-
-
το ενα η το σετ?
θυμαμαι το σετ περιειχε λεωφορεια αυτοκινητα σηματα κοκ βενζιναντλιες και 'φωτεινους' σηματοδοτες αυτοκινητων και πεζων. και βεβαια σε διαφορα μεγεθη, αρα και διαφορετικες ποσοτητες απο τα προαναφερθεντα. και ηταν κρεμασμενα στα περιπτερα και στα ψιλικατζιδικα -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Seat 1430 sport.νομιζω οτι ειχε κυκλοφορησει και σε φιατ. ε?
γιατι τοτε η fiat εδεινε μοτερ και σασι σε seat και polski, και μοτερ στην lada
-
Ο χρήστης kondorgr έγραψε:
Seat 1430 sport.
νομιζω οτι ειχε κυκλοφορησει και σε φιατ. ε?
γιατι τοτε η fiat εδεινε μοτερ και σασι σε seat και polski, και μοτερ στην lada
Σε φιατ όχι, ήταν το πρώτο μοντέλο που δημιούργησε η Σεατ μόνη της (είχε βέβαια μοτέρ από 124).
-
μαλιστα. μοιαζει σαν fiat ritmo σε πιο πρωτογονη μορφη
-
μαλιστα. μοιαζει σαν fiat ritmo σε πιο πρωτογονη μορφηΤότε που η Seat αποκόπηκε από την Fiat, κράτησε το Marbella που ήταν Fiat Panda και του πρόσθεσε κάποιες πλαστικές λεπτομέρεις γύρω γύρω, καθώς και ογκώδεις προφυλακτήρες, έβγαλε και αυτό το Coupe χρησιμοποιώντας πάτωμα 128 ή 127 ή Ritmo (δεν θυμάμαι) και κινητήρα απο το 124 το απλό με τον εκκεντροφόρο στο πλάϊ. Δηλαδή ότι καλούπια και σειρές παραγωγής είχε αφήσει η Fiat.
Μετά χρησιμοποιώντας το πλαίσιο του Ritmo παρήγγειλε έναν κινητήρα απο την Porsche και έτσι βγήκε το πρώτο Ibiza...
Mετά απο όλα αυτά, το φλέρτ με τους Γερμανούς έγινε γάμος -
Όχι Αργύρη το 'Bocanegra' ξεκίνησε να παράγεται πολύ πιο πριν , το 76 νομίζω ξεκίνησε σαν 1200 , μάλλον το μπερδεύεις με το ronda .
-
Ο χρήστης tasos127 έγραψε:
Όχι Αργύρη το 'Bocanegra' ξεκίνησε να παράγεται πολύ πιο πριν , το 76 νομίζω ξεκίνησε σαν 1200 , μάλλον το μπερδεύεις με το ronda .Έτσι είναι, αρχές της δεκαετίας του 80 (που έγινε το διαζύγιο μεταξύ Φιατ-Σεατ) σταμάτησε η παραγωγή του 1200-1430.
-
Έχετε δίκιο...με το Ronda το μπέρδεψα...
-
το ενα η το σετ?
θυμαμαι το σετ περιειχε λεωφορεια αυτοκινητα σηματα κοκ βενζιναντλιες και 'φωτεινους' σηματοδοτες αυτοκινητων και πεζων. και βεβαια σε διαφορα μεγεθη, αρα και διαφορετικες ποσοτητες απο τα προαναφερθεντα. και ηταν κρεμασμενα στα περιπτερα και στα ψιλικατζιδικαΠοιο σετ?? Το ένα
-
Tι έχετε να πείτε για αυτό :
Youtube Video -
Μία γεύση από την συλλογή για τα ADO 16 που διαθέτω (κάποια δεν τα έχω βγάλει φωτογραφία ακόμα).
http://www.flickr.com/photos/99676525@N03/9415492006/ και http://www.flickr.com/photos/99676525@N03/9415495890/ -
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Tι έχετε να πείτε για αυτό :
Youtube VideoΈχω να πω ότι δε θα στρίβει με τόσο μέταλλο τόσο ψηλά αλλά θα τουμπάρει...
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
εχεις και τους Dukes?Οχι...
Ακόμα -
To επόμενο που θα φτιάξω είναι αυτό:
http://www.e-kalfakis.gr/στ%C ... -6003.htmlΤι χρώμα λέτε να το κάνω; Έχω τις εξής επιλογές:
maritime blue (humbrol 14) / light grey
forest green (humbrol 3) / tan
guards red (humbrol 19) / black
midnight blue (humbrol 104) / dark grey -
Πώς τα βάφεις Αλέξανδρε; Με αερογράφο ή πινέλο;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πώς τα βάφεις Αλέξανδρε; Με αερογράφο ή πινέλο;Πινέλο, καινούργιο σε κάθε μοντέλο με σχετικά αραιό χρώμα 3 χέρια και ενδιάμεσα, αν χρειάζεται, πέρασμα με γυαλόχαρτο 3000 βρεγμένο.
Το αμάξωμα με κανονικά χρώματα και το εσωτερικό/μηχανοστάσιο με ακρυλικά για ευκολία.Σίγουρα δεν πλησιάζει την ποιότητα του αερογράφου (με την προϋπόθεση ότι είναι της προκοπής και ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις) αλλά αυτή την περίοδο είναι εκτός του προγραμματισμένου μπάτζετ οποιαδήποτε επένδυση τέτοιας φύσης (το 250άρι το έχεις στο νερό).
Τελικά το 911 βάφτηκε amethyst!
(συνδυασμός 14, 19, 47, 21, λιγο 73 και ανακάτεμα 2 ώρες)
Αυτή τη φορά ίσως το περάσω και βερνίκι από πάνω (έχει κανείς ιδέα τι βερνίκι να βάλω; ).Για να έχεις μια εικόνα της ποιότητας της βαφής, δες την 911 μετά το δεύτερο χέρι:
Δεν τη λες ούτε κακή ούτε καλή...
-
Μπράβο !!!! βερνικάκι 2 συστατικών τι άλλο να βάλεις???
-
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Μπράβο !!!! βερνικάκι 2 συστατικών τι άλλο να βάλεις???Βοήθα λίγο παραπάνω, σκοντιρέ φίλε μου...
Τα χρώματα μίξης είναι όλα enamel hunbrol ενώ έχω και ένα 'διαφανές gloss' (35) με το οποίο σκόπευα να το περάσω ένα χέρι στο τέλος και όταν στεγνώσει να το γυαλίσω με φανελένιο ύφασμα. Λες δε θα κάνει δουλειά;
Τι είναι το βερνίκι 2 συστατικών; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μπράβο !!!! βερνικάκι 2 συστατικών τι άλλο να βάλεις???
Βοήθα λίγο παραπάνω, σκοντιρέ φίλε μου...
Τα χρώματα μίξης είναι όλα enamel hunbrol ενώ έχω και ένα 'διαφανές gloss' (35) με το οποίο σκόπευα να το περάσω ένα χέρι στο τέλος και όταν στεγνώσει να το γυαλίσω με φανελένιο ύφασμα. Λες δε θα κάνει δουλειά;
Τι είναι το βερνίκι 2 συστατικών;Για το βερνίκι που βάφουμε τα αυτοκίνητα μιλάω ... είναι 2 συστατικών (2Κ ) βάζεις δηλ. βερνίκι και καταλύτη ΔΕΝ θα χρειαστείς γυάλισμα μετά .
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων