙΟ!
-
Καλα sv, αυτο το κοκκινο-μαυρο τα ΣΠΑΕΙ! Αν και θα την προτιμουσα σε κατι πιο σκουρο στυλ rosso mugello με ανθρακι ζαντες αλα 16Μ....
-
-
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
Καλα sv, αυτο το κοκκινο-μαυρο τα ΣΠΑΕΙ! Αν και θα την προτιμουσα σε κατι πιο σκουρο στυλ rosso mugello με ανθρακι ζαντες αλα 16Μ....+1000
Ετσι, ετσι... -
http://www.autoblog.com/gallery/ferrari ... colors/#37
-
Ferrari F458 Italia Spider (Photoshop)
-
Ούτε κι εμένα. Τέτοια αυτοκίνητα κακώς τα αγοράζουν cabrio.
-
Να μην την παραγγείλω δηλαδή λέτε;;;;
Ferrari F458 Italia