-
Τώρα που θα γίνεις μπαμπάς, δεν σκέφτεσαι να πας στα μεσαία; Opel Insigia (Edition) 1.8 (140ps) 23.200 με το κλειδί στο χέρι.
Αν ειναι να παω στα μεσαια,octavia tsi me dsg γυρω στα τρια χιλιαρικα φτηνοτερη απο το opel και τα ρεστα pampers..Περα απο την πλακα,το insignia αν σκεφτω μεσαιο το σκεφτομαι..μαζι με το μαζντα 6 και το σκοντα.Απλα,ως απειρος ισως σκεφτομενος στο θεμα μωρου-αυτοκινητου,δεν ξερω αν θα εχω τοση αναγκη ενα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας.Τωρα θα μου πεις πως η δελτα ειναι οσο ενα πασατ και θα με μπερδεψεις παραπανω,ετσι?
-
Αν φεύγεις Σαβ/κο, και παίρνεις καρότσι στο αυτοκίνητο, ξέχασε το το μικρομεσαίο. Αν πεις να κάνεις και 2ο σε 2-3 χρόνια..... Σκέψου για μεσαίο.
-
-
Θα ελεγα Λεον 1.8 TSi εφοσον ειχες GT, αλλα αφου το'χεις απορριψει (και καλα εχεις κανει εφοσον δεν σου αρεσει), θα πω κι εγω Δελτα. Πιστευω οτι θα την ευχαριστηθεις περισσοτερο απ'τα αλλα, αφου ειδικα μεγαλωσες και σε Λαντσια. Προσωπικα αγαπω Λαντσια
Ενταξει, σε επιδοσεις δεν θα'ναι GT, αλλα δεν ειναι αργη και επειτα το GT δεν εχει τη χλιδα της Δελτα. Και ουτε το Golf VI 122 εχει περισσοτερη σχεση σε τραβηγμα με το GT απ'τη Λαντσια οποτε... Δελτα. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Πόσο μάλλον αν πεις να κάνεις και 3o,μή σου πω και 4ο.Αμ το 5ο,μια ανάσα είναι.
Σε σκέφτηκαΔεν πας να κάνεις καμιά δουλειά ρε φιλαράκι!!!!!!!
-
Το Delta ακούγεται καλή περίπτωση για σένα αλλά αν είναι να πας σε τέτοιες διαστάσεις έχεις ξεφύγει από τα μικρομεσαία....
Πρέπει να σκεφτείς και πόσο συχνά κινείσαι σε πόλη, πού παρκάρεις και πόσο συχνά κάνεις ταξίδια και τι αποστάσεων. Αν δεν σε περιορίζει η πόλη το μεγαλύτερο από Golf αυτοκίνητο θα το εκτιμήσεις προτού περάσει πολύς καιρός.
Ξεκίνα τα test drives.... σε όλα όσα αναφέρθηκαν, μικρά (εννοώ μικρομεσαία και όχι supermini) και μεγάλα. Μαζί με την σύζυγο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σας κάνει κλικ εκεί που δεν το περιμένεις. -
Yποθέτω ότι θα είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της οικογένειας.
Σε τέτοια περίπτωση, εφόσον θα κινείσαι πολύ στην πόλη, τα μεσαία (και η Delta σ' αυτή την κατηγορία εντάσσεται με τέτοιο μήκος) θα σε ζορίσουν. Θα πάρεις μικρομεσαίο συν αποθηκευτικό μέσο σχάρας (ξέχασα πως τα λένε).
Αν δεν έχεις θέμα στάθμευσης και κάνεις αρκετά ταξίδια, ένα μεσαίο θα σε βολέψει, γιατί δεν χωράνε τα μωρουδιακά (καροτσάκια, κρεβατάκια κλπ) σε ένα μικρομεσαίο. Δηλ. χωράνε, αλλά με πολλές παραχωρήσεις και στρίμωγμα. -
Την δυναμη που ειχες, στα λεφτα που θελεις δυσκολα θα την βρεις.
Οποτε, μιας και γινεσαι και μπαμπας, προτιμησε σαν αντιβαρο κατι μεγαλυτερο και πιο πολυτελες (Delta).O,τι και να παρεις, να εχει 5 πορτες.
Κατα τα αλλα, τα καροτσια, κλπ μεταφερονται μονο για 1-2 χρονια, που ετσι κι αλλιως (λογω ηλικιας των παιδιων) η πλειοψηφια δεν κανει πολλα μακρινα ταξιδια.
Αν παντως οι χωροι ειναι τοσο σημαντικοι, παρε ενα τουραν και καθαρισες. -
Πολύ premiumοσύνη η Lancia για ένα 30άρη νομίζω. Μάλλον θα ξενερώσεις αφότου την αγοράσεις.
Ρίξε μια ματιά στο Bravo Sport. Είναι άψογο για την φάση που είσαι και για τα λεφτά αυτά. Εγώ είμαι σε (περίπου) ίδια κατάσταση και το πήρα. Μόνο μειονέκτημα η ανάρτηση, είναι λίγο παραπάνω σκληρή απ'ότι θα ήθελα. Αλλά, αφού έχεις μάθει με το GT θα σου φανεί μια χαρά. Κατά τα άλλα ως τώρα έχω άψογη εντύπωση.
Και το Golf VI είναι πολύ καλό, αν και πολύ ασχημότερο! Αν δε σε ψήνει το design του Bravo με αυτά τα λεφτά παίρνεις το Trendline 160ps, ή το Confortline 122ps. Προτίμησε το πρώτο λόγω πρότερου γκαζιάρικου βίου! -
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξενερωσει με την premiumοσύνη της δ
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Πόσο μάλλον αν πεις να κάνεις και 3o,μή σου πω και 4ο.Αμ το 5ο,μια ανάσα είναι.
Σε σκέφτηκαΔεν πας να κάνεις καμιά δουλειά ρε φιλαράκι!!!!!!!
Έχω ήδη βάλει μπρος για το 6ο.
-
Κάποιος ανέφερε Bravo Sport. Είτε αυτό είτε απο κάτι μεγαλύτερο, όπως το ομόσταβλο Passat TSI.
-
δες και jetta 140 highline - το 160 είναι πιο ακριβό.
θα είναι λίγο πιο αδύναμο σε σχέση με το gt, αλλά έχει πολύ μεγάλο πορτ μπαγκάζ - και από δύναμη δεν υστερεί!
-
Δεν ειναι τυχαιο που εσπασε το συνχρονιζε .
Τελος παντων το βravo sport θεωρω την καλυτερη επιλογη! -
Το συγχρονιζε δεν εσπασε,γρατζουνουσε σε αλλαγες πανω απο καποιες στροφες και ηταν χαρακτηριστικο προβλημα των tsi ειτε με 140 ειτε με 170 παραγωγης ως 3/2007..Οσον αφορα το παρκαρισμα,προβλημα δεν εχω,ουτε στη Ρωμη που μενω ουτε οταν κατεβαινω Αθηνα.Δεν εχω προβλημα στο σπιτι τουλαχιστον.Τα ταξιδια ειναι ενα θεμα.Δεν προβλεπονται πολλα μακρινα και για πολλες μερες,αλλα σιγουρα θα γινουν καποια Ρωμη-Αθηνα τα επομενα 2 χρονια,ωσπου να γυρισουμε Ελλαδα μονιμα.Εκει σιγουρα θα χρειαστω ενα μεγαλο χωρο αποσκευων,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι αν αξιζει για 5 ταξιδια να παρω κατι που δε θα το προτιμουσα στην παρουσα φαση απο μια delta η ενα bravo.
Ισως δε σκεφτομαι ορθολογικα αλλα με βαση το συναισθημα και δε μου καθεται καλα η μεταβαση απο το gt σε ενα octavia η jetta και δε σκεφτομαι μονο τη διαφορα στα αλογα..Μεγαλη σημασια εχει αυτο που ειπε καποιος,οτι η δελτα αντισταθμιζει καλυτερα την ελλειψη δυναμης με περισσεις χλιδης και ανεσης..Α,θελω επισης να το βλεπω και να μου αρεσει,κατι που τα 2 ιταλικα το ικανοποιουν πιο πολυ απο τα αλλα..
-
Με βάση τις ανάγκες σου μάλλον η Delta θα σε ικανοποιήσει περισσότερο. Δες το και σαν αλλαγή...
-
φιλε μου καλη σου μερα!
για το ταξιδι που λες οπως γνωριζεις υπαρχει μεταφορικη Ελλαδα Ιταλια οποτε οταν με το καλο επιστρεψεις(και εγω Ιταλια ειμαι)δεν θα εχεις προβλημα να μεταφερεις καποια πραγματα μεχρι μηχανακι εχουμε στειλει κατω ψυγεια κλπ!
η γυναικα σου τι λεει;
θελεις σιγουρα καινουριο αυτοκινητο απ ο,τι καταλαβα σωστα;θα σου ελεγα να δεις και να οδηγησεις οποιοδηποτε απο αυτα που σε ενδιαφερουν.
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου το ταμπλω της Λαντσια αλλα παραδεχομαι οτι εχει μουτρο απο αυτοκινητο(ενστασεις για το πισω μερος)το αμαξι θα το παρεις απο Ελλαδα η Ιταλια;
δεν ξερω αλλα εγω θα κοιταζα και το νεο Σεατ EXEO -
Τη μεταφορικη την ξερω,καλα να ειναι,σωτηρια η υπαρξη της....Το αμαξι θα το παρω απο Ελλαδα..Ασφαλειες και τελη τα ξερεις πως ειναι στην Ιταλια,βαλε και το τελωνειο για οταν επιστρεψουμε μονιμα Ελλαδα,δε συμφερει..Για μεταχειρο δεν ψηνομαι πολυ..θελει πολυ ψαξιμο και δε θα εχω το χρονο..Αν βρω ομως ενα a4 avant εγγυημενα καλο .Αν και δε νομιζω στα λεφτα αυτα να παιζει κατι τετοιο
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
θα γινουν καποια Ρωμη-Αθηνα τα επομενα 2 χρονια,ωσπου να γυρισουμε Ελλαδα μονιμα.Εκει σιγουρα θα χρειαστω ενα μεγαλο χωρο αποσκευων,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι αν **αξιζει για 5 ταξιδια να παρω κατι που δε θα το προτιμουσα στην παρουσα φαση **απο μια delta η ενα bravo.
.
Οχι. Για 5 ταξιδια παρε μια μπαγκαζιερα.
-
Scirocco...
θα σου αρέσει να το βλέπεις....
θα σου αρέσει να το οδηγάς....
θα είναι παρόμοιο στο γκάζι με το GT και καλύτερο στο πάτημα....
Θα αρέσει ακόμα και στην γυναίκα σου.νέος είσαι ακόμα μπορείς να σκύψεις για να βάλεις το παιδικό καρεκλάκι πίσω....
Εγώ πάντως σε παρόμοια οικογενειακή κατάσταση το επέλεξα για τους παραπάνω λόγους και κυρίως για τον τελευταίο...ΝΕΟΣ είμαι ακόμα και θέλω κάτι σπορ!!!!
Φτου κι απ' την αρχη....