-
Αυτή είναι οργάνωση!!! Πλήρης καταγραφή!!! Σωστός ronnie!!!!
Βλέπω έχουμε αρκετά κοινά.....
-
Το 1975 βρέθηκα με τους γονείς μου στη Μαδρίτη. Εκεί ανακάλυψα τον μαγικό κόσμο του El Corte Ingles και την PILEN. Μαγικές στιγμές! Σήκωσα όσα μου επέτρεψε ο πατέρας μου.
SM:
SEAT 127:
SEAT 124 SPORT COUPE:
SEAT 850 SPIDER:
το αγαπημένο και ταλαιπωρημένο ΜΙΝΙ COOPER:
και το πολυαγαπημένο (κοιμόμουνα μαζί του) CITROEN 2CV:
-
Δώστε πράμα παιδιά! Βλέπω στη συλλογή του Geokat αρκετές γνωστές φάτσες Matchbox. Αν βρώ ευκαιρία και κατεβάσω την κούτα απο το πατάρι θα δείτε και τα δικά μου Matchbox-Majorette
-
Γμτ.Συγκινηθηκα που τα ειδα ολα αυτα.Ειχε και το αγαπημενο Monteverdi Hai 450.
Η δικια μου μητερα φροντισε να τα δωσει στον ανιψιο μου που ηταν πολυ μικρος για να τα σεβαστει και τα διελυσε σχεδον ολα... -
ενταξει εσυ Νικο εισουνα πολυ καλο παιδι. τα δικα μου αγαπημενα Matchbox που επαιζα παιδι εχει μεινει μονο λαμαρινα και σε πολλες περιπτωσεις εκανα και μετατροπες (αφαιρεση ουρανου , πορτων κτλ και βαψιμο με τα μανο της μανας μου που φυσικα δεν ενθουσιαζοταν με την ευρηματικοτητα του υιου της και αρπαζα και καμια ξυλια οποτε με επιανε στα πρασα. Παραθετω μερικα δειγματα Βελτιωσεων...
-
αυτα ειναι δυο slot cars οτι μου απεμεινε απο τους αυτοκινητοδρομους που ειχα. η ασημι Φερραρι ειναι μαρκας Policar ιταλιας και το Alpine ειναι μαλλον Ελληνικο δεν γραφει τιποτα απο κατω και ειναι και φτιαγμενο με τον γκαζμα (συνηθισμενο γνωρισμα ελληνικης ποιοτητας κατασκευης).
-
Όλοι τις ίδιες ιδέες έχουμε!!!!
-
και εδω μια ειδικη περιπτωση Citroen ID 19 Sur Ballons το πραγματικο Promo της σιτροεν του 1959 για την νεα επαναστατικη αναρτηση που σου εδεινε την αισθηση οτι βρισκεσαι πανω σε μπαλονια αερα και η σπανια πλεον μινιατουρα μου σε 1/43
-
Αν και βριζεται τα γαλλικα βλεπω σε καθε συλλογη υπαρχει και ενα.....
Οχι χωρις πλακα ωραια ολα αλλα σαν citroenakias θα προτιμησω την sm και την ID του GEOKAT
τον οποιο θελω να ρωτησω κιολας αν βρισκουμε ακομα τετοιο να πωλειται καπου εκτος κι αν το βγαλει στο σφυρι(δημοπρασια) οποτε εδω ειμαι.....Εμενα το αγαπημενο μου ηταν ενα de tomaso pantera αν το βρω θα το ανεβασω.......
-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Βρήκα μερικά αλλά είναι σε άθλια κατάσταση δυστυχώς.Μια 5άρα BMW 2θυρη(δεν ξέρω τι μοντέλο είναι) και ένα από τα 5 Alfasud (αυτό γράφει από κάτω Alfasud ti) που είχα:
Tyrell FK12 και Brabham:
το οτι ειναι σε αθλια κατασταση σημαινει οτι περασες πολλες αγαπημενες ωρες μαζι τους και αυτο μετραει πιο πολυ απ'ολα
-
@ Geokat
όντως πέρασα πάαααρα πολλές ώρες μαζί τους.Με τον αδερφό μου στον κήπο είχαμε φτιάξει αυτοσχέδια χωμάτινη πίστα και κάναμε το δικό μας Ακρόπολης.
Απλά τα είδα τώρα έτσι και δεν ξέρω σα να στενοχωρήθηκα λίγο. -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αν και βριζεται τα γαλλικα βλεπω σε καθε συλλογη υπαρχει και ενα.....Οχι χωρις πλακα ωραια ολα αλλα σαν citroenakias θα προτιμησω την sm και την ID του GEOKAT
τον οποιο θελω να ρωτησω κιολας αν βρισκουμε ακομα τετοιο να πωλειται καπου εκτος κι αν το βγαλει στο σφυρι(δημοπρασια) οποτε εδω ειμαι.....Εμενα το αγαπημενο μου ηταν ενα de tomaso pantera αν το βρω θα το ανεβασω.......
ειμαι και εγω κρυφο γαλλος και λατρης του avantgarde των Γαλλων μεχρι πριν ενα χρονο το καθημερινο μου οχημα ηταν ενα Dyane, αριστο μεταφορικο μεσο αρκει να μην βιαζοσουνα να φτασεις στον προορισμο σου. Το οποιο πρωταγωνιστησε και σε μια υπερπαραγωγη που εσπασε ταμεια http://www.youtube.com/watch?v=VnUt1KgS ... re=related' target='_blank
-
ID του GEOKAT τον οποιο θελω να ρωτησω κιολας αν βρισκουμε ακομα τετοιο να πωλειται καπου εκτος κι αν το βγαλει στο σφυρι(δημοπρασια) οποτε εδω ειμαι.....H ID ballons είναι καινούριο μοντέλακι της ATLAS, πάμφτηνο, μπορείς να το βρεις εύκολα, όπως και άλλες παραλλαγές της ID/DS
Tην SM την έχω και στο χρώμα του άβατάρ σου:
-
κι αυτό για τον GeoKat:
-
NIGA...Ειναι αξιοπιστη αυτη η ατλας μπορω να παραγγειλω λες?
-
αυτη η ατλας εχει κανα site να δω και 'γω την δικια μου την ειχα παρει απο εκθεση κλασσικου αυτοκινητου στην αγγλια και την ειχα πληρωσει 20 λιρες και μου ειχε πει ο τυπος οτι ειναι σουπερ σπανιο, λες να με πιασε αμερικανακι ο εγγλεζος....
-
NIGA...Ειναι αξιοπιστη αυτη η ατλας μπορω να παραγγειλω λες?ATLAS είναι ο κατασκευαστής όχι το e-shop απ'όπου σου έβαλα το λινκ. Η ποιότητά του νομίζω ότι παραπάνω από ικανοποιητική για την τιμή του. Το e-shop που σου έβαλα είναι πολύ αξιόπιστο, κάποιος φίλος εδώ μέσα το έχει κτίσει κι εγώ ακολουθώ... Μόνο που χρεώνει 12.5 ευρώ αποστολή στην Ελλάδα, που δεν συμφέρει για ένα μόνο μοντελάκι. Μπορείς να παραγγείλεις μέχρι 8 μοντελάκια 1/43 με τα ίδια μεταφορικά. Αν θέλεις μόνο αυτό δεν ρίχνεις πρώτα μια ματιά στα εγχώρια καταστήματα ή στο ebay;
-
Ο χρήστης Geokat έγραψε:
αυτη η ατλας εχει κανα site να δω και 'γω την δικια μου την ειχα παρει απο εκθεση κλασσικου αυτοκινητου στην αγγλια και την ειχα πληρωσει 20 λιρες και μου ειχε πει ο τυπος οτι ειναι σουπερ σπανιο, λες να με πιασε αμερικανακι ο εγγλεζος....Μήπως η δικιά σου δεν είιναι ATLAS και είναι όντως ακριβότερη; Το λέω γιατί η ATLAS είναι προφανώς μία από αυτές τις φίρμες φαντάσματα που αντιγράφουν καλούπια και βγάζουν στην Κίνα τα ίδια μοντελάκια με ακριβότερες εταιρείες (NOREV, MINICHAMPS). Όχι δηλαδή ότι τα ακριβότερα δεν γίνονται κι αυτά στην Κίνα......
-
Γιώργο τσέκαρε το http://www.carmodel.net, έχει μεγάλη ποικιλία
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων