-
τωρα ο δ.δεγλερης εχει επαγγελματικες υποχρεωσεις...αν το πανελληνιο δεν πεφτει με καμια αναβαση τοτε μου υποσχεθηκε οτι θα κατεβει τυμπακι...
-
Το ακούσαμε κι αυτό!!!
Δημήτρη Δεγ. δεν σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα αλλά πέρισυ στην Τρίπολη κόντεψες να τινάξεις τον αγώνα στον αέρα όταν στο μέτρημα δεν σου έβγαιναν τα κουκιά!!
Αν μη τι άλλο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!! -
Ο χρήστης SAXOFT έγραψε:
Το ακούσαμε κι αυτό!!!Δημήτρη Δεγ. δεν σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα αλλά πέρισυ στην Τρίπολη κόντεψες να τινάξεις τον αγώνα στον αέρα όταν στο μέτρημα δεν σου έβγαιναν τα κουκιά!!
Αν μη τι άλλο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!!Aυτο ακουγα και εγω .
-
Ναι ακου λοιπον ΚΑΤΙ εγω δεν ξερω καν που πεφτει το Τυμπακι σας!!!! περσι αλλοι Δεγλερεοι ηταν κατω εγω ετρεχα τις ιδιες ημερομηνιες περιπου ενιαιο στην Αμερικη με 65 αυτοκινητα κ πισταρες που μονο στο playstation τις εχετε τρεξει.
Ουτε ειπα δε θα κατεβω αλλα με ολη την κατασταση καλουμαστε να κανουμε σε 40 μερες 3-4-5 αγωνες!!! Μαλον δεν με ξερεις για αυτο τα λες ολα αυτα. Γιαυτο λοιπον το λογο δεν θελω να αναφερεστε σε εμενα ετσι αρνητικα κ επιθετηκα!!! Ρωτα λοιπον απο τη Κρητη ποιος ειναι Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΓΛΕΡΗΣ απο αυτους που εχουν ασχοληθει με πρωταθληματα καρτ κ το τι εχω προσφερει στο καρτ κ ποιοι οδηγοι εχουν βγει απο εμενα !!!
Τωρα για το ηθος μου οποιος θελει μπορει να βρει το βιντεο της περσινης Τριπολης που πηγαν να με σκοτωσουν!!!! Εσυ που λες για τη τριπολη ΜΑΘΕ οτι ηταν η πρωτη μου ΜΑΥΡΗ σημαια κ ηταν κ αδικη, απο το 1992 που εχω ξεκινησει να τρεχω εγινα αντιαθλητης τωρα μετα απο 17χρονια!!!!?????? Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΚΛΕΙΝΕ Κ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΝΟΡΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ...
Εγω αυτα που λεω τωρα τα εχω κ σε βιντεο κ φαινετε καθαρα!!!! κ καποιος επωνυμος συναθλητης μας που δεν ετρεχε εκεινη την μερα, μου το ειπε την ιδια μερα οτι του μιλαγανε απο εξω........
Μαλον ο SAXOFT (ανωνυμος κ αυτος) ηταν απο τους αλλους κατεργαριδες......
Οι αλλοι ανοιχτε τα αφτια κ τα ματια σας γτ δεν ειναι κατασταση αυτη του ΠΠΤ Ελλαδος
κ να μαζευτουμε οσους μας ενδιαφερει κ να δουμε τι θα κανουμε
γτ το πραγμα παλι χαλασμενο ηταν απο την αρχη με το προγραμμα!!
Ξυπνατε ρεεεεεριξτε μια ματια εδω κυριος στο 4.10 λεπτο
Youtube VideoΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
απλα σιγουρα ζω σε λαθος χωρα.....
-
ΩΧΧΧ Δημητρη μην βαλεις κανα Ελληνικο ΙΝΚΑΡ θα γινουμε διεθνως ΡΕΖΙΛΙ!
-
ΠΩ ΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ... ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ[ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ] ΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Σ16.. Κ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΚΥΚΛΟ...
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
...ριξτε μια ματια εδω κυριος στο 4.10 λεπτο......μα τι στην ευχή, είχα μπη και οι θεατές μα τα αυτοκίνητα τους στην πίστα?
...πόσο πίσω ήμαστε...
...έτη φωτός... -
Ο χρήστης deg έγραψε:
Ναι ακου λοιπον ΚΑΤΙ εγω δεν ξερω καν που πεφτει το Τυμπακι σας!!!! περσι αλλοι Δεγλερεοι ηταν κατω εγω ετρεχα τις ιδιες ημερομηνιες περιπου ενιαιο στην Αμερικη με 65 αυτοκινητα κ πισταρες που μονο στο playstation τις εχετε τρεξει.
Ουτε ειπα δε θα κατεβω αλλα με ολη την κατασταση καλουμαστε να κανουμε σε 40 μερες 3-4-5 αγωνες!!! Μαλον δεν με ξερεις για αυτο τα λες ολα αυτα. Γιαυτο λοιπον το λογο δεν θελω να αναφερεστε σε εμενα ετσι αρνητικα κ επιθετηκα!!! Ρωτα λοιπον απο τη Κρητη ποιος ειναι Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΓΛΕΡΗΣ απο αυτους που εχουν ασχοληθει με πρωταθληματα καρτ κ το τι εχω προσφερει στο καρτ κ ποιοι οδηγοι εχουν βγει απο εμενα !!!
Τωρα για το ηθος μου οποιος θελει μπορει να βρει το βιντεο της περσινης Τριπολης που πηγαν να με σκοτωσουν!!!! Εσυ που λες για τη τριπολη ΜΑΘΕ οτι ηταν η πρωτη μου ΜΑΥΡΗ σημαια κ ηταν κ αδικη, απο το 1992 που εχω ξεκινησει να τρεχω εγινα αντιαθλητης τωρα μετα απο 17χρονια!!!!?????? Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΚΛΕΙΝΕ Κ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΝΟΡΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ...
Εγω αυτα που λεω τωρα τα εχω κ σε βιντεο κ φαινετε καθαρα!!!! κ καποιος επωνυμος συναθλητης μας που δεν ετρεχε εκεινη την μερα, μου το ειπε την ιδια μερα οτι του μιλαγανε απο εξω........
Μαλον ο SAXOFT (ανωνυμος κ αυτος) ηταν απο τους αλλους κατεργαριδες......
Οι αλλοι ανοιχτε τα αφτια κ τα ματια σας γτ δεν ειναι κατασταση αυτη του ΠΠΤ Ελλαδος
κ να μαζευτουμε οσους μας ενδιαφερει κ να δουμε τι θα κανουμε
γτ το πραγμα παλι χαλασμενο ηταν απο την αρχη με το προγραμμα!!
Ξυπνατε ρεεεεεριξτε μια ματια εδω κυριος στο 4.10 λεπτο
Youtube VideoΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
το in car το ειδα και γω τοτε στις αφιδνες και γελαγα με αυτο πο εγινε πραγματικα αδικη σημαια αλλος επρεπε να την φαει αλλα...εδω κανανε αλλα γιαλα αυτο ηταν το θεμα τους..τελοσπαντον πρωταθλημα ταχυτητας δεν υπαρχη απο περσι μην σου πω απο προπερσι
αλλα δεν εχει κονομα οποτε το θαβουνε και τελος!! -
ετσι ειναι φιλε Τασο κ δε βλεπω προκοπι συντομα κ ειναι κ οι καιροι δυσκολοι!!!
Αρα δε λεω βλακιες να τα ακουνε μερικοι εδς μεσα....ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αλλα κ εδω που ειμαι τωρα δεν ειναι για μενα πολυ κρυο.....
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣαπλα σιγουρα ζω σε λαθος χωρα.....
Ρε μεγαλε δε χαλαρωνεις λιγο? πατα κανα φρενο αλλα με προσοχη μη μπλοκαρει και πεσεις απο κανα καλαμι. Πραγματικα εχεις μεγαλη πλακα ετσι οπως μας εξιστορεις τα κατορθωματα σου...
Δεν θελω να δωσω συνεχεια στο θεμα, αλλα απο δω και περα εχε στο νου σου οτι υπαρχει κοσμος που σε ξερει χωρις να χρειαζεται να ρωτησει και ολα αυτα που λες του φαινονται τουλαχιστον κωμικα.... -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣαπλα σιγουρα ζω σε λαθος χωρα.....
Ρε μεγαλε δε χαλαρωνεις λιγο? πατα κανα φρενο αλλα με προσοχη μη μπλοκαρει και πεσεις απο κανα καλαμι. Πραγματικα εχεις μεγαλη πλακα ετσι οπως μας εξιστορεις τα κατορθωματα σου...
Δεν θελω να δωσω συνεχεια στο θεμα, αλλα απο δω και περα εχε στο νου σου οτι υπαρχει κοσμος που σε ξερει χωρις να χρειαζεται να ρωτησει και ολα αυτα που λες του φαινονται τουλαχιστον κωμικα....Πεστα
οταν ετρεχαν τιμπακι μαλλον επε.. μιλαμε πριν αρκετα χρονια.
Τωρα δεν βρισκει το τιμπακι.οιφιλοι δεν λενε το μεροσ?
οι πρωταθλητες σιγκρουομενων συμφωνα με οτι ακουω απο την Αθηνα,η οικογενεια που σε εκανε σαντουιτσ -
Aν μη τι αλλο ειναι ντροπη σας , να επιτιθεστε κρυμενοι πισω απο ψευδονημα , σε εναν αγωνιζομενο και δει πρωταθλητη ταχυτητας Ελλαδος (με το σπαθι του) , οταν αυτος βγαινει με την υπογραφη του και απαντα στον καθε εναν σας .
Την ιστορια του καθε ενος , και τις πραξεις του , οι αντρες την αντιμετωπιζουν προσωπο με προσωπο ........
Απο τσιρακια κρυφολουγκρες εχει καταρακωθει το σπορ .............
Αν δεν εχετε τα κοτσια , σκαστε κι αφηστε τις μαγκιες ....................
-
οι ηρωες του πληκτρολογειου μαστορα μου!!
-
-
ανωνυμία...το όπλο του κομπλεξικού...
ντροπή... -
Ειναι ΗΛΙΘΙΟ να ασχολειστε μαζι μου που δεν εχω προσφερει τπτ στο αθλημα κ δεν τα βαζετε με αυτους που το φτασανε εδω στο πατω!!!!
Αφηστεμε εμενα την εχω ψωνισει αρκετα εδω κ χρονια.
ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΗΛΕΜΑΣΤΟΡΕΣ ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡΤ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕκαλα λοιπον σας τα χωνει συνεχεια ο APR
εγω θα τρεχω οπου συκωνει η τσεπη μου κ γουσταρω κ δεν εχω να δωσω κ αναφορα σε ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
Υπαρχει κανενα νεο απο την Τριπολη?
Κατι ακουστηκε για 20 συμμετοχες. -
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
Υπαρχει κανενα νεο απο την Τριπολη?
Κατι ακουστηκε για 20 συμμετοχες.Κάτι λέει εδώ ο ποιητής για περισσότερες...
http://greekmotorsport.blogspot.com/2009/10/52.html -
...το ίδιο λέει και ο ... μαγαζάτορας, οπότε τόσες θα είναι...
http://startline.gr/portal/product_info ... cts_id=451 -
Οπ
5 39 ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ TOYOTA STARLET
Ειναι απο το χωριο μου και απο οσο εχω δει το συγκεκριμενο ειναι γαιδουρι..Τον πετυχιανα να το δοκιμαζει στα γυρω βουναΑπο κει και περα..Sport αδεια και σστην open μην περιμενουμε πολλα αφου οι ιδιοι οδηγοι τρεχουν και στη τοπικη κατηγορια,τα αυτοκινητα ειναι παλια οποτε θα αντεξουν 2 συνεχομενους αγωνες?Επισης τι κολπα ειναι αυτα..Το gt 40 δηλωμενο σε 2 κατηγοριες..
Αντε και του χρονου.
Αγωνες ταχυτητας 2009