-
Γειά σας .Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.
Έχω ένα fiat tipo 1600 με ψηφιακό κοντέρ και πριν λίγες ημέρες αρχισε να μήν γράφει τα χλμ έως ότου τώρα δεν δείχνει τίποτε. Όσο και να τρέχω αυτό κολλημένο στο Ο.Όταν του'ρθει μπορει να ξαναγράψει χλμ. Ξέρει κανείς κάτι που μπορώ να κοιτάξω; Εκεί που πιστεύω ότι είναι το φίς του αισθητήρα έριξα σπρέυ αλλά τίποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος -
Έχω ένα fiat tipo 1600 με ψηφιακό κοντέρ και πριν λίγες ημέρες αρχισε να μήν γράφει τα χλμ έως ότου τώρα δεν δείχνει τίποτε. Όσο και να τρέχω αυτό κολλημένο στο Ο.Όταν του'ρθει μπορει να ξαναγράψει χλμ. Ξέρει κανείς κάτι που μπορώ να κοιτάξω; Εκεί που πιστεύω ότι είναι το φίς του αισθητήρα έριξα σπρέυ αλλά τίποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος -
Έχω ένα fiat tipo 1600 με ψηφιακό κοντέρ και πριν λίγες ημέρες αρχισε να μήν γράφει τα χλμ έως ότου τώρα δεν δείχνει τίποτε. Όσο και να τρέχω αυτό κολλημένο στο Ο.Όταν του'ρθει μπορει να ξαναγράψει χλμ. Ξέρει κανείς κάτι που μπορώ να κοιτάξω; Εκεί που πιστεύω ότι είναι το φίς του αισθητήρα έριξα σπρέυ αλλά τίποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος
Fiat Tipo 1600 κοντέρ