-
τελικα βαζοντας κατω ολα τα δεδομενα η επιλογη μου θα ηταν Mercedes...
και για να το λεω εγω εχει αξια!!!!!
-
Εχω το S60 2006 (αυτό που κυκλοφορεί και σήμερα 2.0t 5κύλινδρο 225hp. έκδοση momentum + σπορ όργανα και κατευθυνόμενα Bi-xenon).
Εγώ αν .... θα πήγαινα για το Lexus. Τίμιο αυτ/το , καλός εξοπλισμός , αξιοπιστία , Τιμή και πάνω απο όλα εμφάνιση (για εμένα καλυτερη απο όλα )
Αλλά δεν αγοράζω εγώ ....... απλά επιρεάζω....
Σε καμία περίπτωση δεν θα με χάλαγε το S80 ( Δυναμη , χώροι , πολυτέλές όσο κανένα απο τα προυγούμενα, άνεση. Μόνο - (μείον) τα 2500cc όπως και το Lexus.
Θα τα οδηγήσω και θα σας πώ.
Στο μπλέαποτέλεσμα είναι δέλεαρ τα 1600cc και το όνομα.Αν δεν τα οδηγήσω συμπεράματα δεν μπορώ να βγάλω . Οπως σας είπα ξεκινώ απο Σαββατο .
Οσο για τα παζάρια ..... θα βάλω το καρό μου Γκίλτ για να καταλαβουν τι τους ετυχε ......
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τελικα βαζοντας κατω ολα τα δεδομενα η επιλογη μου θα ηταν Mercedes...και για να το λεω εγω εχει αξια!!!!!
Δεν θα κοίταγες την 520 καθόλου ?
-
Ακόμα μία αιρετική εναλλακτική: Cadillac BLS 2.0T με 210 άλογα...
http://www.cadillaceurope.com/index.aspx?FilterId=2086&ChapterId=10262&ContentId=25348 -
Πρέπει να είναι οπωσδήποτε Premium εταιρεία;
Με 36000 παίρνεις 2.0T Laguna GT που είναι τρελή αυτοκινητάρα.
Γενικά έχεις πολλές κορυφαίες επιλογές σε αυτά τα χρήματα...
-
Ναι.
Και αν διαβασες είναι για 65αρι. ...., Αρα κωδικοί χαρακτηρισμοί τύπου Gt , Rs , klp. δεν είναι 'ζητούμενο' -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πρέπει να είναι οπωσδήποτε Premium εταιρεία;Με 36000 παίρνεις 2.0T Laguna GT που είναι τρελή αυτοκινητάρα.
Γενικά έχεις πολλές κορυφαίες επιλογές σε αυτά τα χρήματα...
θα αφησει καποιος ολες τις αλλες επιλογες για να παρει με 36κ ρενο???
-
με 40.000ευρω πας κατευθειαν για μερσεντες -bmw .
μην κανεις καμια μαλακια και παρεις τιποτα αλλο και σε κοροιδευει ο κοσμος. -
Για εμένα δεν έχει σημασία η μάρκα αλλά τι συγκεκριμένο μοντέλο παίρνεις
Πάντως sprsk αν απαρνούταν το premium της όλης υπόθεσης θα μπορούσε να πάρει πολλά περισσότερα πράγματα από ένα πχ ξερό A4 με 160 ίππους (που σαφώς είναι αμαξάρα, αλλού το πάω). Όπως είναι δλδ η Laguna με την τετραδιεύθυνση ή η C5 με την υδροπνευματική εξοπλισμένες μέχρι το τελευταίο gadget και άλογο
Ψάξτε το μήπως βρείτε καμιά BMW 5άρα στα χρήματά σας με τις εκπτώσεις που γίνονται, πιθανώς να είναι το πιο κοντινό σε αυτό που ξάχνετε (αν και εμένα μου προκαλεί αναγούλα ) -
συγκρινετε το εν λογω λαγκουνα με την 320 για παραδειγμα??
-
Γενικώς, θεωρώ ότι στην PGA κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά στο θέμα της τιμολόγησης. Δεν μπορείς να κοστολογείς το -ομολογουμένως πανέμορφο, αλλά άσχετο αυτό- Laguna Coupe 39 χιλιάρικα, από τη στιγμή που το Α5 είναι στα 38.500...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Γενικώς, θεωρώ ότι στην PGA κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά στο θέμα της τιμολόγησης. Δεν μπορείς να κοστολογείς το -ομολογουμένως πανέμορφο, αλλά άσχετο αυτό- Laguna Coupe 39 χιλιάρικα, από τη στιγμή που το Α5 είναι στα 38.500...37.850 κοστίζει η GT στη Γαλλία, πόσο θα έπρεπε να έχει στην ψωροκώσταινα ;
Εκτός αν αναφέρεσαι στην κοστολόγηση της 'απλής' ημιαυτόματης, με τους 170 ίππους... -
Φίλε εγώ αν ήμουν 65 θα έπαιρνα Golf GTI DSG χαλαρά!!!!!
Τελος!!!!!!!!!!!!!!!
Θα με φρόντιζαν πιο πολύ παιδια και εγγόνια
Θα έκανα πλακίστα στις φίλες της γυναίκας μου αν κρατάνε τα botox και οι σιλικόνες
Θα την έπεφτα σε καμμια μικρούλα
Θα δοκίμαζα τα κότσια μου σε καμμια ευθειούλα
Θα παρκαρα πανεύκολα -
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φίλε εγώ αν ήμουν 65 θα έπαιρνα Golf GTI DSG χαλαρά!!!!!Τελος!!!!!!!!!!!!!!!
Θα έκανα πλακίστα στις φίλες της γυναίκας μου αν κρατάνε τα botox και οι σιλικόνες
Θα παρκαρα πανεύκολαΝαι αλλα οι μικρουλες τσιμπανε και στην λιμουζινα
με τα δερματινα και ολα τα κομφορ!
Και οσο μεγαλυτερη και γνωστη η λιμουζινα, τοσο μεγαλυτερες
οι επιτυχιες θα ειναι στις μικρουλες. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Φίλε εγώ αν ήμουν 65 θα έπαιρνα Golf GTI DSG χαλαρά!!!!!
Τελος!!!!!!!!!!!!!!!
Θα παρκαρα πανεύκολαΝαι αλλα οι μικρουλες τσιμπανε και στην λιμουζινα
με τα δερματινα και ολα τα κομφορ!
Και οσο μεγαλυτερη και γνωστη η λιμουζινα, τοσο μεγαλυτερες
οι επιτυχιες θα ειναι στις μικρουλες. -
όταν κάποιος έχει την δυνατότητα με τα χρήματα που διαθέτει να αγοράσει και να συντηρεί mercedes (όχι φυσικά A, B Class), δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
-
Πάντος για την συντήρηση ..... άσχετα που είχαμε C200 το 2000 .
Στην Mercedes Διαρρηγνύουν ιμάτια τους ότι το κόστος συντήρισης δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν και είναι πολύ φθηνότερο απο πολλές άλλες εταιρείες
-
Με τη λογική αυτή κε πκοντέ, πάνω από τα 35.000 ευρώ δεν έπρεπε να πουλιέται τίποτε άλλο.Εντούτοις πουλάνε και άλλοι.
Ντάξει είμαστε βαθύτατα συμπλεγματικοί ως λαός με το μερσεντικό, όπως και οι αλβανοί, αλλά μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα. -
Ειναι αποριας αξιο πως τα διαφορα προβληματα ποιοτητας των Mercedes (τα οποια προς θεου ειναι πολυ καλα αυτοκινητα) απο το 2000 και μετα δεν εχουν φτασει στα αυτια των ελληνων καταναλωτων....για ψαξτε λιγο καλυτερα για τα πλαστικα που ξεφλουδιζουν σε αυτοκινητα 40-50χιλ με σημα το αστερι, τους διαφορους τριγμους στο εσωτερικο των Sportscoupe των 35χιλ κ.ο.κ. Τα ιδια βεβαια συμβαινουν και στα BMW και στα Audi με τις αντιπρωσοπειες να μην αναλαμβανουν καν την ευθυνη για αυτοκινητα 1-2 ετων.
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
όταν κάποιος έχει την δυνατότητα με τα χρήματα που διαθέτει να αγοράσει και να συντηρεί mercedes (όχι φυσικά A, B Class), δεν υπάρχει άλλη επιλογή.πάλι καλά .... που εξαιρείς την Α και την Β Class ....
πάντως, δεν νομίζω ότι σε 'όλους' ταιριάζει μια Μercedes
Επιλογή στα 40.000 euro.