-
Ειμαι ετοιμος να αγορασω καινουριο αυτοκινητο και για αυτο εκανα μια βολτα απο τις αντιπροσωπειες για να δω τα μοντελα απο κοντα.Τα 2 αυτοκινητα που μου εκαναν κλικ ειναι τα 2 μοντελα που αναφερα στον τιτλο...Για εμενα
Το Citroen εχει ως :
+To εσωτερικο του αμαξοματος καθως μου αρεσει πολυ το ταμπλο και τα καθισματα,και οι ζαντες που πανε πολυ στο σπορ χαρακτηρα του αυτοκινητου.- οτι ειναι citroen και εχω ακουσει οτι χαλανε ευκολα τα ηλεκτρικα του
To Αστρα εχει ως:
+καλη ποιτοτητα των πλαστικων ,γενικοτερα το αμαξομα που φαινεται πιο ποιοτικο με την πρωτη ματια(ο πωλητης μου ειπε οτι εχει 97 αλογα ισχυει?)
-ειμαι λιγο ψηλος και μου φανικε καπως μικρο το εσωτερικο...Περιμενω και τα δικα σας σχολια για να μπορεσω να αποφασισω καθως τα δυο μοντελα ειναι ισοπαλα για εμενα..Ευχαριστω προκαταβολικα
-
Ειμαι ετοιμος να αγορασω καινουριο αυτοκινητο και για αυτο εκανα μια βολτα απο τις αντιπροσωπειες για να δω τα μοντελα απο κοντα.Τα 2 αυτοκινητα που μου εκαναν κλικ ειναι τα 2 μοντελα που αναφερα στον τιτλο...Για εμενα
Το Citroen εχει ως :
+To εσωτερικο του αμαξοματος καθως μου αρεσει πολυ το ταμπλο και τα καθισματα,και οι ζαντες που πανε πολυ στο σπορ χαρακτηρα του αυτοκινητου.- οτι ειναι citroen και εχω ακουσει οτι χαλανε ευκολα τα ηλεκτρικα του
To Αστρα εχει ως:
+καλη ποιτοτητα των πλαστικων ,γενικοτερα το αμαξομα που φαινεται πιο ποιοτικο με την πρωτη ματια(ο πωλητης μου ειπε οτι εχει 97 αλογα ισχυει?)
-ειμαι λιγο ψηλος και μου φανικε καπως μικρο το εσωτερικο...Περιμενω και τα δικα σας σχολια για να μπορεσω να αποφασισω καθως τα δυο μοντελα ειναι ισοπαλα για εμενα..Ευχαριστω προκαταβολικα
-
Το Citroen εχει ως :
To Αστρα εχει ως:
-
Κανε ενα test drive φιλε μου και στα δυο και ισως καταλαβεις πιο σου ταιριαζει καλυτερα!
-
i30 δεν ήξερα τώρα έμαθα
-
Πόσο σου βγαίνουν αλήθεια αυτά με το κλειδί στο χέρι;
(ΥΓ mirage πάρε απολυτήριο λυκείου πρώτα και μετά πιάνεις το i30 στο στόμα σου )
-
Ok, ok
Πλάκα έκανα πάντως για τα πέρι i30. Πόσο σου βγαίνουν οι 2 επιλογές σου, νομίζω οτι αξίζει να το δούμε καθαρά οικονομοτεχνικά. -
και ποιες ειναι οι αναγκες σου..που θα κινεισαι δηλαδη...
-
To citroen με το κλειδι στο χερι βγενει στα 17500(αλλα με βοηθαει τρελα το ατοκο προγραμμα το οποιο δν θελει προκαταβολη και θα τα περνει αμεσως απο την δουλεια μου) και το gtc στα 16.100....Στο gtc τι επιπλεον εκτος των στανταρ θα ηταν καλο να μπουν?
-
18 χιλιαρικα για 14αρι ατμοσφαιρικό μικρομεσαίο;
-
σαρεσουν τοσο πολυ αυτα τα 2? τα ποσα που λες ειναι λιγο υπερβολικα για το στυλ των αμαξιων!
-
εχετε κατι να μου προτινεται με τελικο κοστος τα 17500 (να περιεχει δοσεις τουλαχιστον 24) να εχει σπορ χαρακτηρα το αμαξομα (δν με απασχολουν οι ταχυτητες) καλυτερο απο αυτα που βρικα?Απλα σε αυτες τις μαρκες με βολευε η χρηματοδοτηση περιμενω εναγονιος προτασεις:D
-
C4 1.6 Vtr plus με 17530 με το μεταλλικο
-
Κανένα Bravo 120 tjet; Σίγουρα πιο 'σπορ' από τα 2 που αναφέρεις...
-
Ο χρήστης tasosvolos έγραψε:
εχετε κατι να μου προτινεται με τελικο κοστος τα 17500 (να περιεχει δοσεις τουλαχιστον 24) να εχει σπορ χαρακτηρα το αμαξομα (δν με απασχολουν οι ταχυτητες) καλυτερο απο αυτα που βρικα?Απλα σε αυτες τις μαρκες με βολευε η χρηματοδοτηση περιμενω εναγονιος προτασεις:D307 είδες;
-
Αν είναι να δώσεις 17500 και μεταξύ των 2 πάρε το gtc 1.6. Εχε βέβαια υποψη σου οτι σε λίγους μήνες θα έρθειο το νέο άστρα.
-
Mito.
-
Bravo 120 αν θέλεις χώρους ή Mito 120 για άψογο στυλ (όμως δεν ξέρω αν έχει άτοκες η Alfa, η Fiat έχει σίγουρα).
-
εχετε κατι να μου προτινεται με τελικο κοστος τα 17500 (να περιεχει δοσεις τουλαχιστον 24) να εχει σπορ χαρακτηρα το αμαξομα (δν με απασχολουν οι ταχυτητες) καλυτερο απο αυτα που βρικα?Απλα σε αυτες τις μαρκες με βολευε η χρηματοδοτηση περιμενω εναγονιος προτασεις:DSeat leon 1.4tsi... και σου μένουν και ρέστα...
-
εχετε κατι να μου προτινεται με τελικο κοστος τα 17500 (να περιεχει δοσεις τουλαχιστον 24) να εχει σπορ χαρακτηρα το αμαξομα (δν με απασχολουν οι ταχυτητες) καλυτερο απο αυτα που βρικα?Απλα σε αυτες τις μαρκες με βολευε η χρηματοδοτηση περιμενω εναγονιος προτασεις:Dδυστιχως σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει αμαξι με σπορ χαρακτηρα.
μονο σε κανα μεταχειρισμενο αν ψαχτεις θα βρεις κατι.
Citroen C4 Vtrs 1.4 vs Opel Astra GTC elegance 1.4