-
HF, ο έρωτάς μας αποκαλύφθηκε
Δε μένει παρά να ακούσουμε τις συμβουλές του δικηγόρου μας
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aν δεν έχει δουλειά να κάνει περιμένω απαντήση στο φλέγον ερώτημα ΣΣ ή πράξη γάμουΕγώ λέω να την ..μπιπ.. πρώτα και να το ξανασυζητήσουμε μετά
-
Γκαστρώσει
-
ΓκαστρώσειΘα γίνεις φαδέρας Ολλανδέ, σοβαρά ;
Πωω, λίγο έλειψα και τα σκάτωσες -
Είπα να αλλάξω λίγο τις αναλογίες στο φόρουμ
-
Άμα ήμουν χριστιανός θα σου ζήταγα να το βαφτίσω
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Άμα ήμουν χριστιανός θα σου ζήταγα να το βαφτίσωΔεν θα του 'φτανε που θα ήταν ολλανδό, δεν θα του 'φτανε να έχει τέτοιο πατέρα, θα έπρεπε να έχει κι εσένα για πνευματικό πατέρα
-
Αν ήμουν Χριστιανός θα το έβγαζα aposal
Μήπως να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να την κάνουμε την τελετήΓια νονά θα διαλέξω τον mjacob
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Άμα ήμουν χριστιανός θα σου ζήταγα να το βαφτίσω
Δεν θα του 'φτανε που θα ήταν ολλανδό, δεν θα του 'φτανε να έχει τέτοιο πατέρα, θα έπρεπε να έχει κι εσένα για πνευματικό πατέρα
Κοίτα, εμένα με ενδιαφέρει το τελετουργικό
Το πνευματικό κομμάτι στο μεταβιβάζω άνετα, σίγουρα θα το κάνεις αστέρι το παιδί.(Και μπορεί να καταφέρεις και τπτ ψιλό με τον μπαμπά ) -
Αν ήμουν Χριστιανός θα το έβγαζα aposal
Μήπως να βάλουμε νερό στο κρασί μας και να την κάνουμε την τελετήΓια νονά θα διαλέξω τον mjacob
Εμένα στο κλάσιμο ε;
Πληγώνεις την χριστιανικότητά μου τώρα!tasosdev
Μας έλειψες βρε μπαγάσα! -
Ένας ένας, είπα ότι θα μείνω στο ένα ? Εδώ έχουμε ολόκληρο στρατό να αντιμετωπίσουμε
-
Ένας ένας, είπα ότι θα μείνω στο ένα ? Εδώ έχουμε ολόκληρο στρατό να αντιμετωπίσουμεΜπράβο ρε, γιατί αν περιμένουμε από τον koutsan να συνεισφέρει....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
tasosdev
Μας έλειψες βρε μπαγάσα!Ελα ρε
Κάνω κάτι αρπαχτές τώρα τελευταία και πρέπει να δουλεύω κάργα -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
tasosdev
Μας έλειψες βρε μπαγάσα!Ελα ρε
Κάνω κάτι αρπαχτές τώρα τελευταία και πρέπει να δουλεύω κάργαέχεις έξοδα και αναμένονται και άλλα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
έχεις έξοδα και αναμένονται και άλλα
Δε μασάω, θα ανταπεξέλθω
-
Τί θέλει να αγοράσει πάλι η Τάσαινα
(παμε παμπ ρε μλκς το έχουμε πηδήξει ) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Leasing!
Ληστεία τράπεζας!
Αυτή...δεν μπορώ να την περάσω στα...έσοδα!
Χαίρομαι πάντως που διευκρινίστηκε αυτό το θέμα. Για περισσότερες πληροφορίες πάντως απευθυνθείτε σε εταιρεία ενοικιάσεως ελικοπτέρων 'Ο Κώστας'...
-
Φορο-τροχονόμοι'... με laptop
http://www.capital.gr/News.asp?id=729049 -
δεν νομίζω πως θα δουλέψει , Κώστα αυτό !
τα περισσότερα υπερπολυτελή αυτοκίνητα είναι με leasing ....τώρα βέβαια αν ερθουν και τσεκάρουν άν πίνω φραπέ ή καπουτσίνο , μάλλον θα τους το αδειάσω στα μούτρα ! Εξαρτάται σε τι φάση θα βρίσκομαι,
για το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, ΑΝΤΕ να αποδείξεις ότι δεν το έκανες εσύ, ειδικά αν βάζεις καύσιμο απο διαφορετικά βανζινάδικα .
Πιάσε το αυγό και κούρευτο Δηλαδή!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φορο-τροχονόμοι'... με laptop
http://www.capital.gr/News.asp?id=729049...Αν γίνεται παράνομη χρήση πετρελαίου κίνησης...
Εννοούν παράνομη χρήση πετρελαίου θέρμανσης ή παράνομη κυκλοφορία πετρελαιοκίνητου ΙΧ εντός Αθήνας/Θεσσαλονίκης; Εγώ καταλαβαίνω το 2ο.
...Για να αποφευχθούν φαινόμενα «γνωριμιών» και «συνεννοήσεων» τα συνεργεία θα στέλνονται σε διαφορετικές περιοχές από την έδρα της κεντρικής υπηρεσίας της ΥΠΕΕ. Δηλαδή συνεργείο από την Αθήνα θα πραγματοποιεί, για παράδειγμα, ελέγχους στη Θεσσαλονίκη κ.ο.κ. ...
Ελπίζω να (και πιστεύω ότι) κάτι καλύτερο θα γίνει με αυτόν τον τρόπο.
Οι εντολές του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου προς της ηγεσία της ΥΠΕΕ είναι σαφής: «Βάλτε σε δεύτερη προτεραιότητα το χαμηλόμισθο και το μικρομεσαίο και χτυπήστε στη ρίζα της φοροδιαφυγής, εκεί όπου υπάρχει υπερβολή».
Να δούμε στην πράξη γιατί από λόγια...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]