-
Οι τύποι είχαν φοβερή πλάκα. Ένα γιούγκο-χάρος, που για να'χει πρόσφυση, έχουν καβαλήσει τρεις στο καπό!
Αν μ' αφήσει το δικτυο, θ'ανεβάσω κιάλλο (με λήψη από τη φωτογραφική, δυστυχώς...)
-
http://www.break.com/index/insane-ski-j ... eople.html
-
Αυτά και πολλά πολλά άλλα άπειρα τέτοια videάκια. Οι άνθρωποι είναι θεότρελοι και αυτά τα άλματα είναι άλματα θανάτου. Ειλικρινά θεωρώ ότι όποιος επιζεί έχει κάτι παραπάνω από άγιο.
-
-
-
Λεωνίδα, υποψιάζομαι ότι είχατε καλύτερη ποιότητα χιονιού.
Δεν είχατε νυχτερινό, όμως!
-
Όποιος νυχτοπερπατεί λάσπες και σκ@τ@ πατεί
-
-
-
Το Σαββατο ανεβηκα Καιμακτσαλαν αλλα το χιονι μετα τις 12 αρχιζει και λασπωνει επικυνδυνα. Να ναι καλα το παρτυ των φιλων του Καιμακ και περασαμε ωραια.
Προλαβετε γιατι με τετοιο καιρο βλεπω να τελειωνει η περιοδος σε 2-3 εβδομαδες.
-
Έχε πίστη. Τα καλύτερα έρχονται.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Το Σαββατο ανεβηκα Καιμακτσαλαν αλλα το χιονι μετα τις 12 αρχιζει και λασπωνει επικυνδυνα. Να ναι καλα το παρτυ των φιλων του Καιμακ και περασαμε ωραια.Νομίζω ήταν φίλων Αγ. Αθανασίου (δεν ξέρω/δεν απαντώ).
Το χιόνι μέτριο/καλό ήταν και εύκολο - ήθελε προσοχή αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Που ήσουν;
Προλαβετε γιατι με τετοιο καιρο βλεπω να τελειωνει η περιοδος σε 2-3 εβδομαδες.
Πέρσι είχε αρκετό χιόνι (στη φωτο μεθυσμένη προσπαθεί να κάνει σκι).
-
Κατεβαινα στην 1 αρκετα και λιγο πισω 2-3 φορες κατα τις 1:30 μετα μασα και μπυρες.
Η φωτο φανταζομαι θα ναι μετα το παρτυ
-
-
Δευτέρα αμα πάω Παρνασσό θα έχει χιόνι ή καλύτερα μην πάω? Υπάρχει καμία σελίδα να λέει τέτοια πράγματα?
-
Φυσικά θα έχει χιόνι και για πολύ καιρό ακόμα. Μπορείς να δεις και εδώ εντυπώσεις των χιονοδρόμων από τις τελευταίες μέρες.
-
Βλέπω ένα special βαρομετρικό στα μέσα της άλλης βδομάδας. ελπίζω να μας κάτσει!!!!
-
http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=&showtopic=8504&view=findpost&p=115606
Κάτι φαίνεται, όντως.
-
άντε επιτέλους!!!!!!!
δώσε χιόνια στο λαό!!!!!!!
-
Σήμερα (Παρασκευή) ήταν εκπληκτική μέρα στο Καϊμάκ.
Αύριο (που έχω δουλειά) θα φυσάει.
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?