-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ή φοράτε παρωπίδες ή πρέπει να πάτε ξανά σχολείο για να μάθετε διάβασμα.
Η καρά-χρονάρα ΜΑΚΡΑΝ είναι του Μάσταγκ Μπος, τηρουμένων των οποιωνδήποτε αναλογιών. Κι' όλα αυτά από 440 αλόγατα, ΜΟΝΟ , σε 1670 κιλά απόβαρο και με αρχαίο άκαμπτο άξονα πίσω που λένε μερικοί μερικοί .
Δείτε σπεκς και ετοιμάστε και 30.000 ευρώ (τιμή ΗΠΑ με το κλειδί στην τσέπη).Το ίδιο εντυπωσιακός είναι ο χρόνος της Cayman και με λιγότερη δύναμη. Τον παράγοντα κόστος δεν τον λαμβάνω υπόψιν καθώς άλλο το κατασκευαστικό κόστος μιας Porsche και άλλο ενός Ford.
H Vette είναι αλλού σε αυτή την πίστα αλλά μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για την ειδική πιστάδικη έκδοση με ημισλίκ κλπ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.36.22 στην Laguna Seca
ενδεικτικά χρόνοι άλλων στην ίδια πίστα με τον ίδιο οδηγό:
GT3 RS 1.36.77
LFA 1.36.39
Mustang Boss 302 1.41.06
Cayman R 1.41.64
Corvette Z06 Centennial Edition 1.34.43
SLS AMG 1.38.82
R8 GT 1.36.39Καταπληκτικοί οι χρόνοι του LFA και της Ζ06!
η Ζ06 είναι supercharged στα 638 άλογα όμως και επίσης είναι η ελαφρύτερη έκδοση της σειράς.
αλλά όντως για τους ευθειάκηδες ΗΠΑμερικάνους είναι τρελός χρόνος!H Z06 ειναι 513 αλογα.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
η Ζ06 είναι supercharged στα 638 άλογα όμως και επίσης είναι η ελαφρύτερη έκδοση της σειράς.
αλλά όντως για τους ευθειάκηδες ΗΠΑμερικάνους είναι τρελός χρόνος!H Z06 ειναι 513 αλογα.
Αυτό ήθελα να συμπληρώσω, είναι 7λιτρη ατμοσφαιρική στα 505 άλογα και περίπου 65+ κιλάκια ροπής.
Τα λάστιχα της επίσης είναι ειδικά για πίστα και την βελτιώνουν κατα πολύ,όπως λέει και ο οδηγός.Ο χρόνος του Mustang είναι όντως εντυπωσιακός, αρκεί κανείς να σκεφτεί τι πρέσβευαν τα muscle cars τόσα χρόνια.
Ωραίο comparison του Motortrend.
ΥΓ Η GT3 RS μοιάζει να θέλει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του
του συγκριτικού. -
Nαι μπερδεύτηκα με την ZR1 (?) , είναι 505.
-
Προσωπικα την θεωρω καλυτερη επιλογη απο την ΖR1, η οποια για καποιο λογο εχει μεγαλη απωλεια ισχυος με αποτελεσμα να βγαζει καθαρα 500-510 αλογα (καπου -20%) εναντι 440 περιπου τησ Ζ06.Ετσι οι διαφορες στις επιδοσεις δεν ειναι μεγαλες. Ασε που ο κτηνωδης 7λιτρος κινητηρας ανετα φτανει τα 700-800 αλογα με κανα δυο τουρμπακια...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ασε που ο κτηνωδης 7λιτρος κινητηρας ανετα φτανει τα 700-800 αλογα με κανα δυο τουρμπακια...Έχω παρατηρήσει ότι το καγκούρεμα το έχεις στο αίμα σου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.36.22 στην Laguna Secaενδεικτικά χρόνοι άλλων στην ίδια πίστα με τον ίδιο οδηγό:
GT3 RS 1.36.77
LFA 1.36.39
Mustang Boss 302 1.41.06
Cayman R 1.41.64
SLS AMG 1.38.82
R8 GT 1.36.39ανέβασαν και από GT-R http://www.youtube.com/watch?v=lY6z0nzg ... ture=feedu
1.36.35 (!)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.36.22 στην Laguna Seca
GT3 RS 1.36.77
LFA 1.36.39
Mustang Boss 302 1.41.06
Cayman R 1.41.64
SLS AMG 1.38.82
R8 GT 1.36.39ανέβασαν και από GT-R http://www.youtube.com/watch?v=lY6z0nzg ... ture=feedu
1.36.35 (!)
απορία : γιατί τόσα supercar γειτνιάζουν κοντά στο 1.36+ ? Θέμα πίστας ή θέμα οδηγού?
-
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
1.36.22 στην Laguna Seca
GT3 RS 1.36.77
LFA 1.36.39
Mustang Boss 302 1.41.06
Cayman R 1.41.64
SLS AMG 1.38.82
1.36.35 (!)
απορία : γιατί τόσα supercar γειτνιάζουν κοντά στο 1.36+ ? Θέμα πίστας ή θέμα οδηγού?
Πιθανολογώ ότι αυτό είναι το όριο των ελαστικών δρόμου...
-
-
Σίγουρα όχι κίτρινη πάντως
-
Να μη σου πω και καθόλου.
Απορία. Ο Φερνάντο φοράει καπελάκι και στο σεξ? Τι σου κάνουν τα συμβόλαια...
-
πιθανον το βρισκω τοσα εκατομμυρια που του δινουν οι χορηγοι του μην σου πω εχει πυτζαμε με χορηγους αλλα και σκουφο υπνου με ραμενα τα Logo των χορηγων του
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
πιθανον το βρισκω τοσα εκατομμυρια που του δινουν οι χορηγοι του μην σου πω εχει πυτζαμε με χορηγους αλλα και σκουφο υπνου με ραμενα τα Logo των χορηγων τουεδω τα φορανε τοσοι ασχετοι, δωρεαν, δε θα τα φοραει αυτος που παιρνει μερικα εκ € ;
-
Λόγω αυτών των εκατομμυρίων είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί σα λατέρνα στα κόκκινα με καπελάκι αισθητικής Βουρλιώτη και να γυρνάει τέτοια βίντεο...
-
Το οτι πρεπει να οδηγει και F1 χανωντας το ΠΣΚ του που το πας. .. Για λυπηση ειναι...
Sent from my MB525 using a galaxy tab
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Λόγω αυτών των εκατομμυρίων είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί σα λατέρνα στα κόκκινα με καπελάκι αισθητικής Βουρλιώτη και να γυρνάει τέτοια βίντεο..Πραγματικά όμως..
-
Για μένα είναι για λύπηση. Όχι επειδή οδηγάει ΕΦ1 (εντάξει, οδηγός αγώνων είναι το παιδί δεν είναι και κανένας αστροναυτής για να χάσκουμε) αλλά επειδή έχει πουλήσει το δημόσιο είναι του (σε κάθε δημόσια εμφάνιση συγκεκριμένο ντύσιμο. Βγήκε η νέα σπαίντερ γύρνα διαφήμιση κλπ). Ίσως να είμαι εγώ βέβαια ο περίεργος. Το ότι ο Χαμιλτον πρόσφατα πήρε για μάνατζερ αυτόν που μανατζάρει τη Τζένιφερ Λόπεζ εμένα μου φαίνεται επίσης γελοίο. Όλα πλέον είναι ένας πόλεμος μάρκετινγκ.
Όταν βλέπω οδηγούς με το 'απαραίτητο' ντύσιμο πάντοτε μου έρχονται στο μυαλό οι εκφωνήτες σε αθηναϊκά ραδιόφωνα που πρέπει μέσα από την εκπομπή τους να κάνουν γκρίζα διαφήμιση σε γιαούρτια, εστιατόρια, σερβιέτες ή ότι άλλο. Το ότι ο Αλόνζο διαφημίζει τις Φεράρι για μένα είναι το ίδιο.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Για μένα είναι για λύπηση. Όχι επειδή οδηγάει ΕΦ1 (εντάξει, οδηγός αγώνων είναι το παιδί δεν είναι και κανένας αστροναυτής για να χάσκουμε) αλλά επειδή έχει πουλήσει το δημόσιο είναι του (σε κάθε δημόσια εμφάνιση συγκεκριμένο ντύσιμο. Βγήκε η νέα σπαίντερ γύρνα διαφήμιση κλπ). Ίσως να είμαι εγώ βέβαια ο περίεργος. Το ότι ο Χαμιλτον πρόσφατα πήρε για μάνατζερ αυτόν που μανατζάρει τη Τζένιφερ Λόπεζ εμένα μου φαίνεται επίσης γελοίο. Όλα πλέον είναι ένας πόλεμος μάρκετινγκ.Όταν βλέπω οδηγούς με το 'απαραίτητο' ντύσιμο πάντοτε μου έρχονται στο μυαλό οι εκφωνήτες σε αθηναϊκά ραδιόφωνα που πρέπει μέσα από την εκπομπή τους να κάνουν γκρίζα διαφήμιση σε γιαούρτια, εστιατόρια, σερβιέτες ή ότι άλλο. Το ότι ο Αλόνζο διαφημίζει τις Φεράρι για μένα είναι το ίδιο.
+1
Ferrari F458 Italia