-
Ο χρήστης glf έγραψε:
αν οι θεατές μας βλέπανε θέαμα αυτού του επιπέδου, θεωρείτε ότι θα είχαν πιο πολλούς χορηγούς οι αγώνες ?
Youtube Videoόλοι δίνουν θέαμα! ακόμα και τα... Ν4 !!!!!
οντως ωραιο θεαμα αλλα ειχανε κ καλα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
οντως ωραιο θεαμα αλλα ειχανε κ καλα αυτοκινητα.
Κλασικη δικαιολογια.... Τα αυτοκινητα φταινε τωρα!!! Οχι η κουλαμαρα μας!!!!
-
βρε μόνο τα lada μου φτάνανε εκείνη τη μέρα !
-
antonis δεν διαφωνώ βέβαια με τα αυτονόητα που γράφεις (αν και πάντα σε διαβάζω γρήγορα και περιληπτικά). αλλά το να γίνουν τόσα πολλά και εμείς να μη δίνουμε ΘΕΑΜΑ αργά η γρήγορα πάλι θα διώξει τους θεατές.
ευτυχώς που στο Φίλιππος είδαμε αγώνα σωστό και έχω ελπίδες ότι κρατάει το σπορ ακόμα...
απλά πρέπει να το ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ αυτό ο θεατής, όχι να το αναφέρουμε σαν φωτεινή εξαίρεση όταν συμβαίνει..
φυσικά από τους ανεβασμένους ρυθμούς στον αγώνα είχαμε και πολλές εγκαταλείψεις, ενώ στο βιντεάκι βλέπουμε ότι εκείνοι τα σώζουν ουκ ολίγες φορές.εκεί που αυτοί πάνε με τα 4 εμείς σπάνια βλέπουμε τέτοια πράγματα...
δεν ξέρω πως αλλιώς το να πω... -
Ο χρήστης glf έγραψε:
antonis δεν διαφωνώ βέβαια με τα αυτονόητα που γράφεις (αν και πάντα σε διαβάζω γρήγορα και περιληπτικά). αλλά το να γίνουν τόσα πολλά και εμείς να μη δίνουμε ΘΕΑΜΑ αργά η γρήγορα πάλι θα διώξει τους θεατές.ευτυχώς που στο Φίλιππος είδαμε αγώνα σωστό και έχω ελπίδες ότι κρατάει το σπορ ακόμα...
απλά πρέπει να το ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ αυτό ο θεατής, όχι να το αναφέρουμε σαν φωτεινή εξαίρεση όταν συμβαίνει..
φυσικά από τους ανεβασμένους ρυθμούς στον αγώνα είχαμε και πολλές εγκαταλείψεις, ενώ στο βιντεάκι βλέπουμε ότι εκείνοι τα σώζουν ουκ ολίγες φορές.εκεί που αυτοί πάνε με τα 4 εμείς σπάνια βλέπουμε τέτοια πράγματα...
δεν ξέρω πως αλλιώς το να πω...Το έχεις πεί με δικά σου .....λόγια , έτσι κι' αλλιώς !!!!
Αποστόλης. -
Ενημερωση θεατων ε; Σε εναν αλλον πλανητη λοιπον που υπαρχει επαγγελματικη οργανωση, επαγγελματικες ομαδες και γενικα οι αγωνες ειναι μια αγορα στην οποια εργαζεται και ζει κοσμος, την ιδια μερα των αγωνων ανεβαινουν στο youtube τα βιντεο με τα highlights που φυσικα προηγουμενως εχουν μεταδοθει σε καναλι εθνικης εμβελειας.
http://www.youtube.com/watch?v=mtQ5-UZ82IE
Youtube VideoΕυτυχως εδω δεν κανουμε τετοια λαθη, εχουμε τις λεσχουλες μας και τον Φωτεινελη μας Αλλα οπως το ειπε ο αμεσα υπευθυνος του σπορ στην χωρας μας υπαρχει παντα ελπις για το μελλον...
*Με τους αγώνες ταχύτητας τι έγινε, υπήρχε μια προσπάθεια συνεργασίας με την ΕΡΤ. Γιατί ολιγώρησε η Ε.Θ.Ε.Α;
Ναι, εκεί έχεις δίκιο. Αλλά άκουσε και κάτι ακόμη για να δοθεί η κασέτα απαιτείται ένα κόστος παραγωγής, δεν ξέραμε τι ώρα θα το μεταδίδει, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε χορηγούς. Δεν ξέραμε την ώρα μετάδοσης και αυτό είναι σημαντικό. Δεν έχει ατονήσει αυτή προσπάθεια και έχουμε αναθέσει την προσέγγιση αυτή των MEDIA σε μια εταιρεία. Υπάρχει η επαφή με την ΕΡΤ και ψάχνουμε τον χορηγό. Η ΕΛΠΑ δεν έχει χρήματα για να πληρώσει τα βασικά της έξοδα. *
ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ